5 pași pentru a muta un site web la un nou nume de domeniu (2023)

5 pași pentru a muta un site web la un nou nume de domeniu (2023)

5 pași pentru a muta un site web la un nou nume de domeniu (2023)

Mutarea unui site web la un nou nume de domeniu este la fel ca toate acele mișcări agravante în 20 de ani înainte de a vă stabili. Indiferent cât de multe lucruri ai, este întotdeauna o durere. Trebuie să primiți totul în cutii, sperând că totul este perfect protejat și în siguranță. Transferul totul la noua ta reședință este doar o parte a luptei – urmează despachetarea și amenajarea noii tale case. Lucrurile se pierd inevitabil, se sparg sau sunt băgate într-un dulap și sunt uitate până la următoarea mișcare.

Când doriți să mutați un site web într-un domeniu nou, din păcate, mutarea digitală poate conține adesea multe dintre aceleași dureri de cap. Dar cel puțin puteți sări peste munca manuală în favoarea câțiva pași atenți care vor minimiza perturbarea utilizatorilor și a rezultatului dvs.

De la copiile de rezervă ale bazei de date la înregistrările DNS, am stabilit cinci pași simpli – complet cu o comandă rapidă la îndemână – pentru a vă muta site-ul fără a vă afecta SEO. Continuați să citiți pentru a afla mai multe sau săriți înainte pentru a afla mai multe despre proces.

1. Găsiți o gazdă care vă va ajuta să migrați

De ce să te lupți prin toată munca de mutare a unui site web la un nou nume de domeniu dacă poți găsi o organizație de încredere, plină de experți care o vor face pentru tine? Sigur, s-ar putea să vă placă furnizorul dvs. de găzduire actual și doriți să schimbați doar domeniile – dar când ați comparat ultima dată prețurile, caracteristicile și performanța gazdelor?

Înainte de a vă înregistra noul nume de domeniu, aruncați o privire pe piața de găzduire. Mutarea unui site web poate fi un proces obositor care nu apare des, așa că acum este ocazia perfectă de a face bilanțul prezenței tale online și de a face îmbunătățiri oriunde poți.

Privește această mișcare ca pe o șansă de a face curățenie de primăvară. Pe lângă actualizarea acelei vechi instalări WordPress sau configurarea certificatului dvs. SSL gratuit, ar trebui să vă uitați la alte upgrade-uri de performanță și securitate care ar fi putut fi disponibile de când v-ați început inițial site-ul. Căutați gazde cu unități de stocare SSD de înaltă performanță, de exemplu, sau integrare gratuită în rețea de livrare de conținut Cloudflare.

Un număr surprinzător de gazde vă vor transfera site-ul gratuit atunci când vă înscrieți pentru un nou plan. Și mai bine, acestea vor include o înregistrare gratuită a numelui de domeniu . Această comandă rapidă de a vă înscrie la o nouă gazdă și de a solicita companiei să vă mute site-ul pe un nou domeniu vă va ajuta să ucideți două păsări cu o piatră extraordinar de eficientă din punct de vedere al costurilor și fără probleme. Indiferent de tipul de găzduire de care aveți nevoie, iată o privire asupra celor mai bune gazde care oferă soluții simple pentru migrarea numelor de domenii și a site-urilor web.

Cea mai bună gazdă ieftină cu transfer gratuit

Începătorii și proprietarii de site-uri pentru prima dată sunt deosebit de vulnerabili la complicații la transferul unui site web. Combinarea lipsei de experiență cu un buget mic poate fi periculoasă pentru cei care doresc să economisească câțiva dolari și să migreze singuri către un nou nume de gazdă sau de domeniu.

Deși unele servicii de găzduire web ieftine se lasă la dispoziție de funcțiile importante de asistență pentru clienți, acesta nu este întotdeauna cazul. Făcând niște cumpărături atent, puteți găsi furnizori de găzduire de încredere care vă vor ține de mână în timpul procesului de mutare și nu vă vor rupe bugetul în acest proces. Gazda noastră preferată pentru valoare, enumerată mai jos, excelează la asta:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alte gazde de top la prețuri accesibile »

Cea mai bună gazdă WordPress cu transfer gratuit

În general, mutarea unui site web WordPress urmează aceiași pași de bază ca migrarea unui site care nu utilizează popularul sistem de gestionare a conținutului: descărcați copii de siguranță ale site-ului dvs., transferați fișierele, actualizați adresele URL peste tot și voila. Cu toate acestea, structura fișierelor platformei și dependența de bazele de date pot face mișcarea puțin mai complicată.

