17 servicii gratuite de găzduire fără card de credit necesar (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 17 servicii gratuite de găzduire fără card de credit necesar (aprilie 2023)
17 servicii gratuite de găzduire fără card de credit necesar (aprilie 2023)

17 servicii gratuite de găzduire fără card de credit necesar (aprilie 2023)

În loc să vă faceți griji că sunteți taxat accidental dacă uitați să anulați, cele mai bune servicii de găzduire gratuite fără cerință de card de credit oferă proprietarilor aspiranți ai site-urilor un spațiu fără stres pentru a explora noi platforme.

Deși platformelor de găzduire gratuită le lipsesc unele caracteristici esențiale ale planurilor de găzduire cPanel la prețuri accesibile, acestea sunt o resursă importantă pentru proiectele cu buget redus. Vă vom ajuta să cântăriți opțiunile pentru serviciile de găzduire web gratuite față de cele plătite și vă vom recomanda cele mai bune gazde fără card de credit.

Cele mai bune alternative gratuite de găzduire

Deși găzduirea gratuită sună grozav pentru toată lumea, majoritatea platformelor au limitări de performanță care fac din planurile de găzduire la buget o opțiune mai profesională. Gazdele cu costuri reduse, prietenoase cu bugetul pot oferi mult mai mult într-un pachet de găzduire web decât gazdele gratuite.

Companiile de găzduire la buget depășesc platformele de găzduire gratuită, oferind o capacitate mai mare de a orchestra nume de domenii, conturi de e-mail/FTP, instalarea bazei de date și setări PHP pentru scripturi pe servere Linux sau Windows partajate.

Editorii multidomeniu vor găsi mai multe opțiuni pentru dezvoltarea web open-source pe platformele de găzduire bugetară, cum ar fi cele enumerate mai jos, decât vor găsi pe planurile de găzduire gratuită.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Compania Bluehost stabilește standardul pentru găzduirea web Linux partajată cu cPanel pe care alte mărci din industrie încearcă să-l egaleze.

Cunoscuta companie de găzduire este cea mai bună alegere a Automattic pentru găzduirea WordPress cu un mediu de înaltă performanță dedicat securității.

Dacă nu aveți un card de credit, puteți plăti cu PayPal, cec sau ordin de plată (numai clienții din SUA) la Bluehost.

Planul cu cel mai mic cost al Bluehost acceptă un site web cu 50 GB de stocare SSD sau cheltuiți câțiva dolari în plus pentru a face upgrade la planul Plus și domenii nelimitate.

Planul ieftin Bluehost Plus este o alternativă rentabilă la platformele de găzduire gratuită și va depăși orice opțiune de găzduire gratuită.

Planul Plus include un nume de domeniu gratuit, domenii suplimentare nelimitate, cu suport pentru e-mail nelimitat, conturi FTP și baze de date MySQL. Editorii pot accesa peste 400 de scripturi open-source gratuite pentru instalare cu un singur clic cu Softaculous.

Găzduirea nelimitată de domenii la Bluehost este cea mai bună pentru dezvoltarea WordPress.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Hostinger este cel mai mic cost al opțiunilor de găzduire la buget, cu planuri de nume de domeniu nelimitate, începând de la 1,99 USD pe lună cu hPanel. Hostinger a dezvoltat hPanel ca o soluție proprietară, cu toate caracteristicile cPanel.

Deoarece chiar și companiile de găzduire web trebuie să plătească pentru licențierea cPanel, utilizarea hPanel ca alternativă permite Hostinger să ofere cele mai mici prețuri pentru găzduire web din industrie.

Cel mai accesibil plan de la Hostinger acceptă un site web și un cont de e-mail cu 30 GB de stocare SSD și certificat SSL gratuit.

Hostinger va accepta carduri de credit, PayPal, Google Pay sau criptomonede pentru plată la înregistrarea unui cont nou.

Am recomandat în mod regulat Hostinger ca cel mai ieftin plan de găzduire partajată. Includerea stocării SSD rapide, a unui domeniu gratuit și a unui certificat SSL completează pachetul pentru o publicare online la prețuri accesibile.

Blocați-vă un contract de patru ani la Hostinger pentru cele mai mici prețuri pe termen lung din industrie.

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

În selectarea celor mai bune alternative de gazdă la buget la planurile de găzduire gratuite, o poziționăm foarte bine pe HostGator pe baza resurselor nelimitate, a prețurilor mici și a asistenței clienților utile.

