Cele mai bune 15 servicii gratuite de monitorizare a timpului de funcționare a site-ului (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 15 servicii gratuite de monitorizare a timpului de funcționare a site-ului (aprilie 2023)
Cele mai bune 15 servicii gratuite de monitorizare a timpului de funcționare a site-ului (aprilie 2023)

Cele mai bune 15 servicii gratuite de monitorizare a timpului de funcționare a site-ului (aprilie 2023)

Serviciile de monitorizare a timpului de funcționare a site-ului web sunt ca semnele deschise cu neon mereu utile din fața unui magazin sau restaurant. Am fost cu toții acolo – așteptăm cu nerăbdare să luăm o masă sau o băutură la un local preferat, doar pentru a ajunge și a afla că locul tău este închis în acea zi. De cele mai multe ori, probabil că ați uitat să verificați programul restaurantului – dar ce se întâmplă dacă afacerea s-a închis la întâmplare chiar înainte de marele vostru festin?

Vizitatorii site-ului web se confruntă cu aceleași frustrări și agravări atunci când un site web este oprit sau indisponibil. În calitate de proprietar de site, este posibil să nu știți întotdeauna când (sau de ce) prezența dvs. online se blochează. În loc să vă verificați manual site-ul non-stop, instrumentele de monitorizare a timpului de funcționare vă vor supraveghea în permanență site-ul dvs. și vă vor anunța dacă ceva nu pare în regulă. În acest articol, analizăm toate opțiunile dvs. de monitorizare, de la serviciile incluse în planul dvs. de găzduire până la programe terțe care pot oferi informații mai aprofundate.

Cea mai bună găzduire web cu monitorizare gratuită a timpului de funcționare

Pe lângă prețurile extrem de atractive, Hostwinds include o mulțime de caracteristici impresionante în toate nivelurile planurilor sale. Cu o rată de funcționare garantată de 99,999% – adică mai puțin de 6 minute de nefuncționare pe an – clienții companiei nu au nevoie să monitorizeze timpul de funcționare, dar Hostwinds oferă un instrument de monitorizare extrem de personalizabil clienților partajați, de afaceri și reseller.

Pe lângă alertarea proprietarilor de site-uri când a fost detectată o problemă, serviciul Hostwinds Advanced Website Monitoring va crea automat un bilet de asistență în numele dvs. Clienții pot monitoriza disponibilitatea site-ului lor, performanța e-mailului, setările DNS și scripturile și porturile personalizate, toate cu capacitatea de a personaliza setările de alertă și conținutul mesajelor.

1. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Viteze cu 500% mai mari prin SSD-uri
 • Performanța serverului web LiteSpeed
 • Adresă IP dedicată GRATUITĂ
 • Garanție de funcționare de 99,999%.
 • Centre de date din Dallas și Seattle
 • Începeți acum pe Hostwinds.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Promițătoare de soluții de găzduire de nivel enterprise la prețuri care atrag întreprinderile mici și mijlocii, Hostwinds oferă întreaga gamă de sisteme de operare și configurații de server pentru a ajuta clienții să-și dezvolte și să dezvolte prezența online. Cu planurile de găzduire care acoperă nișe precum vBulletin și Minecraft, Hostwinds atrage o bază de clienți la fel de amestecată ca și configurațiile serverului. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

Cea mai bună găzduire „partajată” cu monitorizare gratuită a timpului de funcționare

Cu atât de mulți clienți și site-uri web care partajează un singur server fizic, monitorizarea timpului de funcționare este destul de neobișnuită la nivel de găzduire partajată. Mai frecvent, furnizorii de găzduire le permit proprietarilor de site-uri să urmărească utilizarea resurselor pentru a monitoriza modul în care prezența lor pe web se încadrează în restricțiile planului individual. Deși panourile de control precum cPanel nu monitorizează în mod direct timpul de funcționare, datele pe care le puteți descoperi vor prezenta o imagine a sănătății generale a mediului dumneavoastră.

