Comparați 6 cei mai buni concurenți Shopify (aprilie 2023): Top Shopify alternative

 • Home
 • Uncategorized
 • Comparați 6 cei mai buni concurenți Shopify (aprilie 2023): Top Shopify alternative
Comparați 6 cei mai buni concurenți Shopify (aprilie 2023): Top Shopify alternative

Comparați 6 cei mai buni concurenți Shopify (aprilie 2023): Top Shopify alternative

Cu un sondaj anual de la comScore și UPS care arată că consumatorii cumpără mai multe lucruri online decât în magazine, am creat o listă a concurenților de top Shopify și a platformelor de comerț electronic pentru a vă ajuta să valorificați tendința.

De la constructori de site-uri web drag-and-drop la servicii cloud de nivel enterprise, instrumente de comerț electronic pentru a ușura viața retailerilor de toate dimensiunile – precum și clienților lor.

Shopify este un serviciu extrem de popular care oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, dar platforma nu este pentru toată lumea. Indiferent dacă sunteți în căutarea mai multor funcții sau mai multă simplitate, am compilat o listă de șase alternative pentru a vă ajuta să vă dezvoltați și să vă gestionați afacerea online.

Concurenți Shopify pentru Solopreneurs și Startup-uri mici

Înainte de a începe, familiarizați-vă cu toate funcțiile și prețurile Shopify, astfel încât să puteți compara mere cu mere. După cum vă puteți da seama, ne place oferta Shopify, dar există cu siguranță avantaje și dezavantaje să vă înscrieți pentru serviciu:

Shopify.com

Preț lunar de pornire 29,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

Majoritatea vânzătorilor nu sunt vrăjitori ai tehnologiei – ei știu să coasă, să creeze bijuterii sau să creeze tricoul perfect. Indiferent dacă vindeți produse handmade de acasă sau faceți publicitate pentru serviciile micii dvs. companii, mai multe platforme online îi ajută pe antreprenori să înlăture durerile de cap pentru găzduirea web, oferind creatori intuitivi de site-uri. Planurile actualizate includ adesea un coș de cumpărături, opțiuni de procesare a plăților, instrumente de gestionare a inventarului și alte elemente de bază ale lumii comerțului electronic.

1. Wix Stores

Deși companiile își pot oferi serviciile și își pot prezenta acreditările pe Wix gratuit, un magazin online nu intră în imagine până când nu te înscrii pentru planul de 17 USD pe lună al companiei. Acest preț ar putea fi puțin cam mare, dar Wix se numără printre creatorii noștri preferați de site-uri pentru utilizarea maximă a platformei – pur și simplu glisați și plasați conținut pentru a obține magazinul online de vis. În plus, noii antreprenori vor aprecia serios că Wix nu va lua un comision sau reducere din vânzările tale.

Instrumentele de comerț electronic din Wix sunt printre cele mai de bază și limitate dintre serviciile din această listă, dar vânzătorii se vor bucura de o suită simplificată de servicii pentru urmărirea comenzilor și a inventarului, oferind mai multe opțiuni de plată, partajând cupoane promoționale și gestionând transportul și taxele.

Wix.com

Preț lunar de pornire 27,00 USD

 • Generatorul drag-and-drop înseamnă personalizări ușoare
 • Vinde bilete, abonamente și rezervări
 • Tabloul de bord cuprinzător pentru gestionarea tranzacțiilor
 • Produse nelimitate și vânzare pe rețelele sociale
 • Instrumente GRATUITE pentru recuperarea cărucioarelor abandonate
 • Începeți acum cu Wix.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

În calitate de lider în designul de site-uri web drag-and-drop, Wix se află în mod surprinzător în topul listei noastre atunci când vine vorba de lansarea cu ușurință a magazinelor online vibrante. Interfața Wix ușor de utilizat include servicii avansate de comerț electronic pentru dropshipping, programe de loialitate și vânzare pe piețe. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. Weebly

Weebly oferă multe dintre aceleași avantaje de ușurință în utilizare ca și frații săi care creează site-uri, inclusiv o interfață intuitivă de tip drag-and-drop și sute de teme impresionante. Compania a adus îmbunătățiri majore instrumentelor sale de comerț electronic cu o actualizare din 2016 care a introdus funcționalități rafinate cu cărucioare abandonate și calcularea ratelor atât pentru taxe, cât și pentru transport. Împreună cu instrumente de marketing prin e-mail reînnoite, crearea de site-uri web Weebly și serviciile de comerț electronic oferă vânzătorilor un pachet all-in-one care este greu de învins.

Weebly oferă o simplitate și o utilizare maximă în generatorul său de site-uri de comerț electronic.

Weebly oferă funcționalități de comerț electronic atât prin soluții găzduite, cât și prin soluții auto-găzduite. Găzduirea poate fi puțin mai simplă, dar vă recomandăm să faceți un pas suplimentar pentru a vă înscrie la un furnizor de găzduire de renume care include Weebly ca parte a unui plan de găzduire partajată.

