Wix vs. Squarespace vs. WordPress vs. Weebly (Ghid aprilie 2023)

Wix vs. Squarespace vs. WordPress vs. Weebly (Ghid aprilie 2023)

Wix vs. Squarespace vs. WordPress vs. Weebly (Ghid aprilie 2023)

Recenziile creatorilor de site-uri web par întotdeauna să se reducă la o competiție cu patru direcții: Wix vs. Squarespace vs. WordPress vs. Weebly. Opiniile sunt nesfârșite, dar citiți mai departe pentru opinia noastră, după ce ați trecut fiecare dintre platforme prin teste riguroase și practice.

Indiferent dacă sunteți dezvoltator sau proprietar pentru prima dată, crearea unei prezențe web este un punct major de mândrie. Creatorii de site-uri web sunt de obicei considerați ca instrumente destinate doar începătorilor, dar programul potrivit poate aduce profesioniștilor câteva economii majore de timp și eficiență, fără a sacrifica calitatea. Mai simplu spus, constructorii de site-uri și șabloanele își pot face treaba într-o fracțiune de timp și cu mult mai puține dureri de cap.

Am evaluat cele mai populare platforme de creare de site-uri de pe internet — WordPress, Wix, Squarespace și Weebly — pe o varietate de factori pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită.

Evaluări generale

În calitate de experți în arena găzduirii web, am testat mai mult decât partea echitabilă a creatorilor de site-uri web – în viața noastră personală și pe măsură ce continuăm să ne construim recenzii pe Gazduirweb. Am rezumat opiniile noastre despre acești producători de site-uri de top în tabelul rezumativ care urmează. Veți vedea că luăm notă nu numai de costurile inițiale, ci și de potențialul de scalare pentru fiecare constructor.

EVALUAREA GENERALĂ CEL MAI BUN PENTRU COST vs. CONCURENȚI
WIX (CÂȘTIGĂTOR!) 4,9 din 5,0 Afaceri mici sau proiecte secundare In medie
SPATIU PATRAT 4,5 din 5,0 Site-uri orientate spre design Prea sus
WORDPRESS 4,8 din 5,0 Orice dimensiune de afaceri sau bloguri Ieftin
WEEBLY 4,8 din 5,0 Întreprinderi mici și mijlocii Ieftin

Vezi toți cei mai buni creatori de site-uri »

Citiți mai departe pentru a obține o descriere a tuturor, de la utilizare și personalizare la instrumente de blogging și costuri pentru Wix, Weebly, Squarespace și WordPress.

1. Design și personalizare: de ce alegem Wix

Spre deosebire de alți constructori, Wix vă oferă opțiunea de a selecta un aspect gol sau de a alege să începeți complet de la zero pentru a vă asigura că site-ul dvs. este unic și cu adevărat personal. Această opțiune va atrage cu siguranță proprietarii de site-uri mai avansați, care știu exact cum doresc să arate site-ul lor. Utilizatorii pot profita de puternicul creator de site-uri de la Wix, ceea ce vezi este ceea ce obții sau WYSIWYG, la același preț accesibil ca majoritatea planurilor de găzduire partajată.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe planuri pentru crearea de site-uri web »

Wix oferă modele specifice industriei și șabloane goale (4,9 din 5,0): șabloanele Wix vin la dvs. complet configurate cu imagini și text adaptate utilizării dvs. specifice, oferind chiar și clienților cei mai precauți un loc sigur pentru a-și testa aripile. În timp ce site-ul dvs. este încă în construcție, Wix oferă chiar și pagini de destinație personalizabile care spun vizitatorilor site-ul dvs. că va veni în curând.

