Prețuri Web.com: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Prețuri Web.com: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)
Prețuri Web.com: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)

Prețuri Web.com: planuri, caracteristici și cost lunar (aprilie 2023)

Având în vedere planurile de găzduire orientate spre afaceri de la Web.com, prețurile și alte caracteristici sunt comparații importante de făcut atunci când căutați unde să vă stabiliți site-ul sau afacerea online.

O mulțime de startup-uri tehnologice au ieșit din orașul metropolitan însorit Jacksonville, Florida – numit „următoarea Silicon Valley” și o „bijuterie ascunsă” pentru antreprenori, potrivit prognozatorilor de tendințe de afaceri. Orașul găzduiește afaceri mari și mici, de la Firehouse Subs și Bubba Burger la Stein Mart și compania noastră actuală în cauză, Web.com.

Aici, vom acoperi costurile lunare și taxele anuale ale furnizorului. Deși Web.com este cunoscut pentru un constructor intuitiv de site-uri web, echipa oferă soluții complete de găzduire web care includ înregistrarea numelui de domeniu, designul site-ului și instrumente SEO și de marketing.

Preturi de gazduire Web.com

Web.com este oarecum renumit în comunitatea de găzduire web pentru o ofertă introductivă extrem de atrăgătoare. Cândva, costa doar 50 de cenți să te înscrii pentru unul dintre planurile de bază ale companiei pentru crearea de site-uri web. Prețul a crescut oarecum de când Web.com a fost fondat în 1997. Cu toate acestea, rata inițială de înscriere este încă destul de spectaculoasă.

Singura noastră carne de vită cu prețul furnizorului este că crește după prima lună. De obicei, suntem fani ai ofertelor din primul an, dacă nu ai garanțiilor de blocare a prețului. Cu toate acestea, prețurile Web.com încă se încadrează în standardul de găzduire partajată de 2 până la 5 USD pe lună . Majoritatea gazdelor de 5 USD aduc un pic mai mult bani în acești bani, dar Web.com acoperă în continuare elementele esențiale: domeniu gratuit, spațiu de stocare din belșug, un generator de site web minunat și asistență 24/7. Puteți examina planurile Essential, Professional și Premium Web.com la fața locului sau pur și simplu consultați recenzia lui Ryan Frankel de mai jos:

Web.com

Preț lunar de pornire 1,95 USD

 • Creator de site-uri web GRATUIT sau cotație pentru un site personalizat creat pentru dvs
 • Instalări ușoare pentru WordPress, Magento, Joomla și Drupal
 • Domeniu GRATUIT cu planuri de gazduire web
 • Asistență 24/7
 • Plătiți doar 1,95 USD în prima lună (de obicei 14,95 USD/lună)
 • Începeți acum pe Web.com.

IEFTIN
EVALUAREA 3.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Web.com: Opinia expertului nostru

Web. rata inițială de înregistrare a com de 1 USD. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 300 GB GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alternative ieftine Web.com »

Cât costă Web.com în comparație cu altele?

Asociații Web.com se mândresc cu extinderea serviciilor de găzduire dincolo de configurarea inițială a site-ului și serverele. Ei au creat o multitudine de soluții de marketing online pentru a vă ajuta să stabiliți o prezență a mărcii pe web, de la design personalizat de site-uri web și configurarea magazinului de comerț electronic până la optimizarea motoarelor de căutare și publicitate cu plata-pe-clic.

Eticheta de preț de bază a companiei este, fără îndoială, atrăgătoare – dar unde se încadrează pe piața mai largă? Cu atât de mulți furnizori de găzduire care cer afacerea dvs., aruncați o privire la alți furnizori de top din industrie:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte alternative Web.com »

Costul lunar Web.com pentru domenii

În industria de găzduire, este destul de standard ca furnizorii să introducă o înregistrare gratuită a numelui de domeniu. Acest lucru este valabil mai ales pentru gazdele partajate, deoarece clienții lor includ proprietarii de site pentru prima dată care doresc o cale clară către partea de creare a conținutului din procesul de găzduire și creare a site-ului.

Unele gazde includ un domeniu gratuit pentru primul an, în timp ce altele oferă un domeniu gratuit pe toată durata contului. Web.com cade în prima tabără. Din păcate, taxa companiei pentru a vă reînnoi înregistrarea domeniului este destul de îngrozitoare – mai mult de 30 USD pe an .