Cu HostGator, obțineți securitatea și puterea găzduirii cPanel pe servere Linux partajate la un preț mai mic pe lună decât Bluehost.

HostGator este popular pentru dezvoltarea web a întreprinderilor mici, cu peste 2 milioane de domenii găzduite pe platformă.

Cu HostGator, primiți o platformă cloud gestionată puternică, cu suport nelimitat pentru baze de date MySQL, stocare și lățime de bandă. Serverele Linux partajate vin cu extensii pentru instalarea de script PHP, Rails, Python și Perl.

Vă puteți conecta la server prin accesul Secure Shell (SSH) pentru a utiliza instrumente de linie de comandă în configurarea site-ului în echipele de dezvoltare pro-software.

Abundența de soluții pentru implementarea de scripturi și baze de date la HostGator merită prețul de upgrade față de găzduirea gratuită pentru cerințele profesionale.

Servicii gratuite de găzduire fără card de credit

Majoritatea utilizatorilor de găzduire gratuită sunt conștienți de caracteristicile platformelor de găzduire cloud mai scumpe, dar au nevoie de o soluție independentă pentru cerințele de publicare de nișă.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire gratuit, fără card de credit la înscriere, asigurați-vă că distingeți între ofertele de probă și platformele gratuite în desfășurare. Este posibil să trebuiască să acceptați reclamele sau distribuirea veniturilor pentru anunțurile de pe paginile dvs. web cu compania de găzduire.

Este posibil să fiți limitat la publicarea subdomeniului fără a putea utiliza o gamă completă de instrumente pentru dezvoltatori pe planuri gratuite.

Cel mai mare risc al găzduirii gratuite este mediul de securitate pentru furnizorii de servicii de găzduire web. Companiile de mai jos oferă o platformă de găzduire gratuită – care va continua gratuită în timp – fără a fi nevoie de un card de credit la înregistrare.

Am recomandat aceste site-uri pentru bloguri personale, promoții web, vânzători independenți de comerț electronic, campanii SEO și proiecte non-profit pentru grupuri de voluntari.

Dacă vă gândiți la o soluție de găzduire gratuită, mai întâi comparați-o cu suportul de domeniu nelimitat disponibil pe serverele partajate la companiile de găzduire la buget, apoi continuați cu una dintre soluțiile de mai jos. Un plan gratuit pentru crearea de site-uri web se compară cu costul găzduirii WordPress ieftine.

4. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Kamatera iese puternic cu găzduirea web gratuită, oferind o infrastructură cloud impresionantă și o gamă largă de configurații personalizate pentru dezvoltatori experimentați. Compania vă oferă 30 de zile de găzduire gratuit cu un credit de 100 USD.

Proprietarii de site-uri pentru prima dată se pot simți copleșiți de proba gratuită a Kamatera, dar dezvoltatorii care caută cea mai mare valoare vor fi chiar acasă. Kamatera reprezintă sandbox-ul perfect pentru a încerca noi limbaje, cadre și alte aplicații backend.

5. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Oferind o opțiune excelentă de mijloc între instanțe cloud greu de gestionat și găzduire gestionată de mare putere, Cloudways oferă clienților potențiali noi trei zile libere pentru a explora platforma companiei

Cloudways trebuie doar să vă verifice contul prin e-mail pentru a începe și să afișeze clar care vor fi costurile dvs. lunare sau orare după încheierea perioadei de încercare. Și mai bine, introduceți codul nostru promoțional — Gazduirweb — pentru o reducere de 25% în primele trei luni de serviciu.

6. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți GRATUIT, nu este nevoie de card de credit
 • Interfață ușor de utilizat, cu o mulțime de personalizări
 • GoDaddy InSight™ oferă planuri de acțiune personalizate
 • 99,9% timp de funcționare cu o echipă de asistență premiată
 • Instrumente și expertiză de marketing încorporate
 • Începeți acum pe GoDaddy.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

GoDaddy folosește un generator de site-uri personalizat și acces ușor la zeci de sisteme de gestionare a conținutului pentru a oferi clienților o soluție de creare a site-ului ușor de utilizat. Majoritatea planurilor de găzduire GoDaddy includ aceste opțiuni fără costuri suplimentare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Platforma de creare a site-urilor web GoDaddy este un loc minunat de a începe dacă aveți nevoie de găzduire gratuită garantată, fără card de credit. Generatorul GoCentral are disponibile sute de teme gratuite pentru site-uri web. Creatorul site-ului include instrumente de marketing și PayPal pentru comerțul electronic.