Squarespace este cunoscut pentru aspectele elegante și moderne (4,8 din 5,0): șabloanele Squarespace folosesc în mod puternic tipografie, imagini și spații deschise pentru a-și optimiza design-urile uimitoare pentru nevoile site-ului dvs. Generatorul lor vă permite să glisați și să plasați fotografii sau blocuri de text în secțiunile paginii dvs. Sugerând diverse configurații de pagină și permițându-vă să mutați, să adăugați sau să ștergeți secțiuni ale site-ului web, conținutul dvs. va arăta incontestabil al dvs.

WordPress reprezintă cea mai mare flexibilitate de proiectare (5,0 din 5,0): Cu o comunitate de milioane care contribuie atât la funcționalitatea platformei, cât și la temele și pluginurile care o completează, WordPress nu cunoaște limite atunci când vine vorba de design. Majoritatea modelelor sunt gratuite, dar cheltuind doar 50 USD deblochează o nouă lume de flexibilitate și design uimitor, profesional. Majoritatea temelor WordPress vă permit să schimbați schemele de culori, fonturile și multe altele, în timp ce pluginurile pot adăuga diferite funcții, cum ar fi galerii foto și integrări în rețelele sociale.

Weebly este un editor WYSIWYG cu un rezultat final puternic (4,8 din 5,0): Doar pentru că începeți cu un șablon nu înseamnă că site-ul dvs. trebuie să arate ca și cum ar fi fost realizat cu un tăietor de cookie-uri. Un puternic generator WYSIWYG vă oferă instrumentele pentru a vă glisa și plasați drumul către un design personalizat și profesional. Temele Weebly sunt receptive și puteți previzualiza exact cum va arăta site-ul dvs. pe computere desktop, tablete sau dispozitive mobile.

2. Ușurință în utilizare: de ce alegem Weebly

Programul din spatele a peste 40 de milioane de site-uri web, Weebly oferă un editor drag-and-drop cu îndrumări pas cu pas și sute de articole instructive. Nu confundați setul lor robust de caracteristici cu complicațiile; Weebly împachetează toate instrumentele de care aveți nevoie într-un program curat, intuitiv. Furnizorii de găzduire de top, cum ar fi Bluehost, includ Weebly gratuit pentru a ajuta clienții să intre online rapid și fără durere.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vedeți mai multe planuri pentru crearea de site-uri web »

Wix are o configurare ușoară cu categorii de site (4,8 din 5,0): un ghișeu unic pentru găzduire, domenii și design impresionante, Wix își organizează sutele de șabloane în cazuri de utilizare surprinzător de specifice, cum ar fi restaurante, muzică, evenimente, afaceri sau Modă. Oferind design pentru toată lumea, de la arhitecți la artiști de graffiti, Wix vă permite să începeți în mod absolut gratuit – conectați-vă cu un cont Facebook sau Gmail și treceți imediat la treabă.

Squarespace oferă un design simplu, drag-and-drop (4,7 din 5,0): Squarespace oferă doar 60 de șabloane, care pot fi o binecuvântare și un blestem. Nu veți fi copleșit de opțiuni atunci când porniți site-ul, dar este posibil ca designul selectat să nu aibă toate opțiunile pe care le doriți. Indiferent, Squarespace oferă cele mai impresionante modele de pe piață și include o platformă cuprinzătoare care este ușor de utilizat atât pentru începători, cât și pentru experți.

WordPress are o curbă abruptă de învățare, dar flexibilitate maximă (4,4 din 5,0): este greu de argumentat cu cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din galaxie – mai mult de un sfert din toate site-urile de pe internet se bazează pe WordPress – dar cel mai mare impact al platformei este că puterea și flexibilitatea sa supremă sunt puțin mai mari pentru proprietarii de site-uri care au nevoie de mai multă ținere de mână. Deoarece WordPress trebuie să fie instalat pe un cont de găzduire, va trebui să parcurgeți câțiva pași suplimentari înainte de a începe să accesați site-ul dvs.

