Revizuirea WordPress DreamHost (aprilie 2023): evaluări de la experți

 • Home
 • Uncategorized
 • Revizuirea WordPress DreamHost (aprilie 2023): evaluări de la experți
Revizuirea WordPress DreamHost (aprilie 2023): evaluări de la experți

Revizuirea WordPress DreamHost (aprilie 2023): evaluări de la experți

Combinând o companie de găzduire de top cu aprobarea celui mai popular sistem de management al conținutului din lume, am realizat o revizuire aprofundată DreamHost WordPress pentru a examina de ce împerecherea funcționează atât de bine.

Fiind unul dintre puținii furnizori de găzduire recomandați de WordPress însuși, DreamHost oferă servicii de înregistrare a domeniilor, găzduire web și cloud pentru 1,5 milioane de site-uri, bloguri și aplicații din întreaga lume.

Utilizatorii WordPress pot alege între un serviciu de găzduire partajată și DreamPress, un plan de găzduire gestionat performant și de încredere, care oferă securitate, actualizări automate și un echipaj de asistență bine versat în toate aspectele legate de WordPress. Am luat serviciile companiei pentru un test drive și suntem dornici să vă împărtășim comparația dintre cele două platforme de găzduire, împreună cu alternative demne de luat în considerare.

Revizuirea DreamHost „WordPress”: Evaluare 4,9 / 5,0

Înființată de patru prieteni într-o cameră de cămin de facultate în 1997, DreamHost a combinat pasiunea fondatorilor pentru tehnologie, software-ul open-source și ajutarea clienților să reușească. În acest scop, compania este specializată în furnizarea de configurare ușoară, asistență non-stop și actualizări și backup automate.

Cu toate acestea, cel mai important pentru succesul clienților ar putea fi garanția de funcționare de 100% pe care DreamHost o include cu toate serviciile de găzduire WordPress – dacă site-ul dvs. de afaceri sau magazinul de comerț electronic nu este disponibil, nu câștigați bani și nu pierdeți potențiali clienți. În plus, garanția de rambursare a banilor de 97 de zile a companiei este poate cea mai bună din domeniu, oferind clienților timp suficient pentru a vedea dacă serviciile DreamHost sunt potrivite.

DreamHost nu restricționează temele sau pluginurile pe care clienții le folosesc, iar compania permite stocarea fișierelor pe unități SSD sau SSD-uri super-rapide. Pe lângă un certificat SSL preinstalat de la Let’s Encrypt, DreamHost sporește securitatea site-ului cu un firewall specific WordPress, care sprijină punctele slabe cunoscute și oferă suport împotriva atacurilor cu forță brută.

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 2,59 USD

 • Găzduire WordPress pentru site-uri nelimitate
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului WordPress
 • Găzduire complet gestionată cu plan DreamPress
 • NOUL instrument de creare de site-uri WordPress
 • 1 din 3 furnizori aprobați de WordPress.org
 • Începeți acum pe DreamHost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Unul dintre cei trei furnizori de găzduire recomandati de echipa WordPress Core, DreamHost a contribuit activ la comunitatea WordPress de mai bine de un deceniu. Platforma companiei este optimizată pentru sistemul de management al conținutului incredibil de popular, iar planurile includ configurare ușoară, actualizări automate și copii de siguranță, lățime de bandă nelimitată și asistență specializată 24/7. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
97 de zile nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți gazde WordPress alternative »

Revizuirea DreamPress „WordPress gestionat”: Evaluare 4,9 / 5,0

DreamHost deservește peste 400.000 de clienți, de la designeri și dezvoltatori web până la creatori de conținut, întreprinderi mici și antreprenori. Cu o bază de clienți atât de variată, abilitățile tehnice pot varia de la profesioniști experimentați până la începători neștiri.

