3 pași pentru a muta un site WordPress pe o nouă gazdă (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 3 pași pentru a muta un site WordPress pe o nouă gazdă (aprilie 2023)
3 pași pentru a muta un site WordPress pe o nouă gazdă (aprilie 2023)

3 pași pentru a muta un site WordPress pe o nouă gazdă (aprilie 2023)

Din păcate, a învăța cum să mutați un site web pe o nouă gazdă este o realitate cu care toți proprietarii de site-uri trebuie să se confrunte.

Tarifele și seturile de caracteristici se schimbă mereu, iar gazdele sunt cumpărate și vândute tot timpul. Unii furnizori chiar își revizuiesc modelele de afaceri și doresc dintr-o dată să găzduiască doar site-uri legate de câini, oferind altor utilizatori 30 de zile pentru a renunța la serverele lor. (Asta chiar mi s-a întâmplat!)

Cu un site WordPress, trebuie să mutați toate pluginurile, temele și baza de date. Odată ce sunt relocate, este posibil să nu funcționeze nici măcar cu noua ta gazdă, deoarece sistemele de server critice pot avea căi diferite. Am trecut prin multe mișcări de la gazdă la gazdă cu site-urile pe care le administrez și am descoperit câteva modalități de a face migrarea ușoară și sigură. Aici, vă voi transmite o parte din aceste cunoștințe.

1. Găsiți o gazdă care să se potrivească nevoilor dvs. cu asistență practică pentru migrare

Indiferent de motivul pentru care doriți să faceți o mutare, o modalitate uriașă prin care puteți face acest lucru mai ușor este să găsiți un nou furnizor de găzduire care să ofere migrare gratuită și asistență după mutare.

Multe gazde web, precum cele din tabelul de mai jos, sunt ambele prietenoase cu WordPress și oferă utilizatorilor asistență în timpul migrării. Când selectați o nouă gazdă, este important să întrebați dacă vă va ajuta să mutați fișierele, inclusiv încărcările, temele și pluginurile, precum și baza de date a site-ului dvs.

Păstrați-vă și vedeți dacă gazda vă va ajuta să vă asigurați că căile sunt actualizate în baza de date și site-ul web, astfel încât totul să funcționeze pe noul server la fel ca pe serverul anterior – și, sperăm, mai bine.

Iată cele mai bune alegeri ale noastre de gazde care fac migrația o briză:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Pur și simplu nu vă puteți aștepta să începeți cu un singur furnizor de găzduire, să rulați un site web de ani de zile și să nu fiți niciodată nevoit să vă mutați la o nouă gazdă. Companiile de găzduire web concurează puternic între ele, iar seturile de caracteristici și schemele de prețuri sunt într-o stare constantă de flux.

În unele cazuri, aceste modificări îi pot inspira pe utilizatori să treacă. În alte cazuri, site-ul dvs. poate pur și simplu să depășească mediul actual de găzduire.

Cu cât un site web devine mai popular, cu atât necesită mai multe resurse de server și nu orice furnizor de găzduire poate oferi toate resursele de care ar putea avea nevoie site-ul tău.

De asemenea, puteți descoperi că doriți mai multe funcții de la un furnizor de găzduire decât oferă gazda dvs. actuală. Vrei mai multe cutii poștale? Ce zici de un certificat SSL gratuit sau de o protecție DDoS mai puternică?

Dacă ați ales unul dintre furnizorii de mai sus, felicitări. Ați finalizat migrarea într-un singur pas ușor. Aceste gazde elimină durerile de cap din proces și oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a muta rapid site-urile.

Cu toate acestea, dacă preferați să faceți singur migrarea, nu este încă prea dificil.

2. Salvați fișierele site-ului dvs., transferați baze de date și configurați aplicații

Dacă furnizorul dvs. de găzduire nu oferă o migrare gratuită, puteți realiza singur migrarea fără prea multe dificultăți.

Pentru a vă muta site-ul web bazat pe WordPress, va trebui să faceți următoarele:

 • Transferați fișierele motorului WordPress. Acest lucru este opțional dacă gazda dvs. are un program de instalare WordPress
 • Transferați fișiere de site (de exemplu, încărcări, teme și pluginuri)
 • Migrați baza de date care conține postările de blog, paginile, comentariile și setările WordPress
 • Actualizați configurația WordPress

Cea mai ușoară modalitate de a realiza migrarea, fără ca furnizorul dvs. de găzduire să o facă pentru dvs., este să utilizați un plugin precum All-in-One WP Migration. Îl instalezi pe site-ul tău existent. Apoi exportă toate fișierele și chiar baza de date într-un pachet portabil.

Instalați o versiune curată, nouă de WordPress pe noul dvs. server și adăugați pluginul All-in-One WP Migration la acea instalare. Apoi, în pagina de configurare a pluginului, alegeți Import Site. Apoi trageți pachetul de site pe care l-ați exportat anterior direct în plugin, după care acesta vă va restabili site-ul vechi chiar peste noua instalare.

Dacă sunteți de tip DIY, puteți face totul manual.

Atât motorul WordPress, cât și toate celelalte fișiere care alcătuiesc site-ul tău web pot fi transferate prin FTP de pe serverul tău vechi și apoi pe noul tău server.

Veți avea nevoie de o aplicație FTP ca preferata mea, multi-platformă și gratuită FileZilla. Ambii furnizori de găzduire vă vor oferi instrucțiuni pentru accesarea site-ului dvs. prin FTP, inclusiv cum să configurați un program FTP precum FileZilla.

