Cele mai bune 8 servicii gratuite de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare nelimitată

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 8 servicii gratuite de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare nelimitată
Cele mai bune 8 servicii gratuite de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare nelimitată

Cele mai bune 8 servicii gratuite de găzduire de fișiere (aprilie 2023): stocare nelimitată

Excelente atât pentru acumulatorii de fișiere digitale, cât și pentru organizatorii meticuloși de pe desktop, cele mai bune servicii gratuite de găzduire de fișiere oferă utilizatorilor o modalitate economică de a stoca și a partaja informații într-un mod care să nu contribuie la dezordine.

Consultantul în organizare Marie Kondo îi îndeamnă pe adepți să păstreze doar lucrurile din viața ta care stârnesc bucurie. Poate că a vorbit despre șosetele de neegalat din sertarele tale, dar aceleași principii se aplică atunci când vine vorba de organizarea datelor tale. Serviciile de găzduire de fișiere vă permit să păstrați fișiere vesele și copii de siguranță ale computerului, eliberând în același timp spațiu pe laptop.

Încărcarea și stocarea datelor dvs. în cloud devine o opțiune din ce în ce mai populară, estimat că 2,3 miliarde de oameni vor folosi stocarea personală în cloud până în 2020. Având în vedere atât de multe servicii la nivel de întreprindere, am întocmit o listă cu cele mai bune Planuri gratuite de găzduire a fișierelor pentru persoane fizice și întreprinderi mici.

Cele mai bune servicii de găzduire de fișiere „aproape gratuite”.

Fie că sunteți în căutarea unui loc în care să protejați toate imaginile și videoclipurile care ilustrează amintirile dvs. preferate sau poate undeva unde să stocați documentele de afaceri care arată cum munca voastră s-a tradus în realizări majore și succes, veți dori să găsiți o găzduire de încredere. furnizor care nu va pierde accidental, nu va distruge sau nu va expune informațiile dvs.

Pentru o liniște maximă, luați în considerare trecerea de la planurile fără costuri la organizații mai profesionale care percep o taxă nominală pentru serviciile premium. Puteți începe în continuare o încercare gratuită pentru a vedea cum serviciile se potrivesc nevoilor dvs., dar companiile despre care vom discuta în curând reprezintă lideri din industrie care se bazează pe inovațiile hardware și tehnologice moderne pentru a oferi o gamă completă și impresionantă de caracteristici.

1. SugarSync

Preț lunar de pornire 7,49 USD

 • Sincronizarea automată a fișierelor bazată pe cloud între dispozitive
 • Partajați cu ușurință fișiere și foldere pentru o colaborare sigură
 • Gestionați-vă datele din aplicațiile desktop și mobile
 • Dimensiuni nelimitate de fișiere și NU restricții de lățime de bandă
 • Planurile încep cu 100 GB și o PROBA GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu SugarSync.

GĂZDUIRE FIȘIERE
EVALUAREA

4,8 ★★★★★

De exemplu, companii precum BestBuy, Lenovo și SanDisk au încredere în SugarSync cu servicii de stocare în cloud și sincronizare a fișierelor. Platforma oferă utilizatorilor acces fără probleme la fișierele lor pe mai multe dispozitive. Spre deosebire de restricțiile pe care serviciile gratuite le pun utilizatorilor, SugarSync începe clienții cu cel puțin 100 GB pe contracte flexibile de la lună la lună. În plus, nici fișierele, nici contul nu vor expira din cauza inactivității.

2. ElephantDrive

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • 1 TB de stocare pentru backup și sincronizare a fișierelor
 • Dimensiunea maximă a fișierului de 2 GB, fără restricții de descărcare
 • Se integrează cu dispozitivele de stocare atașată la rețea (NAS).
 • Compatibil cu Windows, Mac, Linux și mobil
 • Probă GRATUITĂ de 30 de zile sau plan gratuit de 2 GB
 • Începeți acum pe ElephantDrive.

GĂZDUIRE FIȘIERE
EVALUAREA

4.5 ★★★★★

O altă dintre companiile noastre preferate de găzduire de fișiere de mare valoare, ElephantDrive oferă stocare nebună și funcții avansate pentru persoane fizice, dezvoltatori și organizații. Compania a fost una dintre primele și cele mai populare aplicații construite pe Serviciul de stocare simplu (S3) de la Amazon și de atunci s-a concentrat pe optimizarea stocării în cloud care rulează nativ pe dispozitive de stocare atașate la rețea.

