Probă gratuită Wix: mod 100% gratuit de a crea un site Wix (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Probă gratuită Wix: mod 100% gratuit de a crea un site Wix (aprilie 2023)
Probă gratuită Wix: mod 100% gratuit de a crea un site Wix (aprilie 2023)

Probă gratuită Wix: mod 100% gratuit de a crea un site Wix (aprilie 2023)

O încercare gratuită Wix este una dintre cele mai bune modalități de a testa una dintre cele mai populare platforme de creare de site-uri web disponibile. Creatorii de site-uri oferă proprietarilor de afaceri, designerilor și antreprenorilor de zi cu zi instrumentele pentru a crea site-uri web dinamice într-o fracțiune din timpul necesar pentru a codifica un site de la zero.

În acest ghid, vom acoperi tot ce trebuie să știți despre opțiunile gratuite ale Wix, inclusiv o încercare de 14 zile cu banii înapoi a planului premium Wix și versiunea Wix întotdeauna gratuită. De asemenea, vom explora câteva alternative Wix, astfel încât să fiți sigur că veți găsi un generator de site-uri gratuit care se potrivește nevoilor dvs.

Încercare gratuită Wix pentru planurile Premium

Wix Premium oferă zeci de funcții suplimentare care atrag utilizatorii care doresc personalizare și funcționalitate mai mari decât le poate oferi planul gratuit. Utilizatorii se pot bucura de un site web fără anunțuri, cu un domeniu personalizat și spațiu de stocare și lățime de bandă îmbunătățite pe un cont Wix premium. Platforma are opt planuri premium, care se adresează site-urilor web, companiilor și comerțului electronic și întreprinderilor.

Unele dintre funcțiile pe care le puteți găsi printre planurile premium Wix sunt:

 • Creatorul de site-uri de tip drag-and-drop proprietar al Wix
 • Eliminarea reclamelor Wix de pe site-ul dvs. web
 • Asistență pentru plan VIP cu timp de răspuns mai rapid
 • Rezervare Wix pentru planuri de afaceri premium
 • Wix Payment pentru tranzacții online sigure
 • Wix ADI pentru a construi automat un site personalizat

Caracteristicile specifice ale fiecărui plan pot varia, dar constatăm că Wix își ambalează pachetele premium cu o mulțime de valoare pentru ceea ce plătiți în fiecare lună. Indiferent dacă construiți un site web pentru a vă prezenta blogul sau aveți nevoie de o platformă pentru tranzacții online, există o mulțime de planuri de prețuri Wix din care să alegeți.

Wix oferă clienților noi o perioadă de probă de 14 zile atunci când fac upgrade de la un plan gratuit la Wix Premium. Dacă decideți că nu vă place platforma din orice motiv, puteți solicita o rambursare completă în perioada de probă. Prețul pe care l-ați plătit pentru contul dvs. Wix va fi rambursat pe cardul dvs. de credit în termen de 20 de zile de la solicitarea dvs.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustivă a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Plan gratuit Wix

Dacă nu sunteți pregătit să plătiți o taxă lunară pentru constructorul de site-uri web și planul de găzduire, Wix oferă o versiune mai simplă a platformei sale, care vă va permite să creați un site web Wix fără costuri. Nu vei primi atât de multe avantaje precum ai avea cu un plan Wix nelimitat, dar dacă ai nevoie de găzduire web de bază și un site simplu, s-ar putea să ți se potrivească bine.

Cu un site Wix gratuit, puteți crea un site web receptiv pentru dispozitive mobile, complet găzduit, pe un domeniu Wix care are spațiu de stocare și lățime de bandă decente. Deși versiunea gratuită nu vă permite să personalizați extensia de domeniu sau să eliminați reclamele Wix, este o alegere bună pentru studenții sau începătorii care doresc o opțiune fără costuri pentru a-și consolida prezența pe web.

Unele dintre cele mai bune avantaje oferite de Wix pentru crearea de site-uri web includ:

 • Acces la Wix App Market, care are zeci de integrări gratuite, cum ar fi Wix Site Booster
 • Wix Artificial Design Intelligence (Wix ADI), care creează automat un site web pentru tine
 • O gamă largă de planuri pentru antreprenori, de la Planul de bază Wix Business la Planul Business Unlimited
 • Creatorul de logo-uri Wix gratuit
 • Tranziții securizate cu procesarea plăților Wix pe planurile premium Wix

Pentru a începe, pur și simplu accesați site-ul web Wix și furnizați e-mailul pentru a vă înscrie. După ce răsfoiți numeroasele teme disponibile, veți selecta un șablon Wix pentru a vă ajuta să vă proiectați site-ul personalizat. Una dintre cele mai bune funcții de constructor de site-uri web pe care această platformă le oferă este abilitatea de a edita aproape fiecare aspect al aspectului site-ului dvs., cum ar fi butoanele, fonturile, spațiile și elementele de design.

Dacă decideți că doriți să faceți upgrade la oricare dintre planurile de comerț electronic premium sau la planul Business nelimitat, puteți pur și simplu să vizitați tabloul de bord Wix Editor și să selectați butonul Upgrade. Aici veți alege planul de prețuri și caracteristicile dorite. Platforma oferă diverse opțiuni, inclusiv un plan combo Wix pentru uz personal și diverse planuri de afaceri și comerț electronic.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Alternative gratuite la Wix (încercări gratuite și planuri întotdeauna gratuite)

Dacă nu sunteți vândut cu un plan Wix gratuit pentru site-ul dvs., aveți o mulțime de alte opțiuni viabile pentru a alege cel mai bun constructor de site-uri web pentru dvs. Aceste platforme rivalizează cu Wix în ceea ce privește funcționalitatea și gama de planuri. Și la fel ca Wix, toate oferă soluții gratuite pentru un site web personal.