SiteGround, de exemplu, va oferi proprietarilor de magazine performanțe de top, backup zilnic și asistență mai receptivă. Dacă doriți să explorați alte opțiuni de comerț electronic pe măsură ce afacerea și expertiza dvs. cresc, SiteGround oferă instalări cu un singur clic pentru aproape toate celelalte platforme de pe lista noastră.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Magazine WooCommerce gestionate la preț redus
 • Procesare GRATUITĂ a plăților și transport reglabil
 • Testați modificările aduse magazinului dvs. online într-o zonă de pregătire
 • Securitate SSL preinstalată și backup-uri zilnice automate
 • Potrivire 100% energie regenerabilă
 • Începeți acum pe SiteGround.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

Legendarii experți WordPress de la SiteGround și-au extins expertiza la magazinele online livrate prin WooCommerce. Bucurați-vă de actualizări gestionate și asistență de vârf în industrie cu infrastructura SiteGround bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Cei mai mari concurenți Shopify pentru întreprinderile mici și mijlocii

Pe măsură ce afacerea dvs. online crește, este posibil să găsiți rapid că nevoile dvs. depășesc serviciile pentru începători. Actualizarea site-ului și a magazinului dvs. deblochează o mulțime de funcții și instrumente noi pentru a vă ajuta să intrați în legătură cu potențialii clienți. Trecerea de la Wix sau Weebly ar putea fi o durere, dar opțiunile de comerț electronic prezentate în această secțiune și în următoarea se vor potrivi cu compania dvs. pas cu pas pe măsură ce vă creșteți vânzările.

3. WordPress și Woocommerce

Desigur, suntem mari fani ai WordPress, cel mai popular sistem de management al conținutului din lume. WordPress nu vine cu instrumente de comerț electronic din cutie, dar compania-mamă Automattic a achiziționat WooCommerce, pluginul WordPress proeminent din spatele a 28% din toate magazinele online. Ambele produse sunt open-source, ceea ce înseamnă că puteți descărca și rula software-ul gratuit. WooCommerce le permite proprietarilor de magazine să vândă orice, de la produse tangibile la descărcări digitale, abonamente, conținut și chiar și timpul dvs.

Utilizatorii se pot bucura de interfața familiară a WordPress în timp ce integrează un magazin WooCommerce în site-ul lor.

Deoarece descărcați și instalați WordPress și WooCommerce pe propriul plan de găzduire, mențineți controlul complet și proprietatea asupra datelor dvs.; nu sunteți responsabil cu capriciile sau succesul unei companii terțe. Nu vă faceți griji că vă scufundați degetele de la picioare într-o soluție auto-găzduită. Furnizorii noștri de găzduire WordPress de top oferă suport excelent, performanță și securitate adaptate sistemului de management al conținutului.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

4. BigCommerce

Comercianții care vând prin BigCommerce își văd afacerile crescând cu 28% de la an la an – dublu față de media industriei, potrivit cercetării Ipsos. Platforma de comerț electronic găzduită de mare putere se concentrează atât pe aspectele tehnice ale timpului de funcționare și ale performanței, cât și pe creșterea vânzărilor cu instrumente de marketing și conversie de top.

Nu lăsați interfața simplă să vă păcălească — BigCommerce include o mulțime de funcționalități într-un pachet intuitiv.

Cu prețuri cuprinse între 30 USD și 250 USD pe lună, BigCommerce este, de departe, cea mai scumpă platformă de pe lista noastră de alternative Shopify. Cu toate acestea, vânzătorii pot începe cu o încercare gratuită de 15 zile pentru a se asigura că platforma merită investiția. Chiar și la nivelul inferior, planurile BigCommerce le permit antreprenorilor să vândă produse nelimitate prin mai multe canale, fără taxe de tranzacție. Planurile de nivel superior introduc mai multe funcții, inclusiv instrumente pentru coșul abandonat, monitorizarea fraudelor, analize și opțiuni mai puternice de căutare și filtrare.

Concurenți Shopify pentru comerțul electronic pentru întreprinderi

Pe măsură ce ratele de vânzări cresc, la fel crește și mizele din jurul afacerii dvs. online. Milisecondele contează în comerțul electronic, fie pentru încărcarea paginilor, fie pentru timpul de nefuncționare – Amazon a calculat că ar pierde 1,6 miliarde de dolari din vânzări în fiecare an dacă paginile lor s-ar încărca cu o secundă mai lent. Ca atare, companiile mari au nevoie de o platformă de comerț electronic și de găzduire care să poată face față creșterilor de trafic și vânzărilor de Black Friday.