Pe lângă parteneriatele cu producătorii de hardware, ElephantDrive se mândrește cu o compatibilitate largă, cu aplicații disponibile pentru dispozitive Windows, macOS, iOS, Linux și Android.

Cele mai bune servicii gratuite de găzduire de fișiere

Dacă găzduirea gratuită a fișierelor este în vizorul dvs. și nimic altceva nu va face, nu vă temeți: am verificat zeci de platforme gratuite și am extins teste gratuite pentru a furniza lista noastră de furnizori de găzduire utili, de încredere și siguri. Citiți mai departe pentru descrieri aprofundate ale caracteristicilor, avantajelor și dezavantajelor asociate fiecărui serviciu de găzduire de fișiere.

3. MediaFire

Cu peste 840 de milioane de oameni care folosesc MediaFire pentru a stoca, trimite și primi fișiere în fiecare lună, serviciul de stocare în cloud poate fi cea mai populară platformă de stocare în cloud despre care probabil nu ați auzit niciodată. Compania începe utilizatorii cu 10 GB gratuit și prezintă mai multe modalități prin care pot câștiga spațiu de stocare suplimentar, cum ar fi conectarea conturilor de rețele sociale, descărcarea aplicației desktop și recomandarea altora. Pe lângă limita impresionantă de încărcare a fișierelor de 4 GB și interfața de browser ușor de utilizat, planurile premium MediaFire sunt, de asemenea, extrem de rezonabile – încep de la 3,75 USD pe lună pentru 1TB de spațiu.

 • Stocare: 10-50 GB
 • Dimensiunea maximă a fișierului: 4 GB
 • Limită de descărcare: niciuna
 • Expirarea fișierului: peste 8 luni de la ultima conectare
 • Link-uri de descărcare directă: Nu
 • Conturi premium: da

4. 4compartit

Introducând o componentă socială pentru găzduirea și partajarea fișierelor, 4shared le permite utilizatorilor să partajeze și să caute într-o bibliotecă de imagini, videoclipuri, muzică, aplicații și alte fișiere disponibile public pentru a descoperi tendințele. Compania, care s-a lansat în 2005, reprezintă o organizație veterană cu planuri bine puse, pregătite pentru majoritatea utilizatorilor ocazionali. Conturile gratuite nu au unele dintre funcțiile îmbunătățite pe care le veți găsi cu MediaFire, dar aplicațiile Windows, macOS, iOS și Android ale companiei vă conectează datele fără probleme din mers. Apreciem în special 4shared pentru că este primul de pe lista noastră care pune la dispoziție link-uri directe de descărcare pentru clienții plătitori, dar planurile premium ale companiei limitează doar 100 GB și costă 9,95 USD pe lună.

 • Stocare: 15 GB
 • Dimensiunea maximă a fișierului: 2 GB
 • Limită de descărcare: niciuna
 • Expirarea fișierului: 180 de zile de la ultima conectare
 • Link-uri directe: numai utilizatori Premium
 • Conturi premium: da

5. MEGA

Cu confidențialitate și securitate țesute în fiecare aspect al platformei sale, MEGA asigură clienților o criptare end-to-end de înaltă performanță, care nu afectează gradul de utilizare. Operațiunea din Noua Zeelandă oferă utilizatorilor controlul asupra cheilor lor de criptare, ceea ce înseamnă că MEGA nu are acces sau cunoștințe despre informațiile pe care le găzduiești pe serverele sale. Milioane de companii și persoane se bazează pe MEGA pentru a stoca și a servi petaocteți de date cu fiabilitate și securitate. Fișierele și conturile nu expiră niciodată, dar serviciul gratuit al companiei poate fi puțin frustrant: utilizatorii încep cu 50 GB, dar o mare parte expiră. Puteți câștiga o mare parte din ea înapoi, dar numai temporar. Planurile premium, care încep de la 5,56 USD pe lună pentru 200 GB, vă vor ajuta să evitați aceste dureri de cap de stocare.