Conform Codexului WordPress, o operațiune cuprinzătoare de căutare și înlocuire pentru a actualiza numele domeniului în baza de date poate cauza probleme cu serializarea datelor, linkurile și afișarea temei. WordPress oferă o varietate de metode pentru a evita problema, dar unele implică cerințe tehnice complexe, cum ar fi administrarea bazei de date sau familiaritatea cu interfața liniei de comandă. Gazda noastră WordPress preferată se va ocupa de toate acestea pentru tine fără bătăi de cap:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

Cea mai bună gazdă VPS cu un transfer gratuit

Pe măsură ce trecem la nivelurile superioare de găzduire web, mulți furnizori se vor aștepta ca clienții să cunoască mult mai multe despre întreținerea și gestionarea serverelor. Cei cu servere private virtuale, acces root sau alte roluri administrative, totuși, se confruntă probabil cu mize mai mari decât cei cu conturi de găzduire partajată sau bloguri personale. Deoarece performanța și securitatea sunt esențiale pentru o afacere online, clienții VPS pot prefera să se bazeze pe experți pentru a-și muta site-ul. Aceste tipuri de servicii gestionate elimină stresul din mutare și garantează că orice timp de nefuncționare va fi minim.

Probabil că veți avea nevoie de o gazdă VPS care să ofere o anumită formă de servicii gestionate pentru a vă muta site-ul, deoarece planurile neadministrate tind uneori să semene cu Vestul Sălbatic – orice este valabil. Serviciile gestionate și asistența pentru clienți sunt cheia experiențelor de succes cu VPS sau găzduire în cloud, în opinia noastră, iar această gazdă este una dintre cele mai bune în combinarea infrastructurilor moderne cu servicii utile:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Cea mai bună gazdă dedicată cu un transfer gratuit

În mod clar, faci ceva corect pentru a-ți scala site-ul la nivelurile de trafic și de conversie pentru a justifica un server dedicat. S-ar putea chiar să treci cu ușurință prin configurarea serverului, întreținerea și implementarea corecțiilor de securitate – dar ce se întâmplă dacă nu ești un maestru al optimizării pentru motoarele de căutare sau al înregistrărilor sistemului de nume de domeniu? Ca și în cazul planurilor VPS gestionate semi-sau complet, asistența pentru clienți este importantă și cu găzduirea serverului dedicat.

Găsiți experți care se ocupă de mai mult decât utilaje și aveți încredere în ei pentru a completa detaliile de care este posibil să nu fiți sigur. Gazda pe care am analizat-o mai jos este una dintre cele mai bune din toate timpurile în optimizarea experienței de găzduire cu oameni extrem de utile și hardware de top:

IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

Vezi alte gazde de server dedicate de top »

2. Faceți copii de rezervă ale fișierelor site-ului dvs. (și bazei de date pentru site-urile WordPress)

Dacă sfârșești prin a nu avea furnizorul tău de găzduire să-ți mute site-ul web în locul tău, nu te teme niciodată. Suntem aici pentru a vă ghida prin proces și ar trebui să îl puteți realiza fără prea multe dificultăți. În orice caz, totuși, primul pas este atât de important, vă recomandăm să îl faceți de două ori.

De fiecare dată când vă încurcați cu părți importante ale site-ului dvs., veți dori o copie de rezervă recentă la îndemână pentru a vă restaura site-ul în cazul în care ceva nu merge bine. Vă recomandăm să aveți două copii de rezervă la îndemână: una pentru transferul propriu-zis și una ca „doar în cazul în care”. Pentru cei care folosesc un sistem de management de conținut precum WordPress, asigurați-vă că obțineți copii de siguranță atât ale bazei de date, cât și ale fișierelor statice (nu vă faceți griji, vă vom ajuta cu ambele).

Asistentul de backup de la cPanel, o parte standard a majorității planurilor de găzduire, ghidează utilizatorii prin procesul de salvare a unei copii a site-ului lor.