Weebly oferă cea mai mare personalizare pentru o confuzie minimă (4,9 din 5,0): multe dintre gazdele noastre preferate includ Weebly gratuit în planurile lor, dar vă puteți înscrie și pentru găzduire direct prin Weebly. Această capacitate poate părea banală, dar ilustrează cea mai mare flexibilitate pe care utilizatorii o pot descoperi cu generatorul de site-uri. Șabloanele profesionale și receptive ale Weebly pot fi împinse și mai departe cu un set complet de instrumente de design la îndemână.

3. Blogging: De ce alegem WordPress

Creat pentru bloggeri, WordPress este pregătit să vă ajute să vă împărtășiți ideile lumii. Odată ce te-ai hotărât pe un design, WordPress oferă cea mai rapidă cale de a-ți publica postările. Deoarece veți avea nevoie de un cont separat de găzduire web cu WordPress, este esențial să găsiți un furnizor care să-și optimizeze infrastructura pentru performanța și fiabilitatea WordPress. InMotion Hosting, Bluehost și SiteGround au fost toate standardele de bază în acest domeniu de ani de zile.

WordPress.org

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • De încredere ca platformă numărul 1 pentru bloggeri
 • Instalări sau preinstalări cu 1 clic de către gazdele de top
 • Mii de teme de blog disponibile
 • Publicați cu ușurință postări, pagini și galerii
 • Adăugați pluginuri pentru a extinde funcționalitatea site-ului dvs
 • Începeți să utilizați WordPress cu InMotion Hosting.

BLOG
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

WordPress: recenzia expertului nostru

Cu încredere de peste 26% dintre proprietarii de site-uri web, WordPress poartă cu mândrie statutul de software de blog nr. Instalați cu ușurință software-ul pe serverul dvs., găzduit de un furnizor de găzduire WordPress de top și începeți să scrieți… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi mai multe planuri pentru blogging »

Wix este o modalitate excelentă de a începe blogurile gratuit (4,2 din 5,0): Wix este una dintre puținele platforme de creare de site-uri care oferă o gamă completă de servicii disponibile gratuit. Bucurați-vă de editorul drag-and-drop, de pagini nelimitate, de 500 MB de spațiu de stocare, de un site mobil și de găzduire doar introducând informațiile de conectare la Facebook sau Gmail. Odată ce blogul dvs. zboară, puteți trece cu ușurință la planuri plătite la prețuri accesibile pentru a debloca mai multe funcții, cum ar fi un nume de domeniu personalizat, analize și mai mult spațiu de stocare.

Squarespace nu este rentabil pentru bloggeri (3,5 din 5,0): iubim șabloanele și constructorul Squarespace, dar cea mai mare ezitare a noastră este prețul lor – la 12 USD pe lună pentru cel mai ieftin plan, Squarespace este aproape de două ori mai scump decât celelalte opțiuni. . Dacă doriți să vă asociați blogul cu un magazin online, costul crește la 26 USD lunar. Planurile Squarespace vin cu câteva avantaje frumoase, inclusiv lățime de bandă și stocare nelimitată, certificate SSL și un domeniu gratuit, dar bloggerii care încep de la început nu vor avea nevoie de multe dintre aceste funcții chiar de la început.

WordPress este platforma de blogging numărul 1 pe Web dintr-un motiv (5.0 din 5.0): Am menționat că procesul de configurare cu WordPress poate fi puțin mai dificil decât unele dintre celelalte opțiuni. Cu toate acestea, odată ce treceți peste cocoașă, WordPress oferă bloggerilor opțiuni și instrumente nelimitate pentru a vă crește publicul. O sursă inepuizabilă de pluginuri poate optimiza viteza site-ului dvs., design-urile, clasamentele în motoarele de căutare și analizele pentru a vă ajuta să satisfaceți interesele cititorilor.

