Revizuirea VPS HostGator (aprilie 2023): evaluări de către experți

 • Home
 • Uncategorized
 • Revizuirea VPS HostGator (aprilie 2023): evaluări de către experți
Revizuirea VPS HostGator (aprilie 2023): evaluări de către experți

Revizuirea VPS HostGator (aprilie 2023): evaluări de către experți

Căutați o revizuire cuprinzătoare a HostGator VPS care să pună la încercare serverele cunoscutului brand de găzduire? Ai ajuns la locul potrivit!

Suntem de multă vreme fani ai planurilor de găzduire partajată pentru începători și accesibile, dar investițiile recente într-o platformă de găzduire cloud reînnoită, găzduire WordPress optimizată și un constructor de site-uri web personalizat au arătat că HostGator pune un accent reînnoit pe modernizare. infrastructura sa pentru a concura și la nivelurile superioare ale serviciilor de găzduire.

Dacă site-ul dvs. web începe să arate semne că a depășit găzduirea partajată, cum ar fi performanța încetinită sau timpul de nefuncționare excesiv, sau dacă ați primit mesaje cu lățime de bandă depășită de la gazda dvs., poate fi timpul să luați în considerare un VPS. O căutare rapidă pe Google vă va spune că HostGator este o alegere excelentă. Aici, vom împărtăși experiența noastră cu HostGator, precum și modul în care găzduirea VPS a companiei se compară cu concurenții săi.

Evaluare HostGator VPS Hosting: 4,3 Evaluare generală

HostGator este cunoscut pentru fiabilitatea sa ca companie care conduce cu încredere proprietarii de site-uri web prin rândurile opțiunilor de găzduire partajată, VPS și dedicate, pe măsură ce afacerile și site-urile lor se dezvoltă. În trecut, am lăudat furnizorul de găzduire pentru că oferă asistență clienților de vârf pe tot parcursul ciclului de viață al găzduirii site-ului.

Nu numai că marca HostGator este un nume bine reputat și recunoscut în industria de găzduire, dar compania este susținută și de gigantul Endurance International Group. Aceasta înseamnă mega resurse de asistență și o mulțime de experiență internă pentru clienții HostGator.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 23,95 USD

 • Acces root complet cu opțiuni complet sau semi-administrate
 • Rețea redundantă cu mai multe straturi de securitate
 • Site GRATUIT, domeniu, MySQL și transfer de scripturi
 • Stocare RAID-10 pentru protecția datelor
 • Obțineți până la 75% reducere atunci când vă înscrieți
 • Începeți acum pe HostGator.

VPS
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator și-a construit o reputație excelentă în industrie pentru opțiunile de găzduire web partajată. Soluția de găzduire VPS a companiei, cu suport opțional cPanel, oferă o introducere plăcută și ușoară celor care sunt începători în găzduirea VPS și știu că nevoile lor necesită mai mult decât un plan comun obișnuit. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 120 GB – SSD de 240 GB 2 – 4 miezuri 2 – 8 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Cum se compară serverele virtuale HostGator cu cele ale concurenților?

HostGator se numără printre cei mai bine clasați furnizori de VPS și găzduire cloud din lume. După ce am testat planurile VPS ale celor mai bune gazde, putem atesta reputația sa de fiabilitate. Cu toate acestea, gazda ar putea face mai mult în ceea ce privește stocarea avansată, performanța și caracteristicile de securitate. În comparație cu concurenții, HostGator oferă opțiuni excelente VPS de nivel de intrare, dar utilizatorii avansați vor câștiga mai mult banii lor cu gazdele VPS de top:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți toate alternativele HostGator VPS »

Caracteristici HostGator: Evaluare 4.6

Vă puteți aștepta ca toate elementele esențiale VPS să fie acoperite în planurile HostGator — configurații personalizate; găzduire pentru domenii, subdomenii și conturi de e-mail nelimitate; și resurse dedicate fără costul unui server dedicat. Pachetele HostGator VPS nu sunt pline de resurse de transfer de date și stocare, dar puteți avea încredere că nu veți plăti mai mult decât aveți nevoie.

 • Instalări și configurații personalizate
 • 120 GB până la 240 GB spațiu de stocare
 • Hardware Intel de ultimă generație
 • 2 adrese IP
 • 2 sau 4 miezuri
 • Gazduire pentru sub/domenii nelimitat
 • 2 GB până la 8 GB de RAM
 • Panoul de control cPanel
 • 1,5 TB până la 3 TB lățime de bandă
 • Rețea complet redundantă

Desigur, puteți scala fără probleme în sus și în jos pe măsură ce cerințele fluctuează.