În funcție de cât de mult ești un ciudat de control sau cât de mult vrei să te implici, există câteva opțiuni pentru cum să faci o copie a site-ului tău. De la cel mai ușor la cel mai greu:

 • Utilizați un plugin: dezvoltatorii WordPress vor face orice pentru a simplifica sarcinile obișnuite, cum ar fi backup-urile, iar multe programe vă vor ajuta cu alți pași ai migrației. Vă recomandăm Updraft Plus, Duplicator sau All-in-One WP Migration.
 • Creați copii de rezervă în cPanel: majoritatea gazdelor de top includ acces la panoul de control cPanel, care oferă instrumente simple pentru a face copii de rezervă ale site-ului dvs. În interfață, găsiți și faceți clic pe programul Backup sau Backup Wizard. Poate suna contraintuitiv, dar veți dori să faceți o copie de rezervă parțială în loc de o arhivă completă. Veți dori să descărcați copii ale directorului dvs. de acasă și ale bazei de date MySQL.
 • Faceți totul manual: nu este prea complicat, doar puțin mai plictisitor. În cPanel (sau alt panou de control), utilizați phpMyAdmin pentru a selecta și exporta baza de date. Copierea de rezervă a fișierelor dvs. statice se poate face fie cu File Manager de la cPanel, fie folosind clientul FTP la alegere (ne place FileZilla, Cyberduck și WinSCP). Instrucțiuni mai detaliate despre cum să faceți backup manual pentru site-ul dvs. pot fi găsite aici.

Odată ce fișierele site-ului dvs. au fost strânse și împachetate, să ne asigurăm că noua casă – ei, numele de domeniu – este pregătită în mod adecvat pentru sosirea camionului de mutare plin de cutii.

3. Transferați fișierele pe noul nume de domeniu

Deci aveți un site web grupat și un nou nume de domeniu – cum le aduceți pe cele două împreună? În primul rând, asigurați-vă că noul dvs. domeniu este configurat și gata să vă găzduiască site-ul. Aceasta implică verificarea setărilor sistemului de nume de domeniu sau DNS cu registratorul dvs. Registratorul de domeniu poate fi diferit sau nu de gazda dvs. web; Serverele DNS spun registratorului dvs. unde se află fișierele site-ului web ale domeniului. Adresele dvs. DNS vor veni de la furnizorul dvs. de găzduire web, în timp ce va trebui să adăugați aceste informații la registratorul dvs. (din nou, poate fi aceeași companie). Modificările aduse DNS-ului dvs. pot dura până la 24 de ore pentru a intra în vigoare, așa că aveți răbdare.

Odată ce noul domeniu este configurat, este timpul să configurați spațiul în care vor locui fișierele dvs. Utilizați componentele baze de date MySQL sau MySQL Database Wizard ale panoului de control pentru a crea o nouă bază de date. Utilizatorii WordPress ar trebui să aibă grijă să-și noteze numele bazei de date, identificarea utilizatorului și parola – următorul pas pentru ei va fi actualizarea fișierului wp-config.php într-una dintre copiile de rezervă cu acele informații noi.

Înainte de a putea încărca informațiile în baza de date, trebuie să creați o nouă bază de date goală în cPanel.

De aici, veți avea trei opțiuni care arată similar cu ceea ce ați întâlnit la pasul anterior. La urma urmei, odată ce totul este împachetat, trebuie să fie despachetat, nu? (Cel puțin, în afară de acea cutie inevitabilă sau două de lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat, dar te simți rău că le-ai aruncat… dar ne ocolim.) Oricum, alegerile tale pentru a încărca bazele de date și copiile de rezervă ale fișierelor statice în noua lor casă:

 • Utilizați un plugin: va trebui să instalați o nouă versiune de WordPress pe noul dvs. domeniu (nu vă temeți niciodată, gazdele noastre preferate oferă instalări cu un singur clic) și pluginul ales, care vă va ghida prin restaurarea copiei de rezervă. Pluginurile pot chiar să vă actualizeze wp-config.php, de asemenea.
 • Restaurare prin cPanel: reveniți la aplicațiile Backups sau Backup Wizard din cPanel pentru a încărca și a restabili directorul de acasă și backup-urile bazei de date.
 • Încărcați totul manual: este aceeași afacere ca înainte: utilizați un client FTP (atenție, probabil că veți avea informații de conectare diferite pentru noul domeniu) pentru a încărca fișierele dvs. statice în folderul public_html al domeniului dvs. și apoi accesați phpMyAdmin pentru a vă importa tabele bazei de date către noul site.

