15 platforme ieftine de găzduire a blogurilor (aprilie 2023) – 0,99 USD până la 3,95 USD

 • Home
 • Uncategorized
 • 15 platforme ieftine de găzduire a blogurilor (aprilie 2023) – 0,99 USD până la 3,95 USD
15 platforme ieftine de găzduire a blogurilor (aprilie 2023) – 0,99 USD până la 3,95 USD

15 platforme ieftine de găzduire a blogurilor (aprilie 2023) – de la 0,99 USD la 3,95 USD

În noua realitate a unei pandemii la nivel mondial, platformele ieftine de găzduire a blogurilor oferă o modalitate promițătoare de a comunica și de a vă conecta în siguranță cu prietenii și oameni care au aceleași idei din întreaga lume.

În plus, găsirea unei gazde de blog care oferă servicii cu costuri reduse fără a sacrifica performanța, suportul sau capacitatea de utilizare este mai ușoară decât crezi. Ne-am scufundat în tărâmul găzduirii web pentru a găsi cea mai bună platformă de blogging care vă permite să vă împărtășiți mesajul fără a pierde banca.

Alăturați-vă celor peste 31 de milioane de scriitori online din SUA care și-au actualizat blogul cel puțin o dată pe lună, făcând primul pas cu una dintre gazdele de mai jos. Cine știe, s-ar putea să găsești chiar și o modalitate de a câștiga bani cu blogul tău!

Cele mai bune platforme ieftine de găzduire a blogurilor

Prețurile competitive pentru găzduirea web sunt pe radarele gazdelor din 1995, când GeoCities, Angelfire și Tripod au ajuns până la a oferi un plan gratuit. Instrumentele de publicare ușor de utilizat mențin, în mod similar, prețurile scăzute atunci când caută să începi un blog.

Fie că scrii pe blog despre nebunile pisicii vecinului tău sau că creezi un blog profesionist pentru a atrage atenția asupra organizației tale, acest ghid vă poate ajuta să găsiți cel mai economic furnizor de găzduire web care să vă satisfacă nevoile.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Serviciul de găzduire web foarte apreciat de la Bluehost impresionează continuu cu caracteristici precum o interfață cPanel ușor de utilizat, un generator de site-uri web integrat, migrarea gratuită a site-ului și timpul de funcționare competitiv.

Dacă intenționați să utilizați găzduirea WordPress pentru a vă crea site-ul blog, Bluehost este unul dintre cele trei servicii de găzduire web recomandate în mod explicit de conducerea sistemului de management al conținutului ultra-popular.

Gazda principală va migra chiar și un site web WordPress existent gratuit și va include înregistrarea domeniului fără costuri, certificatul SSL și rețeaua de livrare a conținutului.

 • Număr de site-uri live: peste 2,1 milioane
 • Tipuri de planuri: Găzduire partajată pentru un singur site web cu spațiu de 50 GB pe site și lățime de bandă necontorizată sau planuri pentru mai multe site-uri web cu spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă nemăsurată. Utilizatorii WordPress au mai multe pachete specializate disponibile, de asemenea.
 • Timp de funcționare: fără garanție
 • Securitate: Bluehost nu reduce securitatea, folosind certificate SSL, CloudFlare, Spam Experts, SiteLock, CodeGuard, Postini și multe altele pentru a proteja clienții și vizitatorii acestora

Cu toate acestea, proprietarii veterani de site-uri care doresc să fie economiști vor dori probabil să-și mute singuri blogul existent dacă nu folosesc WordPress. În timp ce alți furnizori transferă în mod regulat site-urile web ale clienților gratuit, Bluehost percepe o taxă de migrare unică de 150 USD.

Bluehost funcționează, de obicei, la egalitate cu alte servicii de găzduire web, îndeplinind sau depășind standardele din industrie la nivel general, inclusiv oferind în mod regulat un timp de funcționare de peste 99,9%.

Unii ar putea considera că este interesant faptul că Bluehost nu oferă o garanție de funcționare, dar Bluehost este unul dintre cele mai sigure pariuri din jur atunci când vine vorba de găzduire low-cost atât pentru începători, cât și pentru proprietarii de site-uri experimentați.

Cu peste 2 milioane de site-uri care utilizează Bluehost și asistență prietenoasă 24/7 disponibilă pentru a vă ajuta la fiecare pas, nu ezităm să recomandăm bloggerilor compania de găzduire atemporală.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Ești un blogger începător și nu știi cum să faci rost de mingea? Hostinger are asistență utilă pentru clienți 24/7 și instalări de software cu un singur clic pentru a ajuta începătorii să înceapă.

Chiar dacă sunteți un blogger mai experimentat, gazda web oferă tehnologii premium, cum ar fi serverul web LiteSpeed, pentru a crește viteza blogului dvs. și accesul Git pentru controlul integrat al versiunilor.

Și mai bine, ne place cum Hostinger oferă în mod regulat reduceri – chiar și până la 80% sau 90% – pe lângă planurile sale deja surprinzător de accesibile. Aflați mai multe despre gazda web:

 • Număr de site-uri live: peste 602.000
 • Tipuri de planuri: Găzduire pentru un singur site web cu stocare de 10 GB și lățime de bandă de 100 GB sau până la 100 de site-uri web cu stocare de 100 GB și lățime de bandă nelimitată. Sunt disponibile și planuri optimizate pentru WordPress
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Securitate: Pe lângă certificatele SSL gratuite și serverele de nume protejate de CloudFlare, Hostinger realizează backup săptămânal, oferă acces SSH și instrumente de colaborare securizate

Este posibil să faceți o dublă apreciere a prețului uluitor Hostinger de doar 1,99 USD pe lună. Aceasta nu este o greșeală de scriere! Făcând găzduirea atât de accesibilă, Hostinger speră să păstreze clienții pe termen lung.

