Cele mai bune 21 de încercări gratuite pentru găzduire web (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 21 de încercări gratuite pentru găzduire web (aprilie 2023)
Cele mai bune 21 de încercări gratuite pentru găzduire web (aprilie 2023)

Cele mai bune 21 de încercări gratuite pentru găzduire web (aprilie 2023)

Probele gratuite de găzduire web sunt ca acele excursii minunate la magazinul alimentar când ajungi să gustați mostre gratuite. Fie că vă plimbați într-un magazin uriaș de depozit sau într-un magazin local, bucățele mici vă oferă un gust al aromelor delicioase de care vă puteți bucura pentru o mică taxă.

Odată ce vă săturați, este mai probabil să plecați cu câteva achiziții gustoase. Același concept este în joc și în găzduirea web – încercările gratuite și perioadele introductive le permit proprietarilor de site-uri să testeze rețeaua, infrastructura și asistența pentru clienți a unui furnizor pentru a se asigura că gazda este potrivită pentru a-și desfășura prezența online.

Deși unele gazde oferă planuri mai flexibile de la lună la lună, acestea tind să fie cele mai scumpe. Iată cele mai bune încercări de găzduire fără riscuri pe care să le luați în considerare ori de câte ori vă aflați în căutarea unei noi gazde.

Cele mai bune încercări gratuite de găzduire web

Nu toate încercările gratuite sunt create în mod egal. Unele necesită informațiile dvs. de plată, altele nu. Multe gazde spun că nu oferă versiuni de încercare gratuite, dar vă puteți găzdui site-ul cu ei gratuit, atâta timp cât solicitați o rambursare în timpul garanțiilor îndelungate de rambursare a banilor.

Aici, puteți obține orice, de la 30 de zile de găzduire gratuită în cloud cu configurații personalizate de infrastructură până la 14 zile de un constructor de site-uri web drag-and-drop cu cele mai populare instrumente de proiectare (și incredibil de ușor de utilizat) din lume.

Să începem cu gazdele cu cele mai bune resurse de calcul și instrumente de dezvoltare web. Sigur, va trebui să furnizați informațiile cardului dvs. de credit, dar nu veți fi taxat.

1. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

2. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

3. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cele mai bune probe gratuite fără card de credit necesar

În lumea găzduirii web, încercările gratuite sunt împărțite în mare parte în două categorii: cele care nu necesită un card de credit sau alte informații de plată pentru a începe și cele care o fac.

Vom numi această ultimă categorie „încercări fără riscuri”, deoarece, deși va trebui să adunați niște bani în avans, veți avea la dispoziție cel puțin 30 de zile pentru a testa serviciile de găzduire și a solicita o rambursare completă.

Testele gratuite sunt o tactică veche pentru companii de a atrage noi clienți, dar nu funcționează întotdeauna. Anumite tipuri de afaceri, în special cele cu prezențe offline, în persoană, sunt predispuse la mai mult succes cu încercări cu adevărat gratuite, în timp ce companiile online care se bazează pe facturarea și plățile recurente solicită, de obicei, clienților potențiali să introducă informațiile cardului de credit atunci când încep.

Testele cu adevărat gratuite care nu necesită informații de plată sunt, desigur, mai atrăgătoare pentru clienți. De câte ori ați introdus informațiile cardului dvs. de credit pentru a profita de o perioadă introductivă atrăgătoare, doar pentru a uita să vă anulați contul în timpul alocat și să fiți taxat oricum?

Testele cu adevărat gratuite care nu necesită informații de plată pot fi destul de greu de găsit. Ne vom arunca puțin în fondul profund de încercări fără riscuri și garanții de rambursare a banilor, dar iată câteva dintre cele mai bune teste gratuite pe care le-am descoperit – de la nume mari precum GoDaddy, WordPress, Shopify și altele – care nu aveți nevoie de numărul cardului dvs. de credit.

 1. WordPress.com — Publicați gratuit pe un subdomeniu WordPress
 2. GoDaddy (Website Builder) — Publicați gratuit pe un subdomeniu GoDaddy
 3. Flywheel (WordPress gestionat) — Gratuit timp de 14 zile
 4. Weebly (Website Builder) — Publicați gratuit pe un subdomeniu Weebly
 5. Shopify (comerț electronic) – gratuit timp de 14 zile
 6. Volusion (Comerț electronic) — Gratuit timp de 14 zile
 7. AccuWebHosting (Windows) — Gratuit timp de 90 de zile
 8. AccuWebHosting (Windows VPS) — Gratuit timp de 30 de zile

Trecerea la un plan premium vine cu acești furnizori de găzduire, de obicei, cu o garanție de rambursare a banilor, extinzând și mai mult perioada de probă. Căutați aici mai multe opțiuni gratuite de găzduire web.

