10 servere VPS de stocare ieftine (aprilie 2023)

10 servere VPS de stocare ieftine (aprilie 2023)

10 servere VPS de stocare ieftine (aprilie 2023)

Cele mai bune servere VPS de stocare ieftine pentru publicarea web, jocuri și media streaming includ partiții mari de stocare SSD ca parte a planului de găzduire. Alte planuri includ stocarea în bloc care poate fi folosită pentru a deconecta limitele de alocare pe hardware.

În această recenzie, vă sugerăm planurile de găzduire VPS cu cele mai bune oferte de stocare SSD de pe piață. Multe proiecte folosesc opțiuni de stocare bloc sau stocare blob pentru a suplimenta stocarea SSD pe planurile cloud VPS. Cerințele dvs. de dezvoltare și bugetul proiectului vor dicta planul de care aveți nevoie.

Consultați recenzia noastră despre fiecare serviciu de găzduire VPS pentru a găsi o opțiune de stocare ieftină care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Cele mai bune servere VPS de stocare ieftine

Companiile de mai jos sunt liderii noștri din industrie pentru opțiuni ieftine de stocare VPS. Am clasat companiile în funcție de calitatea pachetului de servicii de platformă pe baza ingineriei centrului de date, a optimizărilor timpului de rulare a paginilor web și a altor instrumente de dezvoltare pe care le oferă.

Capacitatea de a conecta stocarea fișierelor bloc sau blob cu planuri VPS prin API este adesea folosită astăzi pentru a optimiza costurile de stocare în găzduirea în cloud. Majoritatea planurilor VPS nu oferă acest serviciu implicit.

1. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Stocare SSD bazată pe cloud pentru viteză și fiabilitate
 • Dublați-vă memoria RAM cu perioade de explozie
 • Adrese IPv4 și IPv6 dedicate GRATUITE
 • Panou de control personalizat pentru reporniri și instalări ale sistemului de operare
 • Cititorii Gazduirweb se bucură de o reducere de peste 50%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Concentrarea laser Hostinger pe furnizarea de soluții de găzduire la prețuri accesibile strălucește cel mai tare cu pachetele VPS ale companiei. Compania oferă șase planuri diferite de server virtual, inclusiv unul care costă mai puțin de 5 USD. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB

Hostinger are o opțiune excelentă pentru editorii cu mai multe domenii, revânzători și site-uri web cu trafic ridicat cu planul lor VPS8. Puteți obține o capacitate garantată de stocare SSD de 250 GB cu 8 nuclee CPU dedicate, 16 GB RAM și 12 TB lățime de bandă lunară pentru 77,99 USD pe lună în planul de 48 de luni.

Acest plan va maximiza performanța CMS pentru site-urile WordPress, Drupal și Joomla. De asemenea, îl puteți folosi pentru a găzdui aplicații mobile, jocuri sau descărcări la un preț avantajos.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la Hostinger:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Plan VPS8
 • Configurație: 8 procesoare, 16 GB RAM, 250 GB stocare SSD, + 12 TB lățime de bandă
 • Cost: 77,99 USD pe lună (facturare pe 48 de luni)

Cu planurile Hostinger VPS, aveți opțiunea de a instala distribuțiile CentOS, Ubuntu, Fedora, Debian sau SUSE Linux. De asemenea, puteți economisi costuri sau optimiza producția alegând între licențe pentru cPanel, WHM, Webuzo sau Webmin.

Hostinger oferă o gamă de locații de centre de date în Statele Unite, Regatul Unit, Singapore, Țările de Jos și Lituania. Configurați un plan VPS în fiecare locație pentru a construi rețele de producție de servere edge puternice la un cost echivalent cu un plan de server dedicat. Puteți gestiona planurile VPS cu Docker și Kubernetes.

2. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Hostwinds permite dezvoltatorilor să folosească stocarea în bloc la tarife de facturare pe oră cu planurile lor Linux VPS. API-ul pentru serviciu este același cu API-ul utilizat de AWS S3. Facturi de stocare a obiectelor la 0,000042386 USD pe GB pe oră la Hostwinds și pot fi atașate la orice plan VPS.

