Cele mai bune 5 gazde WordPress auto-găzduite (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 gazde WordPress auto-găzduite (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 gazde WordPress auto-găzduite (aprilie 2023)

Primul tău site WordPress auto-găzduit se simte întotdeauna ca o realizare majoră. Eliberarea de experiența WordPress.com găzduită complet este eliberatoare și deblochează o lume de potențial pentru site-ul tău.

Găzduirea WordPress auto-găzduită se bazează pe software de la WordPress.org care este de obicei configurat printr-un script de instalare simplificat cu un singur clic. În plus, cele mai bune gazde WordPress includ infrastructură îmbunătățită și măsuri de securitate optimizate pentru a rula și a proteja cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume.

Indiferent dacă vă configurați primul site sau vă mutați de la platforma găzduită la cea auto-găzduită, suntem aici pentru a face procesul de creare cât mai ușor posibil. Mai jos, veți găsi sfaturi și trucuri pentru a crea un un fel de site WordPress auto-găzduit.

Pasul 1: Alegeți o gazdă WordPress

Ceea ce mulți oameni nu știu este că găzduirea web este fundamentală pentru succesul oricărui site web. Atunci când selectați gazda WordPress potrivită pentru nevoile dvs., ar trebui să evaluați furnizorii pentru viteză, fiabilitate, securitate și preț. Auto-găzduirea site-ului dvs. WordPress vă va oferi un control creativ mult mai mare asupra tuturor, de la cod și pluginuri la teme și experiența utilizatorului.

Dacă sunteți începător, poate doriți să căutați gazde care oferă un program robust de asistență tehnică și vă pot ajuta să vă împrietenești cu backend-ul WordPress. Este posibil să plătiți puțin mai mult dacă alegeți servicii WordPress gestionate complet, dar timpul economisit ar putea merita.

Iată recomandările noastre de top pentru planurile WordPress auto-găzduite:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

4. DreamHost.com

Preț lunar de pornire 2,59 USD

 • Găzduire WordPress pentru site-uri nelimitate
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului WordPress
 • Găzduire complet gestionată cu plan DreamPress
 • NOUL instrument de creare de site-uri WordPress
 • 1 din 3 furnizori aprobați de WordPress.org
 • Începeți acum pe DreamHost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Unul dintre cei trei furnizori de găzduire recomandati de echipa WordPress Core, DreamHost a contribuit activ la comunitatea WordPress de mai bine de un deceniu. Platforma companiei este optimizată pentru sistemul de management al conținutului incredibil de popular, iar planurile includ configurare ușoară, actualizări automate și backup, lățime de bandă nelimitată și asistență specializată 24/7. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
97 de zile nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

Găzduirea specifică WordPress este printre segmentele cu cea mai rapidă creștere ale industriei de găzduire – dar nu toți furnizorii oferă aceeași atenție și optimizări. Pe lângă gazdele enumerate mai sus, furnizorii precum Doteasy le permit clienților să aleagă de câtă putere de calcul cred că au nevoie pentru a echilibra perfect prețul și performanța.

Doteasy oferă găzduire web de înaltă calitate și la prețuri accesibile timp de aproape două decenii.

Doteasy eficientizează experiența WordPress pentru începători prin preinstalarea sistemului de management al conținutului în timpul procesului de înscriere. Clienții pot alege să configureze serviciile de găzduire Doteasy cu sau fără unități SSD, iar planurile vin cu o înregistrare gratuită a domeniului – unele pachete vor acoperi chiar și prima perioadă de reînnoire.

Pasul 2: Alegeți un nume de domeniu

Odată ce ți-ai selectat serviciul de găzduire, este timpul pentru partea distractivă – crearea numelui tău de domeniu! Înainte de a alege prima idee care îți vine în minte, ține cont de următoarele sfaturi:

