Cele mai bune 10 planuri de găzduire Master Reseller (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10 planuri de găzduire Master Reseller (aprilie 2023)
Cele mai bune 10 planuri de găzduire Master Reseller (aprilie 2023)

Cele mai bune 10 planuri de găzduire Master Reseller (aprilie 2023)

Lumea găzduirii master reseller poate fi la fel de nedumerită ca și filmul „Inception” pentru cei care nu știu. Filmul de acțiune SF din 2010 i-a introdus pe cinefili într-o lume complexă și confuză de scări fără sfârșit, percepții care dezvăluie realitatea și vise în vise.

Mulți proprietari de site-uri cu experiență știu deja că găzduirea web tradițională de reseller presupune ca un client de găzduire să vândă clienților părți din resursele sale de server. În timp ce Leonardo DiCaprio și co-starurile lui „Inception” navighează pe diferitele niveluri ale subconștientului cu lovituri dramatice, revânzătorii maeștri reprezintă următorul nivel al visului de găzduire prin faptul că își pot oferi clienților posibilitatea de a-și revânde spațiul de pe server unui al treilea nivel de consumatori.

Pentru a fi un reseller principal eficient, veți avea nevoie de o putere mare de calcul de înaltă performanță, împreună cu instrumentele software pentru a vă gestiona eficient afacerea de găzduire. Am întocmit o listă cu 10 companii de găzduire master reseller preferate care vă pot ajuta să visați mare.

1. Găzduire InMotion – Cea mai bună găzduire Master Reseller

Când se compară cele mai bune opțiuni de găzduire pentru reselleri, avantajele precum mediile de calcul scalabile, unitățile SSD de înaltă performanță, software-ul util pentru gestionarea clienților și a facturării și capacitatea de a crea un număr nelimitat de conturi cPanel reprezintă toate acele elemente în stilul Inception care poate duce o afacere medie de reseller la următorul nivel.

Gazduirea pentru reseller poate lua o varietate de forme. La cel mai de jos nivel, antreprenorii beneficiază de un mediu de găzduire partajat mai mare decât media pe care îl pot distribui și vinde unui grup mic de clienți. Alți furnizori de găzduire web preferă să ofere revânzătorilor credite sau prețuri cu ridicata pentru produse individuale pe care apoi le pot face publicitate la o rată profitabilă.

Deoarece revânzătorii principali deservesc o bază de clienți mult mai mare, un VPS de top sau un server dedicat este de obicei cel mai bun pariu. Cu accesul rădăcină și controlul suplimentar pe care proprietarii de site-uri îl au asupra mediilor de găzduire mai mari, practic oricare dintre aceste planuri poate fi transformat într-un cont de reseller – asigurați-vă că verificați termenii și condițiile furnizorului dvs. pentru a vă asigura că este în regulă.

Mulțumită în mare parte gamei largi de opțiuni de server, apreciem în special serviciile pe care InMotion Hosting le oferă revânzătorilor. Compania oferă antreprenorilor posibilitatea de a alege între spațiu pe server partajat și mașini virtuale supraalimentate – ambele cu stocare SSD completă, WHMCS gratuit, conturi cPanel nelimitate, un cont de reseller de nume de domeniu eNom și una dintre cele mai bune garanții de rambursare a banilor din industrie. . În plus, InMotion vă va ajuta să vă transferați dvs., revânzătorii și conturile clienților pe hardware-ul companiei, cu transferuri de site fără probleme și fără probleme. Consultați recenzia noastră completă a companiei pentru a afla mai multe:

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 15,99 USD

 • Gazduire reseller SSD cu cPanel/WHM GRATUIT
 • Ține-ți afacerea de reseller organizată cu WHMCS
 • IP-ul dedicat și backup-ul site-ului GRATUIT
 • O mulțime de funcții de e-mail cu suport IMAP și POP3
 • Gestionați-vă domeniile cu o licență Enom GRATUITĂ
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire pentru reseller cPanel, care este accesibilă, ușor de gestionat și include SSD-uri gratuite. Deveniți un reseller de domeniu pentru gTLD-uri și TLD-uri populare cu o licență Enom gratuită și WHMCS pentru a vă gestiona conturile. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 80 GB – SSD de 260 GB GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