Recomandarea noastră: utilizați Web.com ca rampă de lansare a site-ului dvs. web. Bucurați-vă de tarifele introductive, creați un site personalizat sau construiți unul pentru dvs. și planificați să vă mutați site-ul într-o gazdă de domeniu mai rentabilă înainte de prima zi de naștere a site-ului dvs. În timp ce sunteți cu Web.com, totuși, profitați de suplimentul de confidențialitate al domeniului care este sugerat în timpul procesului de solicitare a domeniului. Costă puțin sub 2 USD pe lună pentru a ascunde informațiile personale asociate site-ului dvs. de utilizatorii web, așa că, dacă anonimatul este important pentru dvs., aceasta este o caracteristică utilă.

Web.com

Preț lunar de pornire 1,95 USD

 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului inclusă pentru primul an de găzduire
 • Backup-uri zilnice cu certificat SSL GRATUIT și confidențialitate a domeniului
 • Conectați până la 5 adrese de e-mail personalizate
 • Obțineți informații despre performanță cu ajutorul analizei de optimizare experți
 • Instrumentele SEO vă optimizează clasamentul și reputația online
 • Începeți acum pe Web.com.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Web.com: Opinia expertului nostru

Web. rata inițială de înregistrare a com de 1 USD. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A 300 GB GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte opțiuni de găzduire a domeniului »

Costul construirii site-ului Web.com

Arena creatorilor de site-uri web este locul în care Web.com strălucește cu adevărat. Compania cu sediul în Jacksonville, Florida, este cea mai cunoscută pentru constructorul de site-uri ușor de utilizat, drag-and-drop inclus cu achiziționarea oricărui plan de găzduire, precum și pentru serviciul personalizat de creare a site-ului web realizat de dezvoltatori.

Pentru a rezuma, aveți două opțiuni pentru a construi un site cu Web.com: un generator de site-uri web gratuit, de tipul dvs., inclus în planul dvs. de găzduire sau obținerea unei cotații personalizate pentru proiectanții și dezvoltatorii companiei pentru a vă construi site-ul pentru tu. Ultima opțiune vă oferă opțiunea de a specifica că doriți să vă stabiliți prezența online pe WordPress sau altă platformă.

Primul traseu se explică de la sine. Înscrieți-vă pentru orice plan de găzduire web și bucurați-vă de simplitatea WYSIWYG, fără cod, a editorului intuitiv de site Web.com, fără taxe suplimentare. Acest instrument este grozav pentru cei care fac pe tine singuri.

Pentru non-coder care nu are timpul sau interesul să meargă pe calea bricolajului, Web.com oferă un serviciu de site web făcut pentru tine, în care un expert va crea un site personalizat, profesional pentru afacerea dvs. sau marca personală. .

Web.com

Preț lunar de pornire 1,95 USD

 • Suport tehnic 24/7
 • Colecție mare de imagini stoc
 • Sute de șabloane pentru site-uri, bloguri și magazine online
 • Spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii, videoclipuri și fișiere muzicale
 • Nume de domeniu GRATUIT cu înregistrare
 • Începeți acum pe Web.com.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Web.com: Opinia expertului nostru

Destinat utilizatorilor începători și clienților care doresc simplitate, Web. com oferă o soluție foarte rapidă și ușoară pentru obținerea unui site online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
N / A Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte opțiuni pentru crearea de site-uri web »

Ofertă introductivă frumoasă, dar există o valoare mai bună pe termen lung

Amplasat în centrul metropolitan din nord-estul Jax, Web.com nu este străin de ceea ce este nevoie pentru a lansa și a dezvolta o afacere de succes. Ca atare, serviciile companiei se adresează dezvoltării ciclului de viață complet al site-urilor web profesionale. Echipa are toate bazele acoperite – de la designul inițial și domeniile la optimizarea conținutului și căutarea plătită – cu toate acestea, considerăm că taxele de reînnoire și serviciile de marketing sunt puțin costisitoare în comparație cu cele ale concurenților. Compania oferă o afacere excelentă pentru startup, dar există gazde mai economice care oferă valoare pe termen lung. Deși Web.com este una dintre gazdele noastre cele mai recomandate pentru accesibilitate, nu este prima noastră alegere.

Consultați recenzia noastră completă despre Web.com

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Web.com este o alegere solidă, indiferent de amploare. Revizorul nostru Ryan Frankel a luat recent Web.com pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 3,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Web.com:

Web.com este o gazdă web solidă. Compania ar putea oferi mai multe funcții pentru a justifica costul, dar serviciile oferite sunt mai mult decât suficiente pentru a lansa un site standard. Creatorul de site-uri web ușor de utilizat este excelent pentru cei începători, iar echipa oferă, de asemenea, crearea de site-uri web făcută pentru dvs. Una peste alta, Web.com își propune să ofere crearea de site-uri și marketing complet.

Înainte de a vă înscrie la Web.com, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Web.com. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Web.com
 • Web.com: 3,8/5,0 față de altele
 • Web.com: 1,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Web.com este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Web.com. Și la 1,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Web.com.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company