Găzduirea gratuită la GoDaddy este limitată la suport pentru subdomenii cu platforma Website Builder. Dacă trebuie să utilizați propriul nume de domeniu, veți plăti mai puțin de 10 USD pentru upgrade-ul contului.

7. WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Software-ul numărul 1 pentru crearea de site-uri este GRATUIT
 • Instalați cu 1 clic cu gazde de top
 • Teme GRATUITE pentru a vă personaliza site-ul WordPress
 • Funcționează pentru comerțul electronic, blogging, galerii și site-uri personale
 • De încredere de milioane de proprietari de site-uri web
 • Începeți cu WordPress

IEFTIN
EVALUAREA

4.6 ★★★★★

Planurile de găzduire gratuite la WordPress.com includ găzduire gestionată pentru CMS de la Automattic cu Jetpack, un certificat SSL și 3 GB de spațiu de stocare. Obțineți zeci de teme gratuite pentru WordPress, dar nu puteți instala pluginuri terțe. Platforma acceptă WordAds pentru publicitate.

Milioane de oameni au blog pe site-ul WordPress.com folosind numele de utilizator pentru suport pentru subdomeniu, ceea ce înseamnă că site-ul lor este www.username.wordpress.com. Costul de upgrade pentru un plan Personal, care deblochează un domeniu gratuit, este mai mic de 5 USD pe lună.

8. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Wix este o soluție de creare de site-uri web care oferă găzduire gratuită cu 500 MB de stocare și 500 MB lățime de bandă lunară pe un subdomeniu username.wixsite.com . Instrumentele editorului Wix includ integrare CDN gratuită pentru viteze rapide de încărcare a paginilor cu instrumente globale de stocare în cache și de marketing pentru analiză.

Creatorii de site-uri web precum Wix nu necesită utilizarea unei baze de date. Compania oferă editorilor web de nișă peste 500 de teme gratuite pentru a crea bloguri și site-uri de comerț electronic pentru întreprinderile mici.

9. Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Weebly este un sub-brand al Square, cunoscut acum sub numele de Block, fondat de fostul CEO al Twitter Jack Dorsey. Compania oferă o platformă de găzduire web gratuită care este utilizată de 30 de milioane de oameni. Weebly va garanta că site-ul dvs. rămâne online la orice nivel de vârfuri de trafic web.

Cu Weebly, obțineți un editor de coduri, instrumente de marketing prin e-mail, generator de formulare, șabloane gratuite, editor de imagini, fonturi, player video HD și un script de aplicație mobilă ca potențiale opțiuni suplimentare pentru magazinul dvs.

10. AtSpace

Planul de găzduire gratuit la AtSpace include suport pentru un singur nume de domeniu, trei subdomenii, o bază de date MySQL și o adresă de e-mail. Obțineți gratuit 1 GB spațiu pe disc, 5 GB lățime de bandă lunară și 30 MB spațiu de stocare pentru baze de date. Utilizați Zacky App Installer pentru site-urile WordPress.

Puteți folosi datele dvs. de conectare Facebook sau Google pentru a vă înscrie pentru planul gratuit de găzduire Atspace. Între suport pentru domenii personalizate și găzduire gratuită nelimitată, Atspace este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cerințele de nume de domeniu personalizate.

11. FreeHosting.com

FreeHosting.com este cea mai bună soluție pentru găzduirea gratuită a propriului nume de domeniu cu cPanel. Puteți susține un site web în planul gratuit cu toate caracteristicile incluse în platformele mai scumpe, inclusiv instalarea a peste 400 de scripturi open-source cu Softaculous.

Principalul avantaj al FreeHosting.com este utilizarea propriului domeniu cu suport pentru certificate PHP, MySQL, e-mail, FTP și SSL. Platforma include, de asemenea, un generator de site-uri web gratuit.

12. AwardSpace

AwardSpace este o altă opțiune populară pentru găzduire gratuită cu utilizarea propriului domeniu. Planul de găzduire gratuită de la AwardSpace include 1 GB de stocare, 5 GB lățime de bandă lunară, suport pentru baze de date MySQL și opțiuni pentru PHP 7.

Nu există o limită de timp pentru planul de găzduire gratuită la AwardSpace, așa că îl puteți folosi pentru asistență de domeniu în mod continuu. Puteți instala trei subdomenii cu orice extensie TLD.

