Revizuirea InMotion VPS (aprilie 2023): evaluări de la experți

Revizuirea InMotion VPS (aprilie 2023): evaluări de la experți

Revizuirea InMotion VPS (aprilie 2023): evaluări de la experți

Există multe locuri pentru a găsi o recenzie InMotion VPS, dar examinarea noastră aprofundată a uneia dintre gazdele noastre preferate vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide care plan este potrivit pentru dvs.

Încă de la început, InMotion Hosting s-a concentrat pe două obiective: să emoționeze clienții cu un suport remarcabil și să investească într-o infrastructură incredibil de stabilă și performantă. La acea vreme, puțini clienți își puteau permite săritul de la găzduirea partajată la un server dedicat, în esență singurele opțiuni disponibile. Luând fiabilitatea și puterea unui server dedicat și parționându-l între o mână de clienți, InMotion a devenit una dintre primele gazde care a oferit servere private virtuale.

Fiind unul dintre pionierii găzduirii VPS, nu ar trebui să fie surprinzător că InMotion rămâne una dintre alegerile noastre de top. Compania echilibrează arhitectura de înaltă tehnologie, de înaltă performanță cu unii dintre cei mai rapidi și prietenoși tehnicieni de asistență din afacere. Continuați să citiți pentru examinarea noastră aprofundată a serviciilor de găzduire VPS inovatoare ale InMotion.

Revizuirea găzduirii VPS InMotion: Evaluare 4,6 / 5,0

Condus de hardware-ul de mare putere al companiei, InMotion oferă o colecție bogată de funcții la o rată ușor de utilizat și accesibilă. Clienții de toate nivelurile de experiență vor beneficia de unitățile SSD semnate ale companiei, ceea ce face ca paginile să fie încărcate de până la 20 de ori mai rapide decât infrastructura standard de hard disk.

InMotion echilibrează performanța brută cu considerații atente pentru redundanță și backup, împreună cu actualizări gestionate și corecții de securitate. Fiecare dintre cele trei configurații VPS vine cu Launch Assist, programul de onboarding al companiei care pune administratorii de sistem la dispoziția clienților noi timp de două ore, gratuit. Timpul lor poate fi petrecut migrând site-ul sau aplicația dvs. de la gazda anterioară, optimizându-vă serverul, configurând straturile de securitate, printre alte opțiuni. Puteți citi toate gândurile și reacțiile noastre la serviciile VPS ale InMotion, citind recenzia noastră:

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Cum se compară InMotion Hosting cu concurenții?

Cu atât de multe funcții împachetate în astfel de planuri accesibile, InMotion primește în mod natural note excepțional de mari pentru găzduirea VPS. În funcție de nevoile dvs. de găzduire, ne dăm seama că InMotion ar putea să nu fie cel mai potrivit pentru site-ul dvs. Pentru a vedea cum se compară InMotion cu alți furnizori de VPS de top, consultați primele trei favorite ale noastre din categorie:

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

2. IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni de server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Revizuirea găzduirii VPS InMotion „Cloud”: Evaluare 4,5 / 5,0

Știți cum toate pătratele sunt dreptunghiuri, dar dreptunghiurile nu sunt neapărat pătrate? Același lucru se poate spune despre infrastructura cloud și serverele private virtuale. În cazul lui InMotion, totuși, cei doi sunt unul și același.

Compania acordă o primă disponibilitate și timp de funcționare a serverului prin crearea de clustere hardware redundante. Alimentate de platforma de virtualizare Virtuozzo, serverele companiei dublează datele clienților și procesele serverului în timp real; dacă ceva nu reușește, un alt server este complet gata să intervină și să suporte sarcina. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune din ambele lumi, citiți mai departe pentru revizuirea noastră completă a planurilor de găzduire bazate pe cloud ale InMotion:

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Stocare SSD cu toleranță la erori și până la 8 GB de RAM
 • Panou de control GRATUIT cu opțiunea de operare Linux
 • Acces root complet sau servere gestionate disponibile
 • Instantanee GRATUITE live-state sau programate
 • Modul de control Ansible GRATUIT pentru automatizare
 • Începeți acum cu InMotion.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Cu tehnologia cloud de vârf, InMotion oferă transfer gratuit de site, configurare și unități SSD pentru cele mai bune oferte de soluții cloud. Acestea includ copii de rezervă gratuite ale datelor și oferă servere neadministrate sau complet gestionate pentru a vă ajuta să vă scalați site-ul cu găzduire bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Vedeți alte gazde cloud de top »

