Recenzii WordPress: 31 de cele mai bune gazde, teme și pluginuri (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Recenzii WordPress: 31 de cele mai bune gazde, teme și pluginuri (aprilie 2023)
Recenzii WordPress: 31 de cele mai bune gazde, teme și pluginuri (aprilie 2023)

Recenzii WordPress: 31 de cele mai bune gazde, teme și pluginuri (aprilie 2023)

Pentru cei care doresc să se cufunde în oceanul designului web și al publicării, iată recenziile noastre cuprinzătoare WordPress despre toate aspectele legate de găzduire, teme și pluginuri. Cu milioane de colaboratori, teme și pluginuri, începerea utilizării WordPress poate părea copleșitoare – dar suntem aici pentru a vă spune cele mai ușor de utilizat și mai eficiente modalități de a folosi cel mai popular sistem de management al conținutului din lume.

Reputația WordPress și comunitatea open-source sunt strălucitoare și bine cunoscute, iar recenziile încântătoare nu sunt lipsite de o justă cauză. Aruncă o privire când acoperim WordPress în interior și în exterior.

5 cele mai bune gazde WordPress

Dacă veți folosi WordPress, veți avea nevoie de găzduire web. Acest lucru înseamnă doar că aveți nevoie de o companie care să vă găzduiască site-ul – în principal închiriați spațiu pe serverele unei companii, astfel încât vizitatorii din întreaga lume să vă poată găsi afacerea, blogul sau magazinul online 24/7. Pentru mai multe despre aceasta, vă prezentăm elementele de bază ale găzduirii web în ghidul nostru pentru începători.

Un punct de vânzare uriaș pentru WordPress este popularitatea sa în industrie și compatibilitatea cu cele mai bune gazde web. Am evaluat cele mai bune gazde WordPress în ceea ce privește caracteristicile, suportul, performanța și securitatea. Asigurați-vă că căutați instalări cu un singur clic, stocare SSD și, desigur, eticheta de preț. Software-ul WordPress poate fi gratuit, dar va trebui să investiți câțiva dolari pentru a construi o prezență online utilă și profesionistă – comparația noastră de costuri WordPress vă va ajuta să defalcați informațiile. Între timp, aruncați o privire la recomandările noastre generale.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

4. DreamHost.com

Preț lunar de pornire 2,59 USD

 • Găzduire WordPress pentru site-uri nelimitate
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului WordPress
 • Găzduire complet gestionată cu plan DreamPress
 • NOUL instrument de creare de site-uri WordPress
 • 1 din 3 furnizori aprobați de WordPress.org
 • Începeți acum pe DreamHost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Unul dintre cei trei furnizori de găzduire recomandati de echipa WordPress Core, DreamHost a contribuit activ la comunitatea WordPress de mai bine de un deceniu. Platforma companiei este optimizată pentru sistemul de management al conținutului incredibil de popular, iar planurile includ configurare ușoară, actualizări automate și backup, lățime de bandă nelimitată și asistență specializată 24/7. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
97 de zile nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire WordPress »

5 cele mai bune teme WordPress

Temele sunt, în esență, un șablon de site web prefabricat, care oferă dezvoltatorilor experimentați și proprietarilor de site-uri fără experiență deopotrivă un început extraordinar în construirea site-ului frumos pe care și-l doresc. Mai jos prezentăm cele mai populare teme pentru WordPress și de ce le iubim.

1. Adept

O temă atrăgătoare din punct de vedere vizual care combină elemente comune site-urilor și blogurilor de fotografie, Adroit este o temă fantastică pentru a prezenta imagini puternice fără a pierde conținut. Aspectul bazat pe coloane este complet ajustabil, iar Adroit face tranziții receptive pe aproape orice dimensiune de ecran.

Dezvoltat de CPOThemes, Adroit combină aspectul fotografiei și al blogurilor pentru a oferi utilizatorilor tot ce este mai bun din ambele lumi.

