Cele mai bune 5 teme Weebly (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 teme Weebly (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 teme Weebly (aprilie 2023)

Inspirate de convingerea că oricine ar trebui să aibă instrumentele pentru a-și duce afacerea de la idee la lansare la creștere, temele Weebly sunt concepute pentru a oferi antreprenorilor o prezență online uimitoare și profesională, fără efort de codificare.

Lansat în 2007, Weebly a crescut pentru a alimenta peste 50 de milioane de site-uri din întreaga lume. Platforma de creare a site-ului oferă diverse șabloane pentru a ajuta proprietarii de site-uri să-și prezinte marca și să-și atingă obiectivele. Weebly furnizează instrumentele de design și personalizările pentru a ajunge la linia de sosire, indiferent dacă începeți o afacere online de la zero, construiți un portofoliu profesional sau doriți să reîmprospătați prezența online a organizației dvs. existente.

Weebly oferă design și teme bine gândite și simplifică crearea web pentru utilizatori. Veți găsi ceea ce aveți nevoie pentru a începe pe un site web cu formate de șablon Weebly, de la comerț electronic la bloguri. Consultați lista noastră cu cele mai bune teme gratuite și premium Weebly personalizate pentru aproape orice activitate web.

Cele mai bune teme gratuite Weebly

Timp de peste un deceniu, Weebly a permis a peste 40 de milioane de oameni să creeze afaceri online și site-uri personale. Generatorul web oferă o gamă largă de teme convingătoare pentru utilizatorii săi, iar vestea bună este că Weebly oferă cele mai multe dintre ele gratuit ca parte a planurilor sale de bază.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Axându-se pe un design atent și receptiv, temele gratuite ale Weebly le permit utilizatorilor să-și creeze o prezență web redusă la un buget redus. Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de teme pentru a se potrivi aspectului și obiectivelor lor personalizate. Designerii Weebly fac un efort conștient pentru a crea modele simple pentru a acorda prioritate mărcii și personalizării utilizatorului.

Multe șabloane Weebly, inclusiv Urban Dine sau Modus Operandi, oferă o temă și o abordare minimalistă a designului site-ului web. Modelele au, de asemenea, o paletă de culori simplă pentru un finisaj foto editorial. Cu aceste elemente structurale, vă puteți concentra pe a face conținutul și afacerea dvs. să strălucească în prim-plan în timp ce utilizați funcțiile puternice ale Weebly pentru a vă construi prezența pe web.

Utilizatorii pot folosi diversele modele de teme ale Weebly pentru a-și personaliza și configura site-urile web.

Utilizatorii pot folosi o varietate de funcții pentru site-ul lor Weebly. Căutați componente, inclusiv pictograme sociale vectoriale, un meniu de navigare, o funcție de imagine antet și animație, printre altele. În funcție de cazul de utilizare a temei, puteți obține și funcții concepute special. Temele de blog au un aspect personalizat pentru a prezenta postărilor și articolelor conexe vizitatorilor.

Deoarece fiecare temă este gata instantaneu pentru lansare, vă puteți deschide site-ul în cel mai scurt timp. Toate temele gratuite au propriile lor caracteristici îmbunătățite și sunt ușor de navigat. Dacă întâmpinați dificultăți în a alege, Weebly vă permite să previzualizați fiecare șablon înainte de a edita. Indiferent dacă construiți o vitrină online sau un blog personal, există o temă Weebly gratuită pentru dvs.

În timp ce temele gratuite ale Weebly oferă proprietarilor de site-uri șabloane convingătoare, concepute profesional, utilizatorii pot, de asemenea, să răsfoiască teme premium create de designeri web prin instrumentele pentru dezvoltatori Weebly. Temele premium oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate și control asupra designului lor și extind opțiunile de personalizare oferite de Weebly.

Aceste teme nu sunt găzduite pe Weebly, ci sunt distribuite de dezvoltatori ca fișiere arhivate utilizatorilor, care apoi le pot încorpora pe site-urile lor. Baamboo Studio, Teme luminoase și Teme Webfire sunt trei dintre cele mai bune case de design care oferă utilizatorilor Weebly aceste teme personalizate. Mai jos, aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune lucrări ale lor.

eCommerce

Pentru utilizatorii care caută o bază de comerț electronic personalizată, șablonul Bailey poate fi o alegere uimitoare de site web construită profesional. Designerii Baamboo Studio creează o temă funcțională, care este și stilistică, oferindu-i lui Bailey o atracție vizuală fără efort pentru potențialul angajament de afaceri.

