Bluehost VPS Review (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire

 • Home
 • Uncategorized
 • Bluehost VPS Review (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire
Bluehost VPS Review (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire

Bluehost VPS Review (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire

Deși în mod obișnuit vă puteți gândi la Bluehost ca fiind doar pentru începători și pasionați de WordPress, recenzia noastră Bluehost VPS își propune să prezinte nivelul superior de servicii al mărcii. Bluehost are o reputație solidă în spațiul de găzduire partajată, dar gazda versatilă a crescut alături de clienții săi pentru a satisface orice nevoie de găzduire – de la servere partajate la servere virtuale și nu numai.

Cu Bluehost, aveți resurse garantate de server, iar hardware-ul este alimentat de stocare SSD și fabricat de cei mai buni. Este o gazdă cu care puteți migra cu ușurință la un server bazat pe cloud sau dedicat odată ce ați depășit mediul de server partajat și aveți încredere în noi când spunem: mai puține mișcări între gazde înseamnă mai puține bătăi de cap pentru tine!

Aici, ne aprofundăm în scalabilitatea și fiabilitatea ofertei VPS Bluehost. Vorbind despre orice, de la configurarea serverului la sistemul de operare și serviciile gestionate, vă vom ajuta să determinați dacă acest veteran al gazdei lider în industrie este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. de scalare a site-ului dvs. web.

Evaluare Bluehost VPS Hosting: Evaluare 4.5 / 5.0

Bluehost este o gazdă excelentă la nivel de intrare în multe privințe. Compania îi întâmpină pe primii proprietari de site-uri în lumea găzduirii web cu brațele deschise și cu o ofertă de găzduire de server partajată bogată în funcții. Pe măsură ce nevoile site-ului dvs. se dezvoltă, Bluehost vă introduce în domeniul VPS sau al găzduirii dedicate. Este o gazdă cu drepturi depline pentru fiecare nevoie de găzduire sau scară de site.

Pe măsură ce am analizat planurile de servere virtuale ale Bluehost, am găsit aceeași amploare la care ne așteptăm de la acest furnizor de găzduire web. Începeți puțin și adăugați RAM, nuclee CPU și spațiu pe disc pe măsură ce creșteți. Modelul de prețuri este destul de comparabil cu cel al altor gazde populare și apreciem că SSD-urile sunt standard și lățimea de bandă abundă. Ca un bonus suplimentar, planurile Bluehost VPS vin cu suport 100% gestionat – dar mai multe despre fiabilitate mai târziu.

Fără mai multă prelungire, vedeți ce au spus guru-ul nostru de găzduire despre planurile VPS de la Bluehost:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Migrare fără probleme de la orice plan de găzduire partajată Bluehost
 • Acces rădăcină și gestionare simplă pe mai multe servere
 • Spațiu de stocare RAID-1 amplu și tone de lățime de bandă
 • Fiecare plan primește cel puțin 3 adrese IP dedicate
 • cPanel și WHM cu acces root
 • Începeți acum Bluehost.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Ne place să recomandăm Bluehost pentru potențialul său de creștere a clienților pe tot parcursul vieții, ceea ce înseamnă că puteți începe cu găzduirea partajată și puteți scala fără probleme la planurile de găzduire VPS și nu numai. Prețul față de performanță este destul de imbatabil în spațiul de găzduire virtuală, iar echipa de ingineri a Bluehost va demara relația cu clienții, furnizând instantaneu serverul dvs. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 120 GB SSD 2 – 4 miezuri 2 GB – 8 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Cum se compară serverele virtuale ale Bluehost cu cele ale concurenților?

Am evaluat în mod repetat Bluehost printre primele gazde pentru WordPress, servere cloud și găzduire partajată. Gazda este iubită de începători și veterani și veți găsi compania listată printre alegerile noastre de top pentru VPS.

Când am analizat cele mai remarcabile gazde de server virtuale, am luat în considerare timpul de configurare, timpul de funcționare, stocarea, securitatea și asistența. Pe măsură ce vă cântăriți opțiunile, asigurați-vă că păstrați acest articol și recomandarea noastră de top pentru găzduirea VPS în buzunarul dvs.:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți toate alternativele Bluehost VPS »

Caracteristici Bluehost: Evaluare 4.7 / 5.0

Bluehost aduce un portofoliu cuprinzător de caracteristici pentru a se potrivi prețurilor sale competitive. Pe măsură ce am făcut o descriere mentală a ceea ce ne așteptăm de la o gazdă VPS de top, cerințele standard standard au fost prezente și au luat în considerare:

 • Aprovizionare instantanee
 • Unități cu stare solidă (SSD) gratuite
 • 2-8 GB RAM
 • Sistem de operare CentOS puternic
 • Multi-server și management de fișiere
 • Resurse garantate și dinamice
 • Alegere 2-4 nuclee
 • 1-2 IP-uri
 • cPanel și acces rădăcină
 • Asistență gestionată 24/7

Caracteristicile opționale includ certificate SSL, confidențialitatea domeniului, protecție împotriva spamului, protecție SiteLock și spațiu de stocare suplimentar. Toate serverele Bluehost sunt gestionate intern, iar suportul oferit de Endurance International Group (EIG), care a achiziționat Bluehost în 2010, este disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Sunați la +1 855-503-0450 pentru a lua legătura cu un expert.

