12 cele mai bune prețuri de găzduire web comparate (aprilie 2023)

12 cele mai bune prețuri de găzduire web comparate (aprilie 2023)

12 cele mai bune prețuri de găzduire web comparate (aprilie 2023)

Compararea prețurilor de găzduire web este mult ca alegerea unui restaurant. Puteți cheltui 8 USD pe un simplu burger – sau puteți plăti 30 USD pentru toate ingredientele de lux care fac burgerul de nerecunoscut.

Din punctul meu de vedere, un burger bun (și un plan de găzduire partajată) ar trebui să ofere simplitate, cu toate elementele care lucrează spre scopul mușcăturii perfecte. Gazduirea web este similara; opțiunile scumpe sunt populare deoarece etichetele de preț vin cu nume de mărci ale căror reputații promit un meniu de cinci stele de opțiuni de găzduire web.

Dar unii dintre furnizorii de găzduire mai puțin cunoscuți oferă performanțe și funcționalități similare în comparație cu concurenții mai mari, la prețuri mult mai rezonabile. Să comparăm!

1. Prețuri de găzduire web 1&1 IONOS – Începând de la 1,00 USD/lună

Afișând viteze de încărcare a paginii mai rapide decât mulți alți furnizori de top din industrie (vorbim despre Bluehost și GoDaddy), 1&1 IONOS oferă performanțe uimitoare la o rată la fel de remarcabilă.

Pentru doar 1 USD pe lună, clienții se vor bucura de spațiu de stocare nelimitat, împreună cu gratuități, cum ar fi înregistrarea unui domeniu, certificat SSL, e-mail și backup-uri și recuperare zilnice.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Dincolo de viteză, ne place grija pe care 1&1 IONOS o acordă în protejarea datelor clienților. Pe lângă timpul de funcționare standard de 99,9%, compania menține centre de date georedundante, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. este reflectat în două locații.

Suportul PHP extins mărește compatibilitatea aplicațiilor, lăsându-vă să utilizați orice tehnologie doriți fără să vă faceți griji cu privire la actualizări și întreținere.

Când aveți îndoieli, serviciile populare și asistența 1&1 IONOS sunt gata să vă ajute 24/7 prin telefon, chat live și e-mail.

2. Prețuri de găzduire web Hostinger — Începând de la 1,99 USD / lună

Pe măsură ce concurența în industria de găzduire partajată la prețuri accesibile continuă să se strângă, Hostinger reușește cumva să ofere clienților o mulțime de caracteristici suplimentare, păstrând în același timp costul de găzduire a site-ului web printre cele mai mici din jur.

În timp ce stocarea nelimitată și lățimea de bandă sunt norme în alte părți, Hostinger introduce, de asemenea, site-uri web nelimitate, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și nume de domenii parcate pentru majoritatea clienților.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Utilizatorii Hostinger pot alege o copie de rezervă săptămânală sau zilnică și un certificat SSL opțional pentru protecție suplimentară de securitate.

Apreciem în special potențialul de creștere pe care Hostinger îl oferă proprietarilor de site-uri. Puteți începe cu un plan fără pretenții, redus pentru un site.

Sau, puteți adăuga și personaliza rapid opțiunile pentru a include găzduirea de domenii și e-mail, cu configurații optimizate pentru WordPress înainte de a trece la un plan de găzduire cloud sau VPS la fel de accesibil.

Dacă sunteți interesat să vedeți despre ce este vorba despre opțiunea de găzduire parvenită a industriei, faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Hostinger.

3. Prețuri de găzduire web Bluehost — Începând de la 2,95 USD / lună

Când vă gândiți la Bluehost, primul lucru care vă vine în minte ar trebui să fie o valoare mare la o primă scăzută. Serviciul de găzduire web partajat al gazdei este o modalitate excelentă de a obține cel mai bun profit pentru banii dvs.

Bluehost permite gestionarea simplă a domeniilor, permițând utilizatorilor să urmărească, să transfere sau să actualizeze domenii într-o locație centralizată. Conturile de e-mail nelimitate sunt, de asemenea, incluse și vin cu filtre, POP3 securizat și compatibilitate cu clienții terți, printre alte caracteristici.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Proprietarii de site-uri pot fi siguri că site-urile și conținutul lor sunt în siguranță, deoarece Bluehost creează zilnic copii de rezervă ale conturilor de găzduire.

Bluehost asigură, de asemenea, performanță optimă a site-ului – chiar și într-un mediu de server partajat – prin recunoașterea site-urilor care consumă o mulțime de resurse și realocarea temporară a acestora către un alt server web.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire a site-urilor web ieftină, scalabilă, Bluehost poate fi pentru dvs.