Șablonul Bailey funcționează ideal pentru proprietarii de site-uri de comerț electronic, mulți utilizatori existenți găsind succes cu designul său.

Site-ul web al Baamboo Studio vă permite să vizualizați site-ul demonstrativ și să faceți o idee despre șablonul Weebly înainte de a-l cumpăra. Aspectul magazinului online este preconstruit cu categorii pentru diferite listări de produse, dar este și complet personalizabil.

Procesul de importare a temei este simplu și necesită doar o instalare cu un singur clic. Odată ce instalați Bailey, puteți modifica culorile temei, puteți adăuga un logo al companiei și puteți personaliza meniul de navigare, printre alte sarcini, pentru ca site-ul dvs. să vă atingă obiectivele vizuale. Cu o achiziție de 47 USD, puteți crea un magazin online unic cu toate clopotele și fluierele fără munca complexă.

Portofoliu/Personal

O căsătorie între artă și profesionalism, tema Frank a Baamboo Studio oferă un design practic pentru artiști și fotografi pentru a-și prezenta talentul și produsele. Tema este minimală și elegantă, permițând proprietarilor de site-uri Weebly să afișeze imagini de înaltă rezoluție pe ecran complet ca obiectiv principal. Este ideal pentru utilizatorii cărora le poate plăcea conceptul „mai puțin este mai mult” și doresc ca munca lor să fie în fruntea și în centrul site-urilor lor.

Designul minimalist al șablonului Frank îi ajută pe utilizatori să atragă atenția și să se concentreze asupra principalului lor talent și produs.

Ca și alte teme Weebly, nu sunt necesare cunoștințe de codare pentru a începe cu Frank. Designerii au creat Frank pentru un mediu drag-and-drop care este ușor de personalizat. Echipa Baamboo Studio oferă, de asemenea, asistență rapidă pentru clienți, astfel încât utilizatorii care se confruntă cu probleme pot obține rapid ajutorul de care au nevoie pentru ca procesul de proiectare a site-ului să funcționeze fără probleme.

Frank costă 37 USD — un preț rezonabil pentru o temă concepută pentru a menține vizitatorii implicați cu conținutul tău.

CV/Site web cu o pagină

Webfire Theme’s Bio oferă un design de altă lume pentru un finisaj elegant și plin de capriciu. Aspectul este cu siguranță remarcabil și perfect pentru afișarea unui subiect unic, individualizat. Derularea pe o singură pagină din Bio vă permite să vă evidențiați tot conținutul într-un singur loc, fără a naviga.

Tema Bio permite lucrării tale să fie vedeta spectacolului cu o mulțime de funcții de personalizare pentru a o susține.

Deși dezvoltatorii au creat Bio având în vedere simplitate, șablonul nu se limitează la un singur design de aspect. Utilizatorii se pot juca cu tema Weebly și o pot personaliza după bunul plac cu o listă cuprinzătoare de funcții și widget-uri de plugin la dispoziția lor, toate pentru 40 USD.

Tema Bio folosește multe funcții interactive, inclusiv un antet de animație, fundaluri video, un glisor de zoom carusel și o bară laterală personalizată. Puteți gestiona aceste funcții în opțiunile temei și puteți comuta cu culorile de accent pentru cea mai bună potrivire pentru marca dvs.

Blog

Șablonul Pristine al Temelor Luminoase emană un design atemporal care se potrivește numelui său. Este posibil să trebuiască să plătiți un preț mai mare pentru temă la 79 USD, dar cu siguranță oferă un finisaj perfect pixeli. Obțineți ceea ce plătiți cu designul său modern de vârf și peste o duzină de module de designer pentru a vă personaliza site-ul web.

Tema funcțională și perfectă pentru pixeli a lui Pristine oferă design și suport pentru funcții pentru a genera o prezență web de succes.

Teme luminoase creează teme în mod special pentru editorul Weebly, așa că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la funcționalitatea și compatibilitatea cu suportul caracteristicilor. Pristine vă permite să personalizați fiecare componentă și element din șablon pentru a se potrivi cu marca dvs. Designul, alimentat de tehnologia OneFlow 6.0, este, de asemenea, 100% receptiv, ceea ce face ușoară vizualizarea spațiului dvs. de blog elegant pe dispozitive mobile și desktop.