13. FreeHostia

FreeHostia oferă unul dintre cele mai generoase planuri de găzduire gratuită. Platforma lor acceptă până la cinci nume de domenii unice cu 250 MB de stocare și 6 GB lățime de bandă lunară. Primiți o bază de date MySQL cu 10 MB de stocare și trei conturi de e-mail în plan cu un program de instalare gratuit de script.

La FreeHostia, obțineți asistență pentru webmail cu RoundCube, un certificat SSL gratuit de la Let’s Encrypt, conturi FTP, File Manager și suport pentru script PHP/Python fără costuri de pornire.

14. ByetHost

ByetHost este o altă opțiune de găzduire gratuită cu suport pentru nume de domenii personalizate pe serverele LAMP, inclusiv instalatorul de script Softaculous. La ByetHost, obțineți cinci baze de date MySQL care pot fi configurate prin VistaPanel folosind PHPmyAdmin și alte instrumente open-source.

ByetHost oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege găzduirea pe subdomeniul yoursite.byethost.com sau alte șapte opțiuni. Puteți adăuga găzduire pentru propriile nume de domeniu folosind setări DNS personalizate.

15. GoogieHost

GoogieHost oferă un plan de găzduire gratuit cu suport pentru un singur domeniu pe serverele LiteSpeed cu 1 GB de stocare SSD care nu necesită un card de credit pentru a fi utilizat. Platforma implementează administrarea serverului folosind Direct Admin pentru domenii suplimentare cu alocare pentru un singur site.

Planurile GoogieHost oferă integrare gratuită Cloudflare CDN, două baze de date MySQL, două conturi de e-mail, două autentificări FTP, Softaculous și site-ul Site.pro ca parte a serviciilor platformei lor.

16. FreeHostingNoAds

FreeHostingNoAds este dedicat modelului de găzduire gratuită, iar planul său de semnătură include suport pentru un domeniu găzduit și trei subdomenii. Primești 1 GB de spațiu de stocare, 5 GB lățime de bandă lunară și un cont FTP, cont de e-mail și bază de date MySQL.

Cu instalarea scriptului pe FreeHostingNoAds, sunteți limitat la o alegere de WordPress, Joomla sau Grav pe planul de găzduire gratuit. Stocarea bazei de date MySQL este limitată la 30 MB pentru toate site-urile.

17. FreeWebHostingArea

FreeWebHostingArea (FreeWHA) este una dintre cele mai vechi gazde gratuite, oferind servicii continue din 2005. Compania acceptă nume de domenii internaționale cu caractere speciale, precum și toate TLD-urile standard. Obțineți opțiuni gratuite de bază de date MariaDB care rulează bine cu scripturi PHP.

FreeWebHostingArea se luptă ca marcă independentă pentru a menține suportul pentru site-ul comunității prin planuri de găzduire gratuite. Opțiunile FreeWHA, cum ar fi stocarea SSD, merită, dar compania trebuie să dezvolte un suport mai bun pentru certificatele SSD pe planurile din panoul de control.

Ce este găzduirea gratuită?

Serviciile gratuite de găzduire web pot include oferte de probă gratuite, platforme de creare de site-uri web și găzduire partajată cu suport pentru domenii personalizate.

Ofertele de încercare gratuite sunt excelente pentru a testa o platformă de găzduire web înainte de a vă angaja într-o afacere pe termen lung, dar adesea necesită un card de credit și verificarea identității pentru înregistrare.

Soluțiile de creare de site-uri web precum Weebly, Wix, Site.pro, GoDaddy și Shopify oferă găzduire gratuită pentru oricine, fără cerința unui card de credit, dar suportul pentru publicare este limitat la subdomenii. Creatorii de site-uri oferă șabloane și teme prefabricate care facilitează designul web.

Tipuri de planuri de gazduire gratuite:

 • Oferte pe perioadă limitată: unele companii oferă o perioadă de încercare gratuită timp de o lună înainte de înscriere
 • Creatori de site-uri web: site-uri web bazate pe șabloane pentru comerț electronic sau portofolii
 • Găzduire subdomeniu: Conturile gratuite sunt limitate numai la username.subdomain.com
 • Suport pentru domenii personalizate: utilizați setări DNS personalizate pentru a vă găzdui propriile domenii gratuit

Cele mai bune planuri de găzduire gratuite vor include suport pentru nume de domenii personalizate cu medii de execuție MySQL și PHP. Există o oarecare variație între cantitatea totală de stocare pe disc, opțiunile bazei de date, lățimea de bandă lunară disponibilă și alte caracteristici între platformele de găzduire gratuită.

