Cele mai bune 9 versiuni gratuite VPS (aprilie 2023)

Cele mai bune 9 versiuni gratuite VPS (aprilie 2023)

Cele mai bune 9 versiuni gratuite VPS (aprilie 2023)

O descoperire rară în industria de găzduire web, încercările gratuite VPS sunt extrem de utile pentru dezvoltatori pentru a testa o platformă cloud gestionată, pentru a evalua instrumentele de administrare și pentru a evalua hardware-ul pentru performanță.

Majoritatea companiilor se bazează pe garanții de rambursare a banilor în loc de un VPS de probă. Deși puteți testa în continuare aproape orice platformă VPS pentru un anumit număr de zile, va trebui să plătiți în avans cu un card de credit sau PayPal.

Găzduirea gratuită este mai comună cu un furnizor de găzduire web partajat, dar puteți găsi în continuare mai multe teste gratuite VPS de încredere. Gazdele pe care le-am evidențiat mai jos oferă cele mai bune opțiuni gratuite.

Cele mai bune încercări gratuite pentru găzduire VPS

Cele mai importante două probleme cu încercările gratuite VPS sunt configurația hardware și dacă necesită un card de credit pentru a verifica identitatea la înregistrare. Încercările gratuite VPS nu necesită o plată în avans și nici un card de credit la înregistrare pentru utilizare.

Există doar patru planuri de furnizori de găzduire web care îndeplinesc criteriile noastre principale pentru testele gratuite VPS: Kamatera, Cloudways, Flywheel și AccuWebHosting. Am analizat centrele de date, ușurința înregistrării domeniilor, panourile de control, analiza rețelei, scalabilitatea și suportul fiecărei companii.

1. Kamatera – Cel mai bun Cloud VPS Free Trial

Oferta de încercare gratuită Kamatera necesită să vă verificați adresa de e-mail și să adăugați un profil de facturare cu adresa și numărul dvs. de telefon. Trebuie să adăugați un card de credit și să vă așteptați la taxe de verificare de până la 2 USD. Opțiunile premium de VPS și stocare în cloud sunt excelente la Kamatera, comparabile cu un server dedicat.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Kamatera va aplica un cod de ofertă gratuit în contul dvs., care oferă un credit bonus de 100 USD în total, care poate fi utilizat pe un plan VPS sau alt serviciu de găzduire web. Primești, de asemenea, 1000 GB de stocare Cloud Block și 1 TB de trafic internet de ieșire.

Kamatera VPS plănuiește factura la 0,005 USD/oră pentru configurații cu 1 vCPU. Compania este cunoscută ca un furnizor de găzduire VPS de încredere.

 • Durata de încercare gratuită: 1 lună
 • Card de credit necesar: Da
 • Configurație VPS: Până la 32 vCPU, 132 GB RAM și 4 TB de stocare SSD pe VPS
 • Preț la sfârșitul perioadei de încercare gratuită: depinde de configurație

Proba gratuită VPS a Kamatera este unică. Creditul lunar de 100 USD poate fi aplicat oricărei configurații de resurse cloud. Un plan de stocare cu 4 vCPU, 8 GB RAM și 100 GB SSD costă 0,06 USD pe oră. Există opțiuni de servicii cloud pentru sistemele de operare Windows, Linux și BSD, precum și pentru mai multe centre de date.

2. 1&1 IONOS – Probă Linux VPS fără riscuri

Oferind deja un plan de găzduire partajată la preț redus pentru doar 1 USD pe lună, 1&1 IONOS se dublează oferind două opțiuni de plan VPS atât de reduse încât ar putea fi la fel de bine gratuite. Tot ce este nevoie este de 2,00 USD – care este complet rambursabil – pentru a începe.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

Trei dintre planurile VPS ale gazdei vin cu tarife introductive de mai puțin de 5 USD pe lună, inclusiv două configurații VPS pentru doar 2 USD lunar. Cu garanția de returnare a banilor 1&1 IONOS, proprietarii de site-uri trebuie doar să anuleze în primele 30 de zile pentru a-și recupera mica investiție.