5. Vouzie

Ca și în cazul BigCommerce, platforma Volusion, veche de 15 ani, oferă o soluție de comerț electronic găzduită care poate face față cerințelor companiilor mai mari. Sistemul complet iese din cutie cu 900 de funcții uimitoare care i-au ajutat pe vânzători să facă vânzări de peste 24 de miliarde de dolari – de patru ori mai multe decât concurenții lor. Pe lângă un generator de site intuitiv și instrumente de marketing, Volusion folosește măsuri de securitate de top pentru a menține conformitatea PCI și pentru a proteja datele clienților.

Planurile premium vin cu 35 GB de lățime de bandă, asistență prioritară și chiar și un manager de cont dedicat. Pe lângă integrările cu eBay și Amazon, Volusion le permite vânzătorilor să preia comenzi prin telefon și să proceseze comenzile în bloc. Un parteneriat cu rețeaua de livrare de conținut Akamai sau CDN garantează livrarea rapidă a site-ului oriunde locuiesc clienții dvs.

Volusion.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Tot ce ai nevoie pentru a dezvolta un magazin online
 • Creator de magazine glisați și plasați și teme GRATUITE
 • Procesarea plăților, livrarea și inventarul GRATUIT
 • Marketing cu reduceri, buletine informative și multe altele
 • Lățime de bandă nelimitată și instrumente pentru SEO
 • Încercați Volusion GRATUIT timp de 14 zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Volusion: evaluarea expertului nostru

Volusion împachetează tot ce aveți nevoie pentru a construi o prezență puternică în magazin online în pachete competitive. Începeți cu un editor drag-and-drop și creați categorii pentru produse nelimitate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

6. Magento pe un server dedicat sau virtual

Un alt pilon în domeniul comerțului electronic cu sursă deschisă, Magento și-a reînnoit ofertele pentru întreprinderi prin lansarea unui serviciu bazat pe cloud în aprilie 2016. Magento Enterprise Cloud Edition este un serviciu gestionat care găzduiește afacerea dvs. în mediul cloud al companiei. Deși apreciem modul în care Magento îmbină utilizarea și simplitatea cu nevoile cu mize mari ale întreprinderilor, vă recomandăm să puneți Magento pe propriul dvs. server dedicat sau virtual.

Platforma open-source Magento se extinde de la startup-uri la branduri cunoscute, inclusiv Burger King și Coca-Cola.

Gazdele noastre preferate pentru găzduire dedicată oferă hardware de top și configurații personalizate pentru a optimiza performanța la timpul de încărcare, pe lângă faptul că includ aceleași servicii gestionate hands-off și personal de asistență specializat.

Constatăm că Liquid Web, în special, excelează prin oferirea de unități solid-state și matrice RAID performante și garantând un timp de funcționare de 100%. Dacă Magento pare platforma potrivită pentru afacerea dvs., dar nu sunteți sigur dacă sunteți pregătit pentru un server virtual dedicat, cele mai bune gazde Magento oferă instalări cu un singur clic la nivel de găzduire partajată și vă vor ajuta să scalați prin server. ranguri.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

Alternativele Shopify se laudă cu instrumente de comerț electronic la preț redus și de valoare ridicată

Marea familiară de cutii de carton supradimensionate pe care se pare că toți o experimentam este o dovadă a valorii unei experiențe de cumpărături online fără întreruperi.

Compania dvs. depinde de instrumentele pe care le utilizați pentru a vă promova site-ul web, a gestiona inventarul și a procesa plățile și expedierea. Fă-ți timp pentru a găsi platforma de comerț electronic care funcționează pentru nevoile și obiectivele tale specifice.

Ca și în cazul multor tehnologii și alte produse, obțineți ceea ce plătiți. Sigur, există oferte ocazionale de care trebuie să înscrieți, dar nu vă fie teamă să investiți o sumă modestă într-o platformă care va funcționa pentru dvs. acum și în viitor, pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Pentru noi, puterea și popularitatea WordPress domnesc supreme. Chiar dacă sistemul de management al conținutului și opțiunile de plugin pentru comerț electronic aferente sunt gratuite, sunt bani mari de câștigat instalând instrumentele pe una dintre gazdele noastre WordPress recomandate. Vânzare fericită!

Vedeți recenzia noastră completă despre Shopify

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Shopify este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Toby Sembower a luat recent Shopify pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Găzduire de comerț electronic dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Toby despre Shopify:

Shopify este o resursă minunată dacă doriți să construiți un site exclusiv de comerț electronic. Experții Shopify înțeleg nevoile comercianților și răspund pachetelor complet găzduite ale companiei pentru a le satisface. Plătiți puțin mai mult pentru funcții suplimentare și avansate, dar este destul de ușor să găsiți un plan care se potrivește așteptărilor dvs. în limita bugetului dvs.

Înainte de a vă înscrie la Shopify, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Toby pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Shopify. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a Shopify
 • Shopify: 4.6/5.0 față de altele
 • Shopify: 29,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Shopify este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Shopify. Și la 29,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Shopify.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company