Utilizați SSD-ul de 200 GB pe partiția VPS pentru aplicații și descărcați fișiere mari, arhive, imagini sau descărcări în sistemul de stocare bloc. Costul este de 74,99 USD pe lună pentru stocarea SSD de 200 GB.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la Hostwinds:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Plan VPS Linux
 • Configurație: 4 procesoare, 12 GB RAM, 200 GB stocare SSD, + 4 TB lățime de bandă
 • Cost: 74,99 USD pe lună (facturare anuală)

La Hostwinds, puteți scala instantaneu la niveluri superioare de nuclee CPU, RAM sau stocare în planul dvs. fără a reinstala aplicațiile. API-ul permite dezvoltatorilor să creeze aplicații care economisesc resursele prin scoaterea de fișiere mari sau de volum mare pentru a bloca capacitatea de stocare.

Hostwinds va include, de asemenea, o copie de rezervă zilnică a tuturor fișierelor, scripturilor și bazei de date ale site-ului dvs. Puteți stoca instantanee ale mediilor de dezvoltare în medii de dezvoltare, testare, listing sau sandbox.

3. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

InterServer a recunoscut cererea consumatorilor și nevoia dezvoltatorilor de servere VPS de stocare ieftine, creând o întreagă platformă pentru serviciu. Planurile de stocare VPS de la InterServer combină partițiile HDD la prețuri ieftine pentru utilizarea resurselor în orice scop.

InterServer oferă un serviciu de backup pentru fișiere în cloud și un server web NGINX ca parte a pachetului complet de găzduire. Clienții pot folosi software-ul OwnCloud pentru fișierele DirectAdmin pentru serverul VPS.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la InterServer:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Plan VPS de stocare – ST1200
 • Configurație: 12 procesoare, 24 GB RAM, 12 TB stocare HDD, + 12 TB lățime de bandă
 • Cost: 72 USD pe lună (facturare lunară)

Diferența dintre costurile de stocare HDD și SDD este atât de mare încât puteți obține de peste 50 de ori spațiu de stocare pe HDD la același preț ca stocarea SSD pe piață.

Stocarea SSD pe planurile Cloud VPS este vitală pentru a oferi cele mai rapide viteze de încărcare a paginilor pentru site-urile web și aplicațiile mobile aflate în producție. Dar mulți oameni preferă partiții uriașe de stocare HDD la cele mai ieftine prețuri.

Clienții InterServer pot folosi și Storage VPS cu API-uri de stocare Block și Object.

4. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS, care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Kamatera operează ca furnizor IaaS cu o combinație de servere cloud și stocare bloc pe platforma VPS. Serverele Cloud planifică facturarea pe oră și pot fi configurate cu orice combinație de resurse care se potrivește cel mai bine proiectului dumneavoastră.

Vă recomandăm o configurație de 8 vCPU, 16 GB RAM, 250 GB SSD și 5 TB lățime de bandă lunară pentru 0,152 USD pe oră. Cu această configurație, stocarea în bloc (HDD) este disponibilă la 0,05 USD per GB facturat pe lună.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la Kamatera:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: servere cloud + stocare bloc
 • Configurație: 8 vCPU, 16 GB RAM, 250 GB stocare SSD, + 5 TB lățime de bandă
 • Cost: 0,152 USD pe oră (facturare pe oră)

Este ușor să atașați o unitate de stocare bloc la un plan Cloud Server la Kamatera. Compania a integrat cele două servicii într-un panou de control personalizat. Doar faceți clic pe „Atașați” și Cloud Block Storage va apărea conectat la planul dvs. Cloud Server.

Apoi puteți gestiona stocarea atât pe SSD, cât și pe HDD pentru aceleași aplicații. Provocarea tehnică este lăsată pe seama echipelor de programare să o rezolve ad-hoc în funcție de cerințele proiectului în dezvoltarea web/mobile.

5. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. Variind de la medii neadministrate, bare-metal până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Planurile VPS complet gestionate de la A2 Hosting vin într-o gamă de configurații cu opțiuni pentru hardware de elită și configurații cu densitate scăzută pe gama lor de servere Turbo.

Serverele Turbo oferă o capacitate de performanță mai mare, garantând că mai puține domenii vor fi găzduite alături de contul dvs. pe același hardware. În acest fel, aplicațiile dvs. web/mobile vor avea mai multe resurse de server simultan pentru a le accesa cu un plan Turbo.