2. Găzduire A2 — Cel mai bun găzduire de reseller Master cu cont WHMCS gratuit

Aveți clienți, clienții voștri au clienți… cum veți menține totul corect? Dincolo de configurarea tehnologiei asociată cu partiționarea resurselor serverului și configurarea conturilor cPanel, revânzătorii trebuie să țină cont de gestionarea facturării și de asistență pentru clienți. Din fericire, mulți furnizori de top includ WHMCS super util ca un avantaj suplimentar. Platforma, disponibilă de obicei ca instalare cu un singur clic prin Softaculous sau alte biblioteci de scripturi populare, simplifică și automatizează sarcinile comune asociate cu derularea unei afaceri de găzduire web.

Pentru a fi clar, WHMCS este complet diferit de software-ul WHM asociat de obicei cu licențe cPanel. WHM, care înseamnă Web Host Manager, oferă acces administrativ la diverse instrumente de gestionare și configurare a serverului în cadrul interfeței cPanel. Utilizatorii WHM pot folosi software-ul pentru a crea și gestiona mai multe conturi cPanel pentru clienți, pentru a-și monitoriza și proteja serverul, pentru a transfera sau pentru a face copii de rezervă ale datelor și pentru a desemna conturi de reseller cu acces adecvat.

WHMCS – nu WHM – este un instrument important pentru revânzători pentru a gestiona asistența pentru clienți și facturarea.

În ceea ce privește celălalt program, WHMCS – sau Web Hosting Manager Complete Solution – se concentrează pe automatizare și eficiență atunci când vine vorba de furnizarea conturilor cPanel și a resurselor serverului, trimiterea facturilor și colectarea plăților și furnizarea de instrumente bine integrate pentru asistența clienților. Având în vedere că licențele WHMCS încep cu doar 20 USD pe lună, este importantă pentru proprietarii de afaceri de găzduire web să găsești un furnizor de găzduire revânzător dispus să includă programul gratuit.

Pentru acest avantaj, apelăm la A2 Hosting. Cunoscută în special pentru serverele supraalimentate care livrează încărcări ale paginilor de 20 de ori mai rapid decât arhitecturile standard, compania include WHMCS sau Blesta gratuit cu trei dintre cele patru planuri de găzduire de reseller, împreună cu un cont de reseller de domeniu eNom. În plus, clienții A2 Hosting își pot actualiza WHMCS pentru a include funcții suplimentare și capacitatea de a gestiona mai mulți clienți. Aflați mai multe despre companie citind recenzia noastră de mai jos:

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 24,99 USD

 • Planuri de reseller la prețuri accesibile cu caracteristici de lux
 • Cont Enom GRATUIT pentru a gestiona domenii nelimitate
 • Configurația Turbo Server încarcă paginile de 20 de ori mai repede
 • SSD-uri gratuite, CDN și alegerea locației serverului
 • Garanție de funcționare de 99,9% și monitorizare 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting oferă unele dintre cele mai atractive oferte de găzduire pentru reseller de pe piață. Bucurați-vă de conturile gratuite Enom, cPanel și WHMCS pentru a vă începe afacerea, apoi profitați de viteza impresionantă a A2 Hosting pentru a vă impresiona clienții. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 60 GB – SSD de 270 GB Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

3. Hostwinds — Cel mai bun Master Reseller Hosting ieftin

Un buget redus este de cea mai mare importanță pentru toate întreprinderile noi sau mici, indiferent dacă sunt sau nu în industria de găzduire. Menținerea costurilor la un nivel scăzut oferă companiilor mai mult spațiu pentru a rămâne deschise și pentru a încerca să obțină profit, maximizând în același timp veniturile. Ca atare, accesibilitatea este esențială atunci când vine vorba de găsirea gazdei potrivite pentru afacerea dvs. de reseller principal.

În loc să apelați pur și simplu la cea mai ieftină gazdă care va face minim pentru dvs. sau la mulțimea de furnizori de reseller-maestri cu operațiuni în străinătate, căutați o companie de găzduire consacrată și de încredere, care vă va oferi instrumentele pentru a reuși: infrastructură de înaltă performanță, utilă. suport și trifecta de cPanel, WHM și WHMCS.

