Cele mai bune 3 servere Exchange găzduite pentru afaceri (aprilie 2023): Microsoft Outlook

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 3 servere Exchange găzduite pentru afaceri (aprilie 2023): Microsoft Outlook
Cele mai bune 3 servere Exchange găzduite pentru afaceri (aprilie 2023): Microsoft Outlook

Cele mai bune 3 servere Exchange găzduite pentru afaceri (aprilie 2023): Microsoft Outlook

Înțelegerea diferenței dintre Microsoft Office 365 și serverele Exchange găzduite poate fi greu de realizat la început – chiar dacă poate avea un impact semnificativ asupra modului în care comunicați cu prietenii, familia, colegii și clienții.

Microsoft Outlook este unul dintre cei mai folosiți clienți de e-mail pentru companii și organizații, un număr tot mai mare alegând să folosească servere Exchange care sunt configurate separat de mediul Office 365 gratuit pentru toți pentru a se bucura de control și stabilitate sporite.

Popularitatea serverelor Exchange nu se datorează doar recunoașterii mărcii Microsoft; fiabilitatea serviciului, precum și multe instrumente de productivitate și colaborare incluse, îl fac ideal pentru afaceri. Pentru multe companii, este cel mai eficient din punct de vedere al costurilor să achiziționeze spațiu de găzduire Exchange de la un furnizor de încredere și de încredere, mai degrabă decât să configureze și să mențină propriile resurse de server dedicate.

Recenzii Microsoft Hosted Exchange Server

Deoarece Microsoft Outlook Exchange este utilizat pe scară largă, există multe opțiuni Exchange găzduite din care să alegeți. Gazduirweb a analizat spectrul de concurenți care furnizează Exchange găzduit și ne-am folosit experiența în servere și soluții de găzduire de clasă business pentru a restrânge furnizorii de top.

Recomandările noastre pentru servere care să ofere Microsoft Exchange se bazează pe fiabilitate, asistență, securitate, partajarea fișierelor și alte aspecte cheie care compun experiența Exchange găzduită.

1. iPage – Microsoft Hosted Exchange Server

Oferind suport complet pentru Microsoft Exchange, iPage este un serviciu de găzduire web care funcționează bine atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei experimentați. Serviciul Exchange găzduit este oferit ca un upgrade de la sistemul de e-mail standard al iPage.

Toate serviciile de e-mail iPage sunt securizate, criptate și protejate împotriva spamului și a virușilor. Cu prețuri competitive, iPage are pachetul complet pentru Exchange găzduit fără nicio problemă de configurare și întreținere.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Transferuri gratuite de site și înregistrare a domeniului timp de 1 an
 • Domenii, stocare și adrese de e-mail nelimitate
 • Redirecționare e-mail, răspunsuri automate și webmai
 • Comercializați site-ul dvs. cu credite publicitare de 200 USD
 • Magazin online GRATUIT și instrumente de creare a site-urilor
 • Începeți acum pe iPage.

E-MAIL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Cu iPage, utilizatorii primesc un nume de domeniu și un cont de e-mail gratuit, plus lățime de bandă, spațiu pe disc, domenii și baze de date MySQL nelimitate. Marca oferă suport POP3/IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus răspunsuri automate, verificarea virușilor și filtre de spam. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

2. GoDaddy – Server Microsoft Office 365

Unul dintre cele mai importante nume în domeniul găzduirii de domenii și e-mail, GoDaddy oferă și servicii Exchange găzduite. Toate pachetele au caracteristicile necesare pentru a face comunicarea prin e-mail ușoară și sigură, inclusiv protecție antivirus și filtrare de spam.