Weebly: Întotdeauna gratuit pentru comerțul electronic și uz personal

Weebly oferă un plan gratuit pentru a acoperi nevoile de bază ale site-ului. Una dintre caracteristicile remarcabile ale platformei este că poate accepta un simplu magazin online. Majoritatea creatorilor de site-uri gratuite nu oferă suficientă funcționalitate pentru comerțul electronic, dar gama de avantaje pe care Weebly le acoperă în planul său fără costuri este suficientă pentru o nouă afacere mică.

Deși probabil că va trebui să faceți upgrade la un plan plătit dacă afacerea dvs. crește, vă puteți bucura de aceste funcții cu un plan gratuit:

 • Articole nelimitate, inclusiv bunuri digitale și fizice
 • Checkout și tranzacții sigure
 • Opțiuni avansate pentru articole pentru a vă modifica înregistrările
 • Calculator automat de taxe, carduri cadou Square și opțiuni de cod de reducere

Dacă sunteți doar în căutarea unui creator de site-uri pentru uz personal, Weebly face o treabă excelentă furnizând instrumentele și funcțiile necesare pentru bloguri și site-uri de portofoliu, inclusiv zeci de teme dinamice. Deși nu vă puteți personaliza domeniul sau elimina anunțurile din planul gratuit, mulți utilizatori sunt fericiți să schimbe ceva mai puțină personalizare pentru un site gratuit.

Dacă decideți că preferați să plătiți un preț mic pentru mai mult control, puteți trece cu ușurință la un plan plătit.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Shopify: Probă gratuită pentru comerțul electronic

Shopify este cunoscut drept cel mai bun dintre cei mai buni din lumea comerțului electronic. Platforma oferă în prezent o perioadă de încercare gratuită de trei zile pentru a oferi clienților o impresie despre experiența generală a utilizatorului și caracteristicile pe care le oferă.

În perioada de probă gratuită, utilizatorii pot crea un site web gratuit cu un magazin online personalizat pentru a vinde bunuri digitale, articole fizice și servicii pe bază de abonament – tot ce ar putea avea nevoie un antreprenor. Planurile premium ale Shopify oferă clienților acces la instrumente de marketing prin e-mail și la un tablou de bord avansat de analiză a magazinului pentru informații bazate pe date.

Vânzătorii pot edita produse și specificații individuale și pot crea un cod promoțional pentru reduceri la anumite articole. Similar cu Wix App Market, Shopify oferă, de asemenea, o piață de aplicații online cu zeci de aplicații și integrări utile care adaugă funcționalitate vitrinei dvs. digitale. Una peste alta, platforma rivalizează cu siguranță cu capacitățile unui magazin online Wix.

Shopify.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

WordPress.com: întotdeauna gratuit pentru bloggeri

Cu toții cunoaștem și iubim WordPress. Această platformă CMS este alegerea numărul unu pentru peste 800 de milioane de site-uri web din întreaga lume. Versiunea gratuită vine cu toate elementele esențiale Jetpack pentru securitate, performanță și creștere. Planul dvs. vine, de asemenea, cu un certificat SSL gratuit și zeci de teme din care să alegeți.

Scrierea și publicarea blogurilor nu devine mai ușoară decât utilizarea tabloului de bord WordPress. Odată ce ați stabilit o temă pentru site-ul dvs., puteți crea pagini în site-ul dvs. pentru a vă prezenta portofoliul, blogurile și informațiile despre pagina dvs. Pentru a crea o postare nouă, faceți clic pe „Adăugați nou” și începeți să scrieți.

Ca și în cazul majorității planurilor gratuite, WordPress nu vă permite să creați o extensie de domeniu personalizată sau să eliminați reclame. Dar dacă credeți că este o problemă, puteți plăti doar 4 USD pe lună pentru a trece la un plan personal și a obține un control mai mare.

Obțineți un site WordPress gratuit >>

Cât timp poți folosi Wix gratuit?

Vă puteți bucura de un site Wix gratuit atât timp cât aveți nevoie. Dacă limitările unui plan gratuit nu vă deranjează, este posibil să descoperiți că nu aveți nevoie de o opțiune mai avansată. Dar dacă doriți să vă dezvoltați site-ul web sau să eliminați reclamele Wix, trecerea la planul combinat pentru uz personal este un pas strălucit următor.

După cum am menționat, Wix are opt planuri diferite din care să aleagă. Așa că puteți ajunge la planul VIP dacă aveți nevoie de și mai multe funcții, spațiu de stocare și lățime de bandă.

Cum configurez o încercare gratuită pe Wix?

Pentru a începe să utilizați Wix, faceți clic pe linkul din tabelul nostru de oferte de mai sus. După ce vă furnizați e-mailul, puteți începe imediat cu un plan gratuit sau premium. Pentru a profita de perioada de probă gratuită, nu uitați să anulați contul premium în 14 zile de la înregistrare.

Asigurați-vă că țineți la curent cu cele mai recente opțiuni de încercare gratuită Wix. Nu știi niciodată când platforma poate lansa un cod promoțional Wix pentru o reducere suplimentară.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,8/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company