Weebly este al doilea după WordPress, dar primul pentru uzabilitate (4,8 din 5,0): pentru cei care nu sunt la îndemână provocarea WordPress, Weebly este următorul cel mai bun pariu al tău. Generatorul intuitiv combină ușurința de utilizare cu funcționalitatea puternică, permițându-vă să creați un site care vă prezintă cel mai bun conținut. Punând accent pe conectarea cu publicul și oferirea cititorilor o experiență pozitivă, resursele de găzduire Weebly asigură că postările dvs. de blog se încarcă rapid, de fiecare dată.

4. eCommerce: de ce alegem Weebly

Cele mai bune magazine online sunt convenabile atât pentru clienți, cât și pentru proprietarii de site-uri. Coșul de cumpărături Weebly este configurat automat atunci când începeți magazinul, iar software-ul este complet integrat cu site-ul dvs. pentru a oferi o experiență de plată fără probleme. Platforma cu funcții complete vă permite să urmăriți și să gestionați inventarul, în timp ce cumpărătorii vor aprecia instrumentele dinamice de căutare și filtrare.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 12,00 USD

 • Creați rapid magazine prin intermediul editorului drag-and-drop
 • Sunt disponibile sute de teme gata făcute
 • Coș de cumpărături complet integrat și comandă securizată
 • Urmărirea inventarului pentru dvs., căutare filtrată pentru clienți
 • Obțineți și un magazin mobil complet!
 • Începeți acum cu Weebly.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este unul dintre cei mai de încredere creatori de site-uri web de pe internet, inclus gratuit în multe dintre cele mai bune planuri de găzduire de comerț electronic. Începeți cu platforma robustă de creare a magazinelor de comerț electronic și afișați, vindeți și gestionați cu ușurință bunurile și serviciile digitale sau fizice… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vedeți mai mulți constructori de comerț electronic »

Categorii Wix se adresează hotelurilor, muzicienilor și restaurantelor (4,8 din 5,0): Wix îți oferă tot ce ai nevoie pentru a crea, gestiona și vinde produsele online. Alegeți aspectul sau șablonul care se potrivește cel mai bine magazinului dvs., indiferent dacă sunteți muzician, designer de modă sau conduceți o pensiune. De asemenea, apreciem că Wix nu numai că acceptă mai multe metode de plată, dar face totul fără să ia un comision sau o reducere din vânzările tale.

Vitrinele Squarespace sunt frumoase, dar limitate (4,2 din 5,0): Design-urile puternice ale Squarespace sunt mai potrivite pentru portofolii sau site-uri web informative. Instrumentele lor de comerț electronic sunt grozave pentru cei care au găsit succes prin Squarespace cu brandul sau blogul lor online și doresc să exploreze modalități de a monetiza popularitatea. Îndepărtați-vă degetele în a gestiona un magazin online cu Squarespace, dar rețineți că probabil va trebui să mergeți în altă parte atunci când nevoile dvs. de vânzare și procesare a plăților devin mai complexe.

WordPress are integrări de plată și pluginuri de comerț electronic (4,4 din 5,0): Platforma WordPress în sine nu vine cu nicio funcționalitate de vânzare, dar nu vă temeți, magazinul dvs. online este doar un plugin distanță. Există o mulțime de opțiuni disponibile, dar WooCommerce domnește suprem – atât de mult încât Automattic, echipa din spatele WordPress, a achiziționat popularul plugin în 2015 pentru a integra în continuare cele două platforme. Ca și în multe lucruri în WordPress, va trebui să depui mai multă muncă pentru a începe, dar rezultatul final este spectaculos.

Crearea intuitivă a site-ului Weebly vă permite să vă concentrați asupra afacerii dvs. (4,7 din 5,0): instrumentele de comerț electronic surprinzător de intuitive, dar impresionante, din Weebly se pot adapta pentru a gestiona o gamă largă de produse și servicii. Făcând toate sarcinile grele cu designul web, gestionarea inventarului și tranzacțiile, antreprenorii online își pot concentra eforturile asupra pasiunilor lor în loc de dilemele IT. Weebly oferă, de asemenea, aplicații convenabile pentru iOS și Android, ceea ce înseamnă că puteți procesa și onora comenzile, puteți răspunde la întrebările clienților, puteți adăuga produse noi și înregistrările vânzărilor de oriunde.