 • Fă-ți cercetările. Există miliarde de site-uri deja existente. Din păcate, este posibil ca domeniul tău ideal să nu fie disponibil acum. Acordați o atenție deosebită la orice ar putea fi protejat prin drepturi de autor sau proprietate legală a unei companii. Numele tău de domeniu [purr] perfect nu merită un potențial proces!
 • Păstrați-l scurt și ușor de scris . De exemplu, „PurrfectPets.com” ar putea deruta potențialii vizitatori ai site-ului cu ortografierea jocului de cuvinte – poate „MeowMates.com” ar fi o opțiune mai bună aici. Faceți tot posibilul pentru a exclude cifrele, cratimele, liniuțele sau orice alt simbol care ar putea crea confuzie. Simplitatea este cel mai bun prieten al tău.
 • Asigurați-vă că numele dvs. de domeniu este în concordanță cu marca pe care încercați să o construiți . În cele mai multe cazuri, numele dvs. de domeniu va fi primul punct de contact al vizitatorului, așa că doriți să vă asigurați că este cât mai strâns legat de marca, numele site-ului sau afacerea dvs. Dacă MeowMates.com nu ar fi fost de fapt destinat să fie un site legat de animale sau pisici, aș fi mai bine să aleg un nume care să reflecte mai exact conținutul site-ului.
 • Nu uita de SEO! Cuvintele cheie din numele domeniului dvs. vă pot ajuta la clasarea rezultatelor căutării, dar nu exagerați cu umplerea cuvintelor cheie – „MeowMatesCatFoodSuppliesAdoption.com” nu ar fi un nume mai de succes, chiar dacă este (supra)încărcat cu cuvinte cheie relevante.
 • Inca blocat? Încercați un generator de domenii . Există o grămadă de altele grozave care vă pot ajuta să vă curgă sucurile creative.

Majoritatea gazdelor pe care le recomandăm includ o înregistrare gratuită a domeniului timp de cel puțin un an atunci când vă înscrieți pentru un plan anual. Profită de aceste oferte cât timp sunt disponibile!

Pasul 3: Descărcați și instalați WordPress

Deci, ți-ai achiziționat numele de domeniu captivant – acum ești gata să oficializezi lucrurile! Unul dintre cele mai bune lucruri despre WordPress este intuitivitatea sa. Nu trebuie să fii un vrăjitor de cod pentru a pune în funcțiune un site, iar procesul de descărcare/instalare durează doar aproximativ cinci până la opt minute. Odată ce WordPress este activ, puteți începe să publicați conținut imediat!

Mai întâi, conectați-vă la platforma de servicii de găzduire selectată și accesați cPanel. În timp ce aspectul cPanelului va varia de la gazdă la gazdă, pașii de instalare a WordPress vor fi în mare parte aceiași.

Apoi, derulați în jos la secțiunea etichetată „Baze de date”. Selectați MySQL® Database Wizard. Veți configura o bază de date în care WordPress va stoca toate datele site-ului dvs.

Cele mai multe gazde prietenoase cu WordPress vor include cPanel, un panou de management de pe care poți instala WordPress.

Apoi, creați o bază de date introducând numele bazei de date. Apăsați „Pasul următor”.

Veți dori să creați o bază de date pentru noul dvs. site WordPress.

Introduceți numele de utilizator și parola pentru utilizatorul bazei de date pe care doriți să îl creați. Faceți clic pe „Creați utilizator”.

Asigurați-vă că alegeți o parolă puternică pentru noile date de conectare la baza de date.

În continuare, veți vedea opțiunile de privilegii pentru utilizator. Selectați opțiunile în funcție de ceea ce va avea nevoie utilizatorul. Dacă creați un cont administrativ, veți dori să selectați toate privilegiile. Acum trebuie să oferim WordPress detaliile bazei noastre de date, astfel încât să aibă o destinație pentru datele site-ului nostru.

Puteți descărca WordPress de aici. Când deschideți descărcarea, vi se va solicita să introduceți numele bazei de date, numele de utilizator și parola pe care tocmai le-ați creat. Introduceți Gazda bazei de date, care este informații pe care ar trebui să le aveți de la gazda dvs. web. În cele din urmă, puteți păstra Prefixul tabelului ca wp_ implicit pentru moment. Faceți clic pe „Trimiteți”.

Introduceți detaliile conexiunii la baza de date conform instrucțiunilor.

Mai rămâne doar un pas! Trebuie să executați scriptul de instalare. Introduceți oricare dintre următoarele adrese URL în browserul dvs. web:

 • http://yourdomain.com/wp-admin/install.php
 • http://yourdomain.com/blog/wp-admin/install.php

Asigurați-vă că înlocuiți „yourdomain.com” cu domeniul dvs. real. Veți fi direcționat către pagina de instalare WordPress: „Bine ați venit la celebrul proces de instalare WordPress de cinci minute!”

Voila! Tocmai ai instalat WordPress. Acum sunteți gata să puneți ultimele reviste site-ului dvs.

Pasul 4: Selectați o temă sau un design de la zero

Aici site-ul tău va începe cu adevărat să prindă viață. Când vine vorba de designul site-ului dvs., aveți două opțiuni: utilizarea unei teme pre-ambalate sau crearea unui design personalizat cu HTML și CSS.

În funcție de cât de confortabil vă simțiți cu codul backend, o temă poate fi opțiunea mai atrăgătoare, deoarece va necesita întreținere tehnică minimă din partea dvs. Acestea fiind spuse, dacă doriți control deplin asupra aspectului site-ului dvs. (și aveți o înțelegere solidă a HTML/CSS), un design personalizat s-ar putea să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs.