Acest lucru duce la viteze mai mari de încărcare a paginilor în comerțul electronic și la cerințele gestionate de găzduire WordPress.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la A2 Hosting:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Plan VPS gestionat – Mach 16 (Turbo)
 • Configurație: 6 procesoare, 16 GB RAM, 250 GB stocare SSD, + 3 TB lățime de bandă
 • Cost: 89,99 USD pe lună (facturare pe 36 de luni)

Planurile VPS complet gestionate de la A2 Hosting includ o licență pentru rularea cPanel pe toate domeniile. Acest lucru este important pentru beneficiile de cost în raport cu costul de bază de 15 USD pe lună pentru o licență VPS cu amănuntul numai pentru cPanel.

A2 Hosting oferă prețuri în vrac mai bune pe cPanel decât alte companii de găzduire web. Cei 250 GB de stocare SSD sunt suficiente pentru a rula mai multe CMS sau site-uri WordPress gestionate pe platforma A2 Hosting la cele mai înalte niveluri de performanță.

Alte pachete de gazduire VPS

Companiile enumerate mai jos concurează favorabil cu alegerile noastre de top în furnizarea de soluții de stocare ieftine pe planuri VPS.

Costul suplimentar al planurilor VPS gestionate poate fi echilibrat cu cerințele proiectului de găzduire web sau al aplicației mobile care este susținută, precum și cu abilitățile membrilor echipei.

Alegeți planul VPS care se potrivește cel mai bine cerințelor dvs. de dezvoltare web/mobile în soluțiile CMS, comerț electronic, WordPress gestionat și ASP.NET.

6. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Proiectat pentru a gestiona traficul cu Linux sau Windows
 • Acces de administrator prin acces root, cPanel și Plesk
 • SSD-uri de mare viteză și garanție de funcționare de 99,9%.
 • Lățime de bandă nelimitată și multă putere de procesare
 • Servere complet sau semi-administrate cu panou de control opțional
 • Începeți acum pe GoDaddy.

VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă extindeți site-ul web, GoDaddy vă acoperă. Dezvoltatorii și entuziaștii web vor fi încântați să audă că GoDaddy oferă acces root, facilitând instalarea modulelor PHP, aplicațiilor, stivelor și diferitelor personalizări pentru a-ți regla serverul virtual pentru performanță maximă prin linia de comandă sau desktopul de la distanță. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 20 GB – 400 GB SSD NVMe 1 – 8 miezuri 1 – 16 GB

GoDaddy oferă planuri de găzduire pentru servere private virtuale autogestionate (VPS) la unele dintre cele mai bune tarife din industrie. Puteți obține 400 GB de stocare SSD dedicată pentru doar 69,99 USD pe lună.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la GoDaddy:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Găzduire VPS autogestionată
 • Configurație: 8 vCPU, 16 GB RAM, 400 GB stocare SSD, + 2 TB lățime de bandă
 • Cost: 69,99 USD pe lună (facturare pe 36 de luni)

Aceste planuri sunt recomandate pentru administratorii de sisteme, programatori și dezvoltatori. GoDaddy are opțiuni de memorie RAM complet gestionate pentru alte cerințe ale proiectului.

7. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Liquid Web este o gazdă web de înaltă performanță cu una dintre cele mai bune echipe de inginerie pentru centre de date din industrie. Planurile VPS Linux gestionate de la Liquid Web includ 200 GB de stocare SSD.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la Liquid Web:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Găzduire VPS gestionată – Linux
 • Configurație: 8 vCPU, 16 GB RAM, 200 GB stocare SSD, + 10 TB lățime de bandă
 • Cost: 95 USD pe lună (facturare pe 24 de luni)

Liquid Web nu recomandă opțiunile Block Storage, cu excepția fișierelor utilizate rar, cum ar fi arhivele, backup-urile, colaborarea B2B, lucrul la distanță etc., deoarece HDD-ul poate încetini site-urile web.

8. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Prețul unui plan VPS gestionat de la InMotion Hosting include o licență cPanel pentru serverul dvs., care este echivalentă cu 15 USD pe lună la prețul curent pe piața cu amănuntul independent.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la InMotion Hosting:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Plan VPS gestionat
 • Configurație: 8 vCPU, 8 GB RAM, 140 GB stocare SSD, + lățime de bandă nelimitată
 • Cost: 59,99 USD pe lună (facturare pe 36 de luni)

InMotion Hosting oferă reduceri generoase pentru clienții care se înscriu pentru planuri pe termen lung. Compania este cunoscută pentru planurile VPS de înaltă performanță, care sunt grozave pentru WordPress gestionat.

9. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Migrare fără probleme de la orice plan de găzduire partajată Bluehost
 • Acces rădăcină și gestionare simplă pe mai multe servere
 • Spațiu de stocare RAID-1 amplu și tone de lățime de bandă
 • Fiecare plan primește cel puțin 3 adrese IP dedicate
 • cPanel și WHM cu acces root
 • Începeți acum Bluehost.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Ne place să recomandăm Bluehost pentru potențialul său de creștere a clienților pe tot parcursul vieții, ceea ce înseamnă că puteți începe cu găzduirea partajată și puteți scala fără probleme la planurile de găzduire VPS și nu numai. Prețul față de performanță este destul de imbatabil în spațiul de găzduire virtuală, iar echipa de ingineri a Bluehost va demara relația cu clienții, furnizând instantaneu serverul dvs. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Bluehost este o altă gazdă web populară, cunoscută pentru serviciile WordPress gestionate. Creșteți nivelul de alocare a resurselor către site-urile dvs. CMS pentru o performanță mai bună și viteze de încărcare a paginii.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la Bluehost:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Găzduire VPS – Plan final
 • Configurație: 4 vCPU-uri, 8 GB RAM, 120 GB stocare SSD, + 3 TB lățime de bandă
 • Cost: 59,99 USD pe lună (facturare pe 36 de luni)

Deși există doar 120 GB de stocare SSD pe planurile VPS gestionate de Bluehost, spațiul de stocare suplimentar poate fi cumpărat din panoul de administrare pentru 32 USD pe lună, inclusiv 250 GB spațiu SSD suplimentar.

10. HostGator.com

Preț lunar de pornire 23,95 USD

 • Acces root complet cu opțiuni complet sau semi-administrate
 • Rețea redundantă cu mai multe straturi de securitate
 • Site GRATUIT, domeniu, MySQL și transfer de scripturi
 • Stocare RAID-10 pentru protecția datelor
 • Obțineți până la 75% reducere atunci când vă înscrieți
 • Începeți acum pe HostGator.

VPS
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator și-a construit o reputație excelentă în industrie pentru opțiunile de găzduire web partajată. Soluția de găzduire VPS a companiei, cu suport opțional cPanel, oferă o introducere plăcută și ușoară celor care sunt începători în găzduirea VPS și știu că nevoile lor necesită mai mult decât un plan comun obișnuit. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 120 GB SSD – 240 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

HostGator este unul dintre cele mai de încredere mărci de găzduire web. Platforma HostGator VPS este standardul pentru soluțiile gestionate cu cPanel și WHM, inclusiv până la 240 GB de stocare SSD.

Cel mai bun spațiu de stocare ieftin pe găzduire VPS la HostGator:

 • Plan de găzduire VPS recomandat: Snappy 8000
 • Configurație: 4 procesoare, 8 GB RAM, 240 GB stocare SSD, + lățime de bandă nelimitată
 • Cost: 59,95 USD pe lună (facturare pe 12 luni)

HostGator necesită doar un plan de 1 an pentru a obține cele mai ieftine tarife la stocarea serverului VPS. Pachetul complet de găzduire de la HostGator include o suită de oferte gratuite și instrumente pentru dezvoltatori.

Ce este un server privat virtual (VPS) de stocare?

Planurile Virtual Private Server (VPS) sunt create pentru a suporta partiții izolate ale hardware-ului serverului web în medii cu mai mulți locatari.

Un server cloud poate avea peste 512 nuclee care pot fi dedicate conturilor client în planuri partajate, VPS sau VM, în funcție de cerințele gazdei web.

Cu serverul web, stocarea SSD este atașată la unitate sau poate funcționa în unități RAID în oglindă. Stocarea SSD evidențiază procesarea I/O la viteze de 200 de ori mai mari decât hardware-ul HDD. Acest lucru duce la o cerere mare de stocare SSD pe liniile de produse de găzduire web.

Diferențele majore între stocarea HDD și SSD pe planurile VPS:

 • Stocare pe hard disk (HDD): ieftin și abundent, dar lent de utilizat în găzduire
 • Stocare SSD (Solid State Drive): funcționează cu aproape echivalență cu RAM
 • Soluții HDD: recomandate pentru descărcări, arhive, copii de siguranță și partajare de fișiere
 • Soluții SSD: esențiale pentru a asigura cele mai rapide viteze de încărcare a paginilor pe site-uri web

Pe un server VPS, spațiul de stocare SSD este utilizat pentru a gestiona sistemul de operare, cadrul serverului web, baza de date, extensiile limbajului de programare și scripturile.

