Media Temple WordPress Review (aprilie 2023): evaluat de experți

Media Temple WordPress Review (aprilie 2023): evaluat de experți

Media Temple WordPress Review (aprilie 2023): evaluat de experți

Combinând cele mai bune dintre cele mai bune când vine vorba de servicii gestionate cu mănușă albă și regele incontestabil al sistemelor de gestionare a conținutului, iată recenzia noastră Media Temple WordPress pentru a examina modul în care se înțeleg cele două platforme.

Probabil ați auzit zicala „corpul tău este un templu”. De obicei, rândul se referă la scripturi sau la îngrijirea corpului tău, dar citatul se poate aplica cu ușurință site-ului tău web. Deși opțiunile de găzduire cu costuri reduse pot satisface nevoile unui site mai mic în majoritatea cazurilor, de obicei obțineți ceea ce plătiți.

Trecerea la o gazdă premium, cum ar fi Media Temple, vă stabilește prezența online ca ceva demn de închinare. Peste 125.000 de oameni și companii au încredere în gazdă pentru a găzdui aproximativ 1,5 milioane de site-uri web, așa că ne facem timp să examinăm ce face ca furnizorul de top să fie o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o experiență superioară de găzduire WordPress.

Templul Media „Găzduire WordPress” Review: 4.7 / 5.0

WordPress este o platformă de publicare ideală pentru cei care doresc să înceapă și să scaleze un site web, fie că este un simplu profil de afaceri sau un centru complex de conținut și alte date. Sistemul de management al conținutului open-source alimentează mai mult de 30% din toate site-urile web și simplifică procesul de proiectare și dezvoltare pentru cei fără cunoștințe tehnice aprofundate.

Media Temple se adresează în mod similar proprietarilor de site-uri fără experiență, pe lângă faptul că oferă servicii pe care dezvoltatorii veterani le vor aprecia.

Unitățile SSD de înaltă performanță vin standard cu planurile de găzduire ale companiei, oferind imediat clienților o creștere vizibilă a performanței. Vom analiza mai multe detalii specifice despre găzduirea WordPress cu Media Temple, dar recenzia noastră cuprinzătoare de mai jos oferă, de asemenea, informații utile:

MediaTemple.net

Preț lunar de pornire 20,00 USD

 • Aleasă ca gazdă WordPress de top printre dezvoltatori
 • Previzualizați modificările cu un mediu de pregătire personalizat
 • Actualizări automate de bază pentru WordPress
 • Servere extrem de rapide, SSD-uri și stocare în cache încorporată
 • WP Easy Mode sugerează teme și pluginuri
 • Începeți acum pe Media Temple.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Templul media: recenzia expertului nostru

Media Temple a fost de multă vreme una dintre gazdele noastre web preferate pentru găzduirea gestionată de lux, iar ofertele WordPress ale companiei nu fac excepție. Dacă prețuiți tehnologia de ultimă oră, nu treceți cu vederea Media Temple. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD Nou sau Transfer 5 minute

Media Temple se mândrește, de asemenea, cu transferuri de date nelimitate și o interfață ușor de utilizat, care simplifică și mai mult gestionarea site-ului WordPress. Utilizatorii pot implementa site-uri web, pot examina analizele și pot restaura copii de rezervă dintr-un portal centralizat.

Ca și în cazul multor gazde care oferă găzduire WordPress, ca să nu mai vorbim despre statutul de găzduire principal al Media Temple, toate planurile WordPress ale companiei vin cu un anumit nivel de servicii gestionate.

Pentru Media Temple, asta înseamnă migrații ușoare ale site-ului, mai multe medii de organizare, backup-uri automate, protecții de securitate îmbunătățite și actualizări automate ale WordPress, PHP și MySQL.

Pentru cei care caută un pic suplimentar pentru contul lor de găzduire WordPress gestionat, Media Temple oferă, de asemenea, întreprinderilor o experiență de găzduire hands-free pe Amazon Web Services.

Arhitectura bazată pe cloud se extinde în câteva secunde pentru a răspunde vârfurilor de trafic și prezintă mai multe straturi de redundanță, care contribuie la rate de funcționare stelare. Gestionarea contului VIP al Media Temple include monitorizare proactivă non-stop și un inginer de asistență dedicat contului dvs.

Cele mai bune gazde alternative (și mai accesibile) pentru WordPress

Încă nu sunteți convins că Media Temple este perfect pentru nevoile dvs. de găzduire?