Aici intervine DreamPress. Planurile WordPress gestionate de DreamHost alocă două servere private virtuale pentru fiecare client pentru a crește performanța, scalabilitatea și fiabilitatea. Unul VPS este optimizat pentru a servi front-end, în timp ce celălalt se adresează bazelor de date MySQL. Clienții DreamPress primesc același spațiu de stocare SSD găsit în alte planuri DreamHost, dar compania include mai multe straturi de stocare în cache, resurse izolate de server și memorie cu scalare automată pentru a oferi performanțe de cinci ori mai rapide față de planurile obișnuite de găzduire WordPress.

Eticheta de preț de 16,95 USD asociată cu DreamPress este la egalitate cu alți furnizori de găzduire WordPress gestionați de înaltă calitate, inclusiv WPEngine și Flywheel, așa că nu avem nicio reținere în a recomanda serviciile de mare putere ale DreamHost:

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 16,95 USD

 • Găzduire WordPress complet gestionată, fără stres
 • De peste 5 ori mai rapid decât găzduirea partajată tradițională
 • Funcții avansate de backup și securitate ale site-ului
 • Acum include Jetpack preinstalat
 • Scalați cu ușurință pentru a gestiona vârfurile de trafic
 • Începeți acum pe DreamHost.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Găzduirea WordPress gestionată cu DreamHost este crema serviciilor de concierge pentru platforma populară. Apreciem că DreamHost nu limitează lățimea de bandă, astfel încât site-ul dvs. WordPress este liber să se extindă și poate găzdui creșteri neașteptate ale traficului. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
97 de zile nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți gazde WordPress gestionate alternative »

Alternative la DreamHost WordPress Hosting

Suntem mari fani ai DreamHost, dar opțiunile companiei s-ar putea să nu fie exact ceea ce aveți nevoie. Indiferent dacă aveți îngrijorări cu privire la preț, asistență sau tehnologiile personalizate din spatele planului dvs. de găzduire, zeci de alte gazde au intrat în lupta de găzduire WordPress pentru a concura pentru afacerea dvs. Planurile de găzduire WordPress de bază au de obicei prețuri similare, la mai puțin de 5 USD pe lună. Unde avantajul intervine este includerea de caracteristici și tehnologii specifice WP pentru a vă optimiza experiența.

Cele trei gazde de mai jos oferă servicii similare cu DreamHost, dar cu diferențe subtile ici și colo. Aruncă o privire la fiecare recenzie pentru a determina dacă DreamHost este potrivit, sau vei fi mai bine servit să cauti în altă parte. Veți fi pe mâini excelente cu companiile pe care le-am enumerat aici:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți gazde WordPress alternative »

Beneficiile găzduirii WordPress cu DreamHost

Alegerea unei gazde pentru site-ul dvs. WordPress nu este o sarcină ușoară. Găsirea celui mai bun furnizor nu este o soluție unică, deoarece fiecare persoană și proiect are obiective, bugete, cerințe de calcul și cunoștințe tehnice diferite.

DreamHost a petrecut două decenii optimizând experiențele de găzduire ale clienților cu programe open-source precum WordPress.

Iată câteva dintre motivele pentru care DreamHost vă poate funcționa:

 • Durată de funcționare și fiabilitate incredibile : așa cum știe oricine cu experiență în industria de găzduire, acorduri de nivel de servicii 100% sunt greu de găsit pentru o rată atât de accesibilă. O astfel de promisiune este de obicei rezervată pentru cloud, VPS și planuri dedicate, nu pentru serviciile partajate oferite de DreamHost.
 • Poate cea mai lungă garanție de rambursare a banilor din industrie : clienții pot solicita o rambursare până la 97 de zile după achiziționarea serviciilor de la DreamHost. InMotion Hosting oferă rambursări în 90 de zile, dar ai fi greu să găsești alte planuri similare.
 • Performanță : Ambele planuri WordPress vin cu SSD-uri, iar DreamPress este optimizat în continuare pentru performanță cu resurse izolate de server, o versiune de PHP reglată fin și mai multe straturi de stocare în cache prin Varnish, Memcached și OPcache.