Această complexitate este apoi multiplicată prin virtualizare pentru a susține milioane de domenii în funcționare simultană în centre de date hiperscale sau facilități private.

„Stocarea SSD oferă o procesare de 200 de ori mai rapidă a cererilor de transfer web și viteze de aproximativ 50 de ori mai mari la interogările bazei de date decât opțiunile HDD comparabile.”

Raportul preț-valoare al planurilor VPS este determinat de costurile de stocare SSD. Integrarea CDN este o altă opțiune care vă permite să integrați ambele tipuri de stocare în aplicații.

Cât costă stocarea serverului VPS?

Prețul stocării serverului VPS va varia de la gazdă la gazdă, în funcție de hardware-ul și planul de afaceri al companiilor individuale.

Stocarea pe HDD este disponibilă la tarife de până la 0,05 USD per GB lunar pe planurile VPS. Stocarea SSD este în medie de aproximativ 10 USD per 100 GB, în funcție de companie. Unele companii de gazdă web oferă prețuri reduse de stocare pentru serverele VPS, în timp ce alte companii percep costuri suplimentare pentru a crea marje mai mari.

Media este de 25 USD pe lună pentru stocarea SSD de 250 GB pe planurile de server VPS. Așteptați-vă la prețuri mai ieftine pentru achiziții de stocare mai mari.

Cum se estimează capacitatea de stocare pentru găzduirea VPS:

 • Sistem de operare: de la 50 MB la 1,5 GB spațiu de stocare necesar (Windows/Linux)
 • Cadru de server: 10 MB pentru Apache și 16 MB pentru instalarea serverului NGINX
 • Amprenta de virtualizare: mai puțin de 1%-3% din totalul resurselor în medie
 • Spațiu pentru copii de rezervă: asigurați-vă că aveți spațiu suplimentar pentru stocarea zilnică de rezervă

Odată ce cerințele din lista de mai sus sunt îndeplinite, restul spațiului de stocare dintr-un plan VPS poate fi alocat scripturilor, bazelor de date și fișierelor.

„Unii oameni susțin că stocarea HDD nu mai este relevantă în găzduirea web, unde cei mai rapidi timpi de încărcare a paginii sunt necesari pentru SEO și site-urile de comerț electronic, în special. Alte proiecte încă folosesc bine stocarea HDD pentru capacitatea și valoarea sa.”

Modul în care utilizați spațiul de stocare pe planurile VPS va depinde în cele din urmă de preferințele echipei și de cerințele de afaceri. Așteptați-vă să plătiți cele mai mari prețuri pentru configurațiile hardware de elită.

Cum aleg cel mai bun plan de găzduire VPS?

Majoritatea companiilor VPS nu fac publicitate procesorului pe care îl folosesc pe platformele lor, deoarece îl pot schimba sau actualiza în timp. Cel mai bun plan de găzduire VPS va include cele mai înalte niveluri de nuclee CPU, RAM, stocare SSD și lățime de bandă lunară la cele mai ieftine prețuri.

Alți factori de luat în considerare sunt rețeaua de servicii sau ingineria centrului de date la gazda web și serviciul pentru clienți și suportul tehnic. Chatul live, tehnicienii telefonici și sistemele de bilete sunt cel mai frecvent utilizate în industrie. Asigurați-vă că planul dvs. include instrumente suplimentare pentru dezvoltatori.

Principalii factori de luat în considerare atunci când alegeți un plan de găzduire VPS:

 • Planuri de găzduire VPS gestionate: includ actualizări de securitate în curs de desfășurare pentru platformă
 • Planuri de găzduire VPS negestionate: sunteți responsabil pentru toate problemele de securitate cibernetică
 • Planuri de găzduire VPS în cloud: rulați pe hardware de elită cu optimizarea centrului de date
 • Planuri de găzduire VPS de stocare: oferă partiții mari de stocare HDD pentru partajarea fișierelor

Întreprinderile mici, editorii web și dezvoltatorii se bazează cu toții pe rentabilitatea serverelor VPS pentru găzduirea web. Acești utilizatori solicită configurații hardware virtuale de înaltă performanță și se bazează pe stocarea SSD pentru cele mai bune viteze ale serverului web.