Preț Bluehost: Evaluare 4,8 / 5,0

Prețul VPS este probabil cel mai variabil dintre toate tipurile de găzduire. Puteți găsi un VPS de la 5 USD pe instanță până la 100 USD pe server. Dar gândiți-vă: un VPS poate fi folosit pentru a găzdui site-uri cu 30.000 de vizitatori lunari sau 30 de milioane – deci diferența de prețuri este prin proiectare. Găzduirea VPS este, de departe, cea mai flexibilă în ceea ce privește configurațiile serverului, resurse, performanță și cost. Și Bluehost se află chiar în mijlocul standardului de preț.

Planurile VPS Bluehost sunt accesibile și oferă practic – ha, înțelegi? — toate elementele esențiale pentru găzduirea VPS.

Sigur, există gazde care oferă un pic mai mult putere de server pentru banii dvs. de găzduire, dar Bluehost este la egalitate cu prețurile concurenței. SSD-urile gratuite reprezintă un avantaj imens, iar multe gazde percep o sumă premium pentru serviciile gestionate, deci există o altă valoare adăugată. Una peste alta, puteți găsi un plan VPS care se potrivește bugetului dvs. și nevoilor site-ului dvs. cu Bluehost.

Performanță VPS Bluehost: Evaluare 4,5 / 5,0

Denumit în mod adecvat găzduirea VPS de generație următoare, serverul virtual Bluehost plănuiește o mulțime de performanțe în mașini foarte mici. Începerea cu două nuclee este destul de comun și puteți adăuga spațiu de stocare, memorie și procesoare după cum este necesar. Unitățile cu stare solidă oferă serverelor un plus de viteză.

O măsură cheie pe care o folosim pentru a evalua performanța – și nu suntem singuri – este timpul de funcționare. Este exact ceea ce sună: procentul de timp în care site-ul dvs. (sau serverul pe care este găzduit) este online și accesibil. Dacă conduceți o afacere online sau un site web în orice fel de tranzacție, timpul de nefuncționare înseamnă pierdere de venituri. Cele mai bune gazde recunosc acest lucru cu garanții ale ratei de funcționare. Furnizorii pot promite să vă mențină site-ul sau serverul online X% din timp – de obicei 99,9% până la 99,999% – ceea ce oferă clienților încredere în serviciile lor. În timp ce fiecare expert în găzduire vă va spune cu cât sunt mai mulți nouă, cu atât mai bine, timpul de funcționare de 99,9% este destul de respectabil în întreaga industrie.

Fiabilitate VPS Bluehost: Evaluare 4,8 / 5,0

Ne-am dori ca Bluehost să folosească încă nouă sau două, dar ratele de funcționare ale companiei au fost istoric destul de fiabile. Cu toate acestea, fiabilitatea unei gazde este mai mult decât o măsură a timpului de funcționare a rețelei. Este o parte fiabilitate hardware, o parte fiabilitate umană – știi, oamenii care sunt acolo pentru a ajuta atunci când tehnologia eșuează inevitabil.

Este greu să găsești un sentiment deținut și operat de familie cu un furnizor de găzduire în aceste zile. Aș spune că este plângerea numărul 1 aruncată la industria de găzduire: serviciul este robotizat sau inexistent. „De ce nu pot contacta pe nimeni la telefon?!” *arunca telefonul mobil in perete*

Bluehost încearcă din răsputeri să ofere clienților săi asistență expertă la cerere și, deși suportul a scăzut de la preluarea EIG, felicităm echipa pentru că oferă servicii gestionate în toate planurile VPS.

Planurile VPS Bluehost sunt greu de depășit – iar noi aducem cele mai bune oferte!

Privind înapoi la acea petrecere EIG – printre mingi de golf zburătoare și deserturi gratuite – echipa Bluehost și-a purtat din greu, cu mândrie, insigna de joc greu. Este o echipă de fani pasionați de găzduire și întotdeauna aștept cu nerăbdare să aud ce au pregătit în continuare.

În ceea ce privește opțiunile VPS, Bluehost oferă hardware standard în industrie la prețuri fantastice. Veți fi greu să găsiți ceva mai ieftin sau cu o curbă de învățare mai superficială. Accesați secțiunea Oferte de găzduire pentru o listă completă de oferte exclusive pentru cititorul Gazduirweb pe serverele Bluehost. Fie ca forța virtuală să fie cu tine!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,5 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.5/5.0 față de altele
 • Bluehost: 19,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 19,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company