Revizuirea găzduirii WordPress iPage: 4 avantaje + Cum se instalează (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Revizuirea găzduirii WordPress iPage: 4 avantaje + Cum se instalează (aprilie 2023)
Revizuirea găzduirii WordPress iPage: 4 avantaje + Cum se instalează (aprilie 2023)

Revizuirea găzduirii WordPress iPage: 4 avantaje + Cum se instalează (aprilie 2023)

Vă gândiți să vă înscrieți pentru găzduirea iPage WordPress? Ați ajuns la locul potrivit – aici, ne aruncăm în umbră în ofertele WordPress ale companiei și le comparăm cu alți concurenți de top. Citiți mai departe pentru a vedea cum se ridică iPage.

Chiar dacă nu știi ce este găzduirea partajată, știi că vrei să folosești WordPress. Și cine te poate învinovăți? Sistemul de management al conținutului super-popular alimentează mai mult de 34% din internet. WordPress este gratuit, dar curba de învățare poate fi destul de abruptă pentru începători. În loc să vă scufundați în lecții și tutoriale WordPress, mergeți la o gazdă de renume cu un pachet de găzduire WordPress.

Având în vedere că iPage domnește deja ca gazdă preferată pentru site-urile de afaceri, am examinat în mod special infrastructura de găzduire, caracteristicile și suportul lor WordPress. Aflați de ce iPage face conectarea online cu WordPress o plimbare în parc.

iPage WordPress Review general: 4.7/5.0

O companie de găzduire la buget pentru orice ocazie, iPage oferă planuri complet încărcate la prețuri imbatabile. Bucurați-vă de spațiu pe disc, lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate, în timp ce securitatea SiteLock, monitorizarea 24/7 și asistența non-stop vă vor asigura că nu veți fi prins de ploaie.

iPage.com

Preț lunar de pornire 3,75 USD

 • Stocare nelimitată și conturi de e-mail
 • Teme și pluginuri WordPress GRATUITE incluse
 • Suport expert WP și eliminare automată a programelor malware
 • Securitate sporită prin SiteLock și firewall personalizat
 • Pluginul W3 Total Cache este preinstalat
 • Începeți acum pe iPage.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Pentru cei care caută o gazdă accesibilă și ușor de navigat pentru site-ul lor WordPress, luați în considerare cu siguranță iPage. Oferta iPage vă oferă o listă frumoasă de suplimente și oferă o alternativă excelentă la găzduirea partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi cele mai bine cotate gazde WordPress »

3 alternative la iPage WordPress Hosting

Cu siguranță considerăm foarte bine iPage, dar compania nu este singurul pește din mare. Deoarece WordPress este atât de popular, mulți dintre cei mai buni furnizori de găzduire au dedicat o mulțime de resurse tehnologice și de asistență pentru a optimiza experiențele utilizatorilor cu sistemul de management al conținutului. Comparați caracteristicile iPage cu cele ale celorlalte gazde WordPress recomandate:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

4 motive pentru a alege iPage ca gazdă WordPress

Când vine vorba de WordPress, iPage include teme și pluginuri preinstalate pentru a crește performanța site-ului dvs. pe infrastructura lor bazată pe SSD. Panoul lor de control personalizat este conceput pentru confort și vă oferă acces ușor la instrumentele WordPress pe care le utilizați cel mai mult.

Dincolo de avantajele WordPress, iPage oferă ghiduri de marketing online și 200 USD în credite de publicitate pentru motoarele de căutare, care vă permit să stați pe loc și să vă bucurați de cafeaua și gogoșile în timp ce vizitatorii se adună pe site-ul dvs.

1. Este Ieftin!

Începând de la mai puțin de 4 USD pe lună, găzduirea iPage pare prea bună pentru a fi adevărată. Cu toate acestea, în loc să decupeze colțurile și să ofere planuri simple, iPage oferă proprietarilor de site pentru prima dată un mediu bogat în funcții care favorizează succesul. Affordable nu trebuie să însemne ieftin sau subpar, deoarece iPage include domenii nelimitate, spațiu pe disc, conturi de e-mail, baze de date și lățime de bandă scalabilă.