Cu toate acestea, câteva mici riduri pot ieși în evidență clienților. Dacă sunteți obișnuit cu panoul de control tradițional cPanel, va trebui să vă adaptați la hPanelul proprietar Hostinger – o sarcină ușor de navigat, având în vedere designul său atrăgător din punct de vedere vizual și sistemele ușor de utilizat.

Toate întrebările clienților și asistenței tehnice trec prin chat. Deși puteți contacta rapid un tehnician de ajutor în orice moment al zilei sau al nopții, unora le place să aibă opțiunea de a suna.

Hostinger este un serviciu solid, care are puține dezavantaje, compania refuzând să facă curbe pentru a-și face prețul mai profitabil. Compania include un domeniu gratuit, certificat SSL, conturi de e-mail, rețea de livrare a conținutului și garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

Pe scurt, dacă sunteți în căutarea celui mai ieftin preț pe termen lung de pe piață, nu căutați mai departe decât Hostinger.

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Dacă doriți o platformă de blogging găzduită cu nume super drăguțe pentru planurile sale de găzduire a site-ului, consultați HostGator.

Planurile sale Hatchling și Baby sunt grozave pentru bloggerii personali, iar compania oferă și un plan de afaceri (deși, din păcate, numele său nu vine cu un fler special).

Cu toate acestea, numele drăguțe nu vor însemna nimic odată ce planul este selectat, așa că puteți lua în considerare, de asemenea, să vă înscrieți la HostGator datorită suportului excelent, angajamentului de a ajuta utilizatorii să funcționeze, stocării extinse și suportului pentru o varietate de limbaje de programare.

 • Număr de site-uri live: peste 770.000
 • Tipuri de planuri: Toate găzduirea partajată vine cu stocare și lățime de bandă nelimitate, plus crearea de site-uri și instalări de software cu un singur clic. Faceți upgrade cu ușurință și la planuri WordPress specializate.
 • Timp de funcționare: 99%
 • Securitate: firewall personalizat, regulă de securitate mod mare, protecție DDoS, centre de date extrem de sigure, alte măsuri de securitate confidențiale, împreună cu SiteLock și alte upgrade-uri

Apreciem cu siguranță HostGator pentru că oferă gratuități standard, cum ar fi certificatul SSL gratuit, înregistrarea unui domeniu de un an, rețeaua de livrare a conținutului și transferurile gratuite de site.

Gazda web îndulcește și mai mult afacerea, incluzând conturi de e-mail nelimitate și o garanție de rambursare a banilor mai lungă decât media de 45 de zile.

HostGator ușurează și mai mult orice temere pe care clienții le pot avea cu privire la începerea primului lor blog, oferind un constructor de site-uri web unic. Dezvoltat intern, Gator oferă o modalitate ușoară de a crea designul viselor tale, fără a fi nevoie să înveți să codifice.

Am descoperit că Gator este un constructor drag-and-drop extrem de ușor de utilizat, dar este posibil să trebuiască să plătiți suplimentar pentru instrument, în funcție de planul pe care îl alegeți.

Spre deosebire de alții de pe listă, HostGator nu include automat un CDN – dar vă puteți conecta cu ușurință la alți furnizori precum CloudFlare, care le permite utilizatorilor să-și folosească gratuit rețeaua globală.

Planurile pot varia de la o lună la trei ani, cu reduceri mai bune cu cât alegi mai mult. Nu este nevoie să vă angajați într-o investiție pe termen lung atunci când puteți testa apele cu un plan de găzduire lunar.

În general, HostGator este un serviciu solid. Deși nu este chiar o platformă gratuită, posibilitatea de a încerca HostGator pentru doar câțiva dolari în fiecare lună vă poate ajuta să vă oferiți o liniște sufletească dacă doriți doar să vă scufundați în domeniul blogging-ului.

4. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Găzduind peste 17 milioane de site-uri web pe internet, GoDaddy este cel mai recunoscut brand de găzduire din lume.

În timp ce tehnicile de marketing foarte vizibile și robuste ale companiei au plasat numele companiei și logo-ul colorat pe panouri publicitare și televizoare, GoDaddy a construit, de asemenea, tehnologia și infrastructura pentru a oferi găzduire de mare putere pentru bloggeri.

S-ar putea ca vremurile cu chipul Danicăi Patrick pe panouri publicitare să fie dispărute, dar credem că veți fi de acord că cea mai nouă strategie de marketing a GoDaddy este una care trebuie să treacă în urmă.

Cel mai important element al #OpenWeStand este furnizarea de site-uri web gratuite și sfaturi de marketing pentru întreprinderile mici și susținătorii acestora. Citiți mai multe despre obiectivele și impactul concentrării pe construirea unei prezențe de afaceri online.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a începe un blog auto-găzduit pentru afacerea dvs., v-am găsit potrivirea!

 • Număr de site-uri live: peste 17,2 milioane
 • Tipuri de planuri: planul pentru un singur site web vine cu 100 GB de stocare și lățime de bandă necontorizată, în timp ce alte planuri includ resurse nelimitate și viteze de procesare îmbunătățite
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Securitate: SSH, FTP peste SSL (FTPS)

Dacă sunteți în căutarea unui ghișeu unic, GoDaddy este o opțiune excelentă. Majoritatea planurilor vin cu certificatul SSL gratuit obișnuit, administrarea DNS, înregistrarea domeniului și contul de e-mail.