4. Prețuri de găzduire web iPage — Începând de la 1,99 USD / lună

Nu vă lăsați păcăliți de preț. Deși este una dintre cele mai ieftine opțiuni de găzduire de acolo, iPage are o listă lungă de suplimente care o pun în mod regulat în partea de sus a recenziilor noastre.

Cu un generator web gratuit și mii de șabloane receptive, utilizatorii iPage pot pune în funcțiune site-uri cu aspect profesional în cel mai scurt timp. Unele dintre caracteristicile de bază ale iPage includ spațiu nelimitat pe disc, lățime de bandă scalabilă și un nume de domeniu gratuit pentru un an.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Site-urile găzduite cu iPage se bucură de o disponibilitate ridicată, iar gazda ieftină oferă un software de backup eficient pentru a proteja datele și a restabili site-urile online în cazul unei catastrofe. Alte utilități de găzduire includ manageri de fișiere și FTP, pagini de eroare personalizate, suport audio și video, printre altele.

Cu magazinul online gratuit al iPage, integrarea PayPal și cărucioarele de cumpărături ușor de utilizat, comerțul electronic este o întreprindere mai puțin descurajantă. Dacă sunteți interesat de găzduirea de top de la iPage, citiți mai multe în recenzia noastră.

5. Prețuri de găzduire InMotion — Începând de la 2,29 USD / lună

Orientat către proprietarii de site-uri care caută calitate în furnizorul lor de găzduire web ieftin, InMotion Hosting îmbină perfect infrastructura îmbunătățită cu prețuri și caracteristici atractive.

Compania de găzduire oferă gratuități chiar de la început, oferind utilizatorilor un constructor de site-uri cu sute de șabloane de design, împreună cu înregistrarea gratuită a domeniului, certificat SSL și migrarea site-ului fără probleme.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Și mai bine, InMotion are printre cele mai bune echipe de servicii pentru clienți din afacere, cu asistență 24/7 disponibilă prin chat, telefon și e-mail.

De la început, clienții InMotion Hosting sunt configurați pentru a-și crea blogul perfect, magazinul online, portofoliul sau serviciul de rezervare de întâlniri pentru a-și spori profilul de afaceri. În plus, o garanție lungă de rambursare a banilor de 90 de zile vă oferă timp suficient pentru a vedea dacă compania de găzduire web este cea mai potrivită pentru dvs.

Dacă ceea ce căutați este găzduirea web puternică, dar accesibilă și ușor de utilizat, nu căutați mai departe decât InMotion Hosting.

6. Prețuri de găzduire web HostGator – Începând de la 2,64 USD

HostGator a apărut în 2002, când fondatorul Brent Oxley știa că le poate oferi proprietarilor de site-uri găzduire de top la o fracțiune din ceea ce percepea concurența. El a conceput un plan de afaceri în camera sa de cămin și, în decurs de un an, a primit mii de clienți.

HostGator este cunoscut pentru planul său de găzduire web accesibil cu bugetul pe care antreprenorii web și companiile îl folosesc pentru a-și construi o prezență online.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Creatorul de site-uri web proprietar al gazdei oferă un mediu de tip drag-and-drop și o gamă largă de șabloane care facilitează crearea și funcționarea unui site.

De asemenea, HostGator oferă clienților acces la o serie de platforme CMS și eCommerce, inclusiv WordPress, Joomla, Drupal și Magento, printre altele.

La un preț de pornire de doar 2,64 USD pe lună și o garanție de rambursare a banilor de 45 de zile, nu este mare lucru de pierdut prin înscrierea la servicii cu HostGator.

Pentru a afla despre toate avantajele de care beneficiază clienții HostGator, asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă.

7. Prețuri de găzduire web SiteGround — Începând de la 2,99 USD / lună

Disclaimer: Tariful lunar SiteGround este vizibil mai mare decât al altora din lista noastră de comparare a prețurilor. De ce să le includă?

Pentru că, cu SiteGround, veți obține o experiență de găzduire în cloud de clasă mondială, susținută de Google Cloud Platform. Asta înseamnă performanță incredibil de rapidă, lățime de bandă nemăsurată și timp de funcționare de neegalat.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Compania de găzduire este cunoscută pentru crearea de soluții personalizate pentru asistența clienților, promițând rate de satisfacție vertiginoase și reținerea clienților.

