Începeți un blog 100% gratuit: 2 cele mai bune platforme de bloguri gratuite (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Începeți un blog 100% gratuit: 2 cele mai bune platforme de bloguri gratuite (aprilie 2023)
Începeți un blog 100% gratuit: 2 cele mai bune platforme de bloguri gratuite (aprilie 2023)

Începeți un blog 100% gratuit: 2 cele mai bune platforme de bloguri gratuite (aprilie 2023)

Blogging-ul are multe beneficii, începând cu simplitatea de a învăța să începi un blog gratuit. Pe lângă natura terapeutică de a-ți exprima gândurile și de a-ți croniciza aventurile, blogging-ul oferă autorilor aspiranți o șansă principală de a exersa scrisul. Cu cât creați mai multe postări, cu atât sunt mai multe șanse ca cotelele de scris să poată duce la noi oportunități.

Ca și în cazul majorității artiștilor înfometați, totuși, banii sunt de obicei la o primă. Din fericire, blogging-ul nu trebuie să fie neapărat scump. Mai multe site-uri de bloguri gratuite vă pot ajuta să vă prezentați ideile online sau puteți utiliza un plan de găzduire aproape gratuit, care vine cu instrumente de blogging. Am schițat cazurile pentru ambele și ne-am argumentat pentru ceea ce credem că funcționează cel mai bine.

Cum să creezi un blog gratuit folosind găzduire ieftină (opțiunea 1)

OK, nu este complet gratuit, dar cheltuind mai puțin de 5 USD pe lună pe găzduire deblochează o mulțime de funcții utile incluse care vor avea un impact dramatic asupra succesului blogului tău. De la instrumente SEO la credite de marketing și echipe de asistență dedicate, planurile de găzduire la prețuri accesibile merită fiecare bănuț.

1. Înscrieți-vă la una dintre cele mai bune gazde pentru blogging

O spunem tot timpul – găzduirea la costuri reduse nu trebuie să însemne ieftină. Gazdele de mare putere pot combina pachete cu servicii complete pentru taxe surprinzător de mici. Pe lângă performanță și securitate mai bună, majoritatea acestor furnizori oferă domenii și conturi de e-mail gratuite.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress din 2005
 • Instalare automată și actualizări WordPress
 • Teme și pluginuri GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Upgrade pentru WordPress gestionat sau ajutor pentru proiectare
 • Domeniu GRATUIT și rețea de livrare de conținut
 • Începeți acum Bluehost.

BLOG
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 3,75 USD

 • Domeniu GRATUIT, plus spațiu de stocare și e-mail nelimitat
 • Domenii nelimitate și baze de date MySQL
 • Teme WordPress GRATUITE și W3 Total Cache
 • 200 USD de credite publicitare gratuite
 • Magazin online, PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe iPage.

BLOG
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Având în vedere găzduirea blogului și WordPress la prețuri accesibile, iPage este o gazdă excelentă de luat în considerare. Compania oferă teme și plugin-uri gratuite pentru WordPress, inclusiv W3 Total Cache, plugin preinstalat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress bogată în funcții pentru blogul tău
 • Funcționează pe LiteSpeed, Google Cloud și CloudFlare
 • Proiectați cu teme și pluginuri GRATUITE
 • Garanție de funcționare de 99,9%.
 • Beneficiați de o reducere de 75% când vă înscrieți astăzi
 • Începeți acum pe Hostinger.

BLOG
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Fiind un furnizor de găzduire prietenos pentru începători, Hostinger aduce la masă toate elementele de bază despre blogging. Începeți cu un nume de domeniu gratuit și bucurați-vă de funcțiile optimizate pentru WordPress și instrumentele de publicare pentru a vă ajuta cuvintele să ajungă la un public mai larg. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi toate cele mai bune site-uri de găzduire a blogurilor »

2. Alegeți un domeniu (gratuit cu cele mai bune planuri de găzduire)

Odată ce obțineți găzduire, veți avea nevoie de un loc pentru a vă prezenta munca. Majoritatea companiilor de găzduire își ajută clienții să se înregistreze și să-și găzduiască domeniul gratuit – unele chiar vă oferă numele de domeniu gratuit pe toată durata contului. Dacă dețineți deja un domeniu sau dețineți un blog, gazdele noastre recomandate vor transfera sau migra fără probleme fișierele în contul dvs. de găzduire gratuit.

3. Descărcați și instalați software gratuit pentru bloguri (WordPress este numărul 1)

Poate că unul dintre cele mai bune lucruri despre găzduirea accesibilă este modul în care vă puteți adapta site-ul la ceea ce se potrivește nevoilor dvs. Veți avea acces la sute de instalări cu un singur clic pentru sisteme de management al conținutului, platforme de comerț electronic, panouri de mesaje și multe altele – și multe dintre aceste programe au pluginuri sau extensii opționale pentru a adăuga funcționalități suplimentare.