Cele mai bune teme pentru WordPress

Există mii de opțiuni de teme dintre care să alegeți și multe sunt concepute pentru scopuri specifice. Doriți să rulați un site de comerț electronic? Există o temă pentru asta. Ești mai interesat de un aspect creativ, poate pentru a prezenta un portofoliu personal? Există o temă și pentru asta.

Cel mai bun lucru despre teme este că sunt actualizate în mod constant. Vă recomandăm să consultați Directorul de teme WordPress pentru a căuta cea mai bună selecție.

Unele dintre temele noastre preferate ale momentului includ:

1. Ruthin — O modalitate curată și modernă de a vă prezenta blogul sau portofoliul

Temele distinctive au creat tema Ruthin cu un stil unic, care include un meniu de navigare în partea stângă a paginii.

2. Scriitori – Excelent pentru portofoliu și site-uri de fotografie

Tema corect numită Writers oferă bloggerilor un avans în ceea ce privește scrierea de conținut online prietenoasă cu SEO.

3. Negustor – O alegere pentru site-urile de comerț electronic și de marketing de produse

ShopKeeper de la envatomarket este excelent pentru organizarea și promovarea mărfurilor magazinului dvs. online.

4. Tur de călătorie – Perfect pentru site-uri de călătorie și rezervări

Prezentați destinații și experiențe superbe cu TravelTour, o temă excelentă pentru site-urile de rezervare.

Dacă aș selecta o temă pentru MeowMates.com, aș căuta ceva care să ofere posibilitatea de a căuta componente, de a căuta și de a filtra anumite cuvinte cheie, de a găsi cu ușurință informații de contact și de a trimite formulare de informații securizate.

Instalați o temă prin Director, o încărcare .ZIP sau FTP

Puteți descărca și instala tema cu o varietate de metode. Pentru o privire în profunzime asupra instalărilor de teme Directory, .ZIP Upload și FTP, consultați instrucțiunile noastre pas cu pas aici.

Descărcați prin Directorul Oficial – Acesta este cel mai rapid și mai ușor mod de a instala o temă. Dacă utilizați o temă nativă WordPress, va fi nevoie de doar două până la trei clicuri pentru a o pune în funcțiune.

Încărcare manuală prin .ZIP – Dacă utilizați o temă de pe un site web terță parte, poate fi necesar să faceți o încărcare manuală. Pur și simplu veți încărca fișierul .ZIP al temei pe WordPress și, cu câteva clicuri, instalarea se va finaliza.

Încărcare manuală prin FTP – (S)FTP este o modalitate alternativă de a încărca manual o temă. În funcție de serviciul de găzduire web, poate fi necesar să utilizați această opțiune. Procesul de încărcare în sine este aproape identic cu procesul de încărcare .ZIP.

Pasul 5: Generați conținut și publicați!

Felicitări! V-ați configurat cu succes propriul site WordPress. Acum ce?

Vă vom oferi un indiciu: publicați, publicați, publicați! Începeți să împărtășiți conținutul uimitor pe care l-ați generat pentru site-ul dvs., fie că este vorba de postări pe blog, portofolii de fotografii, oferte speciale de afaceri sau materiale de marketing de marcă. Asigurați-vă că conținutul dvs. este prietenos cu SEO, etichetat corespunzător și organizat logic. Nici nu ar strica să facem puțină cercetare despre cele mai bune practici ale strategiei de conținut.

La sfârșitul zilei, doriți să vă asigurați că vizitatorii site-ului dvs. pot găsi informațiile pe care le caută cât mai ușor posibil. Când este bine organizat și ușor accesibil, conținutul grozav are ca rezultat un mare succes.

Auto-găzduirea unui site WordPress nu înseamnă că ești singur

După cum se dovedește, „curba de învățare” WordPress auto-găzduită este într-adevăr mai degrabă o pantă ușoară – odată ce înveți elementele de bază, restul nu este chiar atât de dificil – mai ales dacă găsești o gazdă web care este bine echipată să te ajute tu de-a lungul călătoriei tale primare WP.

Căutați furnizori de găzduire care oferă hardware de mare viteză, măsuri de securitate ample, actualizări automate și o mulțime de tutoriale și canale de asistență orientate spre WordPress pentru a vă ajuta să rezolvați orice probleme care pot apărea.

Sper că, indiferent unde te duce călătoria ta WordPress, vei crea site-ul perfect pentru nevoile tale. Și gazda ta va fi alături de tine la fiecare pas!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company