Clienții cu proiecte mai mici ar trebui să aleagă VPS-ul de dimensiuni mici cu 1 vCPU, 512 GB RAM și 10 GB spațiu de stocare SSD extrem de rapid. Opțiunea XL vine cu 4 nuclee, 8 GB de memorie și 80 GB de spațiu de stocare – o putere de procesare suficientă care va impresiona cu siguranță.

 • Durata procesului gratuit: 30 de zile
 • Card de credit necesar: Da
 • Configurație VPS: 1 sau 4 nuclee CPU, 512 GB sau 8 GB RAM și 10 GB sau 80 GB de stocare SSD
 • Preț la sfârșitul perioadei de încercare gratuită: de la 2 USD la 35 USD pe lună

Experții de încredere de la 1&1 IONOS au creat o platformă cunoscută în întreaga lume pentru fiabilitate, securitate și performanță. Compania oferă un timp de funcționare peste medie de 99,99%, trafic nelimitat și o gamă de locații multiple pentru centre de date împreună cu software-ul Windows sau Plesk.

3. Cloudways – Server cloud gratuit fără card de credit

Cloudways are un serviciu VPS unic care permite oricui să găzduiască un server virtual pe o gamă de cinci platforme publice majore de cloud cu o stivă de servicii gestionate la costuri reduse. Cloudways implementează servere virtuale în infrastructura companiei de găzduire web aleasă de dvs.: DigitalOcean, Linode, AWS sau GCP.

Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Alternativă personalizabilă la găzduirea VPS tradițională
 • Alegerea a 5 furnizori de cloud populari
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Servere de monitorizare și auto-vindecare 24/7
 • Obțineți 25% REDUCERE în primele 3 luni cu codul promoțional Gazduirweb
 • Începeți acum pe Cloudways.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Alegerea unui server privat virtual (VPS) înseamnă de obicei achiziționarea unei părți dintr-un server dedicat. Clienții VPS se bucură de mai multe opțiuni de personalizare decât utilizatorii de găzduire partajată, fără a suporta prețul unei mașini dedicate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

Oferta de încercare gratuită a platformei VPS de la Cloudways este valabilă doar trei zile. Deși poate fi necesar să contactați departamentul său de verificare pentru a vă înregistra, serviciul Cloudways nu vă solicită să înregistrați detaliile cardului de credit pentru a începe cu serviciul de încercare gratuită VPS.

 • Durata procesului gratuit: 3 zile
 • Card de credit necesar: Nu
 • Configurație VPS: Opțiuni pentru 1-2 nuclee, 1-4 GB RAM și 25-80 GB stocare SSD
 • Preț la încheierea perioadei de încercare gratuită: de la 12 USD la 50 USD pe lună

Oferta de încercare gratuită VPS de la Cloudways se aplică la trei planuri care încep de la 1 vCPU + 1 GB RAM și scala până la 2 nuclee vCPU dedicate cu 4 GB RAM. Cel mai ieftin plan este de 12 USD, cu 25 GB de stocare SSD și 1 TB de lățime de bandă lunară.

Cel mai scump plan este de 50 USD pentru 4 GB de RAM, 2 vCPU-uri, 80 GB de stocare SSD și 4 TB lățime de bandă lunară. Facturarea începe după 3 zile.

4. Flywheel – Găzduire Cloud VPS gratuită pentru WordPress

Flywheel este o companie de găzduire WordPress gestionată, cu o suită mare de opțiuni concepute pentru optimizarea performanței unui singur site și utilizarea unei agenții independente în dezvoltarea web. Compania are o ofertă specială de găzduire partajată pentru „Site-uri Demo” care permite o probă gratuită de 14 zile a platformei.

