Prețuri Shopify: 5 planuri, plus platformă POS și prețuri stoc (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Prețuri Shopify: 5 planuri, plus platformă POS și prețuri stoc (aprilie 2023)
Prețuri Shopify: 5 planuri, plus platformă POS și prețuri stoc (aprilie 2023)

Prețuri Shopify: 5 planuri, plus platformă POS și prețuri stoc (aprilie 2023)

Când ați decis să începeți o afacere (sau să duceți una existentă la noi culmi), aveți două opțiuni: verificați piața imobiliară pentru construirea unui magazin fizic sau citiți prețurile Shopify pentru a construi un centru comercial online.

Există mulți factori de luat în considerare pentru locația dvs. fizică: locația, dimensiunea, apropierea de concurenți și, desigur, costul lunar al chiriei. Cumpărăturile pentru o casă virtuală pentru afacerea dvs. online nu sunt diferite. Există zeci de platforme pentru construirea, lansarea și găzduirea unui magazin online. Acestea variază de la câțiva dolari pe lună pentru o mână de pagini de magazin care afișează mai puțin de 20 de produse până la găzduire web de nivel enterprise potrivite pentru un lanț de retail la scară masivă, cu mega meniuri pline de produse și promoții.

Shopify este, fără îndoială, una dintre cele mai auzite opțiuni pentru gestionarea unui magazin online – o alegere populară și controversată când vine vorba de cost. Să acoperim toate lucrurile despre prețurile Shopify.com:

Prețuri Shopify (sortați după preț, de la cel mai mic la cel mai mare)

În general, Shopify oferă o soluție de comerț electronic găzduită rentabilă pentru întreprinderile mici, care se extinde și pentru a servi organizațiilor mai mari. Și mai bine, puteți începe gratuit datorită unei perioade de încercare gratuită de 14 zile.

Serviciile premium ale Shopify sunt în mod natural mai scumpe decât programele open-source precum WooCommerce sau Magento, dar Shopify are grijă de toate detaliile tehnice pentru tine. Aruncă o privire la recenzia noastră pentru o idee de bază despre ce aduce Shopify la masă.

Shopify.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Vindeți prin intermediul rețelelor sociale sau al platformei de comerț găzduite
 • Creator de site-uri web GRATUIT și sute de teme
 • Produse nelimitate și lățime de bandă nelimitată
 • Sisteme de puncte de vânzare PayPal sau Shopify
 • Raportare avansată și actualizări de livrare în timp real
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Shopify este cu ușurință una dintre cele mai cunoscute platforme de generare web de comerț electronic din industria de găzduire. Planurile sunt găzduite integral, includ un instrument gratuit de creare a site-urilor și vă permit să prezentați un număr nelimitat de produse cu stocare nelimitată de fișiere. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

Prețurile Shopify pot fi împărțite în trei planuri generice de comerț electronic, plus două planuri mai puțin cunoscute pentru clienții individuali și întreprinderi. Am detaliat mai jos costurile planurilor Shopify, inclusiv taxele de tranzacție asociate.

 1. Lite: 9 USD pe lună, plus (2,9% + 0,30 USD) per tranzacție
 2. De bază: 29 USD pe lună, plus (2,6% + 0,03 USD) per tranzacție
 3. Standard: 79 USD pe lună, plus (2,4% + 0,03 USD) per tranzacție
 4. Avansat: 299 USD pe lună
 5. Plus: Personalizat

Cea mai mare săpătură împotriva Shopify: acele taxe de tranzacție neplăcute, care, din păcate, sunt destul de obișnuite între platformele de comerț electronic. Dacă vedeți că 2% este o investiție demnă în platforma robustă și bogată în funcții pe care o obțineți în Shopify, atunci de ce să nu începeți cu o încercare gratuită?

Alternative populare Shopify

În mod clar, Shopify este unul dintre liderii industriei pentru un motiv. Ușurința de utilizare a platformei și serviciile complete sunt fără îndoială impresionante, dar există o mulțime de alte căi pe care le puteți lua. Iată lista noastră cu cei mai buni furnizori de găzduire de comerț electronic, cu accent pe preț. După cum puteți vedea, de obicei preferăm să începem cu o gazdă web cu drepturi depline și să adăugăm de acolo o platformă de comerț electronic precum Weebly sau WooCommerce. Shopify are, de asemenea, o mulțime de integrări, așa că poate exista o opțiune de a vă actualiza găzduirea Shopify prin integrarea acelor sisteme în site-ul dvs. web găzduit separat.