Dacă nu puteți găsi aceste informații în documentația de asistență tehnică a gazdei sau în scrisorile de bun venit, pur și simplu deschideți un chat online sau sunați-vă furnizorul. De obicei, tehnicienii vă vor ghida cu plăcere prin configurarea programului dvs. FTP.

Odată configurat, trebuie doar să descărcați întregul site de pe vechea gazdă – totul în directorul sau folderul care se află deasupra sau conține folderul wp-admin – inclusiv toate fișierele și subfolderele pe computer. Poate dura ceva timp.

Când descărcarea s-a terminat, deconectați-vă de la vechiul server, conectați-vă la noul server și încărcați toate acele fișiere. Și asta poate dura ceva timp.

Migrarea bazei de date – tot conținutul real al blogului sau al site-ului dvs. – este mai dificilă și nu se poate face prin FTP. Din fericire, nu este nici pe departe la fel de complicat ca înainte. Urmați aceste instrucțiuni din Codexul oficial WordPress pentru a vă exporta baza de date din MySQL și a o descărca pe computer.

Apoi, urmați instrucțiunile din documentul respectiv pentru a actualiza căile dintre servere și pentru a actualiza configurația WordPress și variabilele pentru mediul noului server.

3. Schimbați-vă serverele de nume pentru a indica noul furnizor de găzduire

Ultimul pas în mutarea site-ului dvs. este să depuneți o schimbare de adresă. Nu o depuneți la Poștă. În schimb, trebuie să vă actualizați serverele de nume de domeniu pentru a indica cele ale noii gazde. (Aflați mai multe despre serverele de nume și DNS aici.)

Când vă înscrieți pentru un nou cont de găzduire, veți primi, de obicei, o scrisoare de bun venit prin e-mail, iar în acel e-mail se află adesea noile servere de nume pe care ar trebui să le utilizați. Dacă nu ați primit aceste informații, un apel telefonic rapid sau un chat online către departamentul de asistență tehnică al furnizorului dvs. de găzduire vă va oferi cu plăcere serverele de nume adecvate. Ele arată adesea ceva ca mai jos:

ns1.servername.com
ns2.servername.com

Accesați registratorul de nume de domeniu și actualizați serverele de nume ale domeniului dvs. Acest proces este diferit pentru fiecare registrator — procesul GoDaddy este foarte diferit de cel al lui Dotster și de procesul de la Google Domains și așa mai departe.

De obicei, vă conectați la contul registratorului de domenii, faceți clic pe numele domeniului din lista de nume de domenii deținute și căutați o opțiune pentru a menționa „Servere de nume”, „Servere de nume” sau „Adresă gazdă”.

Înlocuiți orice servere de nume listate cu cele pe care le-ați obținut de la noua dvs. gazdă. Veți avea întotdeauna cel puțin două servere de nume de introdus, dar vi se poate oferi și a treia și a patra opțiune. Salvați modificările și apoi, în decurs de 12 până la 72 de ore, toate solicitările pentru numele dvs. de domeniu vor începe să fie redirecționate către noul dvs. furnizor de găzduire.

Până atunci, vechiul cont de gazdă poate fi oferit unor vizitatori, motiv pentru care este important să vă asigurați că atât serverele vechi, cât și cele noi funcționează simultan timp de trei zile.

Dacă site-ul dvs. se extinde, acum este momentul să faceți upgrade la VPS

În timp ce vă gândiți la o mutare, luați în considerare trecerea în sus . Dacă site-ul dvs. primește 100.000 sau mai mulți vizitatori pe lună, ar trebui să luați în considerare cu seriozitate serverele private virtuale (VPS) în locul serverelor partajate obișnuite.

Găzduirea VPS oferă un plus de securitate, izolând clienții unii de alții pentru a preveni penetrarea unui singur site web să devină un hack complet de server. De asemenea, oferă resurse mai mari pentru ca fiecare site să le folosească și să protejeze fiecare site împotriva depășirilor de către alții de pe server – ceva ce găzduirea partajată nu face.

Dacă decideți că un VPS ar putea fi cea mai bună mișcare pentru dvs., consultați următorii furnizori de găzduire VPS care ne plac:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS, care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. Variind de la medii neadministrate, bare-metal până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți mai multe pachete de găzduire VPS de top »

Faceți mișcare astăzi și puneți-vă pe picioare cu gazdele noastre de top

Mutarea site-urilor web între gazde este un fapt de a rula site-uri web. Mai devreme sau mai târziu, mulți proprietari de site-uri decid să migreze la un nou furnizor.

Dacă vă gândiți să începeți și să lucrați cu o altă gazdă, consultați alegerile noastre pentru cei mai buni furnizori și pachete din anul pentru a vă asigura că obțineți întotdeauna cea mai bună valoare pentru dolarul dvs.

Cu toate site-urile bazate pe WordPress pe care le dețin și le administrez, majoritatea cu gazde web diferite, m-am priceput la mișcare. Dacă urmați cei trei pași de mai sus, veți putea să vă mutați site-ul WordPress fără timpi de nefuncționare și foarte puține bătăi de cap.

Procesul vă intimidează în mod natural prima dată când mutați un site, dar aveți încredere în noi: fiți lent și metodici și veți fi bine. Începeți prin a face o copie de rezervă completă a site-ului dvs. și veți putea anula orice greșeală care ar putea apărea.

Ar trebui să vă ia mai puțin de o oră. De fapt, singurul lucru care ar trebui să dureze mai mult de o oră este să aștepte ca schimbarea serverului de nume să aibă loc. Așteptați-vă până la 24 de ore pentru ca modificările să se propagă în întreaga lume, informând toate celelalte servere despre noua locație a site-ului dvs.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company