Flywheel.com

Preț lunar de pornire 13,00 USD

 • Planuri optimizate pentru WordPress pe Google Cloud
 • Tehnologii de auto-vindecare și scalare instantanee
 • CDN GRATUIT și medii de organizare incluse
 • Gestionare simplă a site-ului pe un tablou de bord personalizat
 • Bucurați-vă de o perioadă de încercare GRATUITĂ de 14 zile pentru site-urile demo
 • Începeți acum cu Flywheel.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Volan: evaluarea experților noștri

Flywheel adoptă o abordare interesantă a găzduirii web, oferind fiecărui client un mediu cloud bine reglat, perfect optimizat pentru WordPress. Compania și-a reconstruit infrastructura de la zero, în parteneriat cu Google Cloud Platform pentru a oferi găzduire de înaltă disponibilitate și resurse dedicate necesare pentru a alimenta site-urile cu trafic ridicat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
60 de zile 5 GB – 50 GB N / A 4 minute

Pentru a primi perioada de încercare gratuită de 14 zile pe Flywheel, selectați „Clientul meu va plăti mai târziu” din funcțiile de facturare atunci când configurați un nou site. Acest lucru vă va oferi 14 zile pentru a lucra la construirea demo-ului pentru client sau puteți folosi platforma și pentru a publica mai multe domenii ca agenție.

 • Durata procesului gratuit: 14 zile
 • Card de credit necesar: Da
 • Configurație VPS: Include diferite opțiuni pentru proprietarii de afaceri și agenții
 • Preț la sfârșitul perioadei de încercare gratuită: de la 13 USD la 242 USD pe lună atunci când este facturat anual

Flywheel este o nouă platformă inovatoare care oferă servicii specializate pentru agențiile de dezvoltare web care construiesc și găzduiesc multe site-uri web cu WordPress pentru clienți. Mediul optimizat de rulare WordPress este combinat cu o suită de instrumente de facturare și comunicare ca parte a planului de server cloud.

Găzduire VPS ieftină cu garanții de rambursare a banilor

Alternativa la încercările gratuite VPS este găzduirea cloud VPS cu garanții de rambursare a banilor. Aceasta este o altă problemă care ar trebui să fie standard pentru consumatori, dar variază semnificativ de la gazdă la gazdă.

Companiile de găzduire web oferă garanții de returnare a banilor cu termene de 7-14 zile, unde 1 lună este standard. Câteva gazde extind garanțiile de rambursare la 45 sau 90 de zile.

Lista companiilor de mai jos oferă cele mai bune garanții de rambursare a banilor incluse în serviciile platformei lor din industrie. Serviciul pentru clienți al acestor gazde web este un aspect important al calității serviciilor lor.

Deși nu oferă teste gratuite VPS, o garanție de rambursare a banilor vă permite să testați platforma și să obțineți o rambursare din orice motiv, dacă nu sunteți satisfăcut în termenul limitat.

5. Hostinger – Politică de rambursare în 30 de zile

Hostinger oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pentru majoritatea produselor sale de găzduire partajată, principalele excepții fiind înregistrările și reînnoirile de domenii. Compania nu va procesa nicio rambursare pentru conturile plătite cu criptomonede. Citiți politica de rambursare pentru termeni.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 3,99 USD

 • Stocare SSD bazată pe cloud pentru viteză și fiabilitate
 • Dublați-vă memoria RAM cu perioade de explozie
 • Adrese IPv4 și IPv6 dedicate GRATUITE
 • Panou de control personalizat pentru reporniri și instalări ale sistemului de operare
 • Cititorii Gazduirweb se bucură de o reducere de peste 50%.
 • Începeți acum pe Hostinger.

VPS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Concentrarea laser Hostinger pe furnizarea de soluții de găzduire la prețuri accesibile strălucește cel mai tare cu pachetele VPS ale companiei. Compania oferă șase planuri diferite de server virtual, inclusiv unul care costă mai puțin de 5 USD. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 20 GB SSD – 250 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 16 GB
 • Durata termenului de garantare a rambursării banilor: 30 de zile
 • Rambursare disponibilă pentru planurile facturate lunar: numai pentru suprafinanțare
 • Include un domeniu gratuit cu contul: Da
 • Rambursarea include transferul numelui de domeniu: Nu

Dacă trebuie să anulați un cont sau să solicitați transferul dreptului de proprietate asupra unui domeniu către o altă gazdă web, cel mai bine este să contactați Hostinger folosind canalul său Live Chat. Puteți procesa rambursarea pentru găzduirea partajată sau transferul pe un server virtual explicând detaliile unei persoane reale într-un proces fără probleme.