Modulele de proiectare Pristine se potrivesc perfect în formatul drag-and-drop de la Weebly și sunt simplu de utilizat, fără a fi necesară codificare. De la bara de navigare care plutește gratuit până la efectele fascinante 3D Parallax, tema Pristine oferă proprietarilor de blog impulsul vizual de care au nevoie pentru a oferi o prezentare magistrală pentru publicul lor.

Weebly vs. Wix și alte alternative

Deși Weebly oferă teme atractive din punct de vedere vizual, alți constructori web oferă șabloane premium și experiență la un preț mai mic și totul într-un singur loc. Când editați cu Weebly, s-ar putea să întâmpinați uneori unele obstacole, iar experiența utilizatorului poate fi lovită sau ratată, în special cu punctul dureros al vitezei de încărcare reduse. Pentru a evita aceste scăderi de viteză în călătoria dvs. de construire web, vă recomandăm acești furnizori care oferă un proces mai ușor și simplificat.

Piața pentru constructorii de site-uri web drag-and-drop este competitivă, cu mai multe platforme incredibile care oferă noi versiuni ale designului și navigării site-urilor web.

Concurentul principal al lui Weebly este Wix , liderul industriei din spatele a peste 150 de milioane de site-uri web din întreaga lume. Wix este cunoscut în primul rând pentru că are sute de șabloane personalizate pentru anumite industrii și funcții de înaltă tehnologie care sunt încă intuitive și ușor de utilizat și îmbunătățesc funcționalitatea magazinelor online, rezervărilor de restaurante, cataloagelor muzicale și a altor piețe specializate.

Dincolo de cei doi creatori de site-uri web, vă recomandăm alte câteva alternative proaspete pe care să le luați în considerare. HostGator și-a creat propria platformă modernă, personalizată pentru designeri, iar BoldGrid oferă începătorilor o experiență mult mai ușoară în crearea unui site cu WordPress, cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume. Consultați recenziile noastre mai jos:

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Baze de date de imagini Fotolia și Flickr
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme receptive cu editare pe tabletă și mobil
 • Generează HTML curat, eficient și compatibil
 • Pluginuri SEO, galerie și formulare
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

După ce am luat suita de pluginuri BoldGrid pentru un test drive, am experimentat cum compania face WordPress mai accesibil pentru începători și mult mai eficient pentru dezvoltatorii profesioniști. Deoarece BoldGrid necesită un cont separat de găzduire și instalarea WordPress, este puțin mai dificil să înceapă pentru începătorii cu ochii mari decât pentru alți creatori de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 90 GB – SD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Alegeți șablonul care permite site-ului dvs. să strălucească

Indiferent dacă doriți o temă gratuită sau premium, nu există lipsă de stiluri și opțiuni de teme în lumea construcțiilor web. Alegeți opțiunea pentru generatorul de site-uri web și șablonul care va face călătoria de design cea mai plăcută pentru dvs. și care vă oferă alegerile stilistice pe care le doriți.

Indiferent de șablonul pe care îl decideți, Weebly are în continuare puterea de a vă oferi instrumentele necesare pentru a personaliza un site web uimitor pe baza misiunii dumneavoastră unice. Urmărește-ți site-ul cum se transformă pe măsură ce adaugi conținutul și atractivitatea mărcii, totul în același timp agățat de aspectul de design stelar care te-a atras în primul rând către temă.

Vezi recenzia noastră completă despre Weebly

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Weebly este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Weebly pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,8 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Weebly:

Weebly este unul dintre creatorii mei preferați de site-uri web pe care să-l recomand începătorilor, nu numai datorită interfeței primitoare și intuitive, ci și pentru că multe dintre gazdele de top au ales să ofere Weebly gratuit cu planurile lor. Este ușor să iubești simplitatea de tip drag-and-drop și temele prietenoase cu comerțul lui Weebly, iar curba de învățare este practic inexistentă.

Înainte de a vă înscrie la Weebly, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Weebly. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Weebly
 • Weebly: 4,8/5,0 față de alții
 • Weebly: 10,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Weebly este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Weebly. Și la 10,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Weebly.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company