În special la nivelurile de VPS, cloud și server dedicat – configurațiile cele mai utile pentru resellerii principali – Hostwinds se clasează aproape de top în ceea ce privește oferirea celei mai mari avantaje pentru banii unui client. Desigur, planul specific pe care l-am evidențiat în recenzia noastră de mai jos probabil că nu va fi cel mai potrivit pentru revânzători principali (de fapt, compania are trei programe diferite pentru revânzători), deoarece se concentrează pe distribuirea de găzduire partajată și abonamente cPanel, dar Hostwinds se mândrește cu o structură de preț care este mult sub norma din industrie. Revânzătorii maeștri vor fi mult mai bine deserviți dacă se uită la un VPS sau un server dedicat prin Hostwinds. Totuși, aruncați o privire asupra elementelor de bază ale ofertelor companiei făcând clic pe recenzia noastră completă de mai jos:

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Formatul de preț pe cont menține costurile scăzute
 • Deblocați reduceri pe măsură ce câștigați mai mulți clienți
 • Garanție de funcționare de 99,999% lider în industrie
 • Configurare instantanee cu asistență gestionată 24/7
 • Lățime de bandă, e-mail și spațiu pe disc nelimitat
 • Începeți acum pe Hostwinds.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Campioni ai performanței, timpului de funcționare și asistenței pentru clienți, Hostwinds adoptă o abordare ușor diferită a găzduirii sale de reseller. Întreprinzătorii adaugă, în esență, conturi de găzduire partajată pentru a-și vinde clienților, permițându-vă să adoptați o abordare practică a integrării. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile Nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

4. InterServer — Cea mai bună găzduire nelimitată Master Reseller

Găzduirea web pentru reseller de master sună ca o meme Xzibit dureros de tocilar din „Pimp My Ride” de la MTV: „Drago, am auzit că îți place găzduirea reseller-ului, așa că am adăugat găzduirea reseller-ului la contul tău de găzduire reseller, astfel încât să poți revând găzduirea reseller-ului.” Același tip de absurd urmează conceptul de ceva nelimitat în domeniul găzduirii; Furnizorii de găzduire partajată, în special, oferă spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă, memorie, conturi de e-mail și multe altele („To infinit and beyond” de la Buzz Lightyear, cineva?). Dar serverele au limite și există penalități pentru cei care folosesc greșit sau depășesc resursele alocate.

Probabil că ești deja obișnuit cu cPanel, dar asocierea lui cu WHM vă permite să preluați mai mult control asupra resurselor serverului.

În ceea ce privește găzduirea pentru reseller sau master reseller, nelimitat se referă de obicei la numărul de instalări de conturi cPanel sau de licențe pe care le puteți configura în contul dvs., deși, teoretic, puteți extinde această definiție pentru a acoperi numărul de nume de domenii, site-uri web sau orice altceva de pe acea lista de inainte. În timp ce revânzătorii maeștri cu aspirații înalte de afaceri vor aprecia cu siguranță numărul mare de licențe cPanel (deși depășirea oricăror limite se apropie rapid de supravânzarea infrastructurii dvs.), clienții dvs. vor aprecia în mod similar spațiul amplu de server și alte resurse.

InterServer combină servere spațioase cu conturi și domenii cPanel nelimitate cu conturile sale de găzduire de reseller, ceea ce le permite resellerilor să ofere clienților toate caracteristicile incluse în planurile tradiționale de găzduire partajată ale companiei: stocare SSD și e-mailuri nelimitate, un constructor de site-uri web drag-and-drop, și instrumente proprietare impresionante pentru stocarea în cache a conținutului și securitatea site-ului web. Consultați recenzia noastră de mai jos pentru mai multe informații:

InterServer.net

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Configurați conturi cPanel nelimitate pentru clienții dvs
 • Backup-uri zilnice proactive GRATUITE și fără taxă de configurare
 • Servere DNS private și adresă IP dedicată
 • Clienții se bucură de toate funcțiile standard de găzduire partajată
 • Gestionarea clienților prin panoul de control WHM
 • Începeți acum pe InterServer.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