Interesant este că GoDaddy oferă noilor clienți o probă gratuită de un an a e-mailului Microsoft 365 – perfect pentru a crea liste de abonați și buletine informative pentru a informa și a interacționa cu publicul.

Garanția de rambursare a banilor de 30 de zile este standard pentru majoritatea gazdelor, dar apreciem politica de rambursare de 48 de ore a companiei pentru planurile lunare.

Cu peste 150 de scripturi de instalare ușoare din care să aleagă, clienții GoDaddy nu vor avea lipsă de CMS sau instrumente de blogging la dispoziția lor atunci când vine timpul să scrie.

5. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

A2 Hosting și-a făcut un nume, acordând prioritate vitezei și fiabilității. Serverele Turbo ale companiei sunt configurate și optimizate pentru a oferi servicii de găzduire de peste 20 de ori mai rapid decât concurenții.

Gazda web avansată îmbină tehnologiile sale avansate de server cu un suport larg pentru tot felul de programe de blogging, sisteme de gestionare a conținutului, limbaje de programare, buletine informative prin e-mail, forumuri și alte platforme pentru a dezvolta implicarea cititorilor.

 • Număr de site-uri live: peste 62.000
 • Tipuri de planuri: planul pentru un singur site web vine cu stocare SSD de 100 GB și lățime de bandă nelimitată, în timp ce alte planuri acceptă site-uri web, stocare și lățime de bandă nelimitate
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Securitate: Suita Perpetual Security de la A2 Hosting include protecție HackScan, împreună cu DDoS și apărare cu forță brută, un firewall dublu și monitorizare non-stop a serverului

A2 Hosting conectează bloggerii cu aproape 40 de programe pentru a vă ajuta să scrieți, editați, publicați și distribuiți conținutul dvs. Cu siguranță vei găsi soluția potrivită!

Ca și alte companii, A2 Hosting oferă o rambursare completă dacă anulați în primele 30 de zile. Cu toate acestea, puteți anula și după perioada inițială de 30 de zile, iar gazda va rambursa suma proporțională pentru timpul neutilizat – un pic ca un card „Ieșiți fără închisoare”.

Dacă îți dai seama la șase luni de la începutul contractului de servicii că timpii de funcționare nu sunt la egalitate, nu trebuie să petreci următoarele 30 de luni închis.

Găzduirea A2 poate fi puțin mai scumpă pe termen lung, dar bloggerii profesioniști vor găsi, fără îndoială, o mare valoare în infrastructura și suportul premium ale companiei.

6. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Multe dintre opțiunile pe care le-am prezentat până acum vă permit să testați apa înainte de a vă lua un angajament – dar niciuna nu se aseamănă cu garanția de rambursare a banilor de 90 de zile de lider în industrie a InMotion Hosting.

InMotion poate oferi cu încredere această garanție datorită devotamentului companiei pentru asistența personalizată pentru clienți, tehnologii de ultimă oră și caracteristici ușor de utilizat, cum ar fi un constructor de site-uri web premium.

 • Număr de site-uri live: peste 369.000
 • Tipuri de planuri: Un site web vine cu 10 GB de stocare SSD și lățime de bandă nelimitată, în timp ce alte pachete de găzduire partajată oferă până la 100 de site-uri și 200 GB de stocare SSD. Planurile WordPress puternice includ capacitate pentru până la șase site-uri web, de la 50 la 200 GB de stocare cu lățime de bandă nelimitată
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Securitate: Sunt disponibile protecție automată împotriva atacurilor și a programelor malware, plus certificat SSL gratuit, protecție DDoS și backup automat.

Noua configurație de server UltraStack a companiei oferă un amestec personalizat de tehnologii care promit timpi de încărcare mai rapidi, stocare în cache pe server și mult spațiu pentru ca blogul tău să crească.

Angajamentul InMotion față de serviciul pentru clienți include conectarea individuală cu toți clienții noi prin telefon pentru a asigura un proces de îmbarcare fără probleme.

Puteți fie să vă verificați contul și să vă puneți la lucru sau să discutați cu agentul de asistență pentru a vă coordona migrarea gratuită a site-ului, instalarea platformei de blogging, implementarea certificatului SSL și alte sarcini.

Cu InMotion, accesul dvs. cPanel va conecta înregistrarea gratuită a domeniului dvs. cu peste 400 de scripturi de instalare cu un singur clic pentru programe software populare, pentru a vă asigura că conținutul blogului dvs. va avea un impact major.

7. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

iPage, care activează în domeniul găzduirii web din 1998, se mândrește cu o mulțime de cunoștințe și resurse pentru a vă oferi o experiență excelentă de blogging. Numai tu poți decide ce este cel mai bine pentru blogul tău. Credem că iPage este o opțiune solidă, chiar dacă nu din alt motiv decât pentru că dolarul tău merge cu adevărat un drum lung.

Veți fi greu să găsiți o altă gazdă WordPress cu site-uri web nelimitate, stocare, lățime de bandă și baze de date MySQL, plus o piață online inclusă pentru prețurile iPage.

 • Număr de site-uri live: peste 1 milion
 • Tipuri de planuri: un plan simplu include site-uri web nelimitate, spațiu de stocare și lățime de bandă scalabilă. Compania are, de asemenea, o mână de planuri special pentru WordPress și un constructor de site-uri web.
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Securitate: monitorizare a rețelei 24/7, plus o suită de securitate îmbunătățită cu SiteLock, scanări de viruși și un firewall personalizat

Dacă sunteți în căutarea celei mai ieftine opțiuni pentru unul dintre planurile mai robuste (de obicei, mai scumpe) de pe piață, atunci ați găsit-o în iPage. Și mai bine, bloggerii se vor bucura de un certificat SSL gratuit, adresă de e-mail și înregistrarea domeniului.