Utilizatorii ar trebui să ia în considerare valoarea stocării SSD atunci când decid între planurile VPS cloud, gestionate și negestionate. Mulți utilizatori folosesc planuri de stocare VPS pentru cerințele HDD atunci când salvează arhive de fișiere, copii de siguranță, descărcări sau pentru utilizarea în aplicații la viteze mai mici pentru a economisi bani la prețuri.

Nu uitați de măsurile de securitate. Cel mai bun serviciu de găzduire VPS ar trebui să includă protecție DDoS pentru a preveni timpul de nefuncționare în cazul unui atac.

Cum funcționează un server privat virtual și un spațiu de stocare?

Planurile VPS includ monitorizarea în timp real a sistemului, astfel încât să cunoașteți tiparele de trafic ale site-ului dvs. web și cerințele de procesare ale aplicațiilor cloud care rulează în producție.

Puteți monitoriza serviciile și puteți face upgrade la niveluri superioare de nuclee CPU, RAM și alocări de stocare SSD fără a reinstala software-ul cloud.

Acest tip de scalabilitate este activat de virtualizarea hypervisorului și platformele de implementare VPS. De asemenea, puteți adăuga unități suplimentare la unele planuri VPS pentru stocarea Block sau Object.

Componentele majore ale unei platforme de găzduire Cloud VPS:

 • Core CPU: numărul total de nuclee CPU virtuale din configurația VPS
 • Alocare RAM: cantitatea de RAM dedicată de pe server garantată pentru utilizare
 • Capacitate de stocare: căutați cea mai bună valoare pe stocarea SSD pentru planurile VPS
 • Lățime de bandă: datele trimise de serverul web prin solicitări I/O pe lună

Bazați-vă pe panoul de administrare VPS pentru a adăuga capacitate de stocare sau pentru a actualiza conturile în timp real.

„Dezvoltatorii pot folosi API-uri pentru a accesa stocarea Block, Blob și Object din conturi multicloud precum AWS S3 sau Microsoft Azure.”

Majoritatea echipelor de dezvoltare Agile lucrează cu microservicii în care planurile VPS pot fi utilizate în întreaga conductă de dezvoltare software. Asigurați-vă că confirmați disponibilitatea spațiului de stocare SSD/HDD suplimentar pe platforma dvs. VPS și prețul per GB din planuri.

Există avantaje pentru contractele pe oră, lunare și pe termen lung în funcție de gazdă web și de cerințele proiectelor care urmează să fie găzduite pe hardware.

De ce ar trebui să aleg VPS Storage Hosting?

Ca răspuns la cererea consumatorilor, companiile de găzduire web au creat găzduire specializată VPS Storage cu partiții mari de stocare HDD.

„Produsele de găzduire VPS ieftine vă permit să rulați planuri VPS Linux sau Windows în funcție de cerințele proiectului dumneavoastră.”

Planurile KVM VPS permit partajarea sistemului de operare între Windows și Linux pe același hardware prin virtualizarea hypervisorului. Găzduirea de stocare VPS adaugă o capacitate mare de HDD la un server Linux sau Windows.

Acest lucru este recomandat pentru planurile de server VPS de stocare ieftine.

Motive pentru a alege găzduirea VPS cu stocare pe hard-disk (HDD):

 • Arhive de fișiere: backup pentru fișierele site-ului web, versiuni de stocare, utilizare pentru stocarea off-site a fișierelor cloud
 • Descărcare fișiere mari: utilizați stocarea HDD cu fișiere mari sau descărcate frecvent
 • Partajarea fișierelor B2B: soluții open-source precum OwnCloud pot fi implementate pentru utilizare B2B
 • Block Storage for Apps: unele companii oferă API-uri similare cu serviciul S3 al Amazon

Un server virtual care oferă lățime de bandă nelimitată poate fi benefic pentru multe proiecte. Planurile ieftine Windows VPS permit garantarea resurselor dedicate la tarife fixe în timp.

Gazduirea dedicata permite administratorilor IT sa economiseasca bani pe spatiu pe disc cu un server VPS de stocare ieftin. Căutați platforme cu virtualizare KVM pentru a rula resurse VPS Windows ieftine împreună cu servere Linux în sprijinul aplicațiilor PHP și ASP.NET.

Platformele Container VPS sunt mai potrivite pentru echipele de dezvoltare Agile sau programatorii independenți Python.

