Shopify Review: Arrive™ oferă urmărire consolidată a pachetelor

  • Home
  • Uncategorized
  • Shopify Review: Arrive™ oferă urmărire consolidată a pachetelor
Shopify Review: Arrive™ oferă urmărire consolidată a pachetelor

Shopify Review: New App Arrive™ oferă urmărire consolidată a comenzilor

Furnizând afaceri online independente de toate dimensiunile, comercianții cu amănuntul Shopify au realizat vânzări de peste 1 miliard de dolari în timpul cumpărăturilor de Black Friday și Cyber Monday. Acum, cea mai nouă creație Shopify abordează cealaltă parte a tranzacțiilor de comerț electronic.

Arrive, o aplicație mobilă disponibilă pe iOS, sincronizează automat achizițiile cumpărătorilor online de la toți comercianții cu amănuntul pentru a oferi actualizări de ultimă oră cu privire la toate comenzile în tranzit. Shopify a anunțat disponibilitatea generală a aplicației, care fusese anterior în versiune beta, la sfârșitul lunii noiembrie. Am fost printre primii care au dat o învârtire a aplicației, după ce liderul de proiect, Robleh Jama, a explicat primele conversații de brainstorming ale Shopify și abordarea pentru eficientizarea cumpărăturilor online pentru consumatori.

Vă prezentăm Arrive: cea mai nouă aplicație mobilă Shopify

Pentru al treilea an la rând, Robleh a spus că vânzările de dispozitive mobile ale Shopify au depășit cele de pe desktop în weekendul de Black Friday și Cyber Monday. Achizițiile efectuate prin telefoane și tablete au reprezentat 64% din totalul vânzărilor, ceea ce a spus el este o creștere cu 10% față de 2016.

„Știm că oamenii fac din ce în ce mai mult cumpărături online, cu un accent tot mai mare pe mobil”, a spus Robleh. „Știm, de asemenea, că urmărirea comenzilor este încă un proces complicat care îi obligă pe oameni să se ocupe de sisteme învechite și coduri de urmărire criptice doar pentru a-și urmări achizițiile. Așadar, știind că cumpărăm din ce în ce mai multe de pe smartphone-urile noastre, ne-am gândit că ar trebui să fie la fel de ușor să urmărim lucrurile pe care le cumpărați.”

Ca atare, Arrive se sincronizează cu conturile Gmail ale utilizatorilor și scanează e-mailurile pentru informații relevante, cum ar fi „numărul de urmărire” sau „pachetul dvs. a fost expediat” și extrage datele. Aplicația independentă de comerciant consolidează stările fiecărei comenzi și le urmărește într-o interfață simplă care afișează informații de urmărire și serviciul de expediere care va efectua livrarea, împreună cu detalii despre produs, comerciant și opțiunile de servicii pentru clienți.

Evaluare generală: 4,9 / 5,0

Arrive este cea mai recentă lansare de la Shopify Garage, grupul de dezvoltare de produse al companiei, pe care Robleh l-a numit „o echipă mică și mizerabilă de designeri și ingineri, care se concentrează pe construirea de produse experimentale pentru provocările cu care se confruntă mărcile și consumatorii”. De această dată, anul trecut, platforma canadiană de comerț electronic a lansat Frenzy, aplicația de vânzare flash a grupului, care se adresează atât comercianților cu amănuntul, cât și cumpărătorilor.

Arrive, disponibil gratuit în magazinul de aplicații iOS, este incredibil de simplu de descărcat, instalat și configurat. Arrive este compatibil cu peste 400 de operatori de transport, inclusiv cu UPS standard, USPS, FedEx și DHL, împreună cu sute de retaileri.

Cea mai nouă creație de la Shopify, Arrive le permite utilizatorilor iOS să urmărească cu ușurință toate livrările primite.

Dacă clienții nu văd o anumită comandă în Arrive, aplicația permite introducerea manuală și încurajează utilizatorii să trimită e-mailul către [email protected] pentru a vedea dacă echipa poate adăuga transportatorul pentru livrări viitoare.

„Nu știam că intră în acest sens cât de dificil ar fi automatizarea acestui proces de urmărire a pachetelor”, a spus Robleh. „Există o mulțime de părți mobile cu Arrive, iar marea provocare a fost aducerea simplității, ordinii și transparenței unui sistem atât de complex.”

Caracteristici: Urmărire automată și actualizări live ale hărților

Conectarea Arrive la contul dvs. Gmail este la fel de simplă ca să vă conectați la e-mail. Aplicația se ocupă de restul, afișând imediat informațiile despre expediere și comandă într-o interfață curată și simplificată.

Arrive asigură rapid utilizatorilor că aplicația colectează doar informații relevante pentru achiziții, inclusiv numere de urmărire, nume de transportator, numere de comandă și detalii despre produse și se asigură că informațiile personale sau de livrare nu sunt partajate cu alte aplicații sau companii.

Pe lângă urmărirea pachetelor dvs. pe o vizualizare live a hărții, Arrive va trimite notificări bogate pe măsură ce comanda dvs. atinge noi etape ale procesului de expediere și livrare – ceva ce Robleh a descris ca fiind caracteristica sa preferată.

„Cred că oamenii vor aprecia să primească actualizări automate de urmărire a pachetelor fără să fie nevoie chiar să deschidă aplicația”, a spus el. „Am vrut să creăm ceva frumos, simplu și ușor de utilizat.”

Ați sosit: rămâneți la curent pentru asistență sporită prin e-mail și mobil

Ne-ar plăcea să vedem o asistență mai largă, dincolo de utilizatorii Gmail pe dispozitivele iOS, dar Robleh ne-a asigurat că urmează să vină mai multe pentru noua aplicație. El a spus că sunt pe cale de apariție actualizări de urmărire mai granulare, returnări simplificate și o modalitate mai ușoară de a re-comanda produsele, pe lângă compatibilitatea cu dispozitivele Android, alți clienți de e-mail și o potențială extindere a browserelor web.

„Avem planuri mari pentru Arrive și vom continua să construim și să adăugăm noi funcții menite să faciliteze cât mai ușor urmărirea pachetelor”, a spus el.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company