2. Sydney

Sydney este o temă din ce în ce mai populară în special printre profesioniști. Complet cu o gamă largă de instrumente de personalizare, această temă WordPress de top este receptivă și prietenoasă cu dispozitivele mobile, îndrăzneață și personalizată, și ușor de manipulat pentru a îndeplini o varietate de obiective de design.

Sydney include acces la fonturile Google, încărcarea logo-ului, glisoare pe ecran complet și multe alte capacități de personalizare.

3. Zerif Lite

Această temă de paralaxă cu o singură pagină vă permite să vă prezentați personalitatea într-un afișaj fluid. Zerif Lite include opțiuni pentru a afișa mărturii, membri ai echipei, actualizări de știri și informații de contact, cu o experiență de personalizare care este la fel de intuitivă ca și experiența utilizatorului rezultată.

Una dintre cele mai populare teme ale anului pentru WordPress, Zerif Life oferă opțiuni de design fluide, de 1 pagină.

4. Spațios

După cum sugerează și numele, Spacious este perfect pentru cei care doresc un aspect curat și modern pentru site-ul lor. Este o temă complet receptivă, cu opțiuni pentru aspect, blogging, palete de culori și widget-uri. Cu suportul specific pentru tema inclus, personalizarea nu devine mult mai ușoară.

Pentru un aspect curat și modern, încercați Spacious — cu widget-uri personalizate și design receptiv.

5. Evoluează

Dispunând de glisoare, widget-uri personalizate, pictograme Font Awesome și compatibilitate cu platformele tale preferate de rețele sociale, Evolve este o temă futuristă complet receptivă, cu un aspect care se ridică la nivelul numelui său. Modificați practic orice despre design și aveți un site personalizat live în câteva minute.

Evolve include o listă extinsă de opțiuni de personalizare, inclusiv elemente de navigare, glisor, sociale și widget.

6. Personalizare

Dacă o experiență de personalizare flexibilă este ceea ce cauți, numele Customizr vorbește de la sine. Îndrăgit de proprietarii de site-uri într-o varietate de nișe, Customizr este favorizat pentru compatibilitatea sa cu plugin-urile populare de comerț electronic și cu opțiunile extinse de potrivire a aspectului site-ului cu marca dvs.

Personalizați site-ul de comerț electronic pe care îl imaginați cu Customizr.

Vezi mai multe teme WordPress »

20 cele mai bune pluginuri WordPress

Pluginurile sunt instrumente puternice pentru a adăuga mai multe funcționalități și personalizare site-ului dvs. WordPress. Făcând clic pe un buton, puteți adăuga forumuri, capabilități de revizuire a produselor, stocare în cache a paginilor, formulare de comentarii/contact și multe altele pe site-ul dvs.

Cu toate acestea, un cuvânt de precauție, nu doriți să adăugați orice plugin în paginile dvs. web. Vrei să te asiguri că codul pe care îl adaugi a fost realizat de o sursă credibilă – practic pentru a te asigura că se va potrivi bine cu codul existent al site-ului tău, al temei și chiar al altor plugin-uri.

Mai jos acoperim cele mai populare plugin-uri pentru WordPress:

CATEGORIE / FUNCȚIONALITATE: PLUGIN(E):
COMENTARIU / CONTACT / FORMULARE
 • Formularul de contact 7
 • Disqus
 • Forme gravitaționale
SEO / STATISTICI WEB
 • Yoast WP SEO
 • Jetpack
 • Yoast Google Analytics
CACHING / VITEZA DE ÎNCĂRCARE A PAGINEI
 • Cache total W3
 • WP Super Cache
 • Purge HTTP de lac
ECOMMERCE / RECENZII DE PRODUSE
 • WP Review
 • Woocommerce
SOCIAL MEDIA / POSTĂRI POPULARE
 • Adaugă asta
 • Galeria Nextgen
 • Postări populare WordPress
 • Shareaholic
WEB BUILDER / EDITOR
 • Constructor de castori
 • Compozitor live
 • MotoPress
 • Blocuri definitive

Cum evaluăm WordPress în sine?

