Probă gratuită Shopify: 3 zile gratuite și cea mai bună alternativă (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Probă gratuită Shopify: 3 zile gratuite și cea mai bună alternativă (aprilie 2023)
Probă gratuită Shopify: 3 zile gratuite și cea mai bună alternativă (aprilie 2023)

Probă gratuită Shopify: 3 zile gratuite și cea mai bună alternativă (aprilie 2023)

Alegerea celei mai bune platforme pentru a vă găzdui magazinul online poate fi copleșitoare, dar folosirea unei perioade de încercare gratuită Shopify vă poate ajuta să vă ușurați unele dintre neliniștile atunci când vă construiți prezența pe web. Testele gratuite permit antreprenorilor digitali să testeze o platformă înainte de a se angaja la un plan lunar costisitor. Platforma pe care o alegeți va avea un impact semnificativ asupra afacerii dvs. online, deoarece este direct legată de timpul de funcționare, securitatea și funcționalitatea site-ului dvs., deci este esențial să vă faceți cercetarea.

Când vă înscrieți pentru o versiune de încercare Shopify, puteți obține o idee despre caracteristicile generale și experiența utilizatorului fără a lăsa informațiile cardului dvs. de credit. Înainte de a vă înscrie, va trebui să știți ce instrumente, buget și nivel de asistență doriți pentru site-ul dvs. Shopify. Nu vă temeți: luați în considerare acest ghid final pentru a începe cu o încercare gratuită Shopify pentru magazinul dvs. de comerț electronic.

Încercați Shopify gratuit timp de 3 zile – nu este necesar un card de credit

Cea mai bună ofertă oferită de Shopify este o perioadă de încercare gratuită de trei zile, în care clienții obțin o scurtă privire asupra serviciilor companiei, inclusiv un site web complet găzduit, un constructor de site-uri web și zeci de instrumente de comerț electronic, analiză și marketing prin e-mail. Pentru a profita la maximum de perioada de probă gratuită, Shopify vă recomandă:

 • Completează-ți magazinul online cu câteva produse și descrieri
 • Configurați-vă Shopify Payments și confirmați că Shopify este compatibil cu furnizorul dvs. de plăți terță parte
 • Explorați setările disponibile și încercați să configurați colecții de produse
 • Răsfoiți magazinul tematic Shopify și magazinul de aplicații Shopify

Pe lângă instrumentele și funcțiile de mai sus, platforma permite antreprenorilor să-și controleze și să-și gestioneze site-ul web și magazinul online printr-un tablou de bord de analiză intuitiv, care afișează valori cheie ale performanței, cum ar fi numărul de vânzări atribuite campaniilor de marketing prin reclame Facebook și reclame Google .

Mai jos, vom aborda mai multe detalii despre această ofertă Shopify, astfel încât să știți la ce să vă așteptați. Dacă ești deja convins, poți folosi linkul de mai jos pentru a începe imediat.

Shopify.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

Ce primești cu o probă gratuită de 3 zile

Platforma Shopify oferă o gamă de planuri care se potrivesc diferitelor niveluri de asistență și funcții, dar perioada de probă gratuită le va oferi antreprenorilor o idee bună despre ce se pot aștepta cu un plan de bază. Perioada de încercare începe atunci când vă înscrieți, nu când începeți să lucrați la magazinul dvs., așa că este esențial să începeți perioada de încercare gratuită doar când sunteți gata.

Platforma Shopify oferă clienților acces la un constructor de site-uri web și la zeci de instrumente de comerț electronic.

În mod implicit, magazinul dvs. online va avea o casă de plată protejată prin parolă, așa că, dacă doriți ca clienții să facă achiziții în timpul perioadei de încercare, asigurați-vă că ați eliminat setările de protecție prin parolă cumpărând un plan lunar sau anual. Dacă decideți să cumpărați un plan plătit înainte de încheierea perioadei de încercare gratuită, nu veți fi taxat până la expirarea celor trei zile, iar progresul magazinului dvs. online va fi salvat. Pentru a începe, accesați linkul din tabelul de mai sus, introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe „Începe încercarea gratuită”.

