Bluehost WordPress Review (aprilie 2023): evaluări de către experții noștri

 • Home
 • Uncategorized
 • Bluehost WordPress Review (aprilie 2023): evaluări de către experții noștri
Bluehost WordPress Review (aprilie 2023): evaluări de către experții noștri

Bluehost WordPress Review (aprilie 2023): evaluări de către experții noștri

Asociând un furnizor de găzduire de încredere cu recomandarea celui mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, iată recenzia noastră Bluehost WordPress pentru a arăta de ce aceasta este o potrivire făcută în rai.

Nenumărate companii și bloggeri folosesc conexiunea eficientă Bluehost-WordPress pentru a-și construi o prezență pe web, a-și comercializa mărcile și a-și expune produsele și ideile în masă. Ai putea fi următorul?

Aici, vom analiza principalele motive pentru a merge cu Bluehost pentru a rula site-ul dvs. WordPress – și o raționalizare a momentului în care ați putea prefera să mergeți pe o altă cale. Cu timpii de încărcare rapidi Bluehost, disponibilitatea ridicată și platforma de găzduire construită pentru WordPress, sunteți sigur că vă veți prezenta afacerea în cea mai bună lumină. Să aruncăm o privire mai atentă pentru a vedea de ce.

Revizuirea găzduirii WordPress Bluehost: 4.9 / 5.0

Verdictul este de ceva vreme. WordPress este cel mai utilizat CMS de pe planetă, alimentând peste 75 de milioane de site-uri web – adică 27% din internet. WordPress este popular din mai multe motive. Este destul de ușor de utilizat și versatil – cu peste 50.000 de plugin-uri disponibile pentru a permite utilizatorilor să creeze orice tip de site web.

În timp ce mulți furnizori oferă găzduire web pentru platforma WordPress, nu mulți se laudă cu servicii gestionate cuprinzătoare mai eficient decât Bluehost, motiv pentru care am acordat gazdei o evaluare de 4,9 din 5,0. Consultați recenzia noastră completă de mai jos pentru o vedere completă a modului în care Bluehost vă poate ajuta să intrați online.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

Revizuirea găzduirii WordPress gestionată Bluehost: 4.9 / 5.0

Pentru cei care au nevoie să-și sporească puterea de calcul WordPress sau au nevoie doar de puțin ajutor suplimentar pentru a-și rula site-ul, Bluehost oferă servicii gestionate superbe orientate spre ciudateniile și ciudateniile sistemului de management al conținutului. WP Pro include instrumente suplimentare pentru marketing prin e-mail, integrări în rețelele sociale și optimizare pentru motoarele de căutare. Fiecare dintre acestea poate fi gestionat dintr-o singură interfață intuitivă.

Și mai bine, clienții de găzduire WordPress gestionați de Bluehost se pot bucura de acces la peste 100 de teme, backup-uri automate zilnice, detectarea și eliminarea malware-ului și un mediu de pregătire care vă permite să previzualizați modificările înainte de a le publica. Aruncă o privire la recenzia noastră de mai jos:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Instalări WordPress cu 1 clic prin cPanel îmbunătățit
 • VPS cu arhitectură NGINX pentru viteză extremă
 • Protecție avansată CDN și WAF
 • Custom cPanel simplifică gestionarea site-ului WP
 • Aprovizionare instantanee și backup-uri regulate
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

De la o consolă de control WordPress personalizată până la actualizări de software de bază, Bluehost este o soluție ideală pentru serviciile de găzduire WordPress gestionate. Planurile companiei sunt ideale pentru proprietarul de site pentru prima dată, dar hardware-ul intern și tehnologiile de creștere a performanței Bluehost sunt potrivite și pentru profesioniștii experimentați de site-uri… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi alte gazde WordPress de top gestionate »

Alternative la Bluehost WordPress Hosting

Credem că Bluehost este grozav, dar nu este singurul pește din mare. La fel cum există o mulțime de alternative la WordPress atunci când vine vorba de blogging, există zeci de gazde care cer afacerea dvs. pe site-ul dvs. De fapt, Bluehost nici măcar nu este singura gazdă recomandată de echipa WordPress.

Aruncă o privire la trei dintre furnizorii noștri preferați de găzduire. Deși Bluehost poate încă deține avantajul pentru tine, fiecare dintre companiile enumerate mai jos oferă servicii gratuite la un preț similar. Acordați atenție diferitelor funcții, cum ar fi SSD-urile, capacitățile de stocare și nivelul de asistență pe care vă puteți aștepta să îl primiți.

1. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

2. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Instalări GRATUITE Cloudflare CDN și WP cu 1 clic
 • Turbo Server, viteza SSD și stocarea în cache optimizată
 • Pluginuri optimizate pentru A2 pentru performanță și securitate
 • Certificate SSL GRATUITE și asistență 24/7
 • HackScan și KernelCare GRATUITE
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

În calitate de experți în optimizarea performanței, A2 Hosting este o alegere de top pentru alimentarea site-urilor WordPress cu resurse grele. Compania oferă planuri partajate sau gestionate pentru sistemul de management al conținutului ultra-popular, beneficiile extinzându-se la Joomla, Drupal și alte platforme. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD NVMe de 50 GB – SSD NVMe nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

3. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

5 motive pentru a lua în considerare găzduirea WordPress cu Bluehost

Există o serie de cazuri care pot fi făcute pentru a găzdui site-ul dvs. WordPress cu Bluehost. Serverele gazdei sunt securizate, iar copiile de rezervă sunt create zilnic pentru a vă asigura că site-urile și datele sunt protejate. Bluehost oferă, de asemenea, proprietarilor de site-uri acces la cPanel pentru a ușura gestionarea site-urilor, domeniilor și e-mailului dintr-o interfață centralizată. Cu toate acestea, principalele argumente pentru duo-ul Bluehost-WordPress se referă la reputație, ușurință în utilizare, preț și scalabilitate.