Înțelegem că prețul poate fi o barieră majoră atunci când vă gândiți să vă înscrieți pentru WordPress. Deși suntem în spatele serviciilor Media Temple, limitările bugetare sunt un factor major cu care se confruntă companiile și proprietarii de site-uri web.

Ca atare, am compilat o listă cu câteva gazde WordPress stelare, care există într-o cale de mijloc fericită între furnizorii de găzduire ultra-accesibile, universali și gazdele de top mai scumpe, cum ar fi Media Temple.

Proprietarii de site-uri pot găsi în continuare SSD-uri, suport superior, precum și instrumente și expertiză specifice WordPress, pentru mai puțin de 5 USD pe lună.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți toate cele mai bune gazde WordPress »

Evaluare „Funcții” Media Temple și WordPress: 4,9 / 5,0

După cum este de așteptat cu o companie de găzduire de lux, Media Temple încarcă clienții cu o mulțime de resurse și funcții. În timp ce se află la capătul mai scump al spectrului de găzduire web, planurile WordPress gestionate ale companiei sunt orientate pentru trafic mare și afaceri care necesită site-uri web care sunt întotdeauna disponibile.

Planul personal oferă clienților Media Temple spațiu de dezvoltare. Utilizatorii sunt limitați să găzduiască doar două site-uri web, dar vor avea 50 GB de stocare, transferuri de date nelimitate și vor putea gestiona până la 250.000 de vizitatori lunar.

Proprietarii de site-uri care se înscriu pentru planul Pro, care este potrivit pentru până la 500.000 de vizitatori pe lună, vor putea rula până la 10 site-uri web. În plus față de site-uri suplimentare, stocare și protecție de securitate, clienții Pro primesc două înregistrări de domenii gratuite, certificate SSL și două conturi cu G Suite Google Cloud. Iată câteva dintre funcțiile disponibile pentru cele două opțiuni:

 • Până la 200 GB de stocare SSD
 • Transferuri nelimitate de date
 • Înregistrare gratuită a domeniului
 • 2 certificate SSL gratuite pentru planul anual Pro
 • Detectarea și eliminarea programelor malware
 • DDoS și protecție împotriva intruziunilor
 • Actualizări la WordPress, PHP și MySQL
 • Backup și restaurare automată de 30 de zile
 • Medii de organizare cu 1 clic
 • Acces SSH/SFTP
 • Acces Git, WP-CLI și phpMyAdmin
 • Asistență 24/7 prin chat, e-mail și telefon

După cum puteți vedea, Media Temple merge mai presus și dincolo atunci când oferă clienților instrumentele și serviciile necesare pentru a rula și a scala site-uri de succes.

În special, suntem nebunești pentru mediile de ședere WordPress, stocarea SSD și backup-urile automate, dar programele de securitate îmbunătățită sunt poate cele mai impresionante instrumente de văzut incluse în planurile WordPress gestionate în comun de Media Temple.

Instrumentele eficiente de protecție DDoS și de eliminare a malware-ului sunt mai frecvent întâlnite în planurile de găzduire VPS sau mai mari, dar Media Temple le include gratuit.

Evaluare „Performanță” Media Temple și WordPress: 4,8 / 5,0

În loc să combine pluginuri de cache de la terți pentru a optimiza performanța WordPress, Media Temple se bazează pe o infrastructură eficientă și optimizată, inclusiv SSD-uri și patru niveluri de memorare în cache.

Numai unitățile cu stare solidă pot asigura încărcări ale paginilor de până la 20 de ori mai rapide și pot adăuga și mai multă stabilitate serverului dvs. Unitățile de stocare moderne sunt mai scumpe decât hard-disk-urile tradiționale și tind să vină cu capacități mai mici, dar creșterea performanței merită din plin costul adăugat.

Totuși, caching-ul este locul în care Templul Media strălucește. Compania utilizează Varnish, Memcached, Redis, PHP APC și L2 pentru a maximiza performanța și a minimiza apelurile către server înainte ca vizitatorii să ajungă chiar pe site-ul WordPress.

Gestionând cache-ul și optimizările atât de minuțios pe partea de server, Media Temple preia nevoia de a instala și actualiza plugin-uri suplimentare.

Compania deține și operează două centre de date Tier 3+, câte unul pe fiecare coastă a SUA. Împreună cu asistență și expertiză superioare, centrele de date de ultimă generație permit Media Temple să garanteze un timp de funcționare al rețelei de 99,99 % – peste standardul industriei.

Evaluare „Prețuri” Media Temple și WordPress: 4,5 / 5,0

Chiar și în spatele unui impuls general de a reduce costul deținerii site-ului web, industria de găzduire este de așteptat să depășească 143 de miliarde de dolari până în 2020.