SiteGround este perfect pentru cei cu un site WordPress în plină dezvoltare, deoarece serviciile gazdei web sunt recomandate de echipa de conducere a sistemului de management al conținutului.

Dependența companiei de găzduire de cloud înseamnă că serviciile nu sunt împărțite în planuri de găzduire partajate, VPS sau dedicate. Mai degrabă, vă puteți adapta planul la nevoile dvs. specifice.

8. Prețuri de găzduire A2 — Începând de la 2,99 USD / lună

Dacă sunteți în căutarea unui motor puternic pentru a vă accelera site-ul și pentru a optimiza timpul de încărcare, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Gazda se mândrește cu serviciul de găzduire de încredere și de înaltă performanță pe care îl oferă.

Pachetul de găzduire Starter de la A2 Hosting vă va oferi un site web, cinci baze de date, stocare și transfer nelimitat și popularul panou de control cPanel. Planurile de nivel superior vin cu site-uri, baze de date, stocare și transfer nelimitat, precum și SSL și SSD gratuite.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Pachetul Turbo al gazdei face exact ceea ce sugerează numele său. Cu Turbo, site-urile rulează de până la 20 de ori mai repede datorită serverului A2 reglat. Acest pachet vine și cu un accelerator de site, mărind și mai mult vitezele.

Extinzându-și reputația de performanță la serviciile profesionale de găzduire a e-mailurilor, A2 Hosting este una dintre favoritele noastre de recomandat pentru afacerile în creștere (unde banii și milisecundele contează!). Deși se poate începe cu un plan de server partajat, proprietarii de afaceri pot scala cu încredere și pot avansa la una dintre opțiunile de găzduire VPS ale companiei sau de server dedicat. Prețurile competitive, performanța și asistența se vor scala cu dvs.

Cu acest tip de optimizare a performanței și o echipă de asistență gata să vă ajute non-stop, A2 Hosting ar putea fi o alegere excelentă pentru site-ul dvs.

Dacă sunteți încă la gard, citiți versiunea noastră cuprinzătoare despre A2 Hosting.

Alte prețuri populare pentru servicii de găzduire web

Google Cloud Platform, Amazon Web Services și Rackspace sunt trei nume recunoscute care oferă servicii de găzduire web remarcabile (deocamdată omitem Microsoft Azure).

Dar prețurile și tehnologiile avansate pot fi o pastilă greu de înghițit pentru începători – și de înțeles.

Fiecare serviciu își calculează prețurile de găzduire în mod diferit, pe baza diferitelor seturi de caracteristici incluse și adesea solicită clienților să-și construiască mediile personalizate.

Pe partea bună, veți obține exact cantitatea de resurse de care aveți nevoie. Cu toate acestea, construirea și operarea instanțelor cloud nu este pentru începători sau slabi de inimă.

De aceea, evidențiem și Cloudways, care oferă servicii gestionate hands-on alimentate de infrastructura premium a celorlalte companii.

Costul de intrare în toți cei trei furnizori poate fi exorbitant în funcție de natura site-ului dvs. Prețul pachetelor de găzduire poate crește odată cu creșterea traficului și tipul de soluție pe care doriți să o utilizați.

9. Cloudways — Începând de la 7,50 USD / lună

Știm că Google și Amazon au servicii cloud incredibile, la fel ca liderii din industrie precum Digital Ocean, Linode și Vultr. Cu toate acestea, aceste servicii ala carte pot fi greu de configurat, configurat și întreținut pentru începători.

Aici intervine Cloudways. Furnizorul de găzduire în cloud conectează clienții la toate tehnologiile și capabilitățile moderne ale titanilor din cloud – precum și asistența practică și experiența tehnică pentru a vă face trecerea la cloud cât mai lipsită de stres.

Puteți încerca gratuit serviciile de găzduire web cloud ale furnizorului pentru o perioadă scurtă de timp.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Pur și simplu alegeți prin ce furnizor și regiunile geografice doriți să vă găzduiți site-ul sau aplicația, iar Cloudways se ocupă de restul.

Vă veți bucura în continuare de același model de preț în cloud, cu plata pe măsură, care începe remarcabil de accesibil și se extinde la fel de mult pe cât solicită traficul dvs.

Sigur, Cloudways este adesea puțin mai scump decât dacă ați merge direct la furnizorii de servicii cloud, dar am descoperit că economiile de timp compensează mai mult decât orice costuri suplimentare.

Veți fi mult mai mulțumit de asistența receptivă 24/7/365, tablouri de bord ușor de utilizat pentru conturi, backup-uri automate offsite și certificate SSL gratuite și migrări de site.