Cele mai bune încercări gratuite de găzduire ieftină (cu garanții de rambursare a banilor)

Și așa începe turul nostru al celor mai bune teste gratuite care necesită informații despre cardul de credit. În primul rând, nu vă îngrijorați că trebuie să luptați pentru a obține rambursarea dvs. – gazdele web pe care le enumeram în acest articol sunt companii de încredere care își onorează garanțiile de rambursare a banilor și procesează rambursările cu promptitudine, fără întrebări.

În cel mai rău caz, veți primi banii înapoi (minus orice taxe de configurare sau înregistrări de domenii) și puteți căuta o altă încercare de găzduire; În cel mai bun caz, nu trebuie să ridicați un deget pentru a trece la o experiență de găzduire mai permanentă, fiabilă și bine susținută odată ce perioada de încercare expiră. În plus, marea majoritate a gazdelor vă vor proporționa rambursarea dacă alegeți să plecați după garanția de rambursare a banilor.

În pachetele de găzduire partajată, înregistrarea gratuită a domeniului este aproape la fel de omniprezentă ca și garanția de rambursare a banilor de 30 de zile. Și are sens – dacă aveți nevoie de găzduire, probabil că doriți să începeți un site web și oricum veți avea nevoie de un nume de domeniu. Dacă aveți deja un domeniu, acest avantaj acoperă de obicei un transfer de domeniu fără probleme (și fără costuri).

Cu toate acestea, atenție la cumpărător: dacă înregistrați un nume de domeniu gratuit și anulați planul, gazda va deduce costul unui domeniu din rambursarea dvs. . Cu toate acestea, veți deține în continuare acel nume de domeniu, așa că îl veți putea folosi cu următoarea încercare de găzduire fără riscuri.

Am enumerat mai jos cele trei teste gratuite de găzduire partajată preferate care oferă planuri accesibile pe termen lung, o înregistrare gratuită a domeniului și instrumente excelente de gestionare a domeniului:

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

5. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cele mai bune teste gratuite de găzduire WordPress — Politică de rambursare pe 30 de zile

Pasionații WordPress de toate formele și dimensiunile au o mulțime de opțiuni excelente de probat în lumea găzduirii – ceea ce este bine, având în vedere că găzduirea specifică WordPress poate varia foarte mult de la un furnizor la altul. Unele planuri oferă pur și simplu instalarea generică cu un singur clic a sistemului de management al conținutului ultra-popular, în timp ce altele au conceput medii puternice bazate pe cloud, create pentru viteză și scalabilitate.

Având în vedere că WordPress este platforma de alegere pentru aproape o treime din internet, atragerea clienților este o afacere extrem de profitabilă și extrem de competitivă. Întrucât industria Software-as-a-Service vede între 40% și 60% dintre utilizatorii de încercare gratuită care se transformă în clienți plătitori, testele gratuite de toate formele și dimensiunile par a fi un instrument util pentru furnizorii de găzduire.

Majoritatea utilizatorilor WordPress vor fi serviți cel mai bine cu una dintre următoarele trei opțiuni, care echilibrează performanța WordPress cu formate de prețuri prietenoase cu clienții.

7. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

8. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

9. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Clienții WordPress premium care caută găzduire gestionată, mai multe resurse de calcul și servicii adaptate mai specific afacerilor, dezvoltatorilor și agențiilor web, ar putea prefera să se uite la aceste trei opțiuni pentru găzduire web gratuită cu WordPress.

SiteGround se adresează utilizatorilor WordPress începători și experimentați cu o perioadă de probă de 30 de zile de planuri cu o mulțime de funcții optimizate și asistență pentru clienți de top. Flywheel oferă o perioadă de încercare cu adevărat gratuită, permițând clienților potențiali să creeze un site demonstrativ și să plătească numai după ce sunt gata să publice. WP Engine oferă perioade de garanție de returnare a banilor mult mai lungi decât media industriei, la 60 de zile.

10. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Servicii gestionate pentru toate planurile WordPress
 • Tehnologii interne pentru viteză și asistență
 • WordPress s-a ținut la curent cu backup-urile automate
 • Testați și implementați cu ușurință modificările prin zona de pregătire
 • 3 niveluri de cache pentru performanțe optime
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Echipa SiteGround oferă servicii complet gestionate în toate planurile de găzduire, inclusiv WordPress. Compania își oferă planurile WordPress gestionate clienților în căutare de viteză, performanță, scalabilitate și asistență. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

11. Flywheel.com

Preț lunar de pornire 13,00 USD

 • Găzduire WordPress gestionată de înaltă atingere
 • Creștere GRATUITĂ a vitezei prin CDN încorporat și tehnologie personalizată FlyCache
 • Mediu sandbox cu un singur clic pentru punere în scenă
 • Expertiză și asistență WP interne disponibile 24/7
 • Scanări de securitate GRATUITE și eliminarea programelor malware
 • Începeți acum cu Flywheel.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Volan: evaluarea experților noștri

Pare destul de evident (și repetitiv) să spunem că o gazdă web care găzduiește numai site-uri WordPress excelează la găzduirea WordPress – dar este adevărat. Pe lângă infrastructura modernizată optimizată pentru sistemul de management al conținutului de renume mondial, Flywheel oferă mai multe servicii proprietare, unice, care extind găzduirea WordPress dincolo de normele tradiționale. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
60 de zile 5 GB – 50 GB N / A 4 minute

12. WPEngine.com

Preț lunar de pornire 20,00 USD

 • Găzduire WP premium cu transfer nelimitat de date
 • Memorarea în cache proprietară crește performanță suplimentară
 • Cadru Genesis GRATUIT și teme StudioPress
 • Backup-uri automate cu restaurare cu 1 clic
 • Reducere de 20% pentru cititorii Gazduirweb
 • Începeți acum WP Engine.

WORDPRESS GESTIONAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Motor WP: recenzia expertului nostru

Când investiți în site-ul web al companiei dvs., nu puteți economisi nicio cheltuială. Fiecare secundă de nefuncționare vă costă și nu vă puteți permite o breșă de securitate sau o eroare din cauza unui plugin învechit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
60 de zile 10 GB – 50 GB Nou sau Transfer 6 minute

Cele mai bune încercări gratuite de găzduire Windows (cu garanție de rambursare a banilor)

Chiar și pentru începătorii care probabil nu cunosc diferența, găzduirea web este predispusă în mod natural la sistemele de operare cu aromă Unix. Sistemul de operare open-source alimentează mai mult de două treimi din toate site-urile online, adesea sub branding Linux, Fedora, Debian, CentOS și Ubuntu. Sistemele de operare bazate pe Linux sunt de obicei mai ușor și mai rentabile pentru furnizorii de găzduire, deoarece taxele de licență sunt mult mai mici.

Site-urile web care utilizează planuri de găzduire bazate pe Windows reprezintă aproximativ o treime din web.

Dezvoltatorii și organizațiile care se bazează pe limbaje de programare precum ASP.NET sau C++, totuși, trebuie să utilizeze servere care rulează sistemul de operare Windows pentru a rula eficient și la performanță maximă. Aceste servicii sunt de obicei cu câțiva dolari pe lună mai scumpe decât omologii lor Linux, ceea ce face o încercare gratuită cu atât mai valoroasă.

V-am spus deja despre versiunea de încercare gratuită a AccuWebHosting pentru găzduirea partajată Windows și opțiunea lor pentru găzduire gratuită Windows VPS, așa că iată alte trei opțiuni de la gazde cunoscute care se bazează pe garanții de returnare a banilor fără riscuri.

13. HostGator.com

Preț lunar de pornire 4,76 USD

 • Găzduire puternică pentru lansarea site-ului dvs. ASP.NET
 • Instalați aplicații cu un singur clic prin Plesk
 • Domeniu GRATUIT și lățime de bandă nelimitată incluse
 • Sprijin premiat din partea echipei HostGator
 • Suport pentru ASP.NET, PHP, Python și MVC
 • Începeți acum pe HostGator.