Îngrijirea atât a fișierelor dvs. statice, cât și a bazei de date este esențială pentru o mișcare pașnică și eficientă. Doar mutarea directorului dvs. de pornire vă va oferi o instalare WordPress goală, fără pagini sau postări, în timp ce baza de date este o colecție a conținutului dvs. fără niciun mijloc de a-l publica.

4. Remediați linkurile rupte și creați redirecționări 301

Mutatorii au plecat, cutiile tale sunt despachetate… acum este timpul să te relaxezi și să te bucuri de noua ta casă, nu? Nu! Site-ul dvs. ar trebui să arate ca și cum este totul gata, dar mai sunt câteva modificări de făcut înainte ca noul dvs. domeniu să fie gata pentru a fi distribuit lumii.

Pentru început, veți dori să petreceți ceva timp cercetând site-ul dvs. web și, eventual, backend-ul WordPress pentru a vă asigura că lucrurile funcționează mai mult sau mai puțin normal. Aspectele și setările dvs. ar trebui să fie aceleași, dar se pot întâmpla lucruri ciudate.

De asemenea, este posibil să aveți câteva link-uri vechi, rupte pe site-ul dvs., așa că accesați un verificator gratuit de link-uri rupte, cum ar fi Dr. Link Check, introduceți noul nume de domeniu și remediați orice probleme descoperite. Pe plan intern, toate linkurile dvs. indică în continuare vechiul domeniu. Remedierea manuală a acestora poate dura o veșnicie, dar utilizatorii WordPress pot folosi un plugin precum Velvet Blues Update URLs – trebuie doar să fiți extrem de atenți când introduceți numele de domeniu. Acordați atenție http sau https, www sau nu, barele oblice și altele asemenea.

Pluginurile sau instrumentele online gratuite pot accesa rapid site-ul dvs. și pot identifica orice linkuri rupte.

În cele din urmă, noul tău site ar trebui să fie complet funcțional. Dar pentru a ne asigura că experiența dvs. de utilizator și SEO nu au de suferit, vom dori să setăm redirecționări 301 care să trimită automat vizitatorii pe vechiul dvs. domeniu, apoi către noua dvs. casă – gândiți-vă la asta ca la redirecționare de e-mail. Spre deosebire de alte tipuri de redirecționări, 301-urile le permit utilizatorilor și motoarelor de căutare să știe că un anumit site web sau o pagină s-a mutat permanent într-o nouă locație și continuă să transmită în esență toate credințele SEO pe care le-ați creat pe vechiul dvs. domeniu.

În mod ideal, puteți redirecționa întregul site, ceea ce înseamnă că adresele URL vor rămâne exact aceleași (altele decât noul domeniu, desigur). Conectați-vă la contul de găzduire al vechiului domeniu prin FTP și găsiți fișierul .htaccess. Poate fi ascuns, așa că asigurați-vă că vedeți toate fișierele. Utilizatorii WordPress vor găsi fișierul în folderul wp-includes sau wp-admin. Deschideți-l într-un editor de text și introduceți următorul cod în partea de sus:
[creion-5f16fe3308388997826881/]
Dacă v-ați modificat structura site-ului sau ați modificat unele adrese URL, va trebui să redirecționați fiecare pagină în parte:
[creion-5f16fe3308390270326251/]
Desigur, veți dori să înlocuiți olddomain.com și newdomain.com cu informațiile dvs. reale. După ce ați salvat și ați încărcat actualizarea în .htaccess, vizitați vechiul nume de domeniu; ar trebui să vă redirecționeze automat către noul site.

5. Anunță Google despre noua ta adresă

BINE. V-ați mutat și despachetat toate lucrurile, ați configurat redirecționarea e-mailurilor, locuiți pe noul site cu normă întreagă și sunteți gata să predați cheile vechiului loc. Probabil că vrei chiar să organizezi o petrecere de inaugurare a casei pentru a informa lumea despre noile tale săpături.

Presupunând că utilizați deja Google Analytics și Google Search Console (iată un ghid bun dacă nu sunteți așa), puteți utiliza instrumentul util de schimbare a adresei al motorului de căutare pentru a notifica compania despre schimbare. Deschideți contul vechi al domeniului dvs. și urmați pașii, inclusiv confirmarea redirecționărilor 301 și a metodelor de verificare.