Cu toate acestea, câteva gazde selectate extind serviciul de monitorizare pentru a acoperi disponibilitatea găzduirii partajate. Hostwinds oferă utilizatorilor control deplin asupra unei game largi de verificări, de la HTTP și HTTP la ping-uri, DNS și un port TCP personalizat, precum și posibilitatea de a trimite alerte de notificare dacă ceva nu merge bine. Consultați mai multe informații despre găzduirea partajată super-încărcată pe care o puteți găsi la Hostwinds mai jos:

2. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Stocare SSD nelimitată, baze de date și e-mail
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului cu cPanel și Softaculous
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

O temă recurentă în gama de produse Hostwinds, compania oferă mai multe configurații pentru a se asigura că nevoile fiecărui client sunt perfect satisfăcute. Între SSD-uri și serverele web LiteSpeed, Hostwinds obține o performanță cu 500% mai rapidă în comparație cu planurile tipice de găzduire partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

Vedeți alte opțiuni de găzduire partajată »

Cea mai bună găzduire „Cloud” cu rate de funcționare de cel puțin 99,999%.

În timp ce serviciile gratuite de monitorizare a timpului de funcționare sunt o caracteristică excelentă adăugată la planurile de găzduire, nu ar fi bine să nu trebuiască să vă faceți griji cu privire la timpul de nefuncționare în primul rând? Având în vedere redundanța și stabilitatea inerentă a infrastructurii, găzduirea în cloud este o opțiune excelentă pentru cei care nu doresc să-și petreacă timpul sau să-și streseze configurarea serviciilor de monitorizare, răspunsul la alerte și depanarea oricăror întreruperi.

Cele două gazde enumerate mai jos, Liquid Web și InMotion Hosting, promit să vă mențină site-ul funcțional mai mult decât majoritatea celorlalți din industrie. Deja regi ai asistenței pentru clienți, Liquid Web se menține la un standard de funcționare de 100%, în timp ce guru-ul gazduirii de la InMotion Hosting se așteaptă să ofere un timp de funcționare de cel puțin 99,999%. Aruncă o privire la recenziile noastre aprofundate ale acestor companii pentru a afla mai multe:

3. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Fanii Gazduirweb primesc 75% REDUCERE
 • Cloudflare CDN, protecție DDoS și backup
 • SSD-uri care cresc performanța și flexibilitate în cloud
 • Fiabilitate solidă, cu garanții de funcționare de 100%.
 • 24/7 Heroic Support® prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe Liquid Web.

NOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Liquid Web echilibrează serviciile gestionate și puterea hardware cu flexibilitatea cloud – o soluție genială pentru găzduirea în cloud. Pachetele companiei includ furnizarea instantanee, CloudFlare CDN, backup-uri încorporate și, bineînțeles, fiabilitatea echipei Heroic Support. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

4. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 5,00 USD

 • Stocare SSD cu toleranță la erori și până la 8 GB de RAM
 • Panou de control GRATUIT cu opțiunea de operare Linux
 • Acces root complet sau servere gestionate disponibile
 • Instantanee GRATUITE live-state sau programate
 • Modul de control Ansible GRATUIT pentru automatizare
 • Începeți acum cu InMotion.

NOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Cu tehnologia cloud de vârf, InMotion oferă transfer gratuit de site, configurare și unități SSD pentru cele mai bune oferte de soluții cloud. Acestea includ copii de rezervă gratuite ale datelor și oferă servere neadministrate sau complet gestionate pentru a vă ajuta să vă scalați site-ul cu găzduire bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 90 GB – SSD NVMe de 360 GB 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

Vedeți alte opțiuni de găzduire în cloud »

Cea mai bună găzduire „reseller” cu monitorizare gratuită a timpului de funcționare

Perfecte pentru designeri și agenții, planurile de găzduire pentru reselleri le permit antreprenorilor și freelancerilor să acționeze ca furnizorul de găzduire al clienților lor. Gazdele enumerate mai jos vă permit să monitorizați mai mult decât propriul timp de funcționare, ci și pe cel al tuturor site-urilor web pe care le supravegheați. Puteți colecta date pentru a vă măsura propria performanță și eficacitate în calitate de gazdă și puteți partaja rapoartele clienților pentru a demonstra valoarea pe care o aduceți prezenței lor online.

În timp ce Hostwinds se concentrează pe performanța și disponibilitatea serverului, GoDaddy oferă mai multe tipuri de servicii de monitorizare. În calitate de cel mai important registrator de domenii din lume, GoDaddy vă permite să urmăriți modificările aduse setărilor de înregistrare ale anumitor domenii. Puteți fi notificat prin e-mail când se schimbă ceva, ceea ce înseamnă că puteți acționa rapid pentru a achiziționa un domeniu de îndată ce acesta devine disponibil.

