Revizuire DreamHost VPS (aprilie 2023): Evaluări server virtual și găzduire web

 • Home
 • Uncategorized
 • Revizuire DreamHost VPS (aprilie 2023): Evaluări server virtual și găzduire web
Revizuire DreamHost VPS (aprilie 2023): Evaluări server virtual și găzduire web

Revizuire DreamHost VPS (aprilie 2023): Evaluări server virtual și găzduire web

Având o companie puternic implicată în inovarea și dezvoltarea de servere private virtuale și găzduire în cloud, iată recenzia noastră aprofundată DreamHost VPS pentru a vă ajuta să determinați dacă prețurile, performanța și sistemele de asistență ale companiei sunt potrivite pentru site-ul dvs.

Trecerea de la un mediu confortabil de găzduire partajată la un VPS poate fi o sarcină descurajantă – la fel ca o persoană de 20 sau 30 de ani care explorează conceptul de a părăsi în sfârșit casa părinților. Chiar dacă s-ar putea să economisiți tone de bani în timp ce locuiți într-un spațiu comun, familiar, deși poate aglomerat, unde părinții tăi se ocupă în mare măsură de curățenie și întreținere, aranjamentul nu este de obicei durabil pe termen lung. În mod similar, mutarea unui site web în creștere și profitabil la un nou plan de găzduire VPS poate fi un proces major care ar trebui programat corespunzător și cercetat amănunțit.

Din fericire pentru proprietarii de site-uri, planurile de găzduire DreamHost VPS sunt susținute de tehnicieni de asistență cunoscători, care vă vor ajuta să vă faceți bagajele și să vă mutați în spațiul dedicat pentru adult al unui server privat virtual. Am testat recent planurile VPS ale companiei pentru fiabilitate, performanță și suport; Citiți mai departe pentru a afla despre rezultate.

Revizuirea găzduirii DreamHost VPS: Evaluare 4,7 / 5,0

Cunoscut pentru găzduire de înaltă calitate, asistență excelentă și asistență minunată pentru WordPress, DreamHost oferă întregul spectru de opțiuni de găzduire: partajat, VPS, cloud, dedicat, cu soluții specializate pentru WordPress și un constructor de site-uri web. În plus, serverele private virtuale ale companiei vin și într-o varietate de arome.

Desigur, compania oferă configurații VPS standard la prețuri bune, cu stocare și memorie scalabile. Cu toate acestea, DreamHost afișează un pic de găzduire cu două opțiuni VPS adaptate pentru a crește viteza bazelor de date MySQL și a instalărilor WordPress. Planul premium MySQL include un Linux-VServer izolat cu resurse dedicate pentru trimiterea de cantități mari de date, în timp ce ne-am iubit de mult platforma DreamPress a companiei. Soluția WordPress complet gestionată a companiei alocă două servere VPS pentru fiecare client: unul optimizat pentru front-end și celălalt pentru MySQL.

Indiferent de planul pe care îl alegeți, toate planurile VPS vin cu o adresă IP dedicată, lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate, unități SSD de înaltă performanță, suport non-stop și o garanție de funcționare a rețelei 100%. Cu multitudinea de funcții și avantaje disponibile, este ușor de înțeles de ce am clasat compania atât de bine:

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Panou de control personalizat bazat pe web
 • Baze de date MySQL nelimitate
 • RAM ușor scalabilă
 • Unități SSD de înaltă performanță
 • 5 ani de actualizări de securitate cu asistență pe termen lung Ubuntu
 • Începeți acum pe DreamHost.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Cu RAM scalabilă și stocare SSD, planurile VPS DreamHost oferă clienților un mediu puternic, rapid și stabil, pregătit pentru creștere. RAM variază de la 1 GB la 8 GB, în timp ce stocarea variază între 30 GB și 240 GB. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 30 GB – 240 GB SSD Nou sau Transfer 6 minute

Alternative de găzduire VPS DreamHost

Chiar dacă ne place DreamHost pentru serverele private virtuale bazate pe performanță, investițiile în dezvoltarea open-source și expertiza generală, compania nu este singura care oferă astfel de experiențe de găzduire pozitive. Gazda de mai jos este unul dintre puținii furnizori care optimizează experiența clienților, oferind planuri ușor de utilizat și instrumente intuitive de gestionare pentru a ajuta site-urile web, aplicațiile și afacerile online să găsească succesul. După cum veți citi, furnizorul nostru de găzduire VPS preferat oferă multe dintre aceleași avantaje ca și DreamHost.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și fără limite pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni de server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți toate alternativele DreamHost VPS »