Platforma WordPress gratuită și ultra-populară este pregătită pentru blogging cu mai multe teme preinstalate.

Ne place WordPress, CMS-ul folosit de milioane de bloggeri, profesioniști și companii din întreaga lume. Datorită popularității platformei, gazdele au depus mult efort pentru a-și optimiza infrastructura și suportul pentru performanța WordPress. Unii chiar creează produse WordPress speciale, cum ar fi servicii gestionate, un generator de site WordPress sau un mediu de organizare, pentru a ajuta clienții să reușească.

4. Alegeți o temă și personalizați aspectul blogului dvs

WordPress vă oferă milioane de teme din care să alegeți. Multe vor fi gratuite, dar luați în considerare temele premium dacă aveți idei specifice despre cum ar trebui să arate și să funcționeze blogul dvs. În caz contrar, creatorii de site-uri și alte platforme disponibile prin furnizorul dvs. de găzduire vă vor ghida prin procesul de alegere și personalizare a unui șablon.

Cum să porniți un blog gratuit cu un generator de site-uri web (opțiunea 2)

Sună contraintuitiv, dar bloggingul gratuit se referă la locul în care doriți să vă investiți banii în creșterea site-ului și a audienței. Acești pași vă vor pune în funcțiune fără costuri, dar este posibil să doriți să cheltuiți câțiva dolari pentru anumite avantaje.

Pasul 1: Înscrieți-vă la unul dintre cele mai bune site-uri de bloguri gratuite

Credeți sau nu, există o mulțime de platforme gratuite de găzduire a blogurilor de renume. Favoritele noastre includ o mulțime de spațiu de stocare și lățime de bandă, împreună cu ajutorul pentru proiectare și capacitatea de a utiliza un nume de domeniu personalizat. Wix este printre cele mai recunoscute nume în ceea ce privește găzduirea la prețuri accesibile și crearea de site-uri de tip bricolaj, și unde mai bine să găzduiești site-ul WordPress decât cu echipa care a creat platforma?

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Interfață de editare și publicare prietenoasă pentru scriitori
 • Teme, pluginuri și certificat SSL GRATUIT
 • Gazduire all-in-one cu analize puternice
 • Upgrade pentru nume de domeniu personalizat și alte avantaje
 • Începeți acum pe WordPress.com.
CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA

4,8 ★★★★★

Pasul 2: Alegeți o temă și un nume de domeniu (nu este gratuit)

Toate cele trei site-uri oferă sute de șabloane din care puteți alege; unele sunt concepute special pentru bloguri, în timp ce altele ar putea fi mai potrivite pentru afaceri sau portofolii. Wix excelează în designul temei, dar planul lor gratuit vă limitează să vă găzduiți blogul pe un subdomeniu Wix.com (adică numele dvs. de blog.wix.com).

Wix oferă șabloane elegante, moderne și receptive, împreună cu opțiunea de a începe aspectul blogului de la zero.

Cealaltă recomandare a noastră, x10hosting, include găzduirea gratuită a domeniului pe orice adresă URL pe care o dețineți, dar asta înseamnă achiziționarea și înregistrarea unui nume de domeniu personalizat. Această decizie este de bun augur pentru marca dvs. de blogging, dar poate costa între 5 și 15 USD în fiecare an.

Pasul 3: Personalizați și începeți să scrieți blog!

Toate cele trei platforme oferă un constructor de site-uri web cu tema și planul dvs. de găzduire, ceea ce înseamnă că veți avea aproximativ aceleași opțiuni pentru a vă ajusta aspectul site-ului, fonturile, imaginile și culorile. Diferențele apar atunci când doriți să adăugați funcționalități site-ului dvs. – poate cu un widget de partajare socială sau un plugin pentru ca cititorii să vă comenteze postările. Wix acoperă majoritatea nevoilor tale în App Market, dar apreciem că x10hosting oferă instalări simple ale multor programe populare de la terți.

De ce garantăm opțiunea 2 față de opțiunea 1

Am înțeles – este greu să ne certăm cu gratuit. Pentru ca blogul dvs. să aibă succes, totuși, este destul de greu de făcut să intrați online fără a cheltui un ban. În cele din urmă, veți dori să plătiți pentru numele domeniului și funcțiile actualizate care vin cu găzduirea gratuită. Totuși, investind într-un plan de găzduire de blog ultra-accesibil, toate aceste caracteristici – și multe altele – sunt incluse fără costuri. Am testat și revizuit experiența de blogging la mulți dintre cei mai buni furnizori de găzduire a blogurilor din industrie pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună etapă pentru a prezenta ceea ce aveți de spus.


Căutați în schimb cea mai bună găzduire web pentru:


Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire blog dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company