Nu este un secret pentru nimeni că suntem mari fani WordPress la Gazduirweb, dar mai jos trecem în detaliile esențiale despre ceea ce face WordPress grozav și când există alternative de luat în considerare. Împărțim recenzia noastră generală pe categorii, acoperind ușurința de utilizare, suport, cost și multe altele.

1. Ușurință în utilizare: 4.6/5.0

Platforma WordPress este incredibil de puternică și vă va permite să manipulați orice aspect al site-ului dvs. – cu toate acestea, funcționalitatea sa vine cu o curbă de învățare . Aceasta este probabil principala plângere împotriva platformei din ce în ce mai populare. Dacă nu sunteți pregătit să dedicați timp pentru a vă familiariza cu nuanțele și a vă da seama de backend, vă sugerez să optați pentru un constructor web WYWIWYG (What You See Is What You Get), cum ar fi Wix.

2. Design personalizat: 5.0/5.0

Personalizarea este un domeniu în care WordPress strălucește cu adevărat. Dezvoltatorii experimentați adoră cât de flexibil este, și chiar și managerii de site-uri web mai puțin experimentați pot construi cu ușurință un site personalizat cu ajutorul șabloanelor. Există literalmente milioane de aceste site-uri web prefabricate pentru WordPress disponibile pentru a vă oferi un avans în design.

Indiferent dacă construiți de la zero sau utilizați una dintre temele populare, proiectarea și personalizarea unui site cu WordPress poate oferi unele dintre cele mai frumoase și mai profesionale rezultate de pe Internet.

3. Suport: 4.5/5.0

Asistența WordPress este exhaustivă – și obositoare. În spatele platformei există o comunitate imensă, iar adepții ei sunt dornici să-și ofere sfaturile și expertiza, ceea ce înseamnă că partea grea este să verifice bogăția de informații oferite pentru informații utile.

Cealaltă opțiune este să angajezi un dezvoltator expert în WordPress care să-ți creeze site-ul pentru tine sau să-l consultați atunci când este necesar. Din păcate, expertiza poate deveni costisitoare.

4. eCommerce: 4.4/5.0

Deși funcțiile de comerț electronic sunt posibile cu WordPress, nu pentru asta este făcută – deși există o multitudine de plugin-uri și instrumente pentru comercianți disponibile pentru adăugarea de funcții de comerț electronic (de exemplu, Shopify, Woocommerce sau Ecwid). Platforme precum Magento sau PrestaShop sunt create special pentru comerțul electronic – și puteți consulta cele mai bune servicii de găzduire Magento aici.

5. Blogging: 5.0/5.0

Există un motiv pentru care WordPress este de obicei prima platformă care îți vine în minte atunci când te gândești la blogging. Este configurat perfect pentru bloggeri – după părerea mea, blogging-ul este cea mai ușoară sarcină de a începe cu WordPress.

În câteva minute de la înregistrarea la o gazdă WordPress, puteți să vă lansați prima postare pe blog, să creați noi categorii și etichete și, ulterior, să vă distribuiți cele mai populare postări cu un plugin hand-dandy.

6. Cost: 5,0/5,0

Ahh, cea mai bună cremă a motivelor pentru a alege WordPress: este open-source — AKA, GRATUIT! Da, cel mai popular însoțitor de creare de site-uri web din lume este disponibil pentru descărcare, instalare și utilizare pentru crearea web la cost zero. Trebuie doar să plătești pentru găzduire, care, din fericire, ar trebui să te coste doar câțiva dolari pe lună (dacă folosești una dintre cele mai bune gazde, urmează!).

Iubim WordPress – Nu ar trebui?

Nu este un secret pentru nimeni că WordPress este renumit în găzduirea web. Acum că știți că funcționalitatea și caracteristicile sunt la înălțimea hype-ului, sperăm că sunteți gata să începeți relația cu WordPress. Da, există un pic de curbă de învățare, dar dacă ești dispus să-ți faci timp pentru a te auto-învăța în avans, ești pregătit pentru o plimbare minunată. Răsfoiți cele mai bune gazde WordPress pentru a începe.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company