WINDOWS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este o gazdă moștenită în aproape fiecare nișă a spațiului de găzduire partajat. Soluțiile de găzduire Windows puternice ale companiei oferă tot ce aveți nevoie pentru a lansa rapid o aplicație Windows sau ASP. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

14. InterServer.net

Preț lunar de pornire 8,00 USD

 • ASP.NET, ASP, MSSQL, Silverlight și MVC6
 • Stocare RAID-10 GRATUITĂ și servere de stocare în cache SSD
 • Stocare nelimitată, site-uri web, transfer și e-mail
 • Backup-uri săptămânale automate și CDN GRATUIT
 • NU contract și prețul este garantat pe viață
 • Începeți acum pe InterServer.

WINDOWS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Construit pentru viteză, InterServer este o soluție perfectă pentru găzduirea partajată Windows, prietenoasă pentru dezvoltatori. Pe lângă faptul că oferă o migrare gratuită a site-ului, compania folosește doar 50% din capacitatea serverului său pentru a garanta că resursele sunt disponibile pe măsură ce site-ul dvs. crește. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

15. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 5,99 USD

 • Windows Server cu monitorizare de securitate 24/7
 • Recomandat pentru utilizatorii ASP.NET, ASP și SQL
 • Nelimitat baze de date MySQL sau MS SQL
 • Instalări cu 1 clic pentru peste 50 de aplicații GRATUITE
 • Domeniu GRATUIT de la cel mai bun registrator din lume
 • Începeți acum pe GoDaddy.

WINDOWS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Cel mai important registrator de domenii de pe web este, de asemenea, în fruntea topurilor când vine vorba de găzduire partajată Windows. Aceste planuri GoDaddy sunt echipate cu un server Windows de ultimă generație, 200 MB de stocare a bazei de date MSSQL și instalări ușoare pentru scripturi populare pentru Windows. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cele mai bune încercări gratuite de găzduire VPS (cu peste 30 de zile pentru a solicita o rambursare)

Un server privat virtual, sau VPS, oferă proprietarilor de site-uri un punct favorabil între găzduirea partajată aglomerată și serverele dedicate de mare putere (și super costisitoare). Resursele și flexibilitatea adăugate sunt foarte atractive pentru dezvoltatori, agenții și întreprinderile mici care necesită disponibilitate ridicată, încărcare rapidă a paginilor și spațiu de creștere.

Cu toate acestea, chiar mai mult decât serviciile gratuite de găzduire partajată, companiile care oferă găzduire VPS gratuită sunt considerate în mare măsură înșelătorii. Știți zicala: „Dacă pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil că este”? Faceți cunoștință cu planuri VPS gratuite. Serviciile sunt promise și rareori furnizate, deoarece companiile pun în aplicare planuri VPS gratuite, în timp ce vă solicită să trimiteți compania către alții, să faceți clic pe anunțuri și să introduceți date personale pe care companiile le pot revinde ulterior.

Pentru soluțiile VPS, veți fi mult mai bine servit dacă vă înscrieți pentru o încercare gratuită cu o gazdă de încredere. Sigur, va trebui să introduceți numărul cardului dvs. de credit (de obicei, nu uitați de versiunea de încercare gratuită a AccuWebHosting pentru Windows VPS), dar gazdele de mai jos vă oferă timp suficient pentru a solicita o rambursare sau a anula serviciul fără a plăti un braț și un picior.

16. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

17. IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

18. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Cele mai bune teste de găzduire pentru servere dedicate cu garanții de rambursare a banilor

Testele gratuite la eșalonul superior al găzduirii web pot fi destul de provocatoare. Configurarea și implementarea unui server dedicat necesită adesea multă atenție individualizată, manuală din partea furnizorului de găzduire, chiar și cu sistemele lor extrem de automatizate.

Comenzile pentru servere dedicate vin adesea cu grade ridicate de personalizări, ceea ce înseamnă că gazdele, de înțeles, nu doresc să facă toată configurarea doar pentru a le dezactiva pe toate câteva săptămâni mai târziu.

În plus, găzduirea dedicată este, de obicei, o soluție mai permanentă în comparație cu serviciile partajate sau în cloud – cauți putere, fiabilitate și spațiu de dezvoltare de top.

Serverele dedicate vin de obicei cu mai mult suport gestionat, ceea ce face ca încercările gratuite să fie rare.