6. A2 Hosting – Garanție de rambursare a banilor în 30 de zile sau rambursare proporțională după 90 de zile

Garanția necondiționată de rambursare a banilor la A2 Hosting este de 30 de zile. Compania va oferi o rambursare proporțională dacă alegeți să anulați un cont până la 90 de zile de la încheierea contractului. A2 Hosting nu oferă rambursări pentru taxele de reînnoire, așa că trebuie să anulați în avans conturile de servicii VPS.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB
 • Durata termenului de garantare a rambursării banilor: 30 până la 90 de zile
 • Rambursare disponibilă pentru planurile facturate lunar: Nu
 • Include un domeniu gratuit cu contul: Nu
 • Rambursarea include transferul numelui de domeniu: Nu

A2 Hosting nu oferă domenii gratuite pe planurile sale de găzduire pentru server VPS. Nu există nicio prevedere pentru rambursare decât dacă înregistrați un domeniu nou la fața locului, iar apoi serviciul standard de transfer de domenii este disponibil cu un plan de server VPS.

7. GoDaddy – 30 de zile cu planurile anuale și 48 de ore cu serviciile lunare

GoDaddy are o garanție de rambursare bine definită de 30 de zile, care este necondiționată pentru planurile anuale de găzduire. Pentru conturile lunare, trebuie să solicitați o rambursare în termen de 48 de ore. Există o fereastră de 5 zile pentru rambursări (45 de zile la reînnoiri automate) pentru noile înregistrări de nume de domeniu.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Proiectat pentru a gestiona traficul cu Linux sau Windows
 • Acces de administrator prin acces root, cPanel și Plesk
 • SSD-uri de mare viteză și garanție de funcționare de 99,9%.
 • Lățime de bandă nelimitată și multă putere de procesare
 • Servere complet sau semi-administrate cu panou de control opțional
 • Începeți acum pe GoDaddy.

VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă extindeți site-ul web, GoDaddy vă acoperă. Dezvoltatorii și entuziaștii web vor fi încântați să audă că GoDaddy oferă acces root, facilitând instalarea modulelor PHP, aplicațiilor, stivelor și diferitelor personalizări pentru a-ți regla serverul virtual pentru performanță maximă prin linia de comandă sau desktopul de la distanță. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 20 GB – 400 GB SSD NVMe 1 – 8 miezuri 1 – 16 GB
 • Durata termenului de garantare a rambursării banilor: 30 de zile
 • Rambursare disponibilă pentru planurile facturate lunar: Da
 • Include un domeniu gratuit cu contul: Da
 • Rambursarea include transferul numelui de domeniu: Nu

Dacă trebuie să păstrați dreptul de proprietate și să transferați un domeniu de la GoDaddy pe un cont de server privat virtual anulat, va trebui să parcurgeți procesul de aprobare cu noul registrator sau gazdă web.

8. InterServer – Garanție de rambursare a banilor în 30 de zile

InterServer are o garanție de rambursare a banilor standard de 30 de zile, care se regăsește pe planurile anuale sau multianuale. Politica de rambursare nu se va aplica dacă înregistrați nume de domenii, certificate SSL sau adrese IP dedicate pe platformă. Termenul de rambursare este de 7 zile pentru alte planuri lunare.

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB
 • Durata termenului de garantare a rambursării banilor: 30 de zile
 • Rambursare disponibilă pentru planurile facturate lunar: Da
 • Include un domeniu gratuit cu contul: Nu
 • Rambursarea include transferul numelui de domeniu: Nu

Dacă înregistrați nume de domenii, adrese IP sau certificate SSL cu InterServer, nu veți putea solicita o rambursare în baza garanției de rambursare a banilor, dar puteți trimite un transfer de proprietate pentru domeniu. Aceasta este aceeași politică aplicată de toate gazdele web cu aceste produse.