Prețuri HostGator: Evaluare 4.3

Cu planuri pentru servere virtuale care încep de la 23,95 USD pe lună, prețurile HostGator VPS sunt competitive și puteți face upgrade cu ușurință pe măsură ce cerințele de calcul și stocare se extind. Clienții au posibilitatea de a alege între două sau patru nuclee cu 2 GB, 4 GB sau 8 GB RAM și două adrese IP.

HostGator oferă opțiuni VPS scalabile pentru a îndeplini practic orice buget de dimensiune.

Lățimea de bandă și alocațiile de stocare sunt oarecum modeste în comparație cu planurile concurenților, dar majoritatea proiectelor profesionale și a startup-urilor tehnologice vor considera probabil că serviciile HostGator VPS sunt rentabile, mai ales dacă migrați de la găzduire pe server partajat.

Performanță HostGator VPS: Evaluare 4.3

Performanța serverului HostGator rămâne competitivă cu gazdele sale surori Bluehost, iPage și FatCow. Centrele sale de date din Utah și Texas sunt aliniate cu servere Intel, au o rețea complet redundantă cu unități HVAC și sunt echipate cu generatoare de rezervă pentru a asigura performanță fără întreruperi pentru site-urile dvs.

HostGator ar obține mai multe puncte în această categorie dacă compania ar adăuga unități cu stare solidă (SSD-uri), aprovizionare instantanee, stocare în cache specifică aplicației, monitorizare a performanței sau optimizări de creștere a vitezei. Aceste caracteristici au devenit standard în rândul furnizorilor de găzduire cunoscători de viteză (un exemplu grozav fiind tendința actuală spre găzduire SSD), iar HostGator este puțin în urmă, oferindu-le nu cel puțin ca opțiune de upsell.

Fiabilitate HostGator VPS: Evaluare 5.0

HostGator acoperă bazele de fiabilitate cu hardware de ultimă generație, o echipă de asistență atentă și backup-uri săptămânale ale datelor off-site, oferind clienților cea mai mare încredere în serviciile HostGator. Indiferent dacă veniți de la o altă gazdă sau faceți upgrade de la unul dintre planurile de găzduire partajată de la HostGator, echipa oferă asistență gratuită pentru migrare, iar personalul de asistență premiat este disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Garanția de funcționare de 99,9% este destul de standard în industrie, deși ratele de up/downtime și garanțiile de funcționare nu ar trebui tratate ca singura măsură a fiabilității unei gazde. Cu toate acestea, vă puteți aștepta să beneficiați de o rețea redundantă fără un singur punct de defecțiune. HostGator colaborează cu mai mulți furnizori de lățime de bandă și își echipează centrele de date cu generatoare de energie de rezervă și procesoare Intel pentru performanță maximă și protecție pentru datele prețioase ale serverului dumneavoastră.

Obțineți 30% reducere în prima lună de găzduire VPS cu HostGator

Site-ul și afacerea dvs. care se maturizează la nevoile VPS reprezintă o etapă interesantă în cronologia companiei dvs. Este o realizare de care să fii mândru, dar care poate fi descurajantă de navigat. Din acest motiv, încurajăm clienții de găzduire să colaboreze cu o gazdă web cunoscută pentru ușurarea poverii unor astfel de tranziții.

HostGator face ca upgrade-ul VPS să fie unul nedureros, oferind asistență gratuită pentru migrare pentru utilizatorii cPanel – iar vizitatorii noștri beneficiază de o reducere de 30% la prima lună de găzduire VPS HostGator. Nu ar putea fi mai ușor să începi, iar acesta este într-adevăr doar începutul pentru tine și ideea ta de afaceri în care ai turnat atât de mult. Potențialul de scalare este infinit cu gazde de server precum HostGator. Mult succes ție și ideii tale (sperăm) de milioane de dolari!

Vedeți recenzia noastră completă despre HostGator

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, HostGator este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent HostGator pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,3 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre HostGator:

Inovând în mod constant pe mai multe platforme, HostGator oferă un serviciu de găzduire modern pentru cei care caută lățime de bandă nemăsurată și înregistrări de domenii nelimitate. Fie că sunteți în căutarea unui plan de găzduire partajată, a unor servicii cloud sau a creatorului de site-uri HostGator, compania de găzduire va avea tot ce aveți nevoie. Citiți mai departe pentru recenziile noastre detaliate despre HostGator pentru a afla mai multe.

Înainte de a vă înscrie la HostGator, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de HostGator. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a HostGator
 • HostGator: 4.3/5.0 vs. altele
 • HostGator: 23,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că HostGator este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului HostGator. Și la 23,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan HostGator.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company