Doar câteva companii oferă găzduire gratuită cu cPanel din cauza costului de licențiere a software-ului. În mod similar, planurile VPS și serverele dedicate sunt rare de găsit disponibile în planurile gratuite din cauza costului.

Dacă aveți nevoie de unul dintre aceste servicii, căutați credite gratuite la înscriere la o gazdă publică cloud ca cea mai bună opțiune.

Cum este o versiune de încercare gratuită diferită de găzduirea gratuită?

O încercare gratuită de găzduire web necesită, în mod normal, un card de credit și verificarea identității în scopul antifraudă la marile companii de găzduire web.

Este posibil să vi se solicite să trimiteți un permis de conducere sau o copie a pașaportului pentru a naviga împotriva fraudei la companii precum A2 Hosting, InMotion Hosting și Liquid Web.

Companiile de găzduire populare precum WPX Hosting și oferta de încercare gratuită Cloudways vă permit să testați serviciile platformei înainte de a vă angaja într-un contract pe termen lung.

AccuWeb Hosting are un plan gratuit Windows VPS, care este disponibil timp de o lună cu o ofertă de probă gratuită, care este recomandată dezvoltatorilor. Majoritatea ofertelor de încercare gratuite sunt concepute pentru upgrade-uri la găzduire plătită.

Planuri de găzduire gratuite versus oferte de probă gratuită

 • Este necesar un card de credit: majoritatea ofertelor de probă gratuite necesită un card de credit pentru a vă înscrie.
 • Taxe de reînnoire: planurile de găzduire gratuite nu forțează upgrade-urile la serviciile plătite.
 • Obligația de a face upgrade: planurile pentru crearea de site-uri limitează ofertele gratuite la subdomenii.
 • Resurse sau asistență limitate: căutați mai mult spațiu de stocare, baze de date și lățime de bandă.

O ofertă de încercare gratuită de găzduire web este disponibilă de la furnizorii de servicii cloud publici, cum ar fi Digital Ocean sau Google Cloud Hosting, folosind credite gratuite pentru site la înregistrare. Găzduirea web de probă gratuită la alte companii este limitată în timp la 30 de zile sau mai puțin în medie.

Creditele gratuite de la gazdele publice cloud pot fi valabile 90 de zile sau un an. Verificați termenul creditelor înainte ca acestea să expire.

Dacă aveți nevoie de un plan Linux VPS sau de oferte exclusive de găzduire precum cele oferite de Google, AWS Free Tier și Azure pentru dezvoltatori, creditele gratuite pentru o încercare de găzduire la furnizorii de servicii cloud publici sunt cea mai bună opțiune.

Un furnizor de găzduire precum Lithium Hosting sau WPX Hosting poate oferi o ofertă de probă gratuită comparabilă cu serviciile de găzduire partajată de la lideri din industrie precum InMotion Hosting sau A2 Hosting pentru a concura pentru cota de piață și pentru a atrage noi clienți.

Serviciile cloud publice precum IBM Cloud nu sunt cea mai bună soluție de găzduire web pentru nivelul gratuit de produse pentru majoritatea utilizatorilor.

De ce unii furnizori necesită carduri de credit cu găzduire gratuită?

O companie de găzduire web reprezintă adesea un risc major de amenințări la securitatea platformei cauzate de atacurile hackerilor, spammerilor și alți utilizatori de scripturi rău intenționate atunci când operează un mediu multi-tenant.

O promovare gratuită în cloud este utilizată pentru a atrage noi utilizatori care trebuie să își verifice cardul de credit și identitatea în scopuri antifraudă, deoarece proprietarii companiilor de găzduire web implementează regulile „Know Your Customer” (KYC).

O ofertă de probă gratuită a unui plan de găzduire Virtual Private Server (VPS) va necesita de obicei un card de credit și verificarea identității pentru verificare.

Găzduirea de probă gratuită este concepută pentru sectorul de piață care caută WordPress gestionat, găzduire VPS sau găzduire partajată cu stocare și lățime de bandă nelimitată de la un serviciu de găzduire web.

Prin verificarea identității și a cardului de credit, clientul are mai multe șanse să treacă la servicii profesionale și este mai puțin probabil să fie un risc de securitate prin hacking sau spam în conformitate cu politicile „zero încredere”.