Cu toate acestea, administratorii de site-uri și proprietarii de afaceri precauți ar putea dori să se asigure că hardware-ul specific funcționează așa cum este anunțat și că merită investiția bugetară mai mare. Iată trei companii cu resursele și procesele existente pentru a sprijini teste gratuite și garanții de rambursare a banilor pe servere dedicate:

19. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 105,99 USD

 • Acces rădăcină și 3 niveluri de gestionare a serverului
 • Servere gestionate de experți implementate instantaneu
 • Alegeți dintre 4 centre de date de pe 3 continente
 • Stocare SSD redundantă GRATUITĂ în matrice RAID-1
 • Alegere dintre 13 sisteme de operare Linux
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

DEDICAT
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei găzduiri gestionate sau autogestionate, A2 Hosting vă oferă trei planuri de server dedicat extrem de fiabile pentru a vă satisface nevoile, în funcție de nivelul de confort și experiență. Cu planul A2 Hosting Unmanaged Flex Dedicated Server, utilizatorii obțin control la nivel de administrator cu acces root și alegerea lor pentru sistemul de operare Linux. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB (oglindă) 4 – 10 miezuri, 4-20 fire 16 GB – 128 GB

20. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 79,99 USD

 • Aprovizionare instantanee pentru toate planurile de server Bluehost
 • Minim 3 adrese IP dedicate
 • Feronerie modernă, construită și întreținută în casă
 • Asistență rapidă 24/7 din partea unei echipe dedicate
 • Înscrieți-vă pentru a economisi 37% la primul mandat
 • Începeți acum Bluehost.

DEDICAT
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Construit pe tehnologie modernă, cu minim patru nuclee CPU per server dedicat, Bluehost oferă opțiuni de găzduire dedicată fiabile și flexibile la un preț extrem de rezonabil. Lăudăm continuu opțiunile de găzduire partajată ale companiei pentru că au hardware fantastic și o consolă de management excelentă, iar ofertele de servere dedicate ale mărcii nu sunt diferite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 500 GB – 1 TB (RAID-1) 4 miezuri, 4 – 8 fire 4 GB – 16 GB

21. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară mare. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4

Testați apele de găzduire cu garanții de rambursare a banilor fără riscuri

De la Bing Crosby la Janet Jackson, croonerii din întreaga lume au cântat despre cum „cele mai bune lucruri din viață sunt gratuite”. Deși este posibil să nu fie valabil pentru soluțiile de găzduire web pe termen lung, încercările gratuite și garanțiile de rambursare a banilor sunt cea mai bună modalitate de a vă asigura fericirea de găzduire. Nu lăsați furnizarea numărului cardului dvs. de credit la înscriere să vă descurajeze să încercați gazde care nu oferă încercări cu adevărat gratuite. Companii precum InMotion Hosting și DreamHost oferă clienților trei luni întregi pentru a inspecta și a testa fiecare caracteristică a serviciului lor și totuși pot solicita o rambursare completă.

Testele gratuite sunt o modalitate excelentă de a vă deschide mintea către noi companii și produse, dar vă rugăm să fiți atenți cumpărătorilor și să rămâneți vigilenți la orice potențiale escrocherii sau vânzări umbre. Deși furnizorii de găzduire pe care i-am evidențiat aici sunt veterani din industrie foarte apreciați și respectați, gazdele mai mici și, uneori, internaționale nu sunt la fel de sincere cu privire la condițiile de încercare gratuită. Comisia Federală pentru Comerț stabilește pașii pe care îi puteți lua pentru a vă proteja.

Totuși, toate acestea fiind spuse, întâmpinarea într-o încercare gratuită care vă expune la o companie sau un produs care vă ajută compania sau prezența online să crească rapid și ușor este un scor greu de depășit. Cu siguranță veți dori să faceți cumpărături pentru cele mai bune opțiuni – la fel ca cu mostrele gratuite de alimente de la magazinul alimentar.

Vezi recenzia noastră completă despre Kamatera

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Kamatera este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Kamatera pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre Kamatera:

Oferind o încercare gratuită uimitoare de 30 de zile a planurilor sale de găzduire în cloud computing și stocare, Kamatera este o alegere excelentă pentru dezvoltatorii care apreciază performanța și scalabilitatea. Proprietarii începători de site-uri pot fi puțin copleșiți la început, dar serviciile cloud gestionate ale gazdei web și echipa de asistență permanentă vă vor ajuta să rezolvați orice problemă.

Înainte de a vă înscrie la Kamatera, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Kamatera. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Kamatera
 • Kamatera: 4.9/5.0 vs. Alții
 • Cameră: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Kamatera este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Kamatera. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Kamatera.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company