Revizuirea găzduirii VPS DreamHost „Cloud”: Evaluare 4,7 / 5,0

Toate serverele cloud pot fi considerate servere private virtuale, dar scenariul invers nu este valabil. Combinând cazul nostru de copil mare care are nevoie de o împinsă bună pentru a părăsi în sfârșit cuibul cu analogia „găzduirea este ca imobiliare”, un plan VPS este asemănător cu mutarea într-un apartament sau o casă de oraș – este posibil să împărtășiți unele resurse cu vecinii, dar dvs. sunt în ultimă instanță responsabili pentru întreținerea proprietății dumneavoastră. Între timp, găzduirea în cloud ar fi oarecum mai aproape de cazarea la un hotel, un Airbnb sau poate navigarea pe canapea; ai întotdeauna un loc unde să stai, dar te vei deplasa și te vei baza mai mult pe serviciul de menaj sau pe proprietarul casei.

DreamHost are din nou două opțiuni pentru găzduire în cloud: serverele în cloud DreamCompute concepute în jurul OpenStack și Ceph se lansează în 30 de secunde sau mai puțin pentru găzduirea puternică a aplicațiilor, în timp ce DreamObjects este un serviciu de stocare a obiectelor ieftin, open-source pentru găzduirea fișierelor statice, stocarea backup-urilor sau creșterea funcționalității Amazon Web Services S3.

Am scris și am testat atât DreamObjects, cât și DreamCompute înainte, dar citiți mai departe pentru o revizuire mai generală a serviciilor cloud generale ale DreamHost:

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Opțiuni pentru cloud computing și stocarea obiectelor
 • Lansați servere cloud în 30 de secunde sau mai puțin
 • Servere proiectate în jurul OpenStack și Ceph
 • Stocare de obiecte compatibilă cu S3 și redundantă
 • Suport pentru MongoDB, Redis, Ruby și Node.js
 • Începeți acum pe DreamHost.

NOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Pentru nevoile de stocare în cloud, DreamObjects oferă o soluție complet scalabilă pentru dezvoltatorii de aplicații și pentru oricine are date mari. DreamObjects este compatibil cu API-urile Amazon S3 și OpenStack Swift și se integrează cu WordPress pentru a automatiza mai multe funcții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 30 GB – 240 GB SSD Nou sau Transfer 6 minute

Evaluare de găzduire VPS „gestionată” DreamHost: Evaluare 4,7 / 5,0

Pentru bietul nostru om de 20 sau 30 de ani care încă locuiește cu părinții săi, găzduirea VPS gestionată reprezintă cel mai mic șoc atunci când intră în lumea reală și trece la un aranjament de locuit sau de găzduire pentru adulți. Găzduirea gestionată înseamnă, de obicei, că furnizorul se va ocupa de majoritatea detaliilor tehnice esențiale, cum ar fi îngrijirea gazonului sau controlul dăunătorilor, în timp ce vă concentrați pe achiziționarea de mobilier și pe decorarea spațiului dvs. conform esteticii dvs.

Pentru DreamHost, serviciile gestionate includ optimizări de performanță, protecție suplimentară de securitate, actualizări automate WordPress și asigurarea că mediul dvs. de găzduire are cele mai recente versiuni ale sistemului de operare și PHP. Alegerea unei companii de găzduire gestionată de renume, cum ar fi DreamHost, permite proprietarilor de site-uri să petreacă mai puțin timp întreținând infrastructura și mai mult timp concentrându-se pe producerea celui mai vibrant site web sau aplicație imaginabilă. Deși compania oferă aproximativ aceleași servere gestionate în VPS și planuri de server dedicat, am optat să vă arătăm recenzia noastră despre găzduirea dedicată gestionată pentru a compara diferitele opțiuni pe care DreamHost le are:

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Panou de control personalizat bazat pe web
 • Baze de date MySQL nelimitate
 • RAM ușor scalabilă
 • Unități SSD de înaltă performanță
 • 5 ani de actualizări de securitate cu asistență pe termen lung Ubuntu
 • Începeți acum pe DreamHost.