Site web complet găzduit pentru magazinul dvs. online

Shopify este o platformă complet găzduită, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. de comerț electronic nu va necesita un furnizor de găzduire web terță parte. Compania își rulează planurile pe serverele sale interne și este prima platformă de comerț electronic care oferă găzduire cu o rețea de livrare de conținut (sau CDN pe scurt). CDN-ul Shopify permite viteze mai mari ale paginilor, deoarece utilizează o rețea globală de servere pentru a trimite informații clienților din cel mai apropiat centru de date disponibil.

Serverele platformei oferă lățime de bandă nelimitată, conformitate cu PCI de nivel 1 și distribuție globală pentru încărcare rapidă a paginilor. În plus, ele facilitează începerea. Indiferent dacă aveți un site web existent cu un nume de domeniu stabilit sau că începeți de la zero, compania oferă o configurare fără probleme. Utilizatorii pot achiziționa un nou nume de domeniu sau pot folosi un domeniu gratuit cu o extensie .myshopify.com pentru a se potrivi cu numele magazinului lor.

Creator de site-uri web personalizabil

Dacă sunteți nou în lumea comerțului electronic, Shopify are un generator de site-uri web complet personalizabil pentru a vă ajuta să creați o vitrină online în câteva ore în loc de săptămâni. Acest generator de site fără cod vă permite să construiți un site web unic pentru a vă vinde produsele, chiar dacă abia începeți cu un nume de magazin. Puteți alege dintre mii de teme din magazinul de teme Shopify și puteți integra aplicații din magazinul de aplicații Shopify pentru personalizare și funcționalitate.

Gama Shopify de teme personalizabile facilitează crearea unui magazin online frumos în câteva ore.

Creatorul de site-uri web este, fără îndoială, una dintre cele mai bune părți ale contului dvs. Shopify, deoarece este fața mărcii dvs. online. Toate temele sale sunt receptive pentru dispozitive mobile, ceea ce înseamnă că clienții tăi vor avea o experiență consecventă pe dispozitivele mobile și desktop. În plus, platforma de plată Shopify este încorporată în site-ul dvs. web, pe care o puteți activa cu un singur clic.

Zeci de instrumente de analiză de marketing și comerț electronic

Fiecare plan Shopify vine cu un set de caracteristici de bază, inclusiv analiza fraudelor, recuperarea coșului abandonat, rapoarte financiare și analize simple. Pe măsură ce treceți la planuri superioare, nivelul de analiză și raportare devine mai avansat. Planul de bază vă oferă acces la date despre rata de conversie, valoarea medie a comenzii și tendințele veniturilor.

Puteți debloca și mai multe rapoarte și analize la un preț lunar mai mare. Shopify, Advanced Shopify și Shopify Plus oferă rapoarte solide privind comenzile, vânzările, profiturile și clienții. În plus, dacă treceți la un plan superior, rapoartele dvs. vor data de când ați început să utilizați Shopify.

Odată ce începe perioada de încercare gratuită, aveți la dispoziție trei zile pentru a testa caracteristicile și funcționalitatea platformei Shopify pentru a vedea dacă este potrivită pentru dvs. Chiar și după încheierea perioadei de probă, economiile continuă. Shopify oferă trei luni de găzduire pe planul de bază Shopify pentru doar 1 USD pe lună. Această ofertă este o atracție uriașă pentru întreprinderile mici care abia la început și sunt conștiente de cheltuielile lor.

Începeți versiunea de încercare gratuită Shopify >>

Alternativă Shopify: Probă gratuită de 14 zile Wix

Dacă nu sunteți vândut să vă înregistrați pentru un cont Shopify, veți fi bucuroși să aflați că aveți o altă opțiune. Platforma Wix eCommerce este o alegere comparabilă care oferă o gamă largă de funcționalități de comerț electronic la un preț lunar accesibil. Puteți începe cu platforma Wix eCommerce prin migrarea magazinului dvs. online actual sau construirea unui site cu generatorul de site-uri web proprietar al platformei.

Platforma oferă antreprenorilor digitali posibilitatea de a alege dintre trei planuri, fiecare oferind un preț diferit și un set de caracteristici. Toate nivelurile de plan vin cu plăți online securizate, un domeniu personalizat, produse nelimitate și asistență clienți 24/7. Wix afișează, de asemenea, o prezentare generală a analizei, care arată date despre trafic, vânzări și comportamentul clienților.