 • Stocare: 15-50 GB
 • Dimensiunea maximă a fișierului: niciunul
 • Limită de descărcare: 10 GB la fiecare 30 de minute
 • Expirarea fișierului: niciodată
 • Link-uri directe: Nu
 • Conturi premium: da

6. SaberCatHost

Peste 12 milioane de oameni și 330.000 de echipe folosesc SaberCatHost pentru a partaja peste 106 milioane de fișiere în întreaga lume. SaberCatHost este una dintre resursele de bază pentru găzduirea gratuită a fișierelor, având în vedere abordarea sa simplă a stocării sigure, securizate și ușor de utilizat. Utilizatorii aflati în mișcare vor pierde aplicațiile optimizate pentru mobil sau desktop, dar interfața bazată pe browser a companiei funcționează solid pe Firefox și Chrome. Deținătorii de conturi gratuite vor primi 5 GB de spațiu de stocare care nu expiră niciodată, dar vor trebui să respecte o dimensiune maximă oarecum strictă de încărcare a fișierelor de 50 MB – nu este o problemă dacă stocați documente și imagini de bază, dar cu siguranță nu este ideal pentru fișiere video. Utilizatorii puternici pot debloca spațiu de stocare nelimitat și experiențe îmbunătățite de încărcare și descărcare pentru 9,99 USD pe lună.

 • Stocare: 5 GB
 • Dimensiunea maximă a fișierului: 50 MB
 • Limită de descărcare: niciuna
 • Expirarea fișierului: niciodată
 • Link-uri directe: numai utilizatorii Premium
 • Conturi premium: da

7. ZippyShare

Găzduirea fișierelor nu devine mult mai simplă decât ZippyShare. Serviciul redus – care oferă spațiu de stocare nelimitat și fără limite de descărcare – este complet gratuit pentru toată lumea. Compania, care s-a lansat în urmă cu mai bine de un deceniu, nu oferă upgrade-uri premium și nici măcar nu solicită utilizatorilor să înregistreze un cont. Tot ce trebuie să faceți este să respectați limita de 500 MB pentru dimensiunea fișierului încărcat pe măsură ce vă adăugați datele, apoi să le partajați colaboratorilor folosind un link unic. Ne place că fișierele pot fi descărcate și urmărite prin statistici live atât timp cât doriți. Utilizatorii care creează conturi își pot urmări fișierele și pot determina când acestea nu ar trebui să mai fie disponibile pentru alții. De asemenea, veți dori să fiți cu ochii pe activitatea dvs., deoarece fișierele vor dispărea după 30 de zile fără descărcare.

 • Stocare: Nelimitat
 • Dimensiunea maximă a fișierului: 500 MB
 • Limită de descărcare: niciuna
 • Expirarea fișierului: 30 de zile de inactivitate
 • Link-uri directe: Nu
 • Conturi premium: Nu

8. DepozitFiles

Cu un serviciu VPN însoțitor disponibil în nouă țări, DepositFiles oferă o platformă flexibilă, ușor de utilizat și sigură pentru clienții globali. Dincolo de stocarea nelimitată și limitele ridicole de încărcare a fișierelor de 10 GB, apreciem modul în care utilizatorii pot adăuga protecție prin parolă la legăturile de fișiere și își pot încărca datele de pe serverele HTTP sau FTP la distanță. DepositFiles nu înregistrează și nu păstrează jurnalele pentru a proteja utilizatorii și nu există limite de descărcare sau trafic. Clienții plătitori se pot bucura de conexiuni multiple, opțiuni de descărcare mai flexibile, timp de așteptare mai mic și, cel mai important, o experiență fără anunțuri. Prețul poate fi puțin cam ridicat, la 11,95 USD pe lună, dar DepositFiles oferă spațiu și securitate pentru a face cheltuiala să merite.

 • Stocare: Nelimitat
 • Dimensiunea maximă a fișierului: 10 GB
 • Limită de descărcare: niciuna
 • Expirarea fișierului: 90 de zile de inactivitate
 • Link-uri directe: Nu
 • Conturi premium: da

Ce sunt site-urile de găzduire de fișiere?

Acoperim aici multe tipuri diferite de găzduire, începând cu găzduirea web și ramificându-ne la servicii specifice pentru găzduire de domenii, găzduire de e-mail, găzduire baze de date, găzduire video și altele. După cum vă puteți imagina, fiecare tip de site de găzduire presupune stocare optimizată pentru tipul specific de date pe care doriți să îl organizați.

Site-urile de găzduire de fișiere sunt diferite doar că majoritatea elimină orice specificații privind tipurile de fișiere care pot fi încărcate. De obicei, utilizatorii pot stoca imagini, documente text, videoclipuri, audio, fișiere de date, software, documentație și practic orice altceva imaginabil – dar veți dori să verificați cu furnizorul de găzduire, pentru orice eventualitate.