Pentru clienții GoDaddy Pro care supraveghează mai multe site-uri web pentru clienți, instrumentul Uptime Monitor este o opțiune ușor de configurat inclusă în tabloul de bord. Serviciul vă verifică site-urile în fiecare minut și vă va avertiza prin e-mail, text sau Slack atunci când un site se blochează și revine online.

5. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Stocare SSD, baze de date și e-mail nelimitat
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului cu cPanel și Softaculous
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare GRATUITĂ non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

O temă recurentă în gama de produse Hostwinds, compania oferă mai multe configurații pentru a se asigura că nevoile fiecărui client sunt perfect satisfăcute. Între SSD-uri și serverele web LiteSpeed, Hostwinds obține o performanță cu 500% mai rapidă în comparație cu planurile tipice de găzduire partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

6. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Instalări WordPress cu 1 clic prin cPanel sau Plesk
 • Domeniu GRATUIT de la primul registrator din lume
 • Experimentați asistență experți 24/7
 • Monitorizare de securitate premiată
 • An GRATUIT de servicii de e-mail pentru afaceri Office 365
 • Începeți acum pe GoDaddy.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

În calitate de campioni ai găzduirii cu costuri reduse și cu impact ridicat, GoDaddy oferă, în mod înțeles, o mulțime de servicii adaptate pentru toate nivelurile de utilizatori WordPress. Începând cu serviciile de găzduire partajată de bază ale companiei, care încep de la 2,99 USD pe lună, fiecare client GoDaddy care se înscrie pentru un plan anual primește un nume de domeniu gratuit și puterea de a-și controla site-ul prin intermediul panourilor de control cPanel sau Plesk. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 30 GB – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

Vedeți alte opțiuni de găzduire pentru reseller »

Alte servicii gratuite (și plătite) de monitorizare a timpului de funcționare a site-ului

Desigur, este posibil să fiți puțin sceptici cu privire la furnizorii de găzduire care raportează despre ei înșiși. Indiferent dacă gazda dvs. nu dispune de instrumentele de monitorizare necesare sau dacă doriți o verificare independentă a disponibilității site-ului dvs., iată câteva servicii terțe pe care să le luați în considerare. Indiferent de buget, expertiză tehnică sau funcții necesare, suntem siguri că aceste instrumente acoperă întreaga gamă de potențiali clienți și administratori de site-uri web.

7. Jetpack

Cost: gratuit (versiunile plătite variază de la 3,50 USD la 29 USD pe lună)

În cine să ai mai bine încredere în urmărirea timpului de funcționare a site-ului tău WordPress decât cei care au construit platforma în sine? Adus de Automattic, Jetpack reunește o gamă largă de servicii de marketing, securitate și performanță într-un singur plugin. Pe lângă autentificarea securizată a utilizatorilor și protecția împotriva atacurilor cu forță brută, Jetpack va alerta utilizatorii WordPress ori de câte ori site-ul lor se defectează.

Primiți gratuit alerte de nefuncționare de la Jetpack după activarea funcției în pluginul WordPress.

Serviciul de monitorizare a timpului de nefuncționare al pluginului vă va verifica site-ul la fiecare cinci minute, din diferite locații din lume. Puteți primi notificări cu privire la perioada de nefuncționare a site-ului dvs. prin e-mail, text sau ambele; vi se va spune când este oprit, când este din nou online și timpul total în care a fost indisponibil. Deoarece aveți nevoie de un site care rulează WordPress pentru a accesa și utiliza Jetpack, vă recomandăm să dublați sistemul de gestionare a conținutului prin asocierea Jetpack cu găzduirea de la WordPress.com:

7. WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Jetpack SEO, protecție împotriva spamului și partajare socială
 • Asistență pentru comunitate, e-mail și chat live
 • Acces la o mulțime de teme gratuite și premium
 • Notificări automate prin e-mail pentru orice timp nefuncțional
 • Găzduire GRATUITĂ – planuri plătite 4 USD – 25 USD pe lună
 • Începeți pe WordPress.com
MONITORIZARE UPTIME
EVALUAREA

4.7 ★★★★★

8. Uptime Robot

Cost: gratuit (versiunile plătite variază de la 5,50 USD la 746 USD pe lună)

O resursă la care au încredere peste 600.000 de utilizatori, Uptime Robot deservește Expedia, Fandango și Staples. Serviciul oferă gratuit 50 de monitoare la intervale de cinci minute, dar utilizatorii plătitori pot solicita până la 20.000 de monitoare și verificări la fiecare 60 de secunde, precum și monitorizare SSL care detectează erori și reamintește administratorilor datele de expirare.