10. Prețuri de găzduire web Amazon – Începând de la 12,00 USD / lună

Deși Amazon Web Services include un nivel gratuit de găzduire web cu multe servicii populare, nu este o soluție permanentă. Să ne facem timp să examinăm prețurile care înconjoară serviciile lor premium, complete.

Similar cu Google Cloud Platform, AWS oferă medii scalabile la nivel de întreprindere în care să-și livreze site-urile și aplicațiile.

Am publicat un articol care acoperă modelul flexibil AWS, cu plata pe măsură, pentru serviciul său de infrastructură cloud. Pentru companiile care nu doresc să aloce o mare parte din bugetele lor serviciilor de găzduire pe termen lung, AWS ar putea fi potrivit.

Cu toate acestea, AWS este una dintre opțiunile mai confuze de pe lista noastră, deoarece organizația oferă zeci de servicii specializate pentru a vă rula site-ul sau aplicația.

Dacă vă uitați la AWS pentru găzduirea site-ului dvs. de afaceri, probabil că veți dori să utilizați EC2. Un server cloud cu aceleași specificații ca și mașina noastră Google Cloud (2 vCPU și 8 GB memorie) va costa 0,0168 USD pe oră sau o atingere peste 12 USD pe lună.

Am descoperit că Lightsail, o ofertă mai recentă (și mai accesibilă) care permite utilizatorilor să implementeze pur și simplu un server virtual, nu prea are puterea de a face față cerințelor riguroase ale unui public mai larg. Acest serviciu este cel mai bun pentru site-uri personale și proiecte secundare.

Per total, costurile dvs. AWS pot varia în funcție de caracteristici și de cât de mult trafic primește site-ul dvs. Așadar, dacă afacerea dvs. online crește rapid, costurile de găzduire ale AWS ar putea afecta rezultatul final.

11. Prețuri pentru găzduirea web Google — Începând de la 49,00 USD / lună

Cel mai nou dintre furnizorii majori, modelul de preț al Google Cloud Platform este mai simplu decât concurenții. Gazda web cu siguranță nu este cea mai ieftină, dar apreciem interfețele familiare și abordarea simplificată a găzduirii.

Proprietarii de site-uri se pot aștepta să plătească aproximativ 50 USD pe lună pentru cel mai simplu server cloud al Google, care vine cu 2 vCPU și 8 GB de memorie.

Fiind un serviciu cloud foarte configurabil, Google facturează clienții în funcție de gigabyte de stocare utilizat. Ultima verificare, clienții vor cheltui 0,040 USD pe lună pentru spațiu pe disc standard, 0,170 USD pentru stocare SSD de mare viteză și până la 0,340 USD pentru spațiu SSD optimizat la nivel regional.

TechRepublic a publicat o detaliere excelentă a prețurilor Google în comparație cu AWS, care a arătat că primul era mai ieftin cu 15 până la 41% în urmă cu câțiva ani. Prețurile fluctuează destul de mult, așa că asigurați-vă că efectuați cercetări atunci când sunteți gata să vă înscrieți.

Per total, Google se descurcă destul de bine atunci când vine vorba de războiul asupra prețului și performanței în rândul marilor furnizori de cloud – deși s-ar putea să nu pară așa după ce a aflat despre alternativele mai ieftine de mai sus.

12. Prețuri pentru găzduirea web Rackspace — Începând de la 74,00 USD / lună

Rackspace oferă o serie de soluții de găzduire și servicii gestionate. Brandul premium al companiei înseamnă că veți vedea hardware și infrastructură superioare și unele dintre cele mai bune asistență și servicii gestionate din industrie.

Cu toate acestea, găzduirea site-ului dvs. într-un mediu cloud cu Rackspace va costa destul de mulți bănuți. Rackspace oferă un calculator de preț pentru a oferi estimări în acest sens. Pentru scopurile noastre, să vedem cât de mic putem obține costul.

Serverul de bază de uz general al gazdei – semnificativ mai mic decât cei pe care le-am comparat cu AWS și Google – vine cu 1 vCPU și 1 GB de RAM. Din fericire, Rackspace taxează pentru stocare separat; configurația noastră vine cu SSD de 20 GB.

Această configurație simplă costă puțin mai mult de 24 USD pe lună. Cu toate acestea, va trebui să adăugați serviciile gestionate necesare ale companiei pentru o taxă lunară de 50 USD, ceea ce duce la 74,56 USD ultima dată pe care am verificat-o.

Suplimentul de asistență gestionat pare extrem, dar acesta este ceea ce diferențiază Rackspace.