Motive pentru verificarea cardului de credit:

 • Atacatori: riscul principal pentru platformele de găzduire web gratuită îl reprezintă scripturile rău intenționate
 • Spam: Mulți spammeri pot fi eliminați prin verificarea cardului de credit
 • Verificarea ID: cerințele pentru un permis de conducere sau un pașaport reduc riscurile de fraudă

Un plan VPS gratuit este greu de găsit pe piață, în special planuri VPS Windows. AccuWeb Hosting este cel mai bun dintre furnizorii de soluții și nu necesită un card de credit pentru oferta sa de probă gratuită.

Includerea lățimii de bandă nelimitată într-un plan Windows VPS sau Linux VPS nu este, de asemenea, obișnuită. Majoritatea ofertelor de găzduire web de probă gratuită pentru planurile VPS vor necesita un card de credit și verificarea identității datorită regulilor antifraudă implementate de compania de găzduire web.

Produsele de nivel gratuit, cum ar fi creatorii de site-uri web și platformele furnizorilor de găzduire, nu necesită un card de credit, cum ar fi o ofertă de încercare de găzduire.

Serviciile cloud gratuite și găzduirea WordPress gestionată sunt, de asemenea, mai stricte pentru verificarea antifraudă, solicitând dovada cărții de credit la înregistrare, dar aceasta este cea mai bună modalitate de a găsi planuri VPS gratuite.

Planurile de găzduire gratuite au resurse alocate semnificativ mai puține decât opțiunile VPS. Acestea sunt cel mai bine folosite pentru proiecte fără buget pentru a sprijini altfel serviciile de găzduire.

Cum aleg cel mai bun plan de găzduire gratuită?

Cele mai bune planuri de găzduire gratuită au toate aceleași caracteristici ca cele găsite cu găzduirea partajată cu cPanel, care este furnizată de mărcile de top din industrie. Deoarece licența cPanel poate costa până la 15 USD pe lună dacă este achiziționată separat, un plan de găzduire cPanel gratuit este cea mai bună valoare.

Majoritatea platformelor de gazdă gratuite folosesc propriul panou de administrare sau o soluție precum DirectAdmin.

Planurile gratuite cu Softaculous permit instalarea a peste 400 de scripturi open-source pe MySQL și PHP. Planurile gratuite care limitează utilizarea scripturilor la WordPress, Joomla și Grav pot fi o alternativă validă.

Principalele caracteristici de căutat în cele mai bune planuri de găzduire gratuită:

 • Suport pentru domenii personalizate: gazdele gratuite oferă suport pentru până la cinci domenii
 • Licență cPanel gratuită: 15 USD pe lună dacă este achiziționată independent pentru utilizare pe servere
 • Suport pentru mai multe baze de date: Majoritatea planurilor de găzduire gratuite oferă o singură bază de date MySQL
 • Stocare SSD: obțineți cele mai bune viteze de performanță pe hardware-ul serverului web

Cele mai bune planuri de găzduire gratuite vor accepta configurații personalizate de nume de domeniu. Majoritatea platformelor de creare de site-uri limitează clienții de pe nivelul gratuit la găzduirea subdomeniului.

Deși aceasta este încă o ofertă bună și o ofertă excelentă pentru milioane de utilizatori, multe proiecte necesită utilizarea unui domeniu personalizat.

Când puteți accepta până la 5 domenii pe un plan de găzduire gratuit cu mai multe instalări de baze de date MySQL, inclusiv instalări WordPress gestionate cu un singur clic cu Softaculous, atunci este cea mai bună ofertă pentru planurile de găzduire gratuite.

Platformele cu opțiuni de stocare SSD vor avea cele mai bune rezultate în producție în sprijinul site-urilor de comerț electronic și al scripturilor CMS precum WordPress, Joomla și Grav.

De ce ar trebui să aleg servicii gratuite de găzduire?

Serviciile gratuite de găzduire care asigură administrarea cPanel pentru mai multe nume de domenii și facilități de stocare SSD sunt o afacere excelentă pentru dezvoltatorii independenți. Mulți editori web construiesc site-uri web de comerț electronic de nișă pe găzduire gratuită cu coș de cumpărături și scripturi de magazin.

Creatorii de site-uri web oferă posibilitatea de a dezvolta campanii bazate pe cuvinte cheie pentru publicitate SEO pe bloguri.

Dacă utilizați WordPress gestionat și resurse gratuite de găzduire cu soluții precum Google AdSense, este posibil să monetizați conținutul în publicarea de nișă.

Blogurile personale pot fi construite și pe scripturi SSG care pot fi găzduite pe site-uri precum Netlify, Vercel și Render cu integrare GitHub.

