Prețuri Weebly: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Prețuri Weebly: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)
Prețuri Weebly: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)

Prețuri Weebly: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)

Înainte de a cheltui bani pe o nouă platformă de creare de site-uri web, asigurați-vă că consultați ghidul nostru privind prețurile Weebly. Creatorul de site-uri web drag-and-drop este una dintre cele mai accesibile și mai accesibile platforme de acolo, dar cum se compară costul cu funcțiile de care veți avea nevoie pentru a vă lansa site-ul?

Indiferent dacă sunteți un antreprenor în devenire sau pur și simplu doriți să vă împărtășiți pasiunea cu lumea, Weebly oferă un mijloc ieftin de a vă transmite mesajul către mase.

Aici, vom arunca o privire asupra diferitelor puncte de preț ale planurilor Weebly și le vom compara cu alți constructori web de top. Citiți mai departe pentru mai multe informații!

Prețuri Weebly.com – Evaluare generală

Când vine vorba de costuri, Weebly se situează în partea de sus a listei noastre pentru a îmbina utilizarea intuitivă cu o gamă largă de caracteristici și șabloane oferite la prețuri reduse. Atât constructorii web începători, cât și profesioniști, apreciază în mod constant Weebly în ceea ce privește costul, numărul de funcții, opțiunile de comerț electronic și valoarea generală.

Oferind planuri de la crearea de bază a site-ului web până la vitrine cuprinzătoare de comerț electronic, prețurile Weebly variază de la gratuit la 38 USD pe lună. Indiferent de planul pe care îl alegeți, este ușor să vă puneți în funcțiune. Tot ce trebuie să facă proprietarii de site-uri este să aleagă una dintre numeroasele teme pre-proiectate și să înceapă să personalizeze paginile în mediul de drag-and-drop ușor de utilizat.

Un alt bonus – mulți furnizori de găzduire oferă software-ul Weebly gratuit cu planurile lor de găzduire. Aceasta este calea ideală, deoarece vă va economisi cei mai mulți bani pe termen lung. Dacă nu sunteți pregătit pentru găzduire web cu drepturi depline, taxa lunară de 8 USD de la Weebly pentru planul de nivel de intrare vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a crea un site frumos.

Dacă sunteți în căutarea unui profit mare pentru o investiție minimă, Weebly ar putea fi potrivit pentru dvs. Asigurați-vă că consultați recenzia noastră cuprinzătoare a constructorului de site. Prezentăm prețurile, ușurința de utilizare, caracteristicile și fiabilitatea, printre alți factori, mai jos.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Cele mai bune alternative Weebly

Evident, credem că Weebly este destul de grozav. Dar cum se compară cu celelalte opțiuni de acolo? După cum vă puteți imagina, există o mulțime de alte companii care doresc să simplifice designul web pentru utilizatorii săi.

Iată colecția noastră de trei furnizori de top, de la constructori găzduiți cu costuri reduse până la planuri auto-găzduite care oferă utilizatorilor mult mai multă flexibilitate. Citiți recenziile noastre aici:

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

Prețurile site-ului Weebly

Weebly oferă patru planuri pentru a construi site-uri web pentru uz personal, bloguri, organizații și afaceri. Pe măsură ce prețurile cresc, la fel cresc și suplimentele. Dar chiar și planul de pornire al lui Weebly este bogat în funcții și vă va permite să construiți un site uimitor.

Planurile Weebly, începând de la 8 USD pe lună, găzduiesc crearea de site-uri web de bază pentru vitrinele de comerț electronic cuprinzătoare.

Cu un plan gratuit la nivel de intrare, Weebly oferă un generator de tip drag-and-drop, 500 MB de spațiu de stocare și un subdomeniu Weebly.com. Site-urile create prin acest plan beneficiază, de asemenea, de SEO gratuit, captură de clienți potențiali și asistență online. Deoarece planul este oferit gratuit, paginile site-ului vor include anunțuri grafice Weebly.

Un salt la planul Weebly Starter la doar 8 USD pe lună, atunci când este plătit anual, crește aproape exponențial numărul de funcții ale ofertei gratuite. Planul Starter permite proprietarilor de site-uri să-și conecteze propriile domenii, include spațiu de stocare nelimitat și oferă statistici avansate ale site-ului. Dacă vindeți mărfuri online, Weebly permite afișarea a până la 10 produse, cu finalizarea plății prin Weebly.com și percepe doar o taxă de tranzacție de 3%.