Uptime Robot este un serviciu de monitorizare gratuit veteran, care oferă un tablou de bord ușor de utilizat și mai multe integrări.

Începând din 2010 cu dorința de a crea ceva gratuit și util pentru lumea online, dezvoltatorii au lansat Uptime Robot în 2010 și rămân angajați să păstreze serviciile de bază gratuite pentru totdeauna. Setul de caracteristici este însă oarecum rar, iar operațiunile de monitorizare sunt concentrate puternic în Dallas, în loc să includă mai multe locații.

9. Pingdom

Cost: 14,95 USD până la 249 USD pe lună (sau încercare gratuită de 14 zile)

Un serviciu complet și extrem de popular pentru a urmări disponibilitatea și performanța site-ului web, Pingdom se adresează dezvoltatorilor experimentați, agențiilor, companiilor și altor profesioniști web. De fapt, este serviciul pe care îl folosim pentru a monitoriza Gazduirweb. Deși Pingdom este cunoscut pentru serviciile și alertele robuste de monitorizare a timpului de funcționare, platforma oferă proprietarilor de site-uri web informații profunde despre viteza paginii, performanța tranzacțiilor și experiența utilizatorului.

Companii precum Amazon, Cloudflare, GitHub, MailChimp și Slack se bazează pe Pingdom pentru a urmări timpul de funcționare și performanța.

Pingdom urmărește site-ul dvs. din peste 70 de locații din întreaga lume, deși acoperirea este ușoară în Asia și Australia. Cu toate acestea, apreciem cu adevărat că platforma va rula teste suplimentare ca parte a unei analize a cauzei principale pentru a stabili ce anume a mers prost în cauza întreruperii.

10. Tendinte ascendente

Cost: 14,78 USD până la 198,26 USD pe lună (sau încercare gratuită de 30 de zile)

O platformă cuprinzătoare de servicii de monitorizare care oferă monitorizare a rețelei și a performanței bazate pe cloud, Uptrends a început în 2007 ca un instrument gratuit care s-a transformat de atunci într-un serviciu doar cu abonament. Clienții pot adăuga monitorizarea utilizatorilor reale la planul lor pentru o taxă suplimentară bazată pe afișările de pagină, permițându-le să vadă timpii de încărcare în funcție de browser, sistem de operare, locație și dispozitiv.

Uptrends verifică site-urile clienților în fiecare minut și verifică de două ori eventualele întreruperi înainte de a trimite alerte.

Apreciem în special rețeaua globală de servere de puncte de control a companiei; peste 185 de mașini sunt răspândite în întreaga lume pentru a identifica timpul de nefuncționare și latența. Uptrends are servere pe fiecare continent, în afară de Antartica, în special 30 de servere în Asia, patru în Africa și peste 130 în Europa și America de Nord.

11. Status Cake

Cost: gratuit (versiunile plătite variază de la 24,49 USD la 79,99 USD pe lună)

Deși intervalul de 15 minute pentru testare este mai lung decât alte servicii de monitorizare gratuite, apreciem accesibilitatea și capacitatea de utilizare a StatusCake. Compania cu sediul la Londra operează peste 200 de servere de monitorizare situate în 43 de țări din șase continente, oferind rate de verificare de 30 de secunde sau mai puțin.

Pe lângă alertele prin e-mail, text și Twitter, StatusCake se integrează cu multe aplicații terțe.

Planurile premium sunt reduse și accesibile, dar totuși testează timpul de funcționare și viteza paginii și monitorizează certificatele SSL, serverele și domeniile. De asemenea, puteți utiliza StatusCake pentru scanarea virușilor, iar aplicațiile iOS și Android ale companiei vă permit să vă monitorizați site-ul web de oriunde.