Comparați aceste opțiuni cu Shopify și vedeți care funcționează cel mai bine pentru magazinul dvs. Fie că este vorba despre preț, opțiuni de procesare a plăților sau altă caracteristică, ar trebui să vă acoperim:

1. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru vânzare cu amănuntul, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

3. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 15,95 USD

 • Coșuri de cumpărături sau WooCommerce gestionat
 • Recenzii de produse, coduri de reducere și comenzi manuale
 • Marketing prin e-mail WordPress prin Creative Mail
 • Aplicații GRATUITE pentru forumuri, liste de corespondență și sondaje
 • Spațiu de stocare nelimitat cu credite de marketing GRATUITE
 • Începeți acum Bluehost.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

În care milioane de oameni au încredere, Bluehost este o alegere excelentă pentru a vă găzdui site-ul web axat pe comerțul electronic – mai ales dacă sunteți fan WordPress și WooCommerce. Compania de găzduire oferă un domeniu gratuit în primul an, cu o mulțime de instalări ușoare pentru coșuri de cumpărături, aplicații web și alte funcții avansate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Prețuri Shopify POS

În peisajul de vânzare cu amănuntul mobil de astăzi, aplicația Shopify POS pentru iOS și Android este minunat de utilă. Obțineți aplicația gratuit pe telefon sau tabletă, trimițând adresa dvs. de e-mail (nu este necesar un card de credit) și veți primi și un dispozitiv de citire a cardurilor gratuit.

Hardware suplimentar este disponibil pentru achiziție, inclusiv un sertar de casă de marcat, imprimantă de chitanțe, scaner de coduri de bare și un cititor de carduri EMV avansat de 89 USD. Iar software-ul vă permite să acceptați cu ușurință plăți prin carduri de credit, debit sau cadou oriunde v-ați afla.

Aplicația Shopify POS este gratuită pentru orice abonat la planul plătit Shopify.

Shopify POS se integrează perfect cu magazinul dvs. online (sau vitrina fizică, de altfel!) și puteți procesa tranzacții pe mai multe dispozitive fără costuri suplimentare. Toate funcțiile de gestionare a magazinului online Shopify, cum ar fi rapoartele de analiză și produse, pot fi găsite și într-un tablou de bord central.

Prețul acțiunilor Shopify

Compania de comerț electronic cu sediul în Canada a cunoscut o creștere extraordinară din 2014, depășind concurenții precum Square. Shopify este un candidat popular pentru oamenii care caută noi oportunități de investiții. Având în vedere că misiunea Shopify este „de a face comerțul mai bun pentru toată lumea”, investiția în acțiunile companiei ar putea fi cadoul care continuă să ofere.

Nu sunt un expert în brokeraj de acțiuni și obligațiuni, dar ultima dată când am verificat, rata curentă pentru acțiunile SHOP era doar la mai puțin de 89 USD, potrivit NASDAQ. Din nou, nu sunt un guru al investițiilor, așa că fă ce vrei cu aceste informații.

Începeți să vindeți cu un preț de reducere Shopify de 0 USD!

Vândut la vânzare cu Shopify? Înscrieți-vă astăzi și testați diversele funcții despre care am discutat astăzi aici, fără costuri, timp de două săptămâni. Nu se întâmplă chiar așa când vine vorba de testarea unui loc fizic pentru cărămidă și mortar, așa că bucurați-vă de avantajele imobiliare virtuale!

Încercați Shopify GRATUIT timp de 14 zile

În timp ce încercăm să păstrăm conținutul de pe Gazduirweb exact și actualizat, lucrurile se schimbă mereu pe minunatul web din întreaga lume! Dacă ați observat o discrepanță în tarifele de preț Shopify.com pe care le-am subliniat în acest ghid, vă rugăm să ne anunțați trimițându-ne un rând!

Vedeți recenzia noastră completă despre Shopify

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Shopify este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Toby Sembower a luat recent Shopify pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Toby despre Shopify:

Shopify este o resursă minunată dacă doriți să construiți un site exclusiv de comerț electronic. Experții Shopify înțeleg nevoile comercianților și răspund pachetelor complet găzduite ale companiei pentru a le satisface. Plătiți puțin mai mult pentru funcții suplimentare și avansate, dar este destul de ușor să găsiți un plan care se potrivește așteptărilor dvs. în limita bugetului dvs.

Înainte de a vă înscrie la Shopify, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Toby pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Shopify. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a Shopify
 • Shopify: 4.6/5.0 față de altele
 • Shopify: 29,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Shopify este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Shopify. Și la 29,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Shopify.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company