InterServer vă conectează automat clienții la lista completă de avantaje de găzduire partajată a companiei, inclusiv SSD-uri de înaltă performanță, un generator de site-uri web, migrare gratuită și securitate Intershield. Bucurați-vă de configurarea instantanee a contului și gestionarea ușoară pe hardware premium. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 80 GB – SSD de 280 GB Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

Cele mai bune din restul pentru Master Reseller Web Hosting

Master reseller, sau verii săi alpha master și super alpha master reseller hosting (da, într-adevăr), sunt greu de găsit. Cu cât adăugați mai multe niveluri de vânzători, cu atât mai repede vă puteți aștepta să exploatați resursele serverului și trebuie să vă extindeți la un server virtual sau dedicat mai mare. Gazdele pot deseori să nu facă publicitate exterioară pentru acest serviciu, poate din cauza unei combinații de cerere scăzută sau a unui public restrâns care are deja abilitățile tehnice pentru a înființa o afacere ca aceasta într-un mediu de găzduire mare.

Chiar și printre gazdele noastre web preferate din lume, găzduirea simplă de reseller nu este atât de populară pe cât ați putea crede. Am vrut să ne asigurăm că atragem atenția asupra acestor opțiuni pentru cei care abia încep cu găzduirea pentru reseller – și, hei, dacă reușiți cu prima dvs. afacere, vă puteți migra cu ușurință afacerea în creștere către serviciile upgrade ale acelei gazde. Indiferent dacă doriți să vă înființați prima companie de reseller sau căutați o casă pentru organizația dvs. consacrată, cu mai multe niveluri, asigurați-vă că luați în considerare opțiunile de reseller, VPS și server dedicat pe care le vom garanta cu plăcere mai jos:

5. HostGator

Pe lângă puterea de calcul scalabilă, WHMCS gratuit și domenii, e-mailuri și baze de date nelimitate, HostGator îmbină conturile de reseller cu puterea de cumpărare a domeniului a companiei sale soră ResellerClub (mai multe despre ele mai târziu). Revânzătorii pot înregistra, gestiona și reînnoi domenii pentru clienții lor, deblocând peste 70 de domenii de nivel superior. Puteți integra contul gratuit prin WHMCS sau un API și puteți primi până la 80% reducere la înregistrări.

Deși planul de reseller HostGator vine cu puțin mai puțin spațiu de stocare și lățime de bandă decât ne-am dori să vedem, compania face ca procesul de actualizare la servere mai mari să fie extrem de accesibil – de aceea considerăm HostGator cea mai bună gazdă cu care să crești. Garanția de rambursare a banilor de 45 de zile a companiei este cu două săptămâni mai lungă decât media industriei, dar caracteristica noastră preferată poate fi colecția de peste 400 de tutoriale video pe care le puteți plasa branding pentru a vă ajuta clienții să învețe și să reușească.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 19,95 USD

 • Înființați o companie cu găzduire reseller cPanel
 • Domenii, e-mailuri și baze de date MySQL nelimitate
 • Garanție de funcționare de 99,9% și peste 400 de tutoriale
 • Toate planurile de reseller de găzduire web includ WHMCS
 • Cont GRATUIT ResellerClub pentru domenii
 • Începeți acum pe HostGator.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator oferă unele dintre cele mai bune planuri de găzduire reseller din industrie, cu WHMCS inclus în scopuri de gestionare, precum și cPanel pentru clienții tăi. Specificați pachetele clienților care găzduiesc reseller-ul dvs., spațiul pe disc și lățimea de bandă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 60 GB – 140 GB Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

6. HostPapa

Da, HostPapa este cu câțiva dolari pe lună mai scump decât mulți concurenți de pe această listă, dar compania oferă avantajele pentru ca investiția să merite din plin. Pe lângă capacități mai mari de stocare alimentată cu SSD, HostPapa elimină toate restricțiile privind ceea ce tu și clienții tăi poți crea; nu există limite pentru domenii, site-uri web, conturi cPanel, baze de date sau conturi de e-mail.