Planul site-ului Weebly Defalcarea prețurilor
Prețuri „gratuite” Weebly Cost implicit
Prețuri Weebly „Starter”. 6 USD/luna
Prețuri Weebly „Pro”. 12 USD/luna
Prețuri Weebly „Afaceri”. 26 USD/luna

Pentru organizații și grupuri, Weebly oferă un plan Pro la 12 USD pe lună dacă este plătit anual. Acest plan include tot ceea ce este oferit în planul Starter cu adăugarea de funcționalități de căutare pe site, protecție prin parolă, fundaluri video și posibilitatea de a adăuga până la 25 de produse pe paginile de produse. Utilizatorii pro se bucură, de asemenea, de avantajul suportului tehnic îmbunătățit din partea membrilor echipei Weebly.

Întreprinderile mici pot profita de planul de afaceri Weebly pentru doar 25 USD pe lună atunci când sunt plătite anual. Planul de afaceri vine complet cu instrumente extinse de comerț electronic, inclusiv înregistrări pe domeniu, bunuri digitale, gestionarea inventarului, calculatoare de taxe și de expediere, cupoane și securitate SSL, printre altele.

Prețuri pentru comerțul electronic Weebly

Pentru doar 8 USD pe lună, utilizatorii se pot înscrie la planul de comerț electronic Starter de la Weebly și pot începe să vândă produse online. Acest pachet include aceeași funcționalitate intuitivă de creare a site-ului ca toate ofertele Weebly. Planul oferă proprietarilor de site-uri spațiu de stocare nelimitat, posibilitatea de a conecta nume de domenii, analize de site și o limită de afișare de 10 produse. Plățile clienților sunt facilitate prin Weebly.com cu o taxă de tranzacție de 3%.

Planul Pro eCommerce este următorul din ofertele pe niveluri ale Weebly. Acest plan rulează 12 USD pe lună atunci când este plătit anual și include totul din pachetul Starter cu adăugarea de căutare pe site, fundaluri video și capabilități audio și video HD, printre alte caracteristici. Cu planul Pro, proprietarii de site-uri pot lista până la 25 de produse pe site-urile lor și pot discuta cu echipa de asistență Weebly fără costuri.

Planul site-ului Weebly Defalcarea prețurilor
Prețuri „Starter” din magazinul online 6 USD/luna
Prețuri „Pro” din magazinul online 12 USD/luna
Prețuri „Afaceri” din magazinul online 26 USD/luna

Companiile care doresc să creeze mărci și să vândă marfă online se pot înscrie în planul de comerț electronic pentru afaceri de la Weebly pentru 25 USD pe lună. Comercianții înscriși în acest plan beneficiază de taxe de tranzacție de 0% pentru achiziții, afișare nelimitată de produse, achiziții în domeniul, instrumente de gestionare a inventarului și securitate SSL. Este inclusă și capacitatea de a genera cupoane pentru oferte la produse, ceea ce ajută la promovarea loialității clienților.

Site-urile de comerț electronic Weebly oferă comercianților posibilitatea de a prezenta și de a comercializa produse clienților lor online.

Cadillac-ul oferit de Weebly, planul de performanță oferă companiilor online o platformă de comerț electronic cuprinzătoare pentru a-și prezenta, comercializa și vinde produsele. Pentru 38 USD pe lună, comercianții beneficiază de tarife de expediere în timp real, e-mailuri generate automat de coșuri abandonate și carduri cadou. Suita de marketing a planului de performanță include capacitatea de a crea până la cinci campanii de e-mail pe lună care trimit mesaje către 500 de persoane de contact per e-mail.

Prețuri pentru domeniul Weebly

Weebly oferă utilizatorilor săi achiziții și înregistrare de domenii cu opțiuni de abonament care variază de la unu la 10 ani. Din fericire, Weebly și-a scăzut recent tarifele la un nivel mult mai rezonabil.

Prețuri pentru domeniul Weebly
1 an 19,95 USD/an
2 ani 16,95 USD/an
5 ani 14,96 USD/an
10 ani 12,57 USD/an

În loc să taxeze aproape 40 USD pentru o înregistrare a unui domeniu de un an, utilizatorii vor plăti doar aproximativ jumătate din aceasta. Prețul domeniului Weebly este încă ridicat în comparație cu multe alte gazde de domeniu de top, totuși, așa că poate doriți să căutați un alt registrator.

Cu toate acestea, apreciem în special capacitatea de a rezerva un nume de domeniu pentru o perioadă mult mai lungă. Îndepărtând reînnoirile anuale enervante, vă puteți cumpăra simplu domeniul și vă puteți pune la treabă.