Avantajele gazduirii gratuite pentru dezvoltare web:

 • Încercați ceva nou: experimentați cu o nouă limbă sau aplicație fără a plăti pentru resurse
 • Găzduiește scripturi MySQL și PHP: rulează WordPress, Joomla sau Grav CMS pe planuri gratuite
 • Promovați-vă afacerea: software-ul pentru crearea de site-uri este ușor de lansat pentru începători
 • Creați campanii SEO: utilizați serviciile de subdomeniu pentru a vă susține identitatea principală a mărcii
 • Soluții de comerț electronic de nișă: testați piața cu site-uri de comerț electronic pentru întreprinderi mici

WordPress este cel mai popular script de dezvoltare web din lume, folosit pe peste 40% din toate site-urile web active. Capacitatea de a procura găzduire WordPress gestionată este posibilă la gazdele gratuite care rulează servere LAMP, deși multe companii impun restricții stricte privind utilizarea stocării bazei de date.

Dacă instalați multe plugin-uri pentru WordPress, este posibil să depășească rapid limitele găzduirii gratuite. Căutați oferte care includ Cloudflare gratuit sau alte opțiuni CDN pentru a economisi stresul resurselor de găzduire gratuite atunci când rulați un site web CMS.

Abilitatea de a instala scripturi pe MySQL și de a administra baza de date cu phpMyAdmin poate construi experiență în dezvoltarea web.

Toate găzduirea gratuită rulează pe platforme de găzduire partajată?

Majoritatea platformelor de găzduire gratuită rulează pe aceeași bază tehnică ca și soluțiile de găzduire partajată, cu excepția ofertelor de probă gratuită la gazdele publice în cloud și a planurilor de creare de site-uri web. Majoritatea creatorilor de site-uri web nu necesită utilizarea unei baze de date.

Platformele de găzduire partajată acceptă în mod normal domenii nelimitate, site-uri web, baze de date, e-mail și conturi FTP.

Acestea sunt limitate mai mult la planurile gratuite pentru a încuraja vânzarea în plus la produse cu abonament mai scumpe.

În cele mai multe cazuri, dezvoltatorii și proprietarii de întreprinderi mici vor avea opțiuni mai bune de găzduire partajată. Platformele gratuite pentru crearea de site-uri web vor avea de obicei rezultate mai bune pentru editorii de comerț electronic de nișă.

Varietăți de planuri de găzduire gratuite:

 • Gazde cloud publice: credite gratuite de la AWS, Google Cloud Platform și Azure Cloud
 • Platforme de găzduire partajată: gazdele gratuite concurează cu ofertele de probă ale mărcilor majore
 • Soluții pentru crearea de site-uri web: site-uri web statice cu teme gratuite pentru magazinele de comerț electronic
 • Suport pentru domenii personalizate: rulați propriile domenii gratuit cu scripturi MySQL + PHP

Lista gazdelor gratuite de mai sus nu include oferte de încercare gratuită de găzduire web sau credite gratuite pentru servicii de la companiile publice de găzduire în cloud. Platformele de găzduire gratuite oferă o soluție pe termen lung pentru proiecte cu buget redus.

Sunt cele mai potrivite pentru comerțul electronic de nișă și site-urile de blogging. Soluțiile pentru crearea de site-uri web sunt de obicei limitate de restricția utilizării domeniului personalizat la planurile de upgrade plătite.

În schimb, companiile de găzduire gratuită oferă un serviciu de baze de date (MySQL sau MariaDB) cu runtime PHP care poate fi instalat cu WordPress sau alte scripturi CMS.

Dacă Softaculous este oferit, există peste 400 de scripturi open source disponibile pentru instalare pe serverele LAMP. Acest lucru permite studenților și dezvoltatorilor independenți să câștige experiență în construirea de site-uri web fără costuri anuale sau lunare pentru servicii.

Creditele în cloud public și ofertele de încercare gratuite se vor converti în planuri plătite sau vor expira. Planurile de găzduire gratuite care acceptă configurații de domenii personalizate sunt cea mai bună ofertă.

Cum găsesc găzduire VPS gratuită sau găzduire în cloud?

Pentru a găsi VPS gratuit și găzduire în cloud, bazați-vă pe credite gratuite la înscrierea la gazdele publice în cloud pentru cele mai puternice configurații. Microsoft Azure, AWS și Google Cloud Platform (GCP) oferă toate în jur de 200 USD în credite gratuite bune pentru primul an la înregistrarea unui cont nou.