Având în vedere garanția standard de funcționare de 99,9% și asistența clienților non-stop, iPage pare să ofere într-adevăr tot ceea ce aveți nevoie pentru a reuși!

8. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Sigur, SiteGround poate să nu fie cea mai ieftină modalitate de a începe un blog, dar serviciile companiei reprezintă o afacere majoră pentru cei care caută tehnologie de vârf și asistență pentru clienți.

SiteGround și-a mutat recent operațiunile și serviciul de găzduire de la o rețea deja impresionantă la Google Cloud Platform – deblocând o viteză, fiabilitate și scalabilitate și mai mari pentru clienții săi.

Folosind stocarea persistentă SSD de la Google, conținutul blogului și datele site-ului dvs. vor fi stocate în mai multe locații în loc de o singură mașină fizică. Asta înseamnă că informațiile tale nu se vor pierde dacă hardware-ul eșuează.

 • Număr de site-uri live: peste 2.000.000
 • Tipuri de planuri: Un site web vine cu 10 GB spațiu web și trafic necontorizat, în timp ce alte planuri de găzduire partajată au în vedere site-uri web, stocare și lățime de bandă nelimitate. Planurile de găzduire WordPress gestionate cresc de la unul la site-uri web nelimitate.
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Securitate: Firewall pentru aplicații web, sistem AI Anti-Bot

Adăugând la securitatea și stabilitatea companiei, SiteGround oferă și backup-uri zilnice cu toate planurile sale (un serviciu pentru care multe alte companii îl taxează, în special pentru pachetele de găzduire ieftine).

SiteGround adoptă o abordare interesantă a garanției sale de funcționare. Dacă disponibilitatea blogului tău scade sub timpul de funcționare de 99,9% promis, compania te va compensa cu luni suplimentare de găzduire gratuită.

Majoritatea companiilor atribuie proprietarilor de site-uri web responsabilitatea să detecteze, să documenteze și să raporteze întreruperi neașteptate și să facă dificil de obținut rambursările proporționale.

SiteGround, cu toate acestea, oferă unele dintre cele mai rapide și mai prietenoase asistență pentru clienți din industrie, împreună cu CDN gratuit, certificat SSL, adresă de e-mail și stocare în cache.

Pentru cei care doresc să înceapă un blog, gazda web este în mod clar o opțiune premium atunci când adăugați potrivirea companiei cu energie 100% regenerabilă și angajamentul față de neutralitatea emisiilor de carbon, precum și statutul SiteGround ca al doilea pe lista noastră care vine cu conducerea WordPress. sigiliul de aprobare al echipei.

9. WebHostingHub.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu instrumente de comerț electronic
 • Transferuri GRATUITE de site și onboarding personalizat
 • 150 USD în credite publicitare Facebook, Google și Bing
 • Peste 400 de aplicații de instalare Softaculous cu un singur clic
 • Începeți pe Web Hosting Hub.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hub de găzduire web: evaluarea experților noștri

Pentru cei cu un buget care caută o gazdă pentru prima dată și pentru cei care ar dori câteva suplimente pentru a merge împreună cu acesta, Web Hosting Hub are un plan pentru tine. Cu o mulțime de funcții, compania este o valoare excelentă – atâta timp cât sunteți dispus să vă înscrieți pentru un plan mai lung. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

În calitate de specialiști în găzduire partajată, Web Hosting Hub este mai orientat către bloggeri și începători, ceea ce îl face deosebit de relevant pentru această listă. Nu trebuie să vă faceți griji despre cum să alegeți un serviciu de găzduire web sau care plan este dimensiunea potrivită pentru dvs.

Fiecare client nou primește un apel telefonic de bun venit din partea companiei și o atenție personalizată în timp ce parcurge procesul de configurare. Ei se vor ocupa de orice temere pe care le-ați putea avea în legătură cu săriți în lumea găzduirii web pentru prima dată.

 • Număr de site-uri live: peste 40.000
 • Tipuri de planuri: stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail pentru toate cele trei planuri oferite, care încep de la două site-uri web
 • Timp de funcționare: 99,9%
 • Securitate: corecție automată a vulnerabilităților și eliminarea programelor malware, acces SSH, criptare suPHP și firewall-uri avansate

Ca urmare a faptului că este mai mult orientat către configurații mai mici și utilizatori mai puțin experimentați, Web Hosting Hub nu are unele dintre opțiunile mai avansate care ar fi atrăgătoare pentru dezvoltatori sau întreprinderi mai mari.

De asemenea, compania nu oferă o opțiune de plată de la lună la lună, ceea ce pare a fi o oportunitate ratată atunci când mulți bloggeri noi nu sunt siguri dacă sunt gata să își asume angajamentul.

Dar ne place că Web Hosting Hub oferă să instaleze WordPress pentru dvs. în timpul procesului de finalizare a achiziției, inclusiv inclusiv generatorul de site-uri BoldGrid pentru a simplifica și mai mult procesul de proiectare.

De asemenea, asigurați-vă că nu ratați garanția de rambursare a banilor de 90 de zile oferită de Web Hosting Hub! Condițiile generoase fac din furnizorul de găzduire un loc sigur pentru a face primii pași.