Revizuirea găzduirii VPS „gestionate” InMotion: Evaluare 4,6 / 5,0

Serviciile gestionate, care reduc la minimum cantitatea de lucru hands-on IT pe care echipa dvs. trebuie să o cheltuiască pentru gestionarea VPS-ului dvs., îi ajută pe clienți să se concentreze pe creșterea veniturilor concentrându-se pe obiectivele de afaceri în detrimentul actualizărilor de server. Cu InMotion Hosting, serviciile gestionate presupun backup-uri automate, corecții de securitate, actualizări ale sistemului de operare și două ore de serviciu de la un administrator de sistem.

Chiar dacă planurile de servere virtuale ale InMotion sunt gestionate implicit în mod implicit, puteți adăuga servicii suplimentare sau timp cu administratorii de sistem fie pe bază de a la carte, fie ca parte a unui contract lunar. Clienții care adaugă servicii suplimentare gestionate tind să folosească suportul suplimentar pentru instalarea de măsuri suplimentare de securitate, configurarea cachei Varnish, instalarea NGINX sau automatizarea diferitelor sarcini de server, printre alte operațiuni de performanță, stabilitate și securitate. Puteți citi despre serviciile gestionate de InMotion în recenzia noastră completă, dintre care punctele importante sunt disponibile mai jos:

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Revizuirea găzduirii VPS „SSD” InMotion: Evaluare 4,6 / 5,0

Distingerea InMotion de alte gazde principale este includerea de către companie a unităților cu stare solidă sau SSD-uri în infrastructura sa. Hardware-ul mai nou, ceva mai scump, semnalează clienților că InMotion va face un pas suplimentar pentru a oferi experiențe puternice și performante atât pentru proprietarii de site-uri, cât și pentru vizitatorii care vin pe site-ul lor. Apreciem gazdele care vizează clienții mai avansați și palatele lor rafinate, spre deosebire de începătorii care pur și simplu caută cea mai ieftină opțiune.

SSD-urile sunt doar prima parte a atenției InMotion asupra vitezei. Compania oferă configurații software prefabricate și optimizate care sunt disponibile ca suplimente cu un singur clic. Clienții pot alege stiva standard LAMP sau opțiunile bazate pe NGINX care accelerează încărcarea paginilor pentru site-urile WordPress sau aplicațiile PHP. Vedeți cum planurile InMotion VPS vă pot ajuta site-ul să performeze la apogeu, citind recenzia noastră de mai jos:

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • SSD-uri GRATUITE pentru găzduire VPS de 20 ori mai rapidă
 • CentOS de nivel enterprise și corecții de securitate
 • Acces root și SSH și opțiune de reseller cu WHM
 • Infrastructură cloud cu redundanță în timp real
 • Conturi FTP nelimitate și baze de date MySQL
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

SSD VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Găzduirea InMotion include o mulțime de performanțe în planurile VPS, oferind unități SSD (Solid-State) securizate pentru găzduire de până la 20 de ori mai rapidă. Infrastructura cloud la nivel de întreprindere alimentează serverele dvs. virtuale, iar echipa InMotion este disponibilă 24 de ore pe zi, vă monitorizează rețeaua și administrează corecțiile pentru server și sistemul de operare… Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Vezi alte gazde VPS de top cu SSD-uri »

Alte evaluări InMotion VPS în funcție de caracteristică

Chiar dacă SSD-urile, serviciile gestionate și infrastructura alimentată în cloud vor fi suficiente pentru a convinge majoritatea clienților noi, îi înțelegem pe deplin pe cei care au nevoie de mai multe detalii înainte de a se angaja la o nouă gazdă. Am renunțat la planurile VPS ale InMotion și putem explica modul în care compania se compară cu alți furnizori din spațiu.