5. SEO: De ce alegem WordPress

Frumusețea WordPress constă în caracteristicile și funcționalitățile suplimentare pe care le puteți adăuga la sistemul de gestionare a conținutului cu doar câteva clicuri de mouse. WordPress este bine configurat în mod natural pentru succesul SEO, dar adăugarea de pluginuri vă va ajuta să creșteți și mai mult în rezultatele căutării. Din nou, veți dori să găsiți un plan de găzduire care este optim pentru performanța WordPress și să lăsați CMS-ul și pluginurile să-l ia de acolo.

WordPress.org

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT cu instalare cu 1 clic
 • De încredere de milioane de proprietari de site-uri
 • 1.000 de teme drag-and-drop
 • Platforma de blogging numărul 1
 • Comunitate online imensă
 • Începeți să utilizați WordPress cu InMotion Hosting.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

WordPress: recenzia expertului nostru

WordPress, cea mai bună platformă de blogging și sistem de management al conținutului din lume, stimulează prezența online a unor mărci precum Disney, Sony și Spotify. Proprietarii de site-uri începători se pot întoarce către WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi mai multe planuri WordPress »

Wix își acoperă bazele, dar nu impresionează Google (4,0 din 5,0): Wix se ocupă de elementele de bază ale SEO cu metaetichete, anteturi, cuvinte cheie, linkuri și text alternativ, dar va trebui să depășiți platforma pentru cel mai mare efect. Ei recomandă două plugin-uri Google și o mână de aplicații proprii, dar ne dorim ca Wix să includă setările și instrumentele avansate în platforma principală. Cu toate acestea, utilizatorii vor aprecia creșterea traficului de la sitemapurile XML automate și rețeaua de livrare de conținut inclusă.

SEO Squarespace este îmbunătățit, dar nu spectaculos (4,0 din 5,0): Apreciem foarte mult că Squarespace include multe bune practici SEO chiar în platforma lor, fără a fi nevoie de instalarea de plugin-uri suplimentare. Sitemap-urile XML generate automat și etichetele HTML sunt, de asemenea, un avantaj grozav, dar celelalte servicii SEO acoperă doar caracteristici standard, cum ar fi titlurile paginilor, marcaj HTML curat și redirecționări automate.

SEO WordPress este ușor și eficient cu pluginuri precum Yoast (5.0 din 5.0): Ca și în multe lucruri când vine vorba de WordPress, cerul este limita atunci când vine vorba de bogăția de funcții pe care le puteți adăuga cu pluginuri. SEO nu face excepție. Yoast SEO, unul dintre cele mai descărcate pluginuri WordPress din toate timpurile, este o soluție SEO incredibil de cuprinzătoare, care echilibrează optimizările tehnice și vă ajută să scrieți un conținut mai bun bazat pe cuvinte cheie.

Weebly SEO poate lăsa proprietarii experimentați de site-uri să dorească mai mult (4,8 din 5,0): Weebly adoptă o abordare oarecum nedumerită a funcțiilor SEO. Toate site-urile lor vin cu o hartă a site-ului, formatare HTML prietenoasă cu SEO, meta descrieri și optimizare pentru dispozitive mobile, dar trebuie să căutați alte instrumente SEO simple, cum ar fi etichetele alt și descrierile specifice paginii. Dacă te bazezi pe SEO pentru a genera trafic și succes către site-ul tău, va trebui să apelezi la aplicații terță parte.