Gazduire partajata, VPS, server dedicat: care este diferenta?

Un furnizor de găzduire va oferi o soluție de găzduire VPS alături de o suită de produse precum găzduirea partajată, dedicată și cloud. Planurile VPS sunt necesare pentru a accepta mai multe sisteme de operare pe același hardware.

Un furnizor de găzduire de succes va oferi cel puțin asistență clienților cu facilități de chat live. Asistența pentru clienți cu chat live este utilă pentru planurile de server VPS de stocare ieftine pentru gestionarea spațiului pe disc cu mai multe sisteme de operare.

Virtualizarea KVM permite planurilor VPS să funcționeze cu un nucleu partajat pe sistemul de operare. O altă opțiune este Microsoft Hyper-V.

Diferențele dintre planurile de server partajat, VPS, cloud și dedicat:

 • Planuri de găzduire partajată: mediu multi-tenant cu niveluri scăzute de izolare a utilizatorilor
 • Planuri de găzduire VPS: mediu multi-tenant cu niveluri ridicate de izolare a utilizatorilor
 • Servere dedicate: mediu garantat cu un singur chiriaș pe servere bare-metal
 • Cloud Hosting: utilizează virtualizarea container vs. hypervisor pentru o amprentă mai mică

Majoritatea planurilor de găzduire partajată folosesc cPanel, WHM și CentOS ca soluție pentru gestionarea completă a serverelor cloud pentru domenii.

Planurile de găzduire partajată au un preț de la 3,95 USD până la 12,99 USD pe lună și pot accepta site-uri web nelimitate cu MySQL, scripturi PHP și alte caracteristici precum FTP, e-mail, certificate SSL.

Stiva de găzduire partajată este replicată pe planuri VPS gestionate din industria de găzduire web. Economisiți bani cumpărând un plan VPS gestionat cu o licență cPanel inclusă și obțineți viteze de performanță uimitoare pentru găzduirea WordPress.

Optimizați stocarea SSD pe planurile Cloud VPS

Un plan VPS de stocare KVM este cea mai bună opțiune pentru a combina costul redus cu flexibilitatea opțiunilor de stocare HDD și SSD. Găzduirea VPS Linux și Windows poate avea un preț diferit cu partiții mari de stocare.

Un server de stocare cu resurse HDD poate permite stocarea sau utilizarea fișierelor mari, cum ar fi copiile de rezervă ale bazelor de date sau ale site-ului web, pentru partajarea fișierelor, descărcări etc.

Cheltuiește stocarea SSD pentru performanța CMS și comerțul electronic în producție și folosește HDD pentru spațiu ieftin atunci când trebuie să partajezi sau să faci backup la fișiere cloud.

Dacă preferați un server Windows, căutați planuri de găzduire VPS ieftine cu cadre gestionate care pot suporta accesul la stocare Block, Object și Blob prin intermediul API-urilor. Un plan de găzduire VPS ieftin poate fi folosit și cu Linux ca opțiune cu costuri mai mici pentru un server Windows datorită licenței.

Serverele private virtuale cu SSD-uri sunt o alegere excelentă pentru a optimiza nevoile de stocare.

Planurile VPS gestionate care acceptă domenii nelimitate, baze de date și lățime de bandă cu opțiuni de stocare SSD și HDD sunt cele mai bune pentru dezvoltatori. Căutați planuri KVM VPS pentru găzduirea VPS de stocare și veți avea opțiunea de a rula mai multe sisteme de operare prin hypervisor.

Planurile VPS de stocare KVM sunt cele mai bune din industrie pentru cerințe mari de stocare. Dacă aveți nevoie de un server de stocare pentru utilizare B2B sau cloud personal în partajarea fișierelor, alegeți un plan VPS de stocare KVM.

Planurile de găzduire Windows VPS gestionate vor accepta cerințe mari de stocare pentru ASP.NET cu integrare în Azure prin intermediul API-urilor. Virtualizarea KVM este excelentă și pentru găzduirea WordPress pe planurile Cloud VPS.

Asigurați-vă că furnizorul de găzduire oferă asistență rapidă și ușoară pentru clienți pe care o puteți contacta dacă aveți probleme la gestionarea spațiului pe disc pe un server virtual. Un plan Windows VPS ieftin este recomandat pentru resursele dedicate în planificarea IT pentru managementul proiectelor.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,4 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.4/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 3,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 3,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company