2. Instalarea software-ului este simplă

Configurarea cu WordPress poate fi o provocare pentru începători, dar iPage face instalarea simplă. Avem instrucțiuni mai detaliate mai jos, dar veți fi gata să vă bucurați de CMS după doar câteva clicuri. Odată ce WordPress este instalat, iPage vă va ajuta să începeți cu teme și pluginuri preinstalate care vă optimizează viteza și performanța site-ului.

3. Temele WordPress sunt preinstalate și gratuite

O echipă de experți WordPress ai iPage a ales manual o mulțime de teme populare care vor face conținutul dvs. atrăgător din punct de vedere vizual, fiind în același timp funcțional și performant. Temele organizate sunt testate pentru conformitatea cu standardele de viteză și securitate iPage, precum și pentru respectarea standardelor comunității WordPress. Pur și simplu activați tema dorită și treceți la treabă!

4. Funcțiile de stocare în cache incluse vă fac site-ul rapid

Pluginul W3 Total Cache, care vine preinstalat pe planurile de găzduire WordPress ale iPage, îmbunătățește performanța site-ului de cel puțin 10 ori atunci când este complet configurat. Viteza contează pentru clasamentele motoarelor de căutare, experiența utilizatorului și succesul site-ului dvs., iar W3 Total Cache este un cadru complet care vă asigură că mașina dvs. bine reglată a unui site web nu va ajunge blocată într-o parcare.

Tutorial: Cum se instalează WordPress pe iPage

Găzduirea WordPress la iPage vine în două variante: WP Starter sau WP Essentials. Ambele includ caracteristicile de bază de găzduire, panoul de control personalizat, teme și pluginuri, dar WP Essentials se mândrește cu un nivel mai ridicat de suport specific WordPress, securitate îmbunătățită și viteză crescută. Indiferent de planul pe care îl alegeți, începerea cu WordPress este aceeași:

 1. Conectați-vă la panoul de control și faceți clic pe InstallCentral. Puteți găsi linkul InstallCentral în secțiunea Scripting and Add-ons.
 2. Sub fila Bloguri, faceți clic pe WordPress. Derulați în partea de jos, unde veți găsi butonul Începe instalarea.
 3. Începeți instalarea! InstallCentral se va ocupa de sarcinile grele, dar va trebui să introduceți informațiile despre administrator, blog și baza de date.

Experții WordPress special instruiți vor putea să ajute abonații WP Essentials, dar personalul general de asistență iPage este foarte priceput să ofere servicii excelente 24/7 prin telefon sau chat. Ei garantează servicii și asistență de top, oferind o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

Concluzie: Curba de învățare este scurtă, iar costul este scăzut

În loc să-i vezi pe proprietarii de site-uri începători intrând într-un concurs de holuri fără rezultat cu ecranul computerului, trimite-ți prietenii la planurile de găzduire WordPress ale iPage pentru a-și pune primul site online. Dacă doriți să vă cântăriți opțiunile, totuși, am analizat câteva gazde WordPress de top. Apreciem simplitatea oferită de iPage pentru începători, dar mulți dintre furnizorii noștri preferați excelează la găzduirea WordPress.

De exemplu, furnizori precum InMotion Hosting și Bluehost oferă soluții WordPress la fel de ușor de utilizat, oferind, de asemenea, experților și dezvoltatorilor WP soluții mai avansate și capacități de calcul care se ridică pentru a face față provocării site-urilor web în creștere și populare.

Consultați recenzia noastră completă despre iPage

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, iPage este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru PJ Fancher a luat recent iPage pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,7 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre iPage:

Perfect pentru cei care caută un plan de găzduire entry-level, iPage este o alegere solidă și accesibilă pentru site-urile web de dimensiuni mici și mijlocii. Planul de preț simplu al gazdei și funcțiile ușor de utilizat, inclusiv generatorul de site-uri web inclus, au făcut-o o alegere populară pentru milioane de oameni. Revizuirea noastră dezvăluie că iPage este o gazdă web ieftină, de încredere, care ar trebui să se claseze în topul listei dvs.

Înainte de a vă înscrie la iPage, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de iPage. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a iPage
 • iPage: 4.7/5.0 vs. altele
 • iPage: 3,75 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că iPage este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului iPage. Și la 3,75 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan iPage.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company