Cele mai bune 7 recenzii pentru WYSIWYG Web Builder (aprilie 2023)

Cele mai bune 7 recenzii pentru WYSIWYG Web Builder (aprilie 2023)

Cele mai bune 7 recenzii pentru WYSIWYG Web Builder (aprilie 2023)

De ce să treceți cu ochii încrucișați la linii de cod aparent indescifrabil când puteți apela rapid la un constructor web WYSIWYG de top?

Oamenii care abia au început să creeze site-uri web știu deja că codarea HTML și CSS poate fi dificilă – și nici măcar nu ne fac să începem cu PHP sau JavaScript. WYSIWYG este un alt set intimidant de litere care are ca rezultat un site web frumos. Acronimul, totuși, ar trebui să fie binevenit: WYSIWYG înseamnă „ceea ce vezi este ceea ce primești”.

Mai simplu spus, un constructor web WYSIWYG înseamnă că ceea ce vezi pe ecranul computerului în timp ce editați site-ul dvs. este exact ceea ce veți vedea atunci când vă vizitați site-ul într-o fereastră de browser odată ce acesta este publicat. Puteți adăuga tot felul de conținut fără a vă încurca cu niciun cod .

1. Wix Web Builder

Cel mai mare jucător din industria constructoare de site-uri, Wix se mândrește cu peste 90 de milioane de utilizatori și înregistrează în medie 45.000 de noi înscrieri pe zi. Editorul Wix este bazat pe HTML5 și oferă cea mai mare flexibilitate găsită oriunde în platforma WYSIWYG.

PRO

 • Șabloane de top
 • Vă permite să animați text și alte elemente
 • Asistență prin site-ul web, telefon sau e-mail

CONTRA

 • Fără acces la codul sursă
 • Nu se pot schimba șabloanele mai târziu
 • Nu există nicio modalitate de a vă exporta site-ul web

În timp ce mulți creatori de site-uri oferă șabloane adaptate pentru anumite industrii, Wix duce acele site-uri cu un pas mai departe cu programe care ajută hotelurile să își rezerve camere, muzicienii să vândă melodii și restaurantele să preia comenzi online.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alternativele Wix »

2. Weebly Web Builder

Peste 20 de milioane de oameni s-au înscris pentru editorul WYSIWYG incredibil de popular, ceea ce face din Weebly una dintre cele mai populare opțiuni.

La fel ca toți constructorii WYSIWYG, Weebly are o interfață drag-and-drop.

PRO

 • Șabloane receptive
 • Comerț electronic integrat (cu plan plătit)
 • Aplicația mobilă vă permite să editați din mers

CONTRA

 • Spațiu limitat de stocare și domenii în plan gratuit
 • Modele de șablon de bază și personalizare
 • Nu este ideal pentru blogging

Cu ofertele limitate ale planului gratuit Weebly, veți fi mai bine serviți pe termen lung, investind într-un plan plătit – sau mai bine zis, un cont de găzduire care include mediul de design Weebly. Experții noștri au luat interfața Weebly pentru o funcționare de testare și puteți căuta descoperirile noastre în recenzia noastră Weebly de mai jos.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Generatorul web online vă permite să proiectați cu ușurință
 • Sute de teme profesionale GRATUITE
 • Vinde produse nelimitate pentru magazinul tău online
 • Instrumente GRATUITE pentru SEO, statistici și captarea clienților potențiali
 • Asistență prin forumuri, telefon, e-mail și chat
 • Începeți acum cu Weebly.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Dacă sunteți nou în lumea designului web și a creării de site-uri, Weebly este exact lucrul care vă ajută să vă stabiliți prezența personală sau profesională pe web. Cel mai cunoscut pentru editorul de site-uri web bazat pe browser, drag-and-drop, disponibil gratuit online, software-ul Weebly este acum disponibil ca valoare adăugată pentru unele dintre cele mai importante planuri de găzduire de pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vedeți alternativele Weebly »

3. WordPress Web Builder: BoldGrid

Asigurând 30% din întregul internet, WordPress este o opțiune de preferat pentru mulți creatori de site-uri web, indiferent dacă au experiență sau abia la început.

Software-ul open-source a fost creat de o comunitate de sute de voluntari. După cum se spune pe site-ul lor, WordPress este gratuit și neprețuit în același timp.

Una dintre puținele platforme gratuite cu toate resursele de care ai putea avea nevoie vreodată, WordPress nu este din punct de vedere tehnic un constructor de site-uri web. Puteți alege dintr-un număr aparent infinit de teme gratuite sau plătite și puteți personaliza în continuare site-ul web cu o varietate de plugin-uri, dar sistemul de management al conținutului în sine nu este la fel de intuitiv ca adevărații constructori WYSIWYG.

BoldGrid rezolvă toate acestea cu misiunea de a face WordPress competitiv cu cei mai buni constructori web. Inițial, un produs intern la InMotion Hosting, BoldGrid funcționează ca o suită de plugin-uri care se integrează perfect cu WordPress și îl transformă într-un constructor fantastic de site-uri web.

Echipa de la InMotion este atât de mândră de BoldGrid încât îl oferă altor furnizori de găzduire. Având în vedere devotamentul lor pentru un produs unic, InMotion Hosting este de departe gazda noastră preferată pentru crearea de site-uri WordPress.

BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator WordPress unic
 • Bun pentru începători sau profesioniști
 • Drag-and-drop, editare WYSIWYG
 • Mediu de punere în scenă încorporat
 • Peste 200 de teme GRATUITE
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

Indiferent cât de simpli sunt creatorii de site-uri web, oamenii încă se îngrămădesc către sistemele de management al conținutului – în special WordPress – cu milioane. BoldGrid, o platformă inovatoare creată de InMotion Hosting, încearcă să îmbine cele două sisteme populare într-un singur instrument incredibil de ușor de utilizat pentru a produce site-uri web vibrante și profesionale. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde WordPress »

4. MotoCMS Web Builder

MotoCMS a fost un jucător important în spațiul de creare de site-uri web de când a apărut pe scenă în 2008. Instrumentul de creare de site-uri receptiv al companiei și șabloanele create de designer oferă utilizatorilor un mediu drag-and-drop pentru a dezvolta site-uri web uimitoare, de calitate profesională.

Utilizatorii au acces la o serie de widget-uri ușor de instalat, inclusiv playere audio și video, hărți, formulare și meniuri, printre altele, pentru a dezvolta interfețe online interactive pentru a primi vizitatori. Iar integrările cu instrumente de marketing, cum ar fi MailChimp și alte plugin-uri, permit o comunicare perfectă cu publicul dvs.

PRO

 • Funcționalitate drag-and-drop
 • Garanție de funcționare de 99,9%.
 • Viteze mari de încărcare a paginii

CONTRA

 • Gazduire se vinde separat

Sistemul de gestionare a conținutului de la MotoCMS este proiectat pentru performanțe ridicate și optimizează vitezele de încărcare a paginilor, ceea ce îi menține pe vizitatori implicați și se îndreaptă către conversie. Aflați mai multe despre toate beneficiile utilizării instrumentelor și șabloanelor MotoCMS citind recenzia completă din tabelul de mai jos.

MotoCMS.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Șabloane personalizate pentru 60 de industrii
 • Probă GRATUITĂ de 14 zile pentru magazinul online
 • Tablou de bord ușor pentru gestionarea comenzilor, clienților și produselor
 • Produse nelimitate cu căutări și filtre încorporate
 • Opțiuni de plată multiple și widget-uri
 • Începeți acum pe MotoCMS.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

MotoCMS: evaluarea experților noștri

În ciuda impresiei că constructorii de site-uri web sunt destinate exclusiv începătorilor aversivi de tehnologie, MotoCMS excelează prin atragerea dezvoltatorilor și companiilor care caută capacitatea de a crea site-uri web impresionante, pe deplin funcționale, cu design stelare într-o fracțiune din timpul necesar pentru a-l codifica de la zero. Ieșită din cutie, platforma MotoCMS include o interfață de blog modernă, simplificată, cu instrumente de bază de optimizare pentru motoarele de căutare și aceeași interfață confortabilă de design drag-and-drop. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 50 GB – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi alternativele MotoCMS »

5. Alți WYSIWYG Web Builders gratuiti

Deși înșiși creatorii de site-uri web sunt gratuiti, aveți tendința de a obține ceea ce plătiți. Planurile gratuite sunt o modalitate excelentă de a testa caracteristicile și capacitatea de utilizare ale unui constructor, dar probabil veți avea nevoie de caracteristicile suplimentare care vin cu un plan de găzduire plătit. Marea majoritate a planurilor de găzduire elimină restricțiile privind numele și stocarea domeniului dvs. și includ adesea suplimente precum magazine de comerț electronic, instrumente de marketing și constructori WYSIWYG gratuit cu un plan de găzduire plătit .

Aceste gazde de mai jos folosesc Weebly sau alți generatori ușor de utilizat pe care nu i-am menționat mai sus. Sunt gratuite cu planuri de găzduire și oferă site-ului dvs. mult spațiu de dezvoltare. După cum puteți vedea mai jos, nu trebuie să dați bani pentru planuri bune de găzduire sau să suferiți cu funcțiile limitate ale constructorilor de site-uri gratuite.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri Bluehost GRATUIT (produs de WordPress)
 • Teme personalizate și integrare ușoară cu instrumente de comerț electronic
 • Asistență expertă disponibilă 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Cea mai lungă recomandare de găzduire WordPress.org
 • Servicii profesionale opționale pentru a vă ajuta să vă proiectați, să construiți și să vă comercializați site-ul
 • Începeți acum Bluehost.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Cu Bluehost, noii proprietari de site-uri au la îndemână simplitatea de tip drag-and-drop a constructorului de site-uri WordPress. Acest lucru face ca lansarea unui nou brand online, magazin sau site personal de la zero să fie relativ nedureroasă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Mai mulți constructori de site-uri WYSIWYG »

Ești gata să vezi ce primești?

Indiferent dacă doriți sau nu să vă încurcați cu codul din spatele site-ului dvs. web, constructorii WYSIWYG vă vor ajuta să finalizați treaba într-o fracțiune de timp.

Fă-ți timp explorând toate opțiunile pentru a te asigura că constructorul de site-uri web pe care îl alegeți se va potrivi perfect pe termen lung. Consultați interfața cu utilizatorul, asistența pentru clienți și selecția de șabloane pentru a vedea care vă entuziasmează cel mai mult.

WYSIWYG nu trebuie să fie încă un acronim înfricoșător în web design – mergeți mai departe și folosiți-l în avantajul dvs. Preluați acea veche pasiune de scris și începeți un blog. Vezi dacă poți transforma un hobby într-o afacere online înfloritoare.

Oricare ar fi mâncărimea dvs. de a construi web, lăsați un constructor WYSIWYG să vă ajute să o zgâriați.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix este lider în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company