Utilizatorii serviciului GoDaddy bazat pe Microsoft Outlook își pot accesa e-mailurile de pe orice computer sau dispozitiv conectat la internet fără a fi nevoie să instaleze software special pe fiecare. În plus, spațiul robust de stocare online păstrează toate contactele salvate în cazul în care fișierele dvs. locale sunt pierdute din cauza unui accident sau a unui atac de viruși.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Soluții profesionale de e-mail pe domeniul dvs
 • Microsoft Outlook și Office 365 disponibile
 • Securitate a datelor de clasă mondială și filtrare de spam
 • Caracteristici de conformitate cu HIPAA cu planuri premium
 • 99,9% timp de funcționare garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Probabil cel mai demn de remarcat nume în domeniul găzduirii de domenii și e-mail, GoDaddy oferă soluții de e-mail și productivitate premium, accesibile la prețuri, pentru uz personal și companii de toate dimensiunile. Indiferent dacă aveți nevoie doar de câteva concerte de spațiu de stocare pentru e-mail sau de un server de e-mail robust găzduit cu Office 365, GoDaddy vă găsește. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. Liquid Web – Microsoft Hosted Exchange Server

Fiind unul dintre titanii găzduirii gestionate fără griji, Liquid Web oferă suport de top pentru serviciile de schimb găzduite. Toate planurile includ funcții puternice, cum ar fi accesul la dispozitive mobile, calendare partajate, liste globale de adrese și integrarea Outlook.

Comunicarea securizată între utilizatorii serviciului Liquid Web este asigurată prin tehnologia de criptare de calitate militară, ceea ce face ca aceasta să fie una dintre cele mai sigure soluții din jur atunci când se manipulează date sensibile prin e-mail sau alte protocoale de mesagerie.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Heroic Support® și găzduire complet gestionată
 • Opțiuni Linux sau Windows cu cPanel, InterWorx sau Plesk
 • Lider în industrie în ceea ce privește loialitatea clienților și scorul NPS
 • Serverele s-au dovedit mai rapide decât AWS și Rackspace
 • Garanție de funcționare 100% plus backup-uri încorporate
 • Începeți acum pe Liquid Web.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Am ajuns să cunoaștem personal câțiva membri cheie ai echipei Liquid Web și să vă spunem: pasiunea pe care o pun în a vorbi despre produsele lor sugerează că aceasta este o companie care merită verificată. Liquid Web se mândrește cu un timp de funcționare suprem, cu asistență mereu disponibilă și cu un angajament constant de a construi mai multe funcționalități pentru client. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 40 GB SSD – 500 GB SSD Nou sau Transfer 7 minute

Care este diferența dintre Hosted Exchange și Microsoft 365?

Microsoft 365 este un serviciu bazat pe abonament care include acces la diverse produse și servicii Microsoft, inclusiv suita Office de instrumente de productivitate și stocare în cloud. Este conceput pentru a ajuta companiile și organizațiile să îmbunătățească colaborarea și comunicarea angajaților.

Hosted Exchange este un serviciu care permite companiilor să acceseze platforma Microsoft Exchange Server dintr-o locație la distanță, de obicei printr-un furnizor terță parte. Acest lucru permite companiilor să utilizeze platforma Exchange Server fără a o găzdui pe propriile servere sau a o întreține în interior.

Una dintre principalele diferențe dintre cele două este că Microsoft 365 include mai mult decât capabilități de e-mail și calendar. Include acces la suita completă de produse Office și la alte instrumente și servicii, cum ar fi stocarea în cloud, funcțiile de securitate și conformitate și întâlniri online și conferințe video.

O altă diferență cheie este că Microsoft 365 este un serviciu bazat pe abonament, în timp ce Exchange găzduit este oferit de obicei pe utilizator, pe lună. Aceasta înseamnă că cu Microsoft 365, companiile plătesc o taxă fixă pentru accesul la toate produsele și serviciile incluse, în timp ce cu Exchange găzduit, companiile plătesc doar pentru numărul de utilizatori care au nevoie de acces la platforma Exchange Server.

Cât costă Exchange Hosted?

Hosted Exchange poate găzdui bugetul oricărei organizații, în funcție de câte cutii poștale sunt necesare și de spațiul de stocare necesar. Potrivit Optimal Networks, o companie de consultanță și management IT, serverele Exchange găzduite pot costa oriunde între 0 USD și 30 USD pe lună de cutie poștală. Cutia poștală medie costă 12 USD pe lună.