A REUȘIT
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Cu RAM scalabilă și stocare SSD, planurile VPS DreamHost oferă clienților un mediu puternic, rapid și stabil, pregătit pentru creștere. RAM variază de la 1 GB la 8 GB, în timp ce stocarea variază între 30 GB și 240 GB. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 30 GB – 240 GB SSD Nou sau Transfer 6 minute

Revizuirea găzduirii VPS DreamHost „SSD”: Evaluare 4.7 / 5.0

Când căutați un loc de locuit, ați prefera aer condiționat centralizat sau o unitate de aer condiționat cu fereastră? Ambele opțiuni ar trebui să vă răcească în mod adecvat spațiul de locuit, dar există diferențe majore în ceea ce privește eficiența, zgomotul și durabilitatea. Același lucru poate fi spus și pentru stocarea de găzduire web și pentru alegerea între unități cu stare solidă și hard disk.

Unitățile cu stare solidă sau SSD-urile sunt o soluție mai modernă, mai performantă și mai durabilă, în timp ce unitățile hard-disk sau HDD-urile dețin avantajul când vine vorba de accesibilitate și capacitate. DreamHost face eforturi suplimentare și implementează SSD-uri în toate planurile de infrastructură și găzduire ale companiei și configurează componenta pentru a produce viteze de încărcare a paginilor care măsoară adesea de peste 20 de ori mai repede decât configurațiile hardware mai tradiționale. Unitățile SSD de la DreamHost sunt un motiv major pentru care compania merită să fie luată în considerare atunci când cumpără un plan VPS. Pentru mai multe informații despre avantajele găzduirii VPS cu SSD, consultați recenzia noastră de mai jos:

DreamHost.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Hardware alimentat cu SSD care se mișcă de 20 de ori mai repede
 • Garanția de funcționare a rețelei 100% lider în industrie
 • Creștere suplimentară a performanței cu planul MySQL VPS
 • Lățime de bandă nelimitată, găzduire de domeniu și e-mail
 • Panou de control personalizat și memorie ușor scalabilă
 • Începeți acum pe DreamHost.

SSD VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Ne place că DreamHost pare să fie construit cu adevărat având în vedere experiența și succesul clienților săi. Dincolo de stocarea și lățimea de bandă nelimitată, pachetul de găzduire partajat de lux al companiei se mândrește cu SSD-uri de înaltă performanță care fac site-urile dvs. web să funcționeze de cel puțin 20 de ori mai rapid. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 30 GB – 240 GB SSD Nou sau Transfer 6 minute

Alte „evaluări VPS” DreamHost după caracteristică

Un veteran în industria de găzduire de mai bine de două decenii, DreamHost a început într-un cămin de la Harvey Mudd College în 1997. Fondatorii, patru studenți, au fost printre primii care au adoptat web design și găzduire, iar de atunci au scalat DreamHost pentru a servi mai mult. peste 400.000 de clienți, 1,5 milioane de site-uri web și 750.000 de instalări WordPress.

Acum, compania este cunoscută în industria de găzduire web pentru performanța optimizată, dragostea pentru programele open-source și asistența pentru clienți informată. Chiar dacă planurile de găzduire partajată DreamHost le este greu să concureze cu concurenții de pe piața de masă, la chilipiruri, proprietarii de site-uri mai experimentați vor aprecia caracteristicile îmbunătățite și scalabilitatea planurilor VPS ale companiei.

Caracteristici: Evaluare 5.0 / 5.0

DreamHost oferă tot ceea ce este necesar pentru a-ți scala cerințele de găzduire virtuală, pe măsură ce site-ul sau aplicația ta atrage mai mulți vizitatori și clienți. Suntem nebuni pentru performanța accelerată pe care o oferă SSD-urile companiei, dar compania oferă o gamă completă de funcții pentru a completa încărcările rapide ale paginilor.

Pe lângă serviciile gestionate și SSD-urile, DreamHost VPS include o mulțime de funcții avansate.

Printre preferatele noastre se numără portalul personalizat de gestionare a conturilor DreamHost, pe care inginerii companiei i-au petrecut mai bine de 15 ani în curs de dezvoltare. Interfața elegantă și minimalistă oferă clienților control complet asupra fiecărui aspect al infrastructurii, al facturării și al nevoilor de asistență. Alte servicii incluse în planurile DreamHost sunt backup-uri și actualizări automate, scanări malware și protecție DDoS, dar avantajul nostru preferat DreamHost este unul pe care nu suntem siguri că l-am văzut în altă parte în industria de găzduire – confidențialitatea domeniului este inclusă cu toate domeniile eligibile înregistrate. prin intermediul companiei.