Digital Ocean oferă, de asemenea, o promovare gratuită de credit noilor clienți. Dacă aveți nevoie de găzduire cloud sau VPS pentru un proiect nonprofit, este posibil ca unul dintre furnizorii de servicii să doneze găzduire gratuită pentru proiectul dvs. la cerere specială.

În caz contrar, hardware-ul de înaltă performanță este dificil de achiziționat conform unui plan gratuit prin proiectare. Puteți obține o reducere de 1 lună cu o probă gratuită pentru un plan VPS.

Ofertele de încercare gratuite permit clienților potențiali să testeze un VPS sau o platformă de găzduire în cloud pentru o perioadă limitată de timp înainte de cumpărare.

Când perioada de încercare gratuită expiră, trebuie să faceți upgrade sau să găsiți un alt furnizor de soluții pentru a continua operațiunile.

Majoritatea acestor servicii necesită, de asemenea, un card de credit valabil pentru a vă înscrie și pentru a le utiliza. De aceea, soluțiile de găzduire gratuită se bazează în primul rând pe hardware partajat ca o tactică de upsell pentru alte produse și servicii. Platformele de creare de site-uri web percep costuri suplimentare pentru suport pentru domenii personalizate.

Planurile de gazdă gratuite necesită să faceți upgrade pentru mai mult spațiu de stocare, lățime de bandă sau suport pentru baze de date. Probele gratuite ale planurilor cloud și VPS sunt limitate în timp și vor expira la finalizare, în timp ce planurile de gazdă gratuite continuă de la an la an fără taxe de servicii.

Economisiți bani cu furnizorii de servicii de găzduire gratuite

Soluțiile gratuite de găzduire sunt cea mai bună modalitate pentru editorii de nișă de a economisi bani pe găzduire web. Soluțiile pentru crearea de site-uri limitează utilizatorii de nivel gratuit la subdomenii, dar au alte avantaje pentru comerțul electronic și blogging.

Multe platforme de creare de site-uri web precum Weebly, Wix și GoDaddy oferă sute de teme gratuite pentru dezvoltarea web independentă.

Ofertele de încercare gratuite necesită, în general, un card de credit la înregistrare și se vor converti automat în servicii de abonament cu plată, cu excepția cazului în care anulați contul. Platformele de găzduire gratuite sunt specializate în soluții fără costuri, fără card de credit necesar pentru utilizare și fără limită de termen fix pentru expirare.

Puteți adapta platforme de găzduire gratuită pentru cerințele unui singur sau multisite în funcție de politicile fiecărei companii, cu limite de stocare și de instalare a bazei de date în primul rând. Pentru majoritatea utilizatorilor, planurile de găzduire bugetară sunt opțiuni mai bune.

Cele mai populare platforme de creare de site-uri web au între 20 și 30 de milioane de utilizatori. Cu soluții gratuite de găzduire, mărcile de top sunt în medie 2 până la 3 milioane de domenii gestionate.

Aceste statistici arată cererea uriașă a utilizatorilor pentru soluții gratuite de găzduire în sectoarele de afaceri mici și de nișă de publicare. Mulți bloggeri folosesc WordPress sau alte scripturi CMS cu AdSense pentru a-și monetiza conținutul în campaniile de publicitate prin cuvinte cheie.

Înregistrarea la o companie de găzduire gratuită care acceptă utilizarea domeniului personalizat vă permite să publicați toate site-urile dvs. fără costuri de întreținut în timp. Asigurați-vă că gazda web gratuită acceptă utilizarea domeniului personalizat.

Lipsa cerinței pentru un card de credit pe platformele de găzduire gratuită favorizează adoptarea de către studenți, organizații nonprofit și utilizatori internaționali.

Creatorii de site-uri cu teme gratuite le permit începătorilor să construiască site-uri de comerț electronic și portofoliu fără costuri continue pentru a testa piața în acțiuni secundare.

Creatorul de site-uri web și resursele de gazdă gratuite sprijină identitatea mărcii în campaniile SEO pentru utilizare în rețelele de vânzări și marketing. Google AdSense, Bing Ads și alte soluții permit editorilor de nișă să monetizeze conținutul blogului cu WordPress pe găzduire gratuită pentru a maximiza valoarea.

Odată ce ați decis care dintre aceste caracteristici este cea mai importantă pentru dvs., alegerea celei mai bune companii de găzduire web va fi ușor.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company