Posibil, una dintre caracteristicile strălucitoare ale platformei de comerț electronic Wix este caracteristicile sale specifice de nișă, care se adresează unor industrii precum ospitalitatea, fitnessul, arta și managementul evenimentelor. Furnizorul oferă o încercare gratuită de 14 zile pentru a o încerca într-un cadru fără riscuri. Comparați ceea ce oferă atât Wix, cât și Shopify pentru a decide care platformă este cea mai bună pentru afacerea dvs. online.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Începeți încercarea gratuită Wix >>

Ce este Shopify?

Shopify este platforma de comerț electronic numărul unu din lume și găzduiește aproape 30% din toate vitrinele online. Piața globală este din ce în ce mai online, așa că mărcile trebuie să profite la maximum de prezența lor online pentru a ține pasul pe piață. Platforme precum Shopify oferă întreprinderilor mici și giganților comerțului cu amănuntul toate instrumentele de care au nevoie pentru a construi și găzdui un magazin online, pentru a gestiona și urmări comenzile și pentru a vizualiza rapoarte critice pentru afaceri.

Retailerii de toate tipurile iubesc Shopify pentru numeroasele beneficii pe care le aduce și pentru că este ușor de utilizat. În loc să angajeze o echipă de dezvoltare pentru a construi un site de la zero, proprietarii de afaceri pot realiza același lucru într-o fracțiune de timp. Compania oferă proprietarilor de afaceri acces la magazinul de dezvoltare Shopify, care vă permite să testați orice teme sau aplicație. De asemenea, puteți utiliza magazinul de dezvoltare pentru a configura platforma pentru un client.

Setul de funcții încercat și adevărat al Shopify s-a dovedit că ajută la creșterea conversiilor și a veniturilor. Utilizatorii pot vizita magazinul de aplicații Shopify pentru a adăuga funcționalități magazinului lor online și pentru a profita de instrumentele SEO și de marketing prin e-mail.

Shopify face încă o încercare gratuită de 90 de zile?

Industria comerțului electronic a văzut diferite promoții Shopify în ultimii ani, inclusiv o perioadă de încercare gratuită de 14 și 90 de zile în timpul pandemiei de Covid-19. Singura încercare curentă pentru un magazin Shopify, totuși, este proba de 3 zile menționată mai sus. Proba gratuită Shopify ar trebui să vă ofere suficient timp pentru a decide dacă furnizorul se va potrivi nevoilor dvs.

Platforma își actualizează continuu ofertele, așa că fii cu ochii pe viitoarele promoții Shopify. Deși probabil că nu veți găsi o încercare nelimitată de pe această platformă, puteți obține o reducere specială dacă țineți ochii închiși. Sau dacă doriți să explorați toate opțiunile dvs., puteți contacta asistența Shopify pentru ajutor.

Cât costă Shopify după proba gratuită?

Prețurile Shopify variază în funcție de planul pe care îl selectați și de funcțiile suplimentare pe care doriți să le adăugați. Aveți diferite niveluri din care să alegeți, începând cu un plan Shopify Starter de bază și extinzându-se la un plan Shopify avansat. Pentru afacerile cu volum mare, platforma oferă, de asemenea, Shopify Plus — un plan ideal pentru mega-comercianții care doresc o soluție all-in-one. Pachetul dvs. poate costa de la 1 USD și la 2.000 USD în fiecare lună, în funcție de nivelul și suplimentele pe care le alegeți.

Deși Shopify nu oferă o perioadă de încercare gratuită nelimitată, a avea câteva zile pentru a te juca cu platforma și funcțiile este suficient timp pentru a simți experiența utilizatorului. Dacă utilizați cu înțelepciune perioada de încercare gratuită, puteți deveni un expert Shopify în cel mai scurt timp.

Vedeți recenzia noastră completă despre Shopify

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Shopify este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Toby Sembower a luat recent Shopify pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,6 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Toby despre Shopify:

Shopify este o resursă minunată dacă doriți să construiți un site exclusiv de comerț electronic. Experții Shopify înțeleg nevoile comercianților și răspund pachetelor complet găzduite ale companiei pentru a le satisface. Plătiți puțin mai mult pentru funcții suplimentare și avansate, dar este destul de ușor să găsiți un plan care se potrivește așteptărilor dvs. în limita bugetului dvs.

Înainte de a vă înscrie la Shopify, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Toby pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Shopify. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a Shopify
 • Shopify: 4.6/5.0 față de altele
 • Shopify: 1,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Shopify este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Shopify. Și la 1,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Shopify.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company