Instrumentele Google pentru webmasteri oferă instrumente pentru a notifica motorului de căutare noul nume de domeniu și harta site-ului.

De asemenea, veți dori să creați și să încărcați un nou sitemap XML în Instrumentele Google pentru webmasteri. Da, sună complicat, tehnic și necesită timp, dar promitem că nu este prea rău. Sitemapurile, care sunt practic un cuprins, facilitează crawlerilor să vadă ce este pe site-ul dvs. web și când a fost actualizat ultima dată și să îl indexeze pentru rezultatele căutării. Utilizatorii WordPress pot folosi, în mod surprinzător, un plugin pentru a genera un sitemap sau există mai multe instrumente gratuite care vă vor crea unul.

Puff… aproape gata, promitem. Ultima ta parte din puzzle-ul SEO și organizarea site-ului este să te asiguri că noul tău domeniu este urmărit prin Google Analytics. Veți crea o proprietate nouă și veți adăuga codul de urmărire pe site la fel ca înainte; nu vă afectează direct SEO, dar vă va oferi informații incredibile asupra modului în care utilizatorii dvs. percep, găsesc și navighează noul nume de domeniu.

Îți poți transfera numele de domeniu pe o altă gazdă?

Așa cum am menționat mai devreme, numele dvs. de domeniu poate locui în alt loc decât găzduirea web și fișierele site-ului. Să presupunem că ați urmat sfatul nostru la Pasul 1, ați ales să vă înscrieți pentru un nou plan de găzduire și că experții de asistență ai companiei se ocupă de mutare. V-ați înregistrat noul domeniu la gazdă, dar doriți să vă consolidați toate proprietățile online într-un singur cont. Ce se întâmplă cu vechiul tău nume de domeniu?

La fel ca site-ul dvs., puteți muta domenii de la o gazdă la alta. Experții tind să preferă să păstreze domeniile separate de conturile de găzduire, dar favorizăm simplitatea și comoditatea de a avea totul sub același acoperiș.

Acestea fiind spuse, industria de nume de domeniu foarte reglementată înseamnă că este mai puțin probabil să aveți un motiv să vă mutați numele de domeniu de la un registrator la altul. Furnizorii de găzduire web pot supăra clienții cu noi politici, prețuri și asistență proastă, ceea ce face o experiență mult mai volatilă. Menținerea domeniilor separate de găzduirea web vă poate proteja proprietatea în cazul unei încălcări a datelor sau al expirării neașteptate.

La fel ca site-ul dvs., mutarea unui domeniu la un nou furnizor poate fi enervantă, confuză și complicată. Procesul poate fi exacerbat și mai mult dacă utilizați și domeniul pentru găzduirea e-mailului, dar este încă destul de fezabil. Acest ghid vă va arăta pașii de bază sau vă puteți gândi să urmați sugestiile din Pasul 1, să vă înscrieți la una dintre cele mai bune gazde de domenii, enumerate mai jos, și să le cereți să vă transfere domeniile pentru dvs.:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Îmi pot schimba gazda și îmi pot păstra numele de domeniu?

Atât furnizorul dvs. de găzduire web, cât și registratorul de nume de domeniu sunt interschimbabile. Pot fi aceeași companie sau diferiți și oricare se poate schimba în esență oricând doriți. Schimbarea gazdei web este de obicei mult mai ușoară decât mutarea numelui de domeniu.

Înregistrările de domenii sunt de obicei bune pentru cel puțin un an, moment în care trebuie să reînnoiți și să vă asigurați că informațiile WHOIS sunt corecte. Există o fereastră la începutul și la sfârșitul înregistrării domeniului dvs. în care este posibil să nu vă puteți transfera domeniul către alt registrator, dar în caz contrar, domeniul este al dvs. Întrucât un domeniu este achiziționat separat de găzduirea web, acesta este al tău atâta timp cât vei continua să plătești taxele de înregistrare.

Indiferent la ce furnizor de găzduire web vă mutați, vă puteți păstra oricând numele de domeniu.

Puteți consulta ghidul nostru despre cum să schimbați gazdele web și apoi să consultați următoarele întrebări frecvente pentru mai multe informații despre păstrarea domeniului dvs. Actualizarea numelui dvs. de domeniu, astfel încât să trimită în continuare utilizatori pe site-ul dvs. web, durează doar câteva clicuri.