10. FatCow.com

Preț lunar de pornire 3,15 USD

 • Nume de domeniu inclus
 • Suport CGI, PHP, Python, Perl, Ruby și MySQL
 • Instalări de script cu 1 clic
 • Acces la creatorii de site-uri web cu coșul de comerț electronic
 • 60% reducere pentru înscrierea azi
 • Începeți acum pe FatCow.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

FatCow: recenzia expertului nostru

FatCow este una dintre cele mai bune gazde cu buget de acolo. Ele oferă caracteristici excelente de găzduire și performanță de server la un preț scăzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Dacă ți-a plăcut felul fermecător în care HostGator își denumește planurile de găzduire, FatCow ridică pariul și face totul! Informațiile despre găzduire sunt formatate pentru a arăta ca etichete nutriționale, echipa de asistență se numește „Moo Crew”, iar site-ul are o mulțime de jocuri de cuvinte încorporate pentru bovine.

Fripturile sunt mari (ne pare rău, nu ne-am putut abține) cu planuri de găzduire a blogurilor la prețuri accesibile, așa că câteva limitări le pot oferi proprietarilor de site-uri o pauză înainte de a se înscrie la FatCow.

 • Număr de site-uri live: peste 128.000
 • Tipuri de planuri: Un plan standard de găzduire partajată care vine cu site-uri web, spațiu de stocare, lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate. Sau puteți alege între o pereche de planuri optimizate pentru WordPress.
 • Timp de funcționare: fără garanție
 • Securitate: scanare malware SiteLock, backup, firewall și protecție DDoS

Pentru început, compania nu menționează o garanție de funcționare. Puteți găsi câteva referințe la un timp de funcționare de 99%, ceea ce înseamnă că blogul dvs. ar putea fi indisponibil mai mult de 7 ore pe lună fără recurs.

Nu ne lăsați să vă conducem greșit (OK, ne vom opri), am avut experiențe pozitive când am revizuit FatCow. Clienții primesc conturi de e-mail gratuite nelimitate, un nume de domeniu și o platformă de comerț electronic.

Dar garanția de rambursare a banilor de 30 de zile standard din industrie vine cu un pericol suplimentar. Dacă decideți să anulați înainte de expirarea termenului (dar după perioada de garanție a banilor înapoi), veți fi taxat cu 35 USD – foarte departe de rambursarea proporțională la care vă puteți aștepta de la alte gazde.

În general, totuși, FatCow este un serviciu solid care oferă domenii nelimitate, stocare și lățime de bandă la un preț foarte rezonabil – dar poate doriți să examinați următoarele probleme înainte de a lua decizia finală:

Cel mai bun din restul: Blogging ieftin și gratuit

Am înțeles – de ce să plătim pentru găzduire ieftină de bloguri când există un astfel de lucru precum găzduirea gratuită a blogurilor?

Atunci când alegeți un site de blogging gratuit sau o opțiune găzduită, este posibil să sacrificați unele elemente oferite de companiile de găzduire mai specializate, cum ar fi securitatea, stocarea, lățimea de bandă și timpul de funcționare.

În același mod, dacă mergeți cu un furnizor de găzduire all-in-one, este posibil să găsiți deficiențe în șabloanele sau pluginurile disponibile de gazdă care afectează prezentarea produsului final.

Multe platforme gratuite de blogging au planuri plătite care se pot adapta cu proiectul tău, dar multe dintre ele sunt mai scumpe decât serviciile de găzduire și încă nu oferă spațiul de stocare și funcțiile de care blogul tău ar putea avea nevoie pe termen lung.

Migrarea site-ului poate fi uneori costisitoare și un proces consumator de timp, așa că asigurați-vă că țineți cont de viitor atunci când luați decizia.

Următoarele servicii subliniază funcțiile site-ului web și ale generatorului de conținut față de aspectele mai tehnice ale serverului web și ale stocării de date ale găzduirii.

11. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cunoscut pentru generatorul de site-uri ultra-popular cu drag-and-drop, Wix este, de asemenea, o platformă de blog destul de populară, care oferă atât opțiuni de găzduire gratuite, cât și premium.

Prețurile plătite încep de la 0,00 USD pe lună și, în general, conțin mai puține avantaje în planurile de găzduire web premium decât oferă alte gazde. Pe partea bună, nu va trebui să fii atât de strâns implicat în partea tehnică a lucrurilor.

 • Număr de site-uri live: peste 4,5 milioane
 • Tipuri de planuri: planul gratuit vine cu un nume de domeniu atribuit, reclame Wix și până la 500 MB de spațiu de stocare și lățime de bandă. Planurile plătite vă permit să conectați un domeniu personalizat, să eliminați reclamele și să creșteți peste 3 GB de resurse
 • Timp de funcționare: fără garanție
 • Securitate: compatibil PCI de nivel 1, certificate ISO 27001 și 27018, TLS 1.2, protecție DDoS, monitorizarea securității site-ului web, verificare în doi factori

Instrumentul lor de creare de site-uri este cu adevărat locul în care Wix strălucește. Dacă sunteți în căutarea unui site de blog gratuit cu un constructor de site-uri web ușor de utilizat, drag-and-drop, Wix ar putea fi o opțiune bună.

Rețineți, totuși, că Wix oferă doar 500 MB de spațiu de stocare și lățime de bandă pentru planul său gratuit. Dacă intenționați să fiți un blogger obișnuit și să includeți imagini sau videoclipuri, este posibil ca 500 MB să nu fie de ajuns.

12. WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Construiește-ți site-ul cu 1000 de teme GRATUITE
 • Jetpack Essentials GRATUIT vă îmbunătățește SEO
 • Certificat SSL preinstalat pe subdomeniul dvs
 • Experiență de scriere fără întreruperi, perfectă pentru bloggeri
 • Începeți acum pe WordPress.com

IEFTIN
EVALUAREA

4.9 ★★★★★

WordPress are două site-uri diferite, WordPress.com și WordPress.org. Puteți verifica diferențele aici, dar principala problemă este că WordPress.com oferă o versiune modificată a platformei WordPress cu un serviciu de găzduire integrat.