Atunci când selectați un sistem de e-mail și calendar de clasă business, Microsoft Outlook Exchange este considerat unul dintre cele mai bune pariuri din industrie. Folosind Exchange găzduit, Outlook poate fi accesat de pe orice dispozitiv, la birou sau în deplasare. Ușurința de a avea foldere, calendare și sarcini partajate poate ajuta companiile să crească productivitatea generală.

Gazdele proeminente, inclusiv iPage, oferă soluții robuste de e-mail pentru nevoile de afaceri.

Alte opțiuni includ Office 365, care este ideal pentru organizațiile nonprofit și întreprinderile mici, și Gmail for Business, care oferă cutii poștale mai mari, așa că fă-ți timp să faci cumpărături.

În general, Exchange are caracteristicile dorite pentru o soluție de e-mail de întreprindere în care organizațiile de toate dimensiunile și tipurile au încredere.

Cum funcționează Microsoft Outlook Exchange Server Hosting?

Dacă ați decis că doriți să utilizați Microsoft Outlook Exchange, următorul pas este alegerea unui server Exchange găzduit. Hosted Exchange este un serviciu care oferă o cutie de e-mail Microsoft Exchange și spațiu de stocare disponibil prin intermediul unui server de la un furnizor terță parte.

Un furnizor Exchange găzduit găzduiește e-mailurile trimise și primite, datele de contact și datele din calendar pe un server.

Un furnizor de Exchange găzduit gestionează datele de pe un server bazat pe cloud, inclusiv e-mailurile trimise și primite, contactele și datele din calendar. Un server Exchange poate gestiona zeci de mii de conturi de e-mail și date, făcându-l soluția de alegere pentru multe medii corporative. În timp ce puterea și stocarea sa sunt excesive pentru nevoile personale de e-mail ale majorității indivizilor, este ideală pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Hosted Exchange are multe beneficii, inclusiv actualizări automate de software, întreținere și asistență tehnică. Lipsa serverelor fizice și avantajele semnificative de securitate beneficiază operațiunile întreprinderii. Organizațiile ar trebui să ia în considerare dacă datele lor sunt extrem de sensibile și dacă păstrarea controlului asupra acestora este esențială înainte de a alege serviciul Exchange găzduit.

Găzduirea serverului Microsoft Exchange ajută e-mailul de afaceri

Toate companiile au nevoie de e-mail, iar Microsoft Outlook Exchange este un concurent major pe această piață. Dar există multe opțiuni pentru serverele Exchange găzduite din care să aleagă, iar prețurile și dimensiunile cutiei poștale variază.

Alegerea furnizorului potrivit este o chestiune de a cunoaște bugetul dvs., de câte cutii poștale veți avea nevoie și de cât spațiu este necesar pentru a vă menține afacerea conectată. Scrieți aceste numere, apoi potriviți-le cu furnizorul ales de dvs.

Cu toate acestea, Microsoft Exchange poate să nu fie cel mai potrivit pentru toată lumea, în special în ceea ce privește cheltuielile cu serverul și software-ul și întreținerea. Din fericire, multe alte alternative de e-mail abundă la prețuri mult mai mici.

Dacă decideți să căutați și alte opțiuni, asigurați-vă că citiți lista noastră cu cele mai bune servicii de găzduire de e-mail pentru afaceri sau uz personal.

Consultați recenzia noastră completă despre iPage

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, iPage este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent iPage pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,3 în categoria Găzduire e-mail dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre iPage:

Perfect pentru cei care caută un plan de găzduire entry-level, iPage este o alegere solidă și accesibilă pentru site-urile web de dimensiuni mici și mijlocii. Planul de preț simplu al gazdei și funcțiile ușor de utilizat, inclusiv generatorul de site-uri web inclus, au făcut-o o alegere populară pentru milioane de oameni. Revizuirea noastră dezvăluie că iPage este o gazdă web ieftină, de încredere, care ar trebui să se claseze în topul listei dvs.

Înainte de a vă înscrie la iPage, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de iPage. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a iPage
 • iPage: 4.3/5.0 vs. altele
 • iPage: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că iPage este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului iPage. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan iPage.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company