Revizuirea WordPress HostPapa (aprilie 2023): argumente pro și contra de către experți

 • Home
 • Uncategorized
 • Revizuirea WordPress HostPapa (aprilie 2023): argumente pro și contra de către experți
Revizuirea WordPress HostPapa (aprilie 2023): argumente pro și contra de către experți

Revizuirea WordPress HostPapa (aprilie 2023): argumente pro și contra de către experți

Cu atât de mulți furnizori de găzduire care creează servicii optimizate pentru cel mai popular sistem de gestionare a conținutului din lume, haideți să aruncăm o privire în profunzime la unul cu o recenzie HostPapa WordPress.

Nu suntem mari jucători de noroc. Dar dacă dețineți un site web sau sunteți în curs de a construi unul, suntem dispuși să punem bani pe bani pentru că probabil utilizați WordPress. Platforma open-source alimentează acum peste 30% din site-urile de pe web și are o cotă de piață de 60% printre celelalte sisteme de management al conținutului din industrie.

Dacă sunteți în căutarea unei gazde care să vă alimenteze noul site WordPress sau dacă nu sunteți mulțumit de furnizorul dvs. actual, HostPapa ar putea fi potrivit pentru dvs. Peste 100.000 de proprietari de site-uri au apelat la una dintre cele mai populare gazde din Canada pentru pachetele sale robuste de găzduire WordPress. Aici, vom arunca o privire asupra motivului pentru care planurile HostPapa atrag atât de multă atenție și cum pot îmbunătăți prezența online a mărcii dvs.

HostPapa WordPress Hosting Review Evaluare: 4,8 din 5,0

În peisajul de astăzi conștient de mediu, mulți consumatori caută să cumpere produse și servicii de la companii care au inițiative solide de responsabilitate socială corporativă (CSR). De fapt, mai mult de 50% dintre cumpărători spun că ar prefera să cumpere de la o afacere care pune CSR în prim plan, iar spațiul de găzduire nu face excepție. Fiind unul dintre primii furnizori din industrie care s-a angajat să devină ecologic, HostPapa este alimentat complet de energie regenerabilă.

În timp ce abordarea companiei conștientă de mediu în ceea ce privește găzduirea poate fi un punct de vânzare pentru mulți, platforma HostPapa 100% compatibilă cu WordPress, instalarea cu un singur clic a CMS și transferurile de site fără griji sunt, de asemenea, o mare atracție. Vom acoperi caracteristicile gazdei, performanța, fiabilitatea, prețurile și avantajele și dezavantajele în secțiunile care urmează. Dar asigurați-vă că faceți clic pe recenzia noastră cuprinzătoare din tabelul de mai jos pentru o scufundare profundă în toate beneficiile rulării unui site WordPress cu HostPapa. Veți vedea rapid de ce am evaluat gazda 4,8 din 5,0.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 3,95 USD

 • WordPress auto-instalat cu memorie cache și CDN GRATUIT
 • Certificat SSL GRATUIT și suport HTTP/2
 • Jetpack preinstalat pentru creșterea vitezei și a securității
 • Firewall server, monitorizare și detectare a intruziunilor
 • Baze de date MySQL nelimitate și phpMyAdmin
 • Începeți acum pe HostPapa.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Aproape toate gazdele din zilele noastre includ instalări ușoare și suport pentru WordPress, cel mai important sistem de management al conținutului din lume. Deși HostPapa nu este diferit, am descoperit că echipa de asistență ultra-atentă a companiei poate ajuta utilizatorii noi să navigheze pe platforma uneori provocatoare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alternativele de găzduire WordPress »

Alternative de găzduire WordPress HostPapa

După cum puteți vedea, HostPapa obține note solide atunci când vine vorba de găzduirea WordPress. Apreciem în special modul în care compania include Jetpack, care le permite proprietarilor de site-uri să profite de peste 100 de teme gratuite, o rețea de livrare de conținut și protecție împotriva atacurilor cu forță brută. Infrastructura alimentată cu SSD asigură că site-urile dvs. vor funcționa puternic și în siguranță.

Cu toate acestea, HostPapa nu este singurul pește din mare. Pentru a înțelege cu adevărat punctele forte și punctele slabe ale platformei, am examinat HostPapa în contextul unora dintre celelalte gazde WordPress puternice. Este posibil să descoperiți că una dintre aceste opțiuni se potrivește puțin mai bine nevoilor dvs. de găzduire:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte opțiuni de găzduire WordPress de top »

Evaluare „Caracteristici” HostPapa WordPress: 4,6 / 5,0

Dacă un plan de găzduire WordPress bogat în funcții este ceea ce cauți, ai noroc cu HostPapa. Cele trei pachete consistente de găzduire WordPress ale companiei sunt pline de soluții pentru a vă ajuta să vă difuzați marca online.