9. Hostwinds – Fereastră de 72 de ore pentru solicitările de rambursare

Hostwinds are o politică de solicitare de rambursare destul de strictă, deoarece multe dintre produsele sale de servere private virtuale sunt facturate lunar sau în condiții de „plată pe măsură” cu tarife fixe pentru hardware. Trebuie să solicitați o rambursare de la Hostwinds în termen de 72 de ore de la cumpărare, iar acest lucru nu va fi posibil pentru adresele SSL sau IP.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB
 • Durata termenului de garantare a rambursării banilor: 72 de ore
 • Rambursare disponibilă pentru planurile facturate lunar: Da
 • Include un domeniu gratuit cu contul: Nu
 • Rambursarea include transferul numelui de domeniu: Nu

Puteți înregistra nume de domenii pe Hostwinds, dar acestea nu vor fi rambursate, chiar și în conformitate cu politica de 72 de ore. Acest lucru se aplică și licențelor software, certificatelor SSL și adreselor IP dedicate. Este posibil să puteți transfera proprietatea numelui de domeniu de pe un server VPS dacă lucrați prin serviciul pentru clienți.

Cum funcționează o versiune de încercare gratuită VPS?

O versiune de încercare gratuită a VPS permite oricui să se înscrie și să folosească resursele oferite în condiții limitate. Unele companii necesită verificarea actului de identitate și a cardului de credit. Alte companii nu oferă deloc încercări gratuite, dar se angajează să acorde garanții de rambursare a banilor, unde puteți solicita o rambursare a planului.

Când căutați o versiune de încercare gratuită VPS, este important să evaluați cât durează perioada de încercare, dacă furnizorul necesită un card de credit la înregistrare și configurația serverului virtual.

Cu testele gratuite VPS, dezvoltatorii pot previzualiza administrarea serverului pe diferite panouri de control, inclusiv cPanel, Plesk și Webuzo.

 • cPanel este unul dintre cele mai populare panouri de control de pe piață.
 • Plesk este un panou de control pentru găzduire utilizat pe scară largă de profesioniștii web și gazde.
 • Panoul de control multi-utilizator al Webuzo funcționează bine cu cloud și găzduire dedicată.

Cele mai bune versiuni gratuite VPS nu funcționează ca o ofertă redusă sau restricționată, așa că pot fi folosite pentru a testa caracteristicile complete ale platformei unei gazde web.

De ce ar trebui să obțin găzduire VPS cu o probă gratuită?

O încercare gratuită permite dezvoltatorilor să testeze o platformă evaluând funcționalitatea și performanța de referință. O ofertă gratuită poate economisi utilizatorilor Budget echivalentul a 5 USD până la 10 USD pe lună pe un plan VPS cu majoritatea companiilor de găzduire.

Garanția de rambursare a banilor este standard în întreaga industrie.

Mai important este o garanție de rambursare a banilor dacă vă angajați pentru un plan VPS anual sau multianual. Consultați termenii înainte de a cumpăra.

Principalele avantaje ale unei garanții de rambursare a banilor față de încercările gratuite:

 • Garanțiile de rambursare vă permit să vă înscrieți pentru planuri pe termen lung de testare a platformelor.
 • Dacă nu sunteți mulțumit din orice motiv, puteți solicita o rambursare în primele 30 de zile.
 • Unele companii oferă rambursări proporționale până la 90 de zile pe planuri multianuale.

Capacitatea de a vă înscrie pentru o perioadă de încercare gratuită VPS este limitată la majoritatea companiilor majore de găzduire. Cele mai bune oferte pentru planurile VPS gratuite sunt disponibile de la companii precum Cloudways, care oferă un credit de 100 USD pentru utilizare în prima lună.

Cum aleg cel mai bun furnizor de VPS?