Agenții de asistență utili pot fi greu de găsit cu AWS și Google, dar angajații prietenoși de la Rackspace vor prelua toate sarcinile obositoare de gestionare a serverului, lăsându-vă mai mult timp pentru a vă crea și conduce afacerea.

Revista online Ecommerce Guide a oferit o imagine de ansamblu destul de bună asupra diferitelor opțiuni de găzduire ale Rackspace și a defalcat costurile de găzduire dedicate ale companiei. Accesul la această opțiune crește prețurile exponențial.

Care sunt prețurile medii de găzduire web pentru fiecare tip de plan?

După cum se arată în această postare, costul găzduirii web poate varia foarte mult – de la 2 USD la 200 USD pe lună. Desigur, costul serviciului se corelează cu resursele serverului, integrările terțe părți și personalul de asistență promis în pachet.

In medie:

 • Planurile de găzduire pe server partajat costă mai puțin de 10 USD pe lună
 • Prețurile planului de găzduire WordPress variază în jurul costului pachetelor standard de găzduire partajată
 • serverele private virtuale sau planurile de găzduire VPS costă între 5 și 17 USD pe lună
 • Prețurile serverelor dedicate acoperă gama, de la un preț lunar de 50 USD la sute sau mii cheltuite pe mașini configurate personalizat

Notă: oriunde vedeți cuvântul „gestionat”, așteptați-vă la un preț umflat. Furnizorii de găzduire gestionată, inclusiv cei care oferă găzduire WordPress gestionată, percep tarife mai mari datorită liniștii suplimentare legate de întreținerea serverului fără mâini, asistență avansată pentru depanare și acces sporit la personalul de asistență (de exemplu, chat live sau chiar un reprezentant de cont personal) .

Care furnizor de găzduire web oferă cel mai mic preț?

La momentul în care acest articol a fost actualizat ultima dată, 1&1 IONOS este în frunte pentru cel mai mic preț de găzduire. La 1,00 USD pe lună, planurile de găzduire partajată ale companiei reduc bariera financiară de intrare pentru proprietarii de site-uri web pentru prima dată. Pe măsură ce gazda web continuă să capteze mai multă cotă de piață, bănuim că valoarea preț-performanță dă roade.

13. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Hostinger prezintă o secundă apropiată cu planuri de găzduire partajată care pornesc de la 1,99 USD pe lună; pe locul al treilea este iPage (1,99 USD/lună), iar furnizorii de găzduire web cu buget rămași tind să ofere pachete în intervalul mai mic de 5 USD.

Luați în considerare una dintre gazdele noastre preferate la preț redus și de mare valoare pentru cel mai bun serviciu de găzduire web oferit la cele mai mici tarife. Veți observa câteva nume de mărci cunoscute.

Utilizați coduri promoționale și obțineți recompense pentru cele mai bune oferte de server

Așadar, iată puțin: așa cum este cazul hamburgerilor, cele mai scumpe opțiuni de găzduire cu toate clopotele și fluierele s-ar putea să nu ofere neapărat mușcătura perfectă (octetul?).

Rackspace, Google și AWS pot fi potrivite pentru organizațiile mari, la nivel de întreprindere, dar alternativele mai ieftine oferă un nivel similar de servicii la o fracțiune din costul de găzduire web.

Până când sunteți gata să treceți la platforma Google Cloud sau un cluster Amazon în cloud, considerați campaniile o gazdă bugetară al cărei meniu de servicii este plin de funcții competitive. Mai bine, folosește unul dintre codurile noastre de reducere pentru a câștiga până la 70% reducere la planurile populare.

Vezi recenzia noastră completă despre 1&1 IONOS

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, 1&1 IONOS este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Alexandra Anderson a luat recent 1&1 IONOS pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,7 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre 1&1 IONOS:

1&1 IONOS, o gazdă web de top, oferă soluții pentru a satisface nevoile tuturor clienților. În urma unui rebrand din 2018, compania și-a concentrat prioritățile pe asistența clienților și pe prețuri transparente. Datorită consultanților personali dedicați, numeroaselor opțiuni de creare de site-uri și unei varietăți de oferte cloud, clienții pot avea încredere în 1&1 IONOS pe termen lung.

Înainte de a vă înscrie la 1&1 IONOS, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de 1&1 IONOS. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a 1&1 IONOS
 • 1&1 IONOS: 4.7/5.0 vs Alții
 • 1&1 IONOS: 1,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că 1&1 IONOS este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului 1&1 IONOS. Și la 1,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan 1&1 IONOS.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company