Planul de start al HostPapa este o rampă de lansare ideală pentru un blog sau un site web personal. Proprietarii de site-uri pot începe să funcționeze pentru doar 3,95 USD pe lună – și, cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, nu există prea mult risc în încercarea acestuia. Prima lunară scăzută vă oferă două site-uri web, un nume de domeniu gratuit, setări și transferuri gratuite, 100 GB spațiu pe disc și lățime de bandă nelimitată. Planul include, de asemenea, ediția de pornire a constructorului de site-uri HostPapa, ceea ce face ca designul site-ului să fie intuitiv.

Caracteristicile planului de găzduire WordPress HostPapa
Nume de domeniu gratuit Asistență 24/7/365 Garanție de rambursare a banilor de 30 de zile
Configurare și transferuri gratuite Site-uri web nelimitate Adrese de e-mail nelimitate
Spațiu nelimitat pe disc Creator de site-uri HostPapa Lățime de bandă nelimitată
Timpi rapidi de incarcare Caracteristici de securitate îmbunătățite Certificat SSL

Cel mai popular pachet HostPapa, planul său de afaceri, oferă tot ceea ce este inclus în planul Starter cu câteva completări importante. Cu pachetul Business, proprietarii de site-uri pot alimenta site-uri web și adrese de e-mail nelimitate, iar spațiul pe disc nu este limitat. Timpii de încărcare sunt, de asemenea, dublu față de planul Starter, la fel și caracteristicile de securitate.

Cadillac-ul planurilor HostPapa, Business Pro, crește performanța, viteza și securitatea site-urilor WordPress. Acest plan mărește performanța cu până la 300%, include cel mai înalt nivel de securitate al gazdei și vine cu un certificat SSL pentru a vă proteja datele. O versiune nelimitată a constructorului de site-uri HostPapa este, de asemenea, parte din plan. Flexibilitatea pachetelor sale WordPress și numărul de soluții incluse i-au adus lui HostPapa o evaluare a caracteristicilor de 4,6 din 5,0.

Evaluarea „performanței” WordPress de la HostPapa: 4,6 / 5,0

Pentru cei care își înființează magazinul online, unul dintre cei mai importanți factori de succes în spațiul de comerț electronic este performanța site-ului. Dacă paginile tale nu se încarcă repede, vei pierde clienți. Aproape jumătate dintre consumatorii online se așteaptă ca site-urile să se încarce în două secunde, iar aproape 80% dintre cumpărătorii web care au o experiență slabă din cauza performanței sunt mai puțin probabil să revină site-ul.

Pachetele WordPress de la HostPapa sunt optimizate pentru timpi de încărcare rapidi pentru a asigura o interacțiune fără probleme cu clienții online.

HostPapa se laudă cu timpi de încărcare a paginilor fulgerați pentru toți proprietarii de site-uri WordPress, deoarece serverele companiei au fost ajustate pentru a alimenta CMS-ul la viteze de vârf. Pentru clienții Business Pro, HostPapa oferă o creștere a performanței de 300% pentru a se asigura că vizitatorii site-ului nu se ridică din cauza timpilor de încărcare lenți.

Proprietarii de site-uri pot găsi, de asemenea, instrumente de îmbunătățire a performanței compatibile cu platforma HostPapa printre cele peste 51.000 de pluginuri WordPress. Unul recomandat de HostPapa este WP Fastest Cache, care a fost descărcat de aproape 3 milioane de ori.

Evaluarea „Prețurilor” WordPress de la HostPapa: 4,5 / 5,0

Industria de găzduire este implicată de ceva timp într-un război al prețurilor competitive. Nenumărați furnizori pretind că au cele mai bune prețuri de pe piață. Și, deși unele dintre ele pot fi de fapt cele mai ieftine opțiuni, nu vor fi întotdeauna cea mai bună alegere.

Percepția consumatorului asupra prețurilor este la fel de importantă ca și costul real al produsului sau serviciului. HostPapa știe acest lucru, motiv pentru care compania nu încearcă doar să ofere planuri cu cel mai mic preț. În schimb, HostPapa își propune să ofere proprietarilor de site-uri pachete de găzduire foarte accesibile, care sunt încărcate cu valoare.

Alimentat cu energie 100% verde, HostPapa se angajează să salveze mediul și să mențină costurile scăzute pentru clienți.