Cum îmi orientez domeniul către un site web găzduit în altă parte?

Încă o dată cu sentiment! Găzduirea web și numele de domeniu sunt două entități separate care acționează oarecum independent. Dar, în ciuda cât de complicat poate fi procesul de a muta unul sau altul la un alt furnizor, este extraordinar de ușor să vă asigurați că cele două componente ale site-ului dvs. funcționează împreună.

Pentru aceasta, va trebui să cunoașteți serverele de nume ale gazdei dvs. web. Vorbind simplu, serverele de nume spun browserelor web ale vizitatorilor dvs. unde să găsească fișierele site-ului dvs. Serverele de nume, parte a DNS-ului pe care l-am menționat mai devreme, traduc numele de domeniu prietenos cu oamenii, cum ar fi Gazduirweb, în adresa IP a serverului pe care se află site-ul dvs.

Gazda dvs. web probabil v-a trimis informațiile pe serverele sale de nume atunci când v-ați înscris pentru prima dată la servicii, dar ar trebui să fie destul de ușor de găsit altfel. Serverele de nume urmează de obicei un format ns1.hostname.com și ns2.hostname.com. Va trebui să le aveți pe amândouă la îndemână.

Conectați-vă la contul dvs. de înregistrare a domeniului și căutați instrumente de gestionare a DNS. Setările pentru serverele dvs. de nume ar trebui să fie prezentate oarecum vizibil, așa că mergeți mai departe și introduceți toate serverele de nume cu care vi s-au furnizat; fiecare acționează ca o rezervă în cazul în care cel dinainte eșuează. Odată ce ați terminat, tot ce trebuie să faceți este să așteptați – poate dura câteva zile pentru ca restul computerelor din lume să noteze schimbarea.

Un transfer de domeniu afectează site-ul meu?

Chiar dacă totul merge bine, transferul unui nume de domeniu (sau mutarea unui site pe un nou domeniu) poate avea totuși unele consecințe temporare. Din fericire, totul poate fi gestionat și atenuat destul de ușor.

Am făcut aluzie pe scurt la impactul SEO pe care un nou domeniu îl va avea asupra clasamentului dumneavoastră. Este normal și se întâmplă tuturor site-urilor web care trec prin același proces. O redirecționare 301 transmite marea majoritate a puterii dvs. SEO către noua adresă, dar veți dori să vă asigurați că noul nume de domeniu nu este penalizat datorită proprietarilor anteriori.

Oricât de drastică ar putea fi o schimbare de gazdă sau de domeniu, impactul SEO este minim dacă transferul este efectuat corect.

Pentru cei care își folosesc numele de domeniu ca parte a adresei lor de e-mail, este posibil să întâmpinați și o ușoară întrerupere a serviciului. Cei care rulează e-mail prin aplicații terță parte, cum ar fi Gmail, nu ar trebui să fie afectați, dar este posibil să observați unele sughițuri în performanța webmail-ului și a site-ului dvs. în timp ce actualizările DNS se propagă.

Cum să evitați durerile de cap atunci când vă migrați site-ul

Puff… deci, ești încă copleșit? După cum puteți vedea, mutarea unui site web la un nou nume de domeniu sau gazdă web poate necesita multă muncă și răbdare. Cu toate acestea, nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice profunde pentru a putea reuși mutarea. Sigur, există o mulțime de pași, dar niciunul dintre ei nu este cu adevărat complicat de urmat pentru începători.

Pentru a asigura o tranziție de succes, fă-ți timp și fii precis. Să te grăbești prin ceva este o rețetă pentru un dezastru, iar aceasta este o procedură în care o simplă greșeală de tipar poate face site-ul tău inutil într-o clipită.

Nu ghiciți doar ceva dacă nu știți următorul pas. Consultați resursele din ghidul nostru de mai sus, căutați un răspuns online sau contactați echipele de asistență pentru clienți de la gazda dvs. web sau registratorul dvs.

Deși procedura poate părea descurajantă, este destul de jos pe polul totem al problemelor provocatoare pe care le puteți întâlni. Gestionați fiecare pas cu grijă și vă veți descurca bine. Nu vă fie teamă să utilizați pluginuri de încredere pentru a ușura durerea!

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company