6. Cost: de ce alegem Weebly

Când vine vorba de a obține cel mai bun profit pentru banii dvs., nu căutați mai departe decât Bluehost și Weebly. Furnizorul de găzduire preferat de multă vreme oferă suport solid și infrastructură modernă pe lângă unul dintre constructorii noștri preferați de site-uri. Combinația va face minuni atât pentru începători, cât și pentru experți, pe măsură ce site-ul lor crește.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vezi mai multe gazde ieftine »

Wix este cel mai bun pentru începători (4,3 din 5,0): gratuit este greu de învins, mai ales când începi. Trecerea la abonamentele plătite la Wix, totuși, nu vă va da șoc cu sticker. Cel mai de bază plan Wix costă cu puțin mai mult decât planurile noastre preferate de găzduire partajată și aveți cinci niveluri care răspund nevoilor site-ului dvs. pe măsură ce acesta crește. Începătorii nervoși, totuși, ar putea aprecia în continuare suportul suplimentar care vine cu un furnizor de găzduire extern.

Squarespace nu poate concura cu constructori mai ieftini (4,0 din 5,0): Squarespace este ca o mașină de lux – merită investiția pentru unii, dar greu de permis pentru alții. Cu astfel de opțiuni accesibile în altă parte, puteți accelera lotul cu multe dintre aceleași caracteristici și funcționalități la prețuri de închidere. Căutați în altă parte, mai ales dacă aveți nevoie de suport puternic pentru comerțul electronic și SEO.

WordPress oferă cea mai bună valoare pe termen lung (5,0 din 5,0): în sine, prețul gratuit cu WordPress nu poate fi depășit. Cu toate acestea, nu puteți avea WordPress fără un plan de găzduire separat și fără timp pentru a le conecta pe cele două. Prețul se uniformizează cu Weebly, dar timpul pentru configurarea și învățarea programului poate fi costisitor. Dacă sunteți dedicat să faceți WordPress să funcționeze pentru dvs., totuși, o viață întreagă de actualizări, pluginuri gratuite și teme ieftine fac din planul de găzduire WordPress o investiție care va plăti dividende ani de zile.

Weebly oferă cel mai mult pentru cel mai puțin (5,0 din 5,0): ne place un chilipir – iar afacerea este și mai dulce atunci când cel mai bun produs este cel care costă cel mai puțin. Weebly pune dezvoltatorii online într-o clipă, în timp ce îi ajută pe începători în fiecare pas al creării site-ului. Apreciem pachetul complet pe care Weebly îl oferă utilizatorilor lor; de la design puternic la caracteristici robuste la un preț accesibil, veți fi greu să găsiți o soluție mai flexibilă pentru construirea de șantier.

Constructorii ieftini, simpli și eficienți abundă dacă știți unde să căutați

Când țin cont de timpul necesar pentru a crea un site web personalizat, codificat, am ajuns să apreciez constructorii de site-uri ca mai mult decât o simplă cale de ieșire. Chiar dacă îmi place să dezvolt ceva singură, învăț să mă relaxez, să mă relaxez și să fiu la linia de sosire într-o fracțiune de timp.

Continuați să comparați cu articole similare despre opțiunile populare de creare a site-urilor:

 • Weebly vs WordPress
 • Squarespace vs WordPress
 • Blogger vs. WordPress
 • Shopify vs. WordPress

Am acoperit câțiva dintre cei mai folosiți constructori de site-uri cu acest ghid de comparație, dar mulți furnizori de găzduire și-au făcut timp pentru a-și crea propriile instrumente personalizate – asigurați-vă că consultați clasamentele noastre cuprinzătoare ale creatorilor de site-uri pentru a citi despre și mai multe opțiuni. Mulți furnizori de găzduire oferă constructori și teme gratuite ca parte a planurilor lor și, uneori, companiile își dezvoltă chiar propriile constructori pentru a satisface nevoile clienților. Nu te limita la cele patru opțiuni principale pe care le-am discutat mai sus!

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,6/5,0 față de altele
 • Wix: 16,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 16,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company