După ani de creștere și concurență strânsă pentru a oferi cele mai ieftine servicii, mulți experți observă o schimbare către asistență pentru clienți și servicii adăugate care ușurează viața clienților.

Dorința clienților pentru instrumente de branding și marketing, împreună cu găzduirea bazată pe aplicații și suportul gestionat, contribuie la o evoluție către o structură de prețuri mai scumpă, orientată spre servicii, pe care Media Temple este deja construit.

Pentru 20,00 USD în fiecare lună, clienții primesc o experiență WordPress optimizată învelită în interfața de utilizator proprietară a Media Temple.

Furnizorul de găzduire combină simplitatea și gradul de utilizare suprem cu resurse și configurații complexe pentru a se asigura că site-ul dvs. este performant, sigur și bine susținut.

În comparație cu gazdele principale și ieftine, ofertele WordPress gestionate de Media Temple arată în mod înțeles la suprapreț.

O privire rapidă asupra diferitelor servicii disponibile arată totuși clar beneficiile alegerii serviciilor Media Temple pentru site-urile web critice pentru afaceri. În loc să măsoare Media Temple cu iPage, HostPapa sau HostGator, clienții de găzduire cu mai puține constrângeri bugetare ar trebui să contrasteze compania cu furnizorii, inclusiv WP Engine, Flywheel și Liquid Web.

Evaluare „Suport” Media Temple și WordPress: 4,9 / 5,0

Aproape orice gazdă care merită atenția dvs. și banii vă vor oferi asistență 24/7 cu cei mai cunoscuți și prietenoși tehnicieni din industrie. Puțini, însă, își îndeplinesc această promisiune în măsura în care Templul Media o face.

Aproximativ 90% din personalul Media Temple își petrec timpul sprijinind clienții și pot fi contactați oricând prin chat, Twitter, telefon sau solicitări de asistență online.

Aproximativ 90% din personalul Media Temple lucrează pentru a sprijini experiențe de găzduire productive și profitabile pentru utilizatori.

Media Temple pune la dispoziție resurse de asistență suplimentare găzduind forumuri vibrante ale comunității, un centru de ajutor și resurse cuprinzătoare care acoperă totul, de la configurarea e-mailului până la analiza performanței.

Pe lângă un panou de control personalizat, Media Temple sporește satisfacția utilizatorilor cu un instrument automat de migrare a site-ului web și clonarea site-ului cu un singur clic. WP Easy Mode simplifică crearea site-ului, sugerând teme și fotografii după ce clienții introduc informații de bază despre site-ul potențial.

WordPress și Media Temple sunt o pereche Premium

Deși prețul serviciilor de găzduire Media Temple le poate oferi clienților potențiali o pauză, un detaliu care nu trebuie ignorat este modul în care sistemul de gestionare a conținutului WordPress open-source – și gratuit – ajută la atenuarea costurilor.

Media Temple poate reprezenta o opțiune cu costuri prohibitive pentru majoritatea începătorilor și pentru cei fără o miză majoră de afaceri în site-ul lor. Dar având în vedere integrarea companiei cu AWS, infrastructura modernă și sistemele de asistență de top, organizațiile trebuie să ofere Media Temple un aspect serios.

În plus, compania oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, astfel încât proprietarii de site-uri pot încerca platforma pentru a vedea dacă Media Temple merită investiția.

Indiferent dacă sunteți nou în găzduire și căutați îndrumări suplimentare sau un proprietar de site experimentat care nu dorește să se ocupe de detaliile tehnice, planurile WordPress gestionate de Media Temple oferă îndrumări nuanțate și oportunitatea de creștere.

Pentru cei care caută și mai multe informații despre companie, inclusiv opțiunile sale de găzduire dedicate, VPS și constructor de site-uri web, asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă pentru toate detaliile.

Vezi recenzia noastră completă despre Templul Media

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Media Temple este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Media Temple pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,7 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Media Temple:

Media Temple a fost mult timp standardul la care sunt setate gazdele web. În calitate de inovator în arena de găzduire în cloud, compania pare întotdeauna înaintea curbei cu servicii gestionate de mare atingere. Media Temple îi ține pe clienți mulțumiți, concentrându-se pe tehnologia de înaltă performanță și pe funcții ușor de utilizat.

Înainte de a vă înscrie la Media Temple, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Media Temple. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Media Temple
 • Templul Media: 4.7/5.0 vs. Alții
 • Templul Media: 20,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Media Temple este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Media Temple. Și la 20,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Media Temple.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company