În timp ce mecanismele de stocare și încărcare ale găzduirii fișierelor sunt în esență identice cu serviciile FTP și cu managerul de fișiere pe care îl veți găsi în contul dvs. de găzduire web, găzduirea fișierelor nu include un server web sau o componentă de publicare care să permită vizitatorilor să vă vadă informațiile. Găzduirea web face doar un serviciu de găzduire a fișierelor care poate fi deservit, chiar dacă este grosier.

În schimb, companiile de găzduire de fișiere vă asigură datele cu parole și link-uri personalizate. Permisiunile și rolurile utilizatorilor sunt mult mai definite, la fel ca instrumentele create pentru partajarea, accesarea, editarea, sincronizarea și gestionarea în alt mod a fișierelor pe care le stocați. Capacitatea de a accesa rapid datele sincronizate pe mai multe dispozitive este un alt mare câștig pentru furnizorii de găzduire de fișiere.

Sunt site-urile gratuite de găzduire de fișiere sigure?

Cele mai bune servicii gratuite de găzduire de fișiere iau în serios securitatea, iar condițiile lor de utilizare reflectă de obicei acest lucru. În schimbul posibilității de a-și folosi serviciile gratuit, utilizatorii sunt de acord să nu încarce conținut ilegal sau protejat prin drepturi de autor. În plus, probabil că nu veți putea profita de anumite funcții – cum ar fi legarea directă sau încorporarea codului HTML – cu un cont gratuit.

Cele mai bune servicii gratuite de găzduire a fișierelor vă criptează și datele, majoritatea utilizând aceeași criptare pe 256 de biți pe care o folosesc instituțiile financiare majore pentru a proteja informațiile clienților. În multe cazuri, va trebui să faceți tot posibilul pentru a vă face publice fișierele, majoritatea platformelor protejând informațiile utilizatorului în mod implicit.

Deși serviciile gratuite de găzduire a fișierelor sunt de obicei sigure de utilizat, evitați orice platformă care nu necesită un cont pentru a încărca sau descărca fișiere. Aceste platforme sunt adesea pline de viruși și alt conținut rău intenționat, iar măsurile lor de securitate sunt de obicei inexistente.

Există dezavantaje ale găzduirii gratuite de fișiere?

Există câteva dezavantaje potențiale la utilizarea serviciilor gratuite de găzduire a fișierelor, dar cele mai multe dintre acestea pot fi evitate citind termenii de utilizare și acordul de utilizare înainte de a crea un cont. În plus, asigurați-vă că comparați diferiți furnizori pentru a găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Preocuparea principală a oricărui serviciu de găzduire sau partajare a fișierelor este securitatea, iar aceasta ar trebui să fie o prioritate de top atunci când se evaluează furnizorii. Dacă o platformă este cunoscută pentru securitatea laxă sau nu ia măsuri pentru a cripta informațiile utilizatorului, evitați-o cu orice preț. În plus, unele servicii gratuite de găzduire de fișiere stabilesc limite pentru dimensiunea fișierelor încărcate, spațiul de stocare total maxim și numărul de descărcări. Alții pot plasa anunțuri în pagini de descărcare sau de previzualizare sau pot solicita utilizatorilor să completeze un scurt sondaj înainte de a descărca un fișier.

Care este cel mai bun serviciu de găzduire de fișiere?

La fel ca să vă răsfoiți în dulap pentru a găsi cea mai bună ținută, cea mai bună găzduire de fișiere poate varia foarte mult în funcție de o serie de factori. Cum este vremea afară? Evenimentul este formal sau casual? În mod similar, serviciul de găzduire a fișierelor pe care mama ta îl folosește pentru a stoca fotografiile de vacanță nu va fi probabil cel mai bun pentru o organizație de cercetare, o firmă de contabilitate sau o corporație Fortune 500.

Serviciile puternice de găzduire de fișiere vin cu instrumente de colaborare și partajare de fișiere care permit companiilor să lucreze mai eficient.