Iată de ce Bluehost și WordPress merg mână în mână:

 1. Aprobat de echipa WordPress Core
 2. ManageWP preinstalat
 3. Preț
 4. Reduceri exclusiv pentru cititorii Gazduirweb
 5. Migrare ușoară la VPS și opțiuni dedicate atunci când sunteți gata

Lucrând împreună din 2005, Bluehost și WordPress au o istorie bogată în a ajuta companiile și bloggerii să obțină online site-uri atractive vizual. Deoarece Bluehost a creat o platformă pentru a rula CMS-ul, gazda este foarte recomandată de echipa WordPress Core.

Cu Bluehost, WordPress este preinstalat, necesitând doar câteva clicuri pentru a începe construirea unui site. Și apoi există un preț de luat în considerare. Fiind una dintre cele mai rentabile gazde WordPress din industrie, planurile Bluehost devin și mai ieftine pentru cititorii Gazduirweb. Începând de la doar 2,95 USD pe lună, planurile Bluehost permit proprietarilor de site-uri să dezvolte un site web complet funcțional și să-l activeze în doar câteva minute.

Odată ce site-ul dvs. începe să devină popular, nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la obstacolele legate de lățimea de bandă care împiedică creșterea traficului. Platforma oferită de Bluehost este scalabilă și ușor de migrat către un VPS sau un server dedicat, pe măsură ce publicul tău crește.

5 motive pentru a lua în considerare o altă opțiune

În timp ce Bluehost este foarte recomandat de echipa WordPress și de noi, există câteva caracteristici pe care alte gazde le-ar putea oferi pe care Bluehost nu le poate oferi. Fie că este vorba de performanță, costuri asociate cu serviciile gestionate sau asistență, este important să luați în considerare fiecare opțiune pe care o oferă o gazdă pentru a determina dacă un pachet este potrivit pentru dvs.

Iată câteva dintre motivele pentru a lua în considerare o alternativă la Bluehost:

 1. Nu sunt disponibile SSD-uri/hardware mai performant
 2. Serviciile gestionate costă suplimentar, în timp ce sunt incluse în InMotion
 3. Nu pot găzdui site-uri WordPress nelimitate
 4. Lipsesc optimizări, cum ar fi caracteristicile de cache WP specifice gazdei
 5. Sprijin mai bun

Nu există niciun argument că găzduirea partajată a Bluehost este ieftină; cu toate acestea, când vine vorba de servicii WordPress gestionate, prețul gazdei poate crește considerabil. Există gazde care oferă acest lucru ca parte a planurilor lor de găzduire de bază. Unele oferă chiar instrumente, cum ar fi BoldGrid, care fac din mediul WordPress o experiență și mai intuitivă.

Dacă doriți să gestionați mai multe site-uri WordPress, Bluehost probabil nu este pentru dvs., deoarece platforma sa nu permite găzduirea nelimitată WordPress. Alte gazde includ SSD-uri gratuite pentru a optimiza mai bine viteza și timpii de încărcare, așa că este important să vă faceți temele și să alegeți o gazdă potrivită direct nevoilor dvs.

TL; DR: Ne place Bluehost pentru WordPress Hosting

Indiferent dacă vă curățați sucitoarele pentru a domina industria plăcintelor sau pur și simplu doriți să scrieți pe blog despre cel mai bun cizmar de cireșe din oraș, dacă utilizați WordPress, este important să vă întindeți aluatul cu gazda potrivită. Eficiența costurilor este importantă, dar există o serie de oferte de cântărit atunci când selectați o gazdă.

Chiar și cu Bluehost, veți dori să vă asigurați că obțineți planul potrivit. Am vorbit pe larg despre serviciile sale optimizate pentru WordPress, dar am scris și recenzii aprofundate despre planurile de găzduire în cloud și VPS ale companiei. Indiferent de planul pe care îl alegeți, fiți liniștiți știind că site-ul dvs. se află în mâinile experților de încredere în găzduire, care echilibrează accesibilitatea, soluțiile de înaltă tehnologie și o armată de tehnicieni de asistență pentru clienți.

Concluzia: combinația Bluehost-WordPress este o potrivire excelentă. Este ieftin (în special pentru cititorii Gazduirweb), aprobat direct de echipa WordPress, simplu de pus în funcțiune și poate fi scalat fără probleme la VPS sau găzduire dedicată. Aceste caracteristici, împreună cu asistența 24/7 și funcționalitatea oferită de cPanel, câștigă Bluehost ratingul nostru de 4,9 din 5,0. Și, cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, nu este mare lucru de pierdut dacă oferiți o șansă Bluehost.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company