Caracteristici: Evaluare 4.8 / 5.0

InMotion oferă toată gama de funcții și gratuități la care te-ai aștepta de la un furnizor de găzduire peste medie. SSD-urile și arhitectura cloud vor acapara titlurile, dar pachetele VPS profunde ale companiei sunt pline cu alte câteva instrumente pentru a promova site-urile de succes:

 • Unitățile cu stare solidă funcționează de până la 20 de ori mai repede decât unitățile HDD tradiționale.
 • Instantaneele live fac copii de rezervă ale fișierelor și proceselor de server în timp real.
 • Hardware de înaltă disponibilitate asigură că site-ul sau aplicațiile dvs. vor fi întotdeauna disponibile.
 • cPanel și WHM vă ajută să vă gestionați serviciile de găzduire web.
 • Managementul serverului se ocupă de actualizările software și de corecțiile de securitate.
 • Certificatele SSL gratuite și protecția DDoS vă protejează site-urile împotriva atacurilor.
 • Accesul complet root oferă control total asupra hardware-ului dumneavoastră.
 • Migrarea gratuită a site-ului web include fișiere de site-uri web, baze de date și înregistrări de domeniu.

Ne place în special InMotion pentru că include Launch Assist sau până la două ore de timp de administrator de sistem pentru a ajuta noii clienți să înceapă pe noul lor plan VPS. Atenția personală asigură că mediul de găzduire va fi perfect configurat și adaptat nevoilor specifice ale clientului.

Preț: 4,8 / 5,0 Evaluare

Planurile de găzduire InMotion se află în locul perfect între accesibilitatea accesibilă și instrumentele bogate, centrate pe dezvoltatori. Atrăgând clienții din spectrul experienței de găzduire, serviciile companiei au prețuri în conformitate cu cele ale altora din industrie. La un preț rezonabil de 19,99 USD pe lună, InMotion oferă de fapt mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă decât majoritatea concurenților.

Prețurile InMotion sunt la egalitate cu cele ale concurenților, dar dublează cantitatea de resurse oferite de alte câteva companii.

Pe lângă tarifele accesibile InMotion pentru serverele virtuale, compania oferă una dintre cele mai generoase garanții de rambursare a banilor din afacere. Clienții care se înscriu pentru cel puțin șase luni de planuri partajate, VPS sau reseller pot primi o rambursare completă (minus orice înregistrări de domeniu și taxe pentru servicii suplimentare) în 90 de zile – de trei ori mai mult decât compania medie de găzduire.

Fiabilitate și suport: Evaluare 4,5 / 5,0

Inclus gratuit cu toate pachetele de găzduire, asistența InMotion este disponibilă non-stop pentru a răspunde întrebărilor clienților prin apeluri telefonice, e-mailuri, chat-uri live, tutoriale online sau o bază extinsă de cunoștințe cu mii de articole. Compania oferă o garanție de funcționare peste medie pentru toate planurile de găzduire, bazându-se pe hardware de marcă, inclusiv servere și routere Dell de la Brocade și Cisco.

Echipa de experți de asistență a InMotion are o medie de patru ani de experiență profesională în găzduire web și nu au voie să comunice cu clienții până când nu au finalizat un regim de antrenament intern intens. Fiecare agent de asistență trebuie să înregistreze cel puțin 160 de ore de imersiune cu stiva LAMP a companiei (Linux, Apache, MySQL și Perl, Python și PHP), programe de e-mail și CentOS.

InMotion Hosting Infrastructura de înaltă disponibilitate dă tonul

Sunil și Todd nu au primit niciodată finanțare externă pentru a crește InMotion Hosting, ceea ce înseamnă că compania s-a extins din 2001 doar pe baza punctelor forte ale infrastructurii și suportului companiei. Compania găzduiește peste 300.000 de domenii și a primit peste 27.000 de complimente de la clienți în 2016.

Pe măsură ce compania se apropie de două decenii de planuri de găzduire de încredere, clienții pot vedea în mod clar beneficiile alinierii cu o gazdă care acordă atâta atenție menținerii hardware-ului și serviciilor pentru clienți de top. De la hardware-ul său de mare putere până la asistență practică și atentă, recomandăm cu tărie InMotion Hosting pentru începători, dezvoltatori experimentați și companii de toate dimensiunile.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.6/5.0 vs. altele
 • InMotion: 19,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 19,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company