Preț: 4,5 / 5,0 Evaluare

Caracteristicile luxoase ale DreamHost înseamnă că clienții de găzduire partajată plătesc un pic mai mult în comparație cu restul industriei, dar serviciile companiei au prețuri mult mai competitive la nivelurile de găzduire mai înalte, inclusiv pentru serverele private virtuale. Cu toate acestea, adăugați o garanție de rambursare a banilor de 97 de zile, lider în industrie, iar clienții vor avea suficient timp pentru a evalua dacă investiția merită.

Performanță: 4,7 / 5,0 Evaluare

SSD-urile care alimentează planurile DreamHost VPS sunt doar începutul reglajului pe care compania le-a făcut pentru a elimina fiecare milisecundă din timpul de încărcare a paginii. Serviciile gestionate ale companiei includ actualizări frecvente ale sistemului de operare, limbajului programului și software-ul din spatele site-ului dvs. web, asigurându-vă că site-ul dvs. rulează la performanță maximă. RAM este ușor scalabilă de pe portalul de management, iar lățimea de bandă este nelimitată.

DreamHost este unul dintre puținii furnizori pe care i-am văzut cu un serviciu VPS optimizat pentru MySQL, iar resursele dedicate ale unui Linux-VServer oferă un impuls incredibil. Proprietarii de site-uri pot testa acest lucru cu o încercare gratuită de o săptămână. Celălalt serviciu de specialitate al companiei, hosting WordPress gestionat, conține mai multe straturi de stocare în cache, resurse izolate de server și o versiune modernă de PHP.

Fiabilitate și suport: Evaluare 5.0 / 5.0

Fiabilitatea nu este mai bună decât o garanție de funcționare a rețelei de 100% și exact asta le promite DreamHost clienților săi. Compania va rambursa proprietarilor de site-uri costul unei zile de găzduire pentru fiecare oră de întrerupere neplanificată în afara întreținerii programate.

DreamHost are birouri în California, Georgia, Oregon și Virginia.

Echipele interne de asistență ale companiei au sediul în California de Sud și Portland, Oregon. Compania nu include un număr de telefon pentru asistență tehnică, dar clienții pot solicita (și plătesc) un apel invers. Asistența este furnizată în principal prin bilete de e-mail, chat live și formularul de contact generic al companiei. Fiecare agent de asistență este instruit la un nivel de nivel II înainte de a putea comunica cu clienții, iar DreamHost menține echipe de asistență specializate pentru problemele WordPress și OpenStack.

Performanța și fiabilitatea VPS DreamHost depășesc așteptările

Odată cu trecerea întârziată către un aranjament de locuit mai matur și mai autonom, sperăm să vă bucurați de experiența dvs. de găzduire DreamHost VPS – sau oricare furnizor VPS alegeți. DreamHost este deosebit de bun pentru entuziaștii WordPress și pentru companiile cu gândire de viitor, care apreciază viteza, securitatea și scalabilitatea pe care furnizorul de găzduire le are de oferit.

Odată ce stăpâniți viața și obțineți un gust a ceea ce resursele de calcul dedicate pot face pentru site-ul dvs. web, aplicația sau afacerea dvs. online, veți căuta să vă extindeți dincolo de casa dvs. inițială și în cele mai bune opțiuni de server dedicat înainte să vă dați seama.

Vedeți recenzia noastră completă despre DreamHost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, DreamHost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent DreamHost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,7 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre DreamHost:

Lider în găzduire de înaltă calitate și cloud computing, DreamHost este printre cei mai buni din domeniu pentru infrastructură puternică, servicii gestionate nuanțate și suport de încredere. Prețul ar putea fi puțin cam ridicat pentru proprietarii de site-uri pentru prima dată, dar pasionații de găzduire vor recunoaște valoarea platformei robuste și impresionante de servicii DreamHost.

Înainte de a vă înscrie la DreamHost, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de DreamHost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a DreamHost
 • DreamHost: 4.7/5.0 vs. altele
 • DreamHost: 10,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că DreamHost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului DreamHost. Și la 10,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan DreamHost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company