12. Uptimia

Cost: 10 USD până la 185 USD pe lună (sau încercare gratuită de 30 de zile)

Permițând companiilor să monitorizeze disponibilitatea site-ului lor la fiecare 30 de secunde, Uptimia se adresează, de asemenea, întreprinderilor mici și proprietarilor individuali de site-uri web, incluzând servicii de monitorizare a vitezei site-ului și a tranzacțiilor. Compania a lansat o versiune 4 reînnoită în mai 2018, asigurându-se că clienții pot profita de funcții moderne și actualizate, cum ar fi un tablou de bord reproiectat, jurnale mai convenabile și o capacitate de răspuns îmbunătățită.

Uptimia a lansat mai multe actualizări în 2018, făcând serviciul o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută funcții moderne.

Uptimia verifică site-urile clienților din peste 171 de centre de date din întreaga lume, iar actualizările suplimentare din timpul verii au introdus analiza cauzei principale, informații mai profunde asupra jurnalelor de sondaje individuale și instrumente sporite de partajare și colaborare. Dacă încă nu sunteți sigur că plătiți factura, Uptimia oferă teste gratuite pentru viteza și disponibilitatea site-ului.

13. Host Tracker

Cost: 14 USD până la 99 USD pe lună (sau încercare gratuită de 30 de zile)

Deși Host Tracker este printre cele mai scumpe servicii de monitorizare a timpului de funcționare de pe lista noastră, este poate cel mai rapid cu care să începeți. Pur și simplu introduceți adresa dvs. de e-mail și adresa URL, iar compania începe să vă monitorizeze site-ul gratuit timp de 30 de zile. Host Tracker urmărește în prezent peste 320.000 de site-uri web și trimite aproape 16.000 de alerte în fiecare zi.

Host Tracker monitorizează site-urile clienților din 142 de locații și compilează date în rapoarte și diagrame utile.

Notificările sunt gratuite și nelimitate pentru toți clienții, iar Host Tracker vă va verifica site-ul cel puțin la fiecare cinci minute, în funcție de planul pe care îl selectați. Expirarea certificatelor de domeniu și SSL, precum și lista neagră DNS, sunt, de asemenea, urmărite în toate conturile, conturile actualizate primind și informații despre încărcarea serverului, tranzacții, Google Ads și instantanee ale erorilor.

14. Site24x7

Cost: de la 9 la 225 USD pe lună (sau încercare gratuită de 30 de zile)

Un serviciu complet perfect pentru afaceri în creștere și echipe de dezvoltatori pretențioase, Site24x7 oferă întreaga gamă de servicii de monitorizare pentru site-uri web, servere, aplicații, rețele și utilizatori reali. Cele 90 de locații ale companiei din întreaga lume sunt mai puține decât cele ale altor concurenți, iar clienții aleg să-și testeze site-ul din doar opt centre de date.

Site24x7 folosește instrumente avansate de tehnologie pentru a permite echipelor IT și DevOps să arunce o privire cuprinzătoare asupra mediului lor.

Creat de Zoho, o organizație Software-as-a-Service specializată în programe de afaceri și productivitate, Site24x7 a apărut pe piață în 2006 și continuă să adauge noi funcții. Cu sprijinul unei mari companii-mamă, utilizatorii pot găsi de obicei mai mult asistență, integrări terță parte și instrumente suplimentare.

15. Montastic

Cost: gratuit (versiunile plătite variază de la 5 USD la 29 USD pe lună)

Nu lăsați site-ul prea simplu să vă păcălească — Montastic este o opțiune excelentă pentru proprietarii de afaceri mici, bloggeri și site-uri web personale. Realizat de Metadot în Austin, Texas, Montastic permite utilizatorilor să monitorizeze gratuit până la trei site-uri web la fiecare 30 de minute. Conturile plătite acoperă pur și simplu mai multe adrese URL și reduc intervalul la fiecare cinci minute. Prețurile sunt simple, cu planuri oferite de la lună la lună, fără vânzări suplimentare, suplimente sau costuri ascunse.

În completarea listei noastre se află Montastic, cea mai bună monitorizare accesibilă și simplă a timpului de funcționare a site-ului.

Montastic nu este la fel de puternic ca unele dintre celelalte instrumente de pe această listă, dar oferă o muncă de calitate la prețuri prietenoase celor care nu au nevoie de toate clopotele și fluierele. Alertele și rapoartele de eroare sunt trimise prin e-mail, iar compania va verifica, de asemenea, dacă un anumit text este sau nu prezent.