Cel mai bun furnizor de VPS depinde de hardware-ul, costul, tipul de virtualizare utilizat, optimizarea centrului de date și instrumentele furnizate administratorilor pentru configurare. Hardware-ul serverului web este disponibil în configurații de elită cu stocare SSD și echilibrare a încărcăturii traficului web pe planurile VPS.

Stocarea SSD, alocarea lunară a lățimii de bandă, optimizarea centrului de date și vCPU și GB de Ram sunt toate elementele esențiale de luat în considerare atunci când căutați un plan de găzduire VPS.

Mulți dezvoltatori web, utilizatori de afaceri și editori aleg un plan VPS pe baza sistemului de operare necesar sau a panoului de control utilizat pentru configurare.

Companiile VPS premium oferă metrici avansate și analize de trafic web în timp real, cu licențiere gratuită pentru panoul de control inclusă în costul total al planului de server privat virtual.

Care este diferența dintre VPS și Cloud Hosting?

Principala diferență dintre o soluție VPS și găzduire în cloud este metoda de virtualizare folosită pentru a orchestra partițiile hardware într-un mediu multi-tenant.

Planurile VPS folosesc virtualizarea hipervizoarelor precum KVM, OpenVZ, Virtuozzo și Xen, printre altele, în timp ce planurile VM implementează virtualizarea containerelor cu o amprentă mai ușoară. VM-urile necesită un sistem de operare mai mic față de planuri VPS.

Spre deosebire de VPS, găzduirea în cloud vine cu scalabilitate elastică și integrări cu hardware GPU/TPU pentru învățarea automată.

Cea mai bună modalitate de a obține găzduire VPS gratuită este să utilizați creditele de înscriere bonus la o gazdă cloud publică precum AWS, Azure sau GCP.

Cu Kamatera, aveți acces la funcțiile complete ale platformei sale de server cloud cu un credit bonus de 100 USD pentru prima lună, care poate fi folosit într-o încercare gratuită VPS cu preț variabil pe oră. Găzduirea în cloud, cum ar fi AWS EC2 sau EKS, este utilizată la scară întreprindere.

Pot obține VPS gratuit sau găzduire în cloud fără un card de credit?

Există doar câteva companii care oferă o probă gratuită VPS fără a înregistra un card de credit valid la înregistrare, iar aceste planuri necesită alte forme de verificare a identității. Va trebui să trimiteți copii ale permisului de conducere sau ale pașaportului și să vă verificați telefonul mobil pentru a utiliza un plan VPS gratuit.

De ce încercările gratuite VPS necesită verificarea cardului de credit sau a identității:

 • Riscul de fraudă sau utilizarea planurilor gratuite de către hackeri și spammeri este principala preocupare.
 • Companiile de găzduire web oferă versiuni de încercare gratuite VPS ca mijloc de a vinde clienți noi.
 • Verificarea telefonului mobil este în concordanță cu autentificarea cu doi factori în găzduirea în cloud.

AccuWebHosting și Cloudways sunt cele mai bune două opțiuni dacă aveți nevoie de o încercare gratuită VPS pentru utilizare fără un card de credit. Contul Cloudways este valabil doar trei zile.

Puteți obține o încercare gratuită a VPS fără un card de credit, dar este rar și de obicei necesită trimiterea unor forme alternative de identificare.

Puteți utiliza gratuit platforma Windows gestionată AccuWebHosting timp de o lună, cu verificarea ID-ului, ca o încercare de găzduire VPS. Pentru majoritatea companiilor, este necesară o carte de credit, un act de identitate și o verificare mobilă.

Este o încercare gratuită mai bună decât găzduirea web gratuită?

O încercare gratuită VPS vă va permite să testați configurația hardware exactă și software-ul de administrare a platformei furnizat de gazda web. Un plan de găzduire gratuit vă va limita probabil la găzduirea subdomeniului pe un plan de constructor web sau o platformă personalizată legată de o companie importantă.

Cel mai bun furnizor de VPS depinde de hardware-ul, costul, tipul de virtualizare utilizat și instrumentele furnizate pentru management și orchestrare.