WordPress.org, pe de altă parte, se preocupă strict de software-ul de publicare gratuit pe care îl puteți descărca și utiliza cu alte gazde.

Cu aproape 410 de milioane de oameni care vizionează 20 de miliarde de pagini WordPress în fiecare lună, cine mai bine să aibă încredere într-un blog WordPress decât compania care a creat programul în primul rând?

 • Tipuri de planuri: serviciul gratuit include un site cu 3 GB de stocare, reclame WordPress și mai puține teme. Planurile plătite vin cu o înregistrare gratuită a numelui de domeniu, capacitatea de a elimina reclamele, asistență sporită, teme premium nelimitate și până la 200 GB de spațiu pe disc
 • Timp de funcționare: fără garanție
 • Securitate: Criptare, HTTPS și SSL, firewall-uri, monitorizare, testare de securitate, backup și restaurări automate ale site-ului, împreună cu un program de recompensă pentru erori prin HackerOne

Considerat destul de mult standardul față de care sunt măsurate alte opțiuni, editorul WordPress este rapid și ușor de învățat. În plus, vă salvează munca la fiecare câteva momente, astfel încât să nu pierdeți progrese valoroase.

Pe lângă un plan gratuit pentru totdeauna, WordPress.com oferă patru pachete de găzduire premium, de până la 45 USD pe lună. Pe lângă înregistrarea gratuită a domeniului personalizat (o raritate printre platformele găzduite), WordPress.com oferă și asistență peste medie.

Dacă aveți nevoie de o temă premium sau de pluginuri personalizate, este posibil să plătiți un bănuț destul de. De aceea, recomandăm de obicei WordPress auto-găzduit de la una dintre gazdele de mai sus. Veți avea libertate totală de a utiliza orice temă doriți.

13. Blogger

Blogger este al treilea cel mai popular site de blogging după WordPress și Wix. Nu este o mare surpriză, deoarece este deținut de Google și este susținut de puterea publicitară pe care o poate oferi gigantul.

Alte avantaje vin și cu această conexiune, cum ar fi un timp de funcționare aproape de 100% pe tehnologiile cloud de ultimă oră, plus capacitatea de a se integra cu Google Drive pentru a crește capacitatea de stocare de la 1 GB la 15 GB.

Platforma de publicare gratuită a Blogger se conectează cu Google AdSense pentru a afișa reclame relevante care vă pot spori veniturile.

Veți primi automat un subdomeniu .blogspot.com. Dacă doriți propriul domeniu, va trebui să-l achiziționați de la alt furnizor.

De asemenea, puteți găsi șabloanele destul de învechite în comparație cu cele ale multor alți furnizori în zilele noastre. Dar, hei, este un site gratuit, așa că ne așteptăm la câteva concesii, nu?

14. Spacespace

Squarespace este foarte apreciat pentru că are șabloane sofisticate care funcționează bine cu web și dispozitive mobile.

Creatorul de site-uri web premium se laudă și cu funcționalități încorporate care vă vor permite să programați o postare pe blog și chiar să includeți un podcast cu blogul dvs.

Ca soluție all-in-one, Squarespace se mândrește chiar cu un creator de logo-uri și instrumente de marketing prin e-mail.

Din păcate, structura de navigare disponibilă nu se pretează site-urilor web care ar putea avea nevoie de o ierarhie de meniu pe mai multe niveluri, ceea ce face, de asemenea, aproape imposibilă crearea unui site web multilingv.

Poate cel mai important, Squarespace nu oferă un plan întotdeauna gratuit. Bloggerii aspiranți vor putea începe cu o încercare gratuită de 14 zile – nu este necesar un card de credit – dar apoi va trebui să plătiți mai mult de 12 USD pe lună pentru un abonament.

Acestea fiind spuse, ne place modul în care Squarespace ghidează fără probleme potențialii noi utilizatori către potențiale teme noi printr-un chestionar personalizat. Modelele de șablon ale companiei sunt considerate fără echivoc cele mai bune în spațiul de creare a site-urilor web găzduite.

15. Mediu

Audiența încorporată a Medium de 100 de milioane de cititori lunari îl face o opțiune foarte atrăgătoare pentru cei care doresc să-și popularizeze blogul și să câștige bani din el într-o perioadă mai scurtă de timp și cu mai puțin efort decât ar fi posibil prin auto-promovare.

Spre deosebire de orice alt site de blogging gratuit din această listă, Medium nu vă cere să verificați planurile de găzduire sau să luați decizii cu privire la domenii sau modul în care serviciul de găzduire selectat va influența creșterea, direcția și caracteristicile blogului dvs.

Cu o bază de cititori încorporată de 100 de milioane de oameni, Medium este cel mai rapid loc pentru a vă vedea conținutul.

Cu toate acestea, este o abatere drastică de la celelalte opțiuni de pe lista noastră. Nu veți avea posibilitatea de a personaliza aspectul site-ului dvs. și nu există nicio opțiune ca cititorii să meargă la un nume de domeniu personal.

Cel mult, Medium reprezintă conținut găzduit, nici măcar un site web complet găzduit. Dacă insisti asupra unei soluții de blog complet și cu adevărat gratuită, Medium poate fi alegerea ta.

Ce este Blog Hosting?

Mai simplu spus, găzduirea blogului este pur și simplu modul în care conținutul tău digital este stocat și furnizat cititorilor tăi.