Mai simplu spus, DreamHost vine cu mai multe funcții și optimizări decât furnizorul tău de găzduire partajată. Orice gazdă care încearcă să-și optimizeze infrastructura pentru WordPress este demnă de luat în considerare.

Cameră de îmbunătățire în planurile WordPress DreamHost

Ca și în cazul oricărei gazde web, DreamHost nu poate satisface nevoile fiecărui utilizator. Aici, am detaliat câteva dintre dezavantajele sau atributele ciudate despre care credem că ar trebui să știți:

 • Panou de control personalizat : Ne place modul în care compania organizează sarcinile administrative în portalul său administrativ unic, dar va exista o curbă de învățare pentru majoritatea clienților care sunt obișnuiți cu standardul industrial al cPanel.
 • Găzduire partajată scumpă : Da, găzduirea WordPress obișnuită de la DreamHost este un plan peste medie, iar clienții ar trebui să se aștepte să plătească mai mult. Cu toate acestea, mai multe gazde oferă SSD-uri pentru aproximativ jumătate din ceea ce percepe DreamHost – o rată pe care o obțineți doar dacă vă angajați într-un plan de trei ani.
 • Fără asistență telefonică : personalul de asistență DreamHost este fără echivoc experți atât în găzduire, cât și în WordPress; toți angajații sunt instruiți la un nivel II și cunosc cu adevărat dezavantajele software-ului. Pentru a vorbi cu cineva prin telefon, totuși, clienții trebuie să adauge (a se citi: plătiți) un serviciu actualizat – care îi limitează în continuare la primirea a trei apeluri pe lună.

După cum puteți vedea, majoritatea defectelor DreamHost se reduc doar la preferințele și experiența personală. Niciunul nu este cu adevărat rupător de afaceri, deoarece DreamHost se bucură de o reputație pozitivă în industria de găzduire web.

Nu iubești DreamHost? Consultați alte opțiuni pentru WordPress

Deși alegerea mea de sistem de gestionare a conținutului a rămas aceeași timp de aproximativ un deceniu, m-am dus la mai multe gazde diferite, căutând raiul meu de găzduire WordPress. Unii au excelat, în timp ce alții s-au poticnit.

WordPress este printre cele mai utilizate programe de pe internet.

Deoarece WordPress alimentează aproape 60% dintre site-urile web care folosesc un CMS, sau 28% din întregul internet, furnizorii de găzduire web strigă să atragă numărul mare de potențiali clienți. Adăugați potențialul de venituri suplimentare asociat cu taxarea pentru serviciile gestionate conexe și puteți vedea de ce piața de găzduire WordPress este atât de aglomerată.

Comparați alte gazde WordPress de top

Ca și în cazul tuturor achizițiilor mari, asigurați-vă că vă faceți temele de găzduire și vedeți ce servicii adăugate includ gazdele pentru a îndulci oferta. Furnizorii populari, inclusiv DreamHost, pot fi sau nu cea mai bună opțiune pentru site-ul, blogul sau aplicația dvs. Sperăm că recenzia noastră DreamHost, împreună cu comparațiile cu alte gazde, vă vor ajuta să mergeți pe calea cea bună.

Vedeți recenzia noastră completă despre DreamHost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, DreamHost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent DreamHost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre DreamHost:

Lider în găzduire de înaltă calitate și cloud computing, DreamHost este printre cei mai buni din domeniu pentru infrastructură puternică, servicii gestionate nuanțate și suport de încredere. Prețul ar putea fi puțin cam ridicat pentru proprietarii de site-uri pentru prima dată, dar pasionații de găzduire vor recunoaște valoarea platformei robuste și impresionante de servicii DreamHost.

Înainte de a vă înscrie la DreamHost, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de DreamHost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a DreamHost
 • DreamHost: 4.9/5.0 vs. altele
 • DreamHost: 2,59 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că DreamHost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului DreamHost. Și la 2,59 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan DreamHost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company