Separat de tehnologia sau capacitatea serviciului de găzduire a fișierelor ales de dvs., costul este întotdeauna în fruntea a ceea ce face o platformă mai bună decât alta. Cea mai bună valoare poate fi foarte bine o platformă gratuită, sau plata pentru funcții mai avansate poate fi o investiție utilă, în funcție de bugetul și cerințele dvs. În general, iată câteva dintre caracteristicile cheie pe baza cărora poate doriți să evaluați furnizorii de găzduire de fișiere:

 • Stocare totală maximă și limite ale dimensiunii fișierelor încărcate
 • Limite de descărcare sau restricții de lățime de bandă
 • Posibilitatea de a conecta direct la fișiere în loc de o pagină de descărcare interstițială
 • Politici de expirare a fișierelor sau a contului
 • Acces desktop sau mobil, precum și sincronizare automată și backup
 • Permisiunile utilizatorilor, instrumente de colaborare și guvernanța partajării fișierelor

Înainte de a vă scufunda în găsirea celui mai bun serviciu de găzduire a fișierelor pentru situația dvs. specifică, acordați-vă un moment pentru a vă gândi în mod obiectiv la caracteristicile de care aveți nevoie în mod special sau de care vă puteți descurca. Este posibil să aveți nevoie de o capacitate de stocare mare, limite de încărcare fără restricții sau doar o interfață incredibil de ușor de utilizat, cu stres redus, care vă sincronizează automat datele pe mai multe dispozitive.

Care este cel mai bun serviciu gratuit de partajare a fișierelor?

Găzduirea și partajarea fișierelor merg adesea mână în mână, companiile oferind de obicei ambele servicii. Cu toate acestea, înțelegerea diferenței subtile dintre cele două poate avea un impact major asupra serviciului pe care îl alegeți și de care vă bucurați în cele din urmă.

În general, găzduirea fișierelor permite utilizatorilor să încarce, să organizeze și să supravegheze fișiere într-un mediu dedicat pe serverele unei alte companii. Pe de altă parte, partajarea fișierelor implică acordarea altora de acces la fișierul particular al unui utilizator , de obicei printr-o legătură personalizată. Platformele care se concentrează strict pe partajarea fișierelor se ocupă de obicei cu un fișier la un moment dat, adesea nefiind necesar ca utilizatorii să creeze un cont sau să se înregistreze pentru spațiu de stocare.

Aruncă o privire la cele mai populare site-uri web de partajare a fișierelor și compară ofertele acestora cu cele ale organizațiilor de găzduire a fișierelor pe care le-am acoperit deja:

 • Noi transferam
 • FileHosting.org
 • DropSend
 • FileDropper
 • SendSpace
 • WikiSend

Aceleași caracteristici de bază pe care le utilizați pentru a evalua gazdele de fișiere se aplică și platformelor de partajare a fișierelor. Securitatea devine și mai echivalentă, precum și tipurile de fișiere acceptate și restricțiile de încărcare sau descărcare.

Sporiți productivitatea afacerii cu stocarea și partajarea de fișiere premium

Indiferent ce stocați sau în ce scop, serviciile de găzduire de fișiere de top vă pot face experiența mult mai eficientă și mai rentabilă. Aceste atribute rezonează în special în rândul întreprinderilor de toate dimensiunile – în special în cele cu forță de muncă distribuită sau de la distanță.

Găzduirea fișierelor bazată pe cloud îmbunătățește controalele de versiuni, asigurând că toți membrii echipei lucrează cu cele mai recente informații. Nouăzeci la sută dintre liderii de afaceri chestionați au spus că instrumentele de colaborare online a fișierelor îmbunătățesc procesele de afaceri, 82% fiind de acord că munca a fost executată mai rapid.

În plus, serviciile de găzduire de fișiere ajută la creșterea securității și a capacității de recuperare a datelor a unei organizații și asigură că sistemele sunt mereu actualizate și rulează protocoale actualizate. Costurile afacerii și investițiile de timp scad dramatic deoarece infrastructura și întreținerea sunt transferate către o altă companie.

Căutați o platformă cu controale puternice de utilizator pentru a vă asigura capacitatea de a vă distribui datele în siguranță. Protecția prin parolă și folderele ascunse sunt o altă modalitate de a proteja datele sensibile.

Aceste beneficii cresc doar pe măsură ce treceți de la serviciile de bază gratuite de găzduire a fișierelor la pachetele premium pe care multe dintre ele le oferă. Companiile introduc mai multe funcții, viteze mai mari și spațiu de stocare sporit pe măsură ce treceți prin rânduri, făcând găzduirea de fișiere bazată pe cloud o investiție puternică pentru companiile de toate dimensiunile.

Vezi recenzia noastră completă despre

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim s-a învârtit recent și a evaluat populara gazdă cu 0,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre:

Înainte de a vă înscrie la , este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • : 0,0/5,0 față de altele
 • : /Lună. împotriva altora

Dacă decideți că este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe server. Și pe lună, este o afacere, având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company