Furnizorii de găzduire alocă spațiu pe serverele lor pentru fișierele – cum ar fi codul, textul și imaginile – care alcătuiesc site-ul dvs., apoi furnizează conexiunile de rețea pentru a le face pe toate disponibile pentru vizualizare online.

Gazduire blog vine în două variante principale: platforme găzduite și auto-găzduite:

 • Platformele găzduite au datele site-ului dvs. stocate pe serverele lor și trebuie să lucrați în parametrii lor.
 • Platformele auto-găzduite închiriază spațiu pe dispozitivele lor pe care să îl utilizați după cum credeți de cuviință.

Platformele auto-găzduite sunt concepute pentru a se integra cu constructori independenți de site-uri web și dezvoltatori externi, deși adesea includ și un constructor de site-uri web, astfel încât să puteți face totul într-un singur loc, în același mod în care funcționează platformele gratuite.

De obicei, site-urile blogurilor sunt suficient de mici pentru a fi găzduite pe un plan de găzduire partajată.

Pentru majoritatea bloggerilor, prețul (semnificativ) mai mic al găzduirii partajate depășește costul VPS sau al găzduirii dedicate. Dacă sunteți în căutarea unui server dedicat, probabil că veți cheltui o sumă considerabilă mai mult (dar vă putem ajuta totuși să găsiți cele mai puțin costisitoare opțiuni!).

În cele din urmă, un blog auto-găzduit oferă mai multă flexibilitate în ceea ce privește designul și brandingul, mai ales atunci când este asociat cu creatori puternici de site-uri independenți, SEO mai bun și venituri din publicitate crescute.

De ce am nevoie de găzduire ieftină de bloguri?

În primul rând, aveți nevoie de servicii de găzduire a site-urilor web dacă aveți conținut pe care doriți să îl partajați pe internet. Dacă ești mulțumit să-ți împărtășești poveștile cu mama și să treci peste text, atunci nu prea ai nevoie de o platformă de blogging sau de servicii de găzduire online.

Odată ce ați decis să vă împărtășiți conținutul pe scară largă și vorbiți despre un angajament pe mai mulți ani pentru gestionarea unui site web, costurile se pot ridica într-adevăr (câțiva dolari pentru o temă, niște bani pentru domeniu, puțin în plus pentru obișnuit). copii de rezervă…).

Nu trece mult până când plătiți o sumă notabilă în fiecare lună. Când puteți obține un serviciu de găzduire de încredere la preț redus, poate face o mare diferență.

Găzduirea ieftină a blogului este de obicei:

 • Ieftin (ca în mai puțin de 5 USD pe lună)
 • Ușor de configurat
 • Ușor de utilizat și întreținut
 • Lumină asupra cerințelor administrative
 • Sprijinit de profesioniști în serviciul clienți

Dacă mergeți pe calea cu adevărat gratuită, veți folosi un subdomeniu precum www.sample.blogspot.com, care este văzut în general astăzi ca un blog de amatori.

Dacă doriți ceva mai șlefuit, va trebui să plătiți cel puțin câțiva dolari pe lună pentru un domeniu. Blogurile gratuite și sistemele complet găzduite, de asemenea, limitează adesea utilizatorii la funcțiile încorporate în sistemele lor. Temele și pluginurile externe nu sunt întotdeauna acceptate.

Acest lucru se extinde la opțiunile de publicitate, așa că este de obicei mai dificil să câștigi bani din blogul tău atunci când folosești o platformă de blogging gratuită.

De fapt, platformele de bloguri gratuite își pun de obicei reclamele pe blogul dvs. și singura modalitate de a le elimina este să vă înscrieți la unul dintre planurile premium.

Cum aleg cea mai bună platformă de găzduire a blogurilor?

A alege cum să faci primii pași cu un blog nou este întotdeauna descurajantă. Dar atunci când este defalcat în doar câțiva pași, procesul este infinit mai realizabil.

Pasul 1: Veniți cu o viziune și un plan pentru blogul dvs

 • Veți posta zilnic, săptămânal sau lunar?
 • Veți avea o mulțime de imagini sau media?
 • Cât timp intenționați să mențineți blogul în funcțiune?
 • Veți dezvolta un brand?
 • Aveți de gând să vindeți mărfuri de marcă?

Pasul 2: Stabiliți-vă bugetul

A avea o idee clară despre bugetul tău te va ajuta să restrângi opțiunile. De exemplu, dacă aveți un buget de 100 USD/an și gazda A costă 100 USD/an, dar nu include o caracteristică de care aveți nevoie, atunci ați opta pentru Host B, chiar dacă timpul de funcționare nu este la fel de bun.

Pasul 3: Identificați-vă obiectivele de scriere și fluxul de lucru

Cercetați platformele de blogging pentru a vedea care vă oferă mediul potrivit. Editorul de text va trebui să fie rapid și ușor de utilizat și veți dori să puteți adăuga cu ușurință imagini.

Dar vrei să poți programa postări? Ce zici de postarea de conținut premium disponibil numai pentru abonați?

Multe instrumente de blogging vă vor oferi o probă gratuită sau o demonstrație online. Profită de acestea! Dați cu piciorul anvelopelor și luați fiecare concurenți la o învârtire înainte de a pleca de pe teren.

Pasul 4: comparați nevoile dvs. cu planurile disponibile

Acum că vă cunoașteți mediul ideal de scriere, să găsim cum să îl găzduim! Alegerea unui sistem precum WordPress sau o altă platformă de blog disponibilă ca parte a unei biblioteci de aplicații precum Softaculous nu vă va restricționa opțiunile.

Dar să te îndrăgostești de instrumentele de blog ale Wix, de exemplu, îți face alegerea automată.