Deși prețurile par puțin peste medie, proprietarii de site-uri au considerat că este benefic să folosească Weebly ca un ghișeu unic pentru întreaga experiență de creare web, de la înregistrarea domeniului până la designul site-ului și marketingul. WebNots oferă o detaliere destul de bună a procesului de înregistrare a domeniului Weebly și a avantajelor și dezavantajelor acestuia.

Comparație de prețuri WordPress vs. Wix vs. Squarespace vs. Weebly

Probabil că cei mai mari jucători din jocul de construire web sunt WordPress, Wix, Squarespace și Weebly. Toate cele patru au diverse argumente pro și contra, dar, în scopul nostru, ne vom uita la modul în care se scutură în raport cu costul.

Prețurile pentru planurile de la marii constructori web sunt similare, dar cel mai ieftin poate fi să utilizați Weebly prin gazda dvs.

WordPress este probabil cel mai cunoscut dintre cei patru mari constructori de web, alimentând 27% dintre site-urile de pe web. Este o platformă eficientă pentru a începe rapid și a funcționa online, la prețuri aparent scăzute.

WordPress oferă un plan gratuit, un plan Personal la 2,99 USD pe lună, un plan Premium la 8,25 USD pe lună și un plan Business pentru 24,92 USD pe lună, toate facturate anual. Acestea arată destul de bine pe hârtie; cu toate acestea, dacă doriți să adăugați anumite funcționalități, cum ar fi comerțul electronic, va trebui să căutați pluginuri. O alternativă mai ieftină ar fi să construiești un site cu software-ul gratuit WordPress open-source și să achiziționezi găzduire separat.

Plan de pornire WordPress Planul Wix Starter Plan de pornire Squarespace Planul de pornire Weebly
2,99 USD/lună 5 USD/luna 12 USD/luna 8 USD/luna

Un alt „W” popular în industrie, Wix oferă un plan gratuit cu un domeniu Wix și reclame de marcă. Planurile premium ale constructorului încep de la 5 USD pe lună pentru o conexiune de domeniu de bază și rulează până la 25 USD pe lună pentru planul său VIP. Site-urile Wix plătite la prime lunare de 17 USD sau mai mult includ și magazine online.

Squarespace este cel mai scump dintre toți constructorii de site-uri cu un plan de intrare la un preț de 12 USD pe lună atunci când este facturat anual. La nivelul următor, planul de afaceri al Squarespace rulează 18 USD pe lună, urmat de planurile sale pentru site-uri de comerț electronic, care rulează între 26 și 40 USD pe lună facturat anual. În timp ce Squarespace este costisitor, chiar și planurile sale de bază sunt bogate în funcții.

Atunci când sunt comparați cu Weebly, ceilalți constructori de site-uri se apropie destul de mult de costul planurilor de bază oferite. Ceea ce este greu de învins, însă, este serviciul gratuit Weebly oferit de atât de mulți furnizori de găzduire.

Prețurile de găzduire web Weebly prezintă cea mai bună ofertă

Fie că dorești să începi un blog personal sau un magazin online, Weebly are un plan pentru tine. Site-ul lui Cindy și John, Bad Pickle Tees, este un exemplu frumos de site de comerț electronic bine pus laolaltă, construit la o sumă relativ scăzută.

Deși costul de 8 USD al planului de început al lui Weebly nu pare mult, prețul de admitere la constructorul de site-uri scade mult atunci când treceți printr-o gazdă care oferă serviciul ca parte a unui pachet de găzduire. iPage recomandat de experți este un loc minunat pentru a începe. Furnizorul de găzduire oferă opțiunea de a utiliza Weebly pentru crearea site-ului dvs. web fără costuri, înregistrarea numelui de domeniu este inclusă, iar prețul scăzut de găzduire vă va economisi un pachet pe termen lung.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi recenzia noastră completă despre Weebly

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Weebly este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Weebly pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,8 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Weebly:

Weebly este unul dintre creatorii mei preferați de site-uri web pe care să-l recomand începătorilor, nu numai datorită interfeței primitoare și intuitive, ci și pentru că multe dintre gazdele de top au ales să ofere Weebly gratuit cu planurile lor. Este ușor să iubești simplitatea de tip drag-and-drop și temele prietenoase cu comerțul lui Weebly, iar curba de învățare este practic inexistentă.

Înainte de a vă înscrie la Weebly, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Weebly. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Weebly
 • Weebly: 4,8/5,0 față de alții
 • Weebly: 10,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Weebly este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Weebly. Și la 10,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Weebly.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company