Revânzătorii se pot bucura de o interfață cPanel de brand, împreună cu servere de nume private. De asemenea, apreciem modul în care compania îmbină performanța și securitatea, cu matrice RAID, cache și o rețea de livrare de conținut care se potrivește cu monitorizarea rețelei non-stop, detectarea forței brute, firewall-uri pentru server și certificate SSL gratuite.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 29,99 USD

 • Gazduire nelimitată pentru reseller prin cPanel și WHM
 • Software GRATUIT de facturare de la WHMCS sau ClientExec
 • Panou de control cu etichetă albă și servere de nume private
 • Personalizați pachetele de găzduire ale clienților dvs
 • Revânzarea angro de domeniu cu e-mail nelimitat
 • Începeți acum pe HostPapa.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Pentru un pic de primă, HostPapa vă va inunda afacerea dvs. de găzduire web reseller cu toate funcționalitățile de care ați putea avea vreodată nevoie – și apoi ceva. Dispunând de conturi cPanel nelimitate, adrese de e-mail, domenii, baze de date, HostPapa este o opțiune solidă pentru revânzătorii care doresc să intre pe piață. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB – 250 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

7. AccuWebHosting

Prezentând performanță bazată pe cloud și o mare varietate de configurații de server Windows sau Linux, AccuWebHosting este o altă gazdă excelentă în jurul căreia să vă gândiți să construiți o afacere de reseller principal. Poate am dori să vedem capacitățile de stocare crescute puțin, dar sistemul de operare CloudLinux și serverele web LiteSpeed ajută mediile să funcționeze eficient.

AccuWebHosting este o altă gazdă de reseller nelimitat, care acoperă domenii, site-uri web, e-mail, conturi FTP și baze de date. Introduceți versiuni moderne de suport PHP și HTTP/2, iar afacerea dvs. va fi potrivită pentru a se adapta alături de noile tehnologii. Clienții dvs. pot folosi popularul RVSitebuilder și peste 100 de scripturi de auto-instalare care acoperă instrumente populare precum WordPress, phpBB, OSCommerce și altele.

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 8,99 USD

 • Alegeți între planurile de reseller Windows sau Linux
 • VPS sau opțiuni de distribuitor partajat disponibile
 • Stocare SSD cu CloudLinux și LiteSpeed
 • Gestionare GRATUITĂ cu cPanel, WHM și WHMCS
 • Domenii nelimitate, e-mail, FTP și baze de date
 • Începeți acum pe AccuWebHosting.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Combinând performanța și accesibilitatea, AccuWebHosting oferă o gamă completă de opțiuni de reseller. Antreprenorii pot alege Windows sau Linux, precum și configurații partajate sau VPS, în funcție de amploarea afacerii lor de reseller. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 150 GB SSD Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

8. GoDaddy

Ce marcă mai bună cu care să vă aliniați afacerea decât cea mai mare companie de găzduire web din lume? Întotdeauna locul de plecare pentru înregistrări de nume de domeniu noi și conturi de găzduire web pentru prima dată, GoDaddy își valorifică reputația într-un program de reseller puternic, care este puțin diferit de multe altele de pe piață. În loc să obțină un comision fix, revânzătorii își pot stabili propriile marje de profit și pot selecta ce produs să vândă clienților.

În timp ce vă proiectați propria piață online orientată spre clienți, GoDaddy alimentează toate sistemele de gestionare a produselor, vânzări, procesare plăți și facturare cu sisteme interne. Compania vă va ajuta să vindeți mai multe produse, să accesați și să gestionați conturile clienților, să oferiți promoții și să construiți rapoarte informative. Ne place în special modul în care GoDaddy se integrează cu site-ul dvs. WordPress existent; API-urile vă permit să integrați funcționalitatea de căutare a domeniului companiei și le oferă clienților posibilitatea de a adăuga produse în coșurile de cumpărături.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Obțineți produse la 20-40% reducere la prețurile cu amănuntul
 • Vitrină cu etichetă albă cu procesare card de credit
 • Integrare ușoară cu WordPress prin API-ul GoDaddy
 • Vinde orice: domenii, găzduire, e-mail și multe altele
 • Software personalizat pentru management și rapoarte
 • Începeți acum pe GoDaddy.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