Produsele de pe majoritatea gazdelor cloud publice precum GCP, AWS, Azure și IBM Cloud nu sunt concepute pentru utilizatorii de retail sau întreprinderile mici. În unele cazuri, aceste companii oferă utilizatorilor un nivel gratuit, atâta timp cât traficul web sau utilizarea procesorului nu depășește ratele fixe.

Opțiuni de găzduire gratuite de luat în considerare vs. Probele gratuite VPS:

 • GoDaddy, Wix, Weebly, WordPress și alte companii oferă găzduire gratuită.
 • Gazdele cloud publice precum AWS, Digital Ocean și Azure oferă credite gratuite la înregistrare.
 • Găzduirea gratuită pe o gazdă cloud publică va permite configurații personalizate de server web.

Acestea sunt opțiuni mai bune decât creatorii de site-uri gratuite pentru dezvoltatori, dar companiile de nișă pot economisi cu opțiunile de creare de site-uri.

Unde mai pot găsi găzduire VPS fără costuri?

Unele dintre celelalte companii de găzduire în cloud care oferă credite gratuite la înscriere sunt Vultr, Linode, UpCloud și CloudSigma.

Aceste credite pot fi aplicate planurilor VPS premium în orice configurație și pot fi utilizate în mod normal în limitele de termen. Ulterior, se vor aplica tarifele standard de facturare pentru plan. Creditele bonus la gazdele cloud publice precum Azure pot ajunge până la 200 USD.

Unele dintre cele mai bune opțiuni pentru VPS fără costuri includ cele cu platforme gestionate cu termene lunare și capacitatea de a transfera fișiere pentru aplicații în dezvoltare între gazde până când proiectul este viabil.

FastComet și ScalaHosting au și alte opțiuni de găzduire VPS fără costuri care merită luate în considerare.

Puteți obține o ofertă de încercare VPS gratuită de 14 zile la FastComet cu ID-ul și validarea cardului de credit. ScalaHosting oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile – un standard din industrie – pentru planurile de probă VPS. ScalaHosting este popular printre dezvoltatorii de servicii cloud gestionate.

Testați-vă serviciul de găzduire pentru a găsi cea mai bună valoare

Testele gratuite VPS pot fi utile pentru dezvoltatori pentru a demara proiecte noi pe configurații personalizate de server web sau pentru a testa platforme pentru suport pe termen lung. Deși ar părea normal să testăm un produs sau o platformă înainte de a-l folosi, acest lucru este gestionat în găzduire web prin garanția de rambursare a banilor.

Diferența este că trebuie să plătiți pentru serviciul de găzduire VPS în avans și să solicitați o rambursare de la furnizorul de găzduire web cu o garanție de rambursare a banilor. Cu excepția cazului în care utilizați un certificat SSL gratuit, rambursarea dvs. nu va acoperi anumite nume de domeniu sau taxe de securitate.

În sondajul nostru, Kamatera, Cloudways, Flywheel și AccuWebServer au evaluat cel mai bine pentru a oferi teste gratuite VPS cu funcționalitate completă fără nicio plată în avans.

Toate companiile respectă politici diferite pentru verificarea identității și a cardului de credit. Contul Cloudways include credit gratuit de 100 USD pentru prima lună, care este cea mai bună valoare, comparativ cu 14,97 USD la AccuWebHosting.

Cea mai bună practică este să testați gazda dvs. web pentru calitatea VPS cu o garanție de rambursare a banilor. Acest lucru vă permite să utilizați serviciile complete ale platformei fără limite de încercare de găzduire timp de 30 de zile la majoritatea companiilor furnizori de VPS. Dacă nu sunteți mulțumit din orice motiv, puteți solicita o rambursare pe un plan anual sau multianual preplătit.

Deși trebuie să plătiți în avans, puteți obține cu ușurință rambursarea cu o garanție de rambursare a banilor. În caz contrar, bazați-vă pe creditele bonus de la o gazdă în cloud public.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență mereu prezentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company