Cum să monitorizezi timpul de funcționare a site-ului și de ce contează

În linii mari, monitorizarea site-ului implică testarea și verificarea faptului că vizitatorii pot interacționa cu un site conform așteptărilor. Timpul de funcționare sau disponibilitatea este de obicei caracteristica proeminentă de urmărit, dar serviciile complete pot urmări, de asemenea, interacțiunile utilizatorilor, performanța serverului sau a rețelei, înregistrările DNS, revizuirile codului și alte funcționalități.

Dacă un serviciu de monitorizare detectează o eroare sau o eroare, de obicei va trimite alerte prin e-mail, text, chat sau rețele sociale. Aceste notificări includ adesea informații de diagnosticare care le permit administratorilor să corecteze mai rapid problema. Datele istorice sunt compilate în diferite rapoarte și grafice, iar informațiile adunate vă pot ajuta să evaluați performanța site-ului dvs. sau chiar să trageți la răspundere furnizorul dvs. de găzduire dacă nu respectă garanția de funcționare sau acordul privind nivelul de servicii.

Când vine vorba de timpi de nefuncționare, fiecare secundă contează – în special pentru magazinele de comerț electronic și alte afaceri online. Întreruperile neplanificate costă companiile Fortune 1.000 între 1,25 și 2,5 miliarde de dolari în fiecare an. Dincolo de vânzări pierdute, expunere mai mică și primele impresii groaznice, timpul de nefuncționare poate dăuna reputației mărcii dvs. și poate lăsa clienții nemulțumiți.

Monitorizarea internă a site-urilor web, precum serviciile pe care le vedeți cel mai frecvent la furnizorii de găzduire, presupune urmărirea unor valori importante care oferă o imagine de ansamblu asupra sănătății și performanței serverului dvs.: utilizarea memoriei, spațiul pe disc, încărcarea procesorului și timpii de răspuns. Monitorizarea externă, totuși, verifică problemele de performanță pe întreaga coloană vertebrală a internetului și, adesea, până la utilizatorii finali ai site-ului dvs.

Citiți mai departe pentru cele mai bune opțiuni de monitorizare disponibile; instrumentele incluse în planurile de găzduire pot fi dificil de găsit, dar pot oferi economii mari și utilitate. Cu toate acestea, serviciile de la terți oferă adesea informații mai profunde în schimbul unei taxe.

Monitorizați starea serverului și timpul de nefuncționare pentru a vă menține site-ul online

Dacă gazda dvs. actuală nu apare pe această listă, nu vă faceți griji. Puteți găsi adesea statistici de monitorizare internă în cPanel sau tabloul de bord de gestionare a contului, care vă vor oferi o idee despre cum funcționează serviciul dvs.

Multe dintre gazdele noastre preferate, inclusiv Bluehost, InMotion Hosting și Site Ground, oferă instrumente transparente, destinate publicului, în care proprietarii de site-uri pot vedea starea rețelei și serviciilor generale ale companiei – unele vă permit chiar să vă verificați site-ul în mod specific.

Când vine vorba de monitorizarea site-ului web, nu uitați că toate informațiile sunt utile!

Nimeni nu este imun la opriri neașteptate – chiar și Amazon s-a prăbușit uneori. Pentru a ilustra cât de mult contează, totuși, luați în considerare prăbușirea companiei de la sfârșitul anului 2019.

Site-ul Amazon a fost inaccesibil timp de 13 minute. Nu sună mult, nu? Cu toate acestea, UpGuard a calculat timpul neașteptat de neașteptat tradus la peste 200.000 USD în venituri pierdute pe minut – o scădere de peste 2,6 milioane USD pentru întregul episod.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostwinds

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostwinds este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostwinds pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Hostwinds:

O opțiune de găzduire de mare putere atât pentru performanță, cât și pentru accesibilitate, Hostwinds oferă o gamă completă de servicii susținute de infrastructură modernă și asistență 24/7. Având în vedere gama largă de configurații complicate de server disponibile, garanția excelentă a timpului de funcționare a companiei și serviciul de încredere pentru clienți fac găzduirea web cu Hostwinds o ușoară.

Înainte de a vă înscrie la Hostwinds, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostwinds. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Hostwinds
 • Vânturi gazdă: 4,8/5,0 față de altele
 • Gazdă: 5,24 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostwinds este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostwinds. Și la 5,24 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostwinds.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company