Faceți-vă cercetări pentru a potrivi platforma de blogging aleasă cu celelalte caracteristici și cerințe pe care le-ați identificat mai devreme, toate cu un furnizor de găzduire care vă oferă totul la prețul dorit.

Unde îmi pot găzdui blogul gratuit?

Există o serie de servicii care oferă găzduire gratuită pentru blogul tău. Vă vom oferi o listă scurtă aici, dar rețineți că uneori există și alte costuri asociate cu blogul dvs. (cum ar fi înregistrarea domeniului) și mărirea dimensiunii cu unele dintre aceste opțiuni vă poate costa semnificativ pe termen lung.

Consultați recenzia noastră despre cele mai bune site-uri gratuite de găzduire a blogurilor pentru informații mai detaliate despre fiecare:

 • Wix
 • WordPress.com
 • Weebly
 • 000webhost
 • Mediu
 • Fantomă
 • Blogger
 • Jekyll

Chiar și în cadrul opțiunilor gratuite, există variații care vă pot ajuta să restrângeți opțiunile potrivite. De exemplu, dacă aveți o predispoziție pentru dezvoltare și doriți să vă creați blogul cu text, Jekyll va genera un site web static din limbajul dvs. de marcare preferat.

Dacă doriți ceva un pas mai avansat în ceea ce privește designul, aruncați o privire mai atentă la Ghost.

Ghost, ca și WordPress, este o platformă open-source, dar Ghost are câteva avantaje distincte atunci când vine vorba de bloguri, deoarece funcționalitatea sa este mai direct concentrată pe conținut și crearea de postări.

Deoarece are o focalizare mai restrânsă și o infrastructură mai perfecționată, Ghost este ceva mai rapid decât WordPress. Un autoproclamat cu 1.900% mai rapid, de fapt.

Dacă o configurație drag-and-drop este mai mult viteza ta, o platformă cu un constructor de site integrat precum Wix ar fi cea mai bună opțiune. Mai mult decât atât, dacă vrei doar să scrii și să publici fără a fi nevoie să te încurci cu niciun detaliu, Medium este calea de urmat.

Cum încep un blog WordPress?

Poate părea o idee deloc să utilizați WordPress.com atât pentru găzduire, cât și pentru dezvoltarea site-ului, având în vedere versatilitatea și popularitatea software-ului de creare a site-ului web.

Cu toate acestea, fiți avertizat că caracteristicile și funcționalitatea dintre cele două nu sunt aceleași. WordPress.org este, fără îndoială, opțiunea mai bună pentru utilizatorii care apreciază libertatea de design și caracteristicile WordPress și doresc o varietate de teme, pluginuri, suplimente și personalizare.

Procesul de pornire a unui blog WordPress va fi puțin diferit pentru fiecare site.

Pentru WordPress.com

 1. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire de nivel adecvat
 2. Configurați titlul și sloganul site-ului dvs. (Site-ul meu → Gestionați → Setări)
 3. Conectați-vă la domeniul dvs., dacă nu doriți să îl utilizați pe cel gratuit oferit
 4. Creați-vă prima postare (Site-ul meu → Site → Postări → Adăugați o postare nouă)
 5. Dezvoltați conținutul
 6. Publicare (faceți clic pe Publicare în colțul din dreapta sus al editorului)

Pentru WordPress.org

 1. Selectați furnizorul dvs. de găzduire și cumpărați-vă domeniul
 2. Instalați WordPress (majoritatea gazdelor au un script de instalare cu un singur clic disponibil în cPanel)
 3. Conectați-vă în zona de administrare prin domeniul dvs
 4. Alegeți-vă tema (Când vă conectați la WordPress pentru prima dată, WordPress va atribui automat cea mai recentă temă site-ului dvs.. Puteți selecta o temă nouă accesând Aspect → Teme din tabloul de bord)
 5. Personalizați și configurați tema după cum este necesar
 6. Scrieți și publicați pagini și postări

Aceasta este o privire de ansamblu simplificată a procesului și include doar cei mai de bază pași pentru a vă duce de la idee la postarea publicată. Consultați defalcări mai detaliate ale fiecărui pas și asigurați-vă că citiți ghidurile de la WordPress pentru mai multe informații.

Platformele ieftine de găzduire a blogurilor vă ajută să câștigați bani cu postările dvs

Dacă vrei să-ți monetizezi scrisul, cu siguranță o poți face cu un blog. Există zeci de moduri de a face bani prin blogging. Dacă doriți să generați un venit din conținutul dvs., va trebui să aveți o mulțime de urmăritori.

Cu timpul, pasiunea, impulsul și norocul de a vă construi cititorii, puteți începe să obțineți profit cu blogul dvs. prin marketing afiliat și reclame.

Puteți include linkuri afiliate și plasări de anunțuri pe blogul dvs. din prima zi, dar beneficiile financiare sunt strâns legate de traficul dvs. Deci, mai mulți cititori = mai mulți $. Odată cu utilizarea din ce în ce mai mare a blocantelor de anunțuri, devine din ce în ce mai dificil să obții câștiguri decente cu reclame.

Opțiunile mai fiabile și mai puțin dependente de acțiunea cititorului pentru a câștiga bani includ postări sponsorizate și recenzii plătite. Pentru a atrage atenția entităților dispuse să vă plătească pentru acestea, va trebui să veniți la masă cu un următor consacrat, respectabil.

Odată ce ați crescut suficient de mare, puteți, de asemenea, să valorificați acea celebritate participând în concerte de vorbire, dezvoltând resurse educaționale și creând site-uri web pentru membri.

… Și totul a început cu o platformă ieftină de găzduire a blogurilor.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company