GoDaddy vă oferă toate instrumentele și produsele pentru a avea succes în găzduirea de reseller fără să vă călcați în picioare. Stabiliți-vă propriile prețuri și desfășurați promoții în timp ce platforma companiei procesează plățile, urmărește vânzările și vă ajută să vă dezvoltați afacerea. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

9. ResellerClub

După cum poate sugera și numele, ResellerClub știe ceva sau două despre găzduirea reseller-ului. Credeți sau nu, compania a construit o mulțime de afaceri în jurul revânzării de servicii și servere de la două dintre companiile sale surori, Bluehost și HostGator. Cu toate acestea, când vine vorba de propriile opțiuni de reseller Linux sau Windows, ResellerClub oferă toată gama de funcții nelimitate, revânzare de domenii și software de gestionare. Mediile ResellerClub sunt susținute de securitatea rețelei Cloudflare și CDN, în plus față de antivirusul CloudLinux, Apache și ClamAV.

ResellerClub face incredibil de ușor la înregistrare să faceți upgrade la un domeniu gratuit și un cont de reseller de găzduire, care vă oferă cele mai bune prețuri din industrie pentru peste 500 de TLD-uri și o vitrină gratuită. Compania a construit, de asemenea, module și pluginuri personalizate pentru a vă integra cPanel și WHMCS pentru a vă oferi control complet și funcționalitate suplimentară.

ResellerClub.com

Preț lunar de pornire 16,99 USD

 • Alegerea pachetelor de reseller Windows sau Linux
 • Hardware prin servere Dell și procesoare Intel Xeon
 • Upgrade cu 1 clic pentru cont GRATUIT de reseller de domeniu
 • Conturi Plesk sau cPanel nelimitate cu toate planurile
 • Garanție de funcționare de 99,99% cu DNS distribuit
 • Începeți acum pe ResellerClub.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

ResellerClub: evaluarea experților noștri

Cunoscut pentru un program de reseller care a atras peste 200.000 de antreprenori, ResellerClub oferă numeroase servicii celor care doresc să-și înceapă propriile afaceri în găzduire web și înregistrări de domenii. Pe lângă faptul că deservește peste 5 milioane de domenii și clienți în peste 150 de țări, furnizorul de găzduire a creat unul dintre cele mai diverse portofoliu de soluții pe care l-am văzut vreodată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 40 GB SSD – 200 GB SSD Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

10. SiteGround

SiteGround se ocupă de găzduirea de reseller diferit față de ceilalți furnizori de pe lista noastră. În loc să vă ofere o mulțime de spațiu de stocare și lățime de bandă, compania permite revânzătorilor să achiziționeze credite de găzduire. Un credit este egal cu un an de găzduire partajată și, cu cât achiziționați mai multe conturi, cu atât obțineți o reducere mai mare.

Revânzătorii pot activa conturile cu un singur clic, iar clienții se pot bucura instantaneu de serviciile superbe ale SiteGround. Sunteți limitat la un site web și 10 GB de spațiu de stocare SSD per cont, dar SiteGround oferă o rețea gratuită de livrare a conținutului, instrumente de stocare în cache, backup-uri zilnice automate și agenți de asistență incredibil de receptivi și de ajutor.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Planuri reduse pentru diferite fluxuri de lucru
 • Infrastructură de găzduire cloud ultra-fiabilă
 • Transferuri GRATUITE de site și plugin WordPress migrator
 • Baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă
 • Gestionarea clienților cu etichetă albă și DNS privat
 • Începeți acum pe SiteGround.

REVÂNZĂTOR
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

Veți fi greu să găsiți un plan de reseller mai accesibil, care să vină cu hardware mai bun decât SiteGround. Gazda web are o reputație excelentă pentru serviciul pentru clienți și scalabilitatea bazată pe cloud. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vedeți alte gazde de reseller de top »

Ce este un Master Reseller?

Găzduirea pentru reseller este o formă de găzduire web în care proprietarul contului are capacitatea de a folosi spațiul alocat pe hard disk și lățimea de bandă pentru a găzdui site-uri web ale terților. Revânzătorul achiziționează cu ridicata serviciile gazdei și apoi vinde un cont individual cPanel clienților, de obicei pentru profit. Un avantaj esențial al găzduirii pentru reseller este capacitatea de a cumpăra și de a revinde servicii de găzduire web cu puține cheltuieli generale și riscuri.

Un plan de reseller principal, pe de altă parte, permite utilizatorilor să dețină, să gestioneze și să vândă conturi de reseller printr-un panou de control, cum ar fi WHM sau WHMCS. Folosind un cont WHM sau un sistem de management similar, deținătorul unui plan de reseller principal poate controla resursele revânzătorilor, cum ar fi spațiul pe disc, lățimea de bandă și includerea opțională a unui certificat SSL și, de asemenea, își poate stabili propriile prețuri pentru aceste servicii.

Un client de găzduire de reseller alfa poate crea și gestiona mai multe conturi de reseller principal, precum și conturi de reseller și conturi de găzduire în mediile respective de plan. În cele din urmă, un deținător de cont de reseller super alpha poate crea și gestiona revânzători alpha, reselleri principali și conturi de găzduire individuale. De-a lungul anilor, au apărut și alte nișe de reseller, deschizând oportunități pentru revânzarea de domenii și gestionarea criptării site-ului web cu un cont de reseller SSL.

Este găzduirea web pentru reseller o afacere bună?

Găzduirea pentru reseller este o alegere populară pentru designerii și dezvoltatorii web care servesc ca administratori de site pentru clienții lor. Prin revânzarea serviciilor de găzduire web, aceștia își pot oferi clienților o soluție completă de găzduire web care include conturi de e-mail, înregistrarea numelui de domeniu, design și dezvoltare site-uri web și soluții de comerț electronic.

Găzduirea pentru reseller este, de asemenea, o alegere bună pentru cei care doresc să înceapă propria afacere de găzduire web. Devenind revânzători, aceștia pot oferi clienților servicii de găzduire web fără a fi nevoiți să investească în propria infrastructură sau personal.

Construiește-ți afacerea dând putere altora să revinde cPanel și WHM

Planurile de găzduire web master reseller, cu capacitatea lor de a crea atât găzduire partajată, cât și conturi suplimentare de reseller, sunt fără îndoială atractive – și poate puțin intimidante. Puterea de vânzare suplimentară vă poate crește veniturile, dar revânzătorii principali trebuie să acorde o atenție deosebită resurselor serverului și asistenței pentru clienți.

Numărul în creștere exponențial de clienți poate face rapid un server să devină supraaglomerat, ceea ce duce la probleme de performanță și timpi de nefuncționare pentru care va trebui să răspundeți. Dar, înregistrându-vă cu un cont de reseller puternic bazat pe VPS, investiția dvs. se poate extinde încet în infrastructura de dimensiunea potrivită. Desigur, nu ezitați să faceți upgrade la un server dedicat (sau două), după cum vă dictează cerințele de calcul.

Dacă aveți timpul și resursele pentru a monitoriza îndeaproape și a face față oricăror probleme care ar putea apărea, este posibil să fiți pregătit pentru provocarea de a găzdui reseller-ul principal. Demonstrează-ți abilitățile tehnologice și recrutează reselleri în care ai încredere pentru a-ți reprezenta bine marca.

Păstrând tema întorsăturilor complicate, „Inception” se termină într-un cliffhanger (șocant, nu? De asemenea, aici vine o alertă de spoiler pentru cei care îndrăznesc să se revolte că nu știu ce se întâmplă într-un film vechi de aproximativ un deceniu). Leonardo face un top, iar utilizatorii rămân să se întrebe dacă a revenit în lumea reală sau dacă alege să trăiască cu copiii săi într-un vis.

Acesta este finalul cu care vă lăsăm – acum că aveți cele mai bune opțiuni pentru găzduire web master reseller, afacerea dvs. va prospera sau va slăbi? Vă putem arăta cele mai bune platforme tehnologice și servicii suplimentare care vă pregătesc succesul, dar soarta dvs. depinde în totalitate de perspicacitatea dvs. în afaceri, de capacitatea de vânzări și de succesul clienților dvs. și, la rândul lor, al clienților lor.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire reseller dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.9/5.0 vs. altele
 • InMotion: 15,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 15,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company