Pentru doar 3,95 USD pe lună, utilizatorii HostPapa primesc un backend gata de WordPress cu o instalare cu un singur clic. Cu asistență multilingvă 24/7 și toate funcțiile discutate în secțiunile de mai sus, cuplul de dolari pe care îi veți plăti în fiecare lună este o afacere grozavă. De asemenea, HostPapa garantează o rambursare completă pentru utilizatorii nemulțumiți care anulează în termen de 30 de zile de la înregistrare. Toate acestea i-au adus lui HostPapa un rating de preț de 4,5 din 5,0.

Evaluarea „Fiabilitate” WordPress de la HostPapa: 4,8 / 5,0

Importanța ca site-urile de comerț electronic să mențină procente ridicate de funcționare nu poate fi exagerată. Când site-urile nu sunt disponibile pentru consumatori, nu faceți vânzări. Este chiar atât de simplu.

În 2013, Google a fost offline timp de cinci minute. Rezultatul? O pierdere netă a veniturilor de aproximativ 545.000 USD. În timp ce o întrerupere de cinci minute a serviciilor nu va costa majoritatea companiilor jumătate de milion de dolari, chiar și întreruperile ușoare ale serviciilor pentru întreprinderile mici pot contribui la degradarea încrederii consumatorilor într-o marcă. De fapt, 88% dintre utilizatorii de internet spun că dacă un site este indisponibil atunci când îl vizitează, probabil că îl vor vedea ca fiind mai puțin credibil.

Companiile depind de HostPapa pentru timpul de funcționare, iar gazda oferă o disponibilitate ridicată de mai bine de un deceniu.

HostPapa funcționează cu scopul de a oferi o disponibilitate foarte ridicată pentru clienții săi. Analizând datele istorice dintr-un eșantion mare de proprietari de site-uri, gazda a putut determina că site-urile clienților săi sunt disponibile 99,9% din timp și garantează că timpul de funcționare nu va scădea sub acest număr. Ca rezultat, am acordat HostPapa un 4,8 din 5,0 pentru fiabilitate.

De ce să alegeți găzduirea WordPress cu HostPapa

Așadar, am acoperit caracteristicile, performanța, prețurile și fiabilitatea HostPapa și, în general, gazda s-a descurcat bine în evaluările noastre. Gazda oferă avantaje mari, dar întotdeauna există domenii în care o companie se poate îmbunătăți.

Aici, vom trece la factorii de top care au influențat evaluarea noastră generală de 4,8 din 5,0 a pachetelor de găzduire WordPress de la HostPapa. Spoiler: există o mulțime de avantaje și nu multe dezavantaje.

7 avantaje

Domeniu gratuit — Toate planurile de găzduire WordPress de la HostPapa permit proprietarilor de site-uri să conecteze un domeniu nou sau să transfere unul existent în contul lor. Pentru utilizatorii care caută un domeniu nou, sistemul de căutare și registru HostPapa face găsirea numelui perfect simplu.

Backend gata pentru WordPress — Nu este prea mult de lucru pentru a configura WordPress. HostPapa oferă un backend construit pentru instalarea CMS-ului cu un singur clic.

Interfață intuitivă — Interfața de utilizator HostPapa oferă o platformă pentru a gestiona întregul conținut dintr-o singură locație. Și, pentru cei care construiesc site-uri noi, generatorul de site-uri ușor de utilizat, drag-and-drop al gazdei face ca crearea paginii să fie o briză.

Garanție de mare funcționare — Puteți fi liniștit că site-ul dvs. WordPress va fi disponibil pentru vizitatori atunci când doresc să cumpere produse și servicii. Garanția de funcționare de 99,9% oferită de HostPapa îndeplinește standardele din industrie.

Asistență 24/24 – Personalul de asistență HostPapa este disponibil 24/7 pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi îngrijire. Gazda oferă, de asemenea, un centru de asistență omnicanal unde utilizatorii pot accesa informații și asistență prin chat live, tutoriale video, bilete de asistență și într-o bază vastă de cunoștințe online.

Lățime de bandă nelimitată — Dacă site-ul dvs. înregistrează creșteri ale numărului de vizitatori, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la timpii de nefuncționare sau la penalizările de trafic. HostPapa oferă lățime de bandă nelimitată în toate pachetele sale WordPress.

Verde — Fiind unul dintre primii furnizori de găzduire ecologică din industrie, HostPapa oferă clienților săi liniște că amprenta lor de carbon este cât mai mică posibil. Gazda funcționează pe surse de energie 100% curată.

3 Contra

Performanță – În timp ce planul WordPress Starter al HostPapa este rapid, proprietarii de site-uri care folosesc pachetele Business și Business Pro se bucură de o viteză de până la 300 de ori mai mare decât clienții entry-level. Acest lucru poate face ca unii clienți care s-au înscris pentru planul pentru începători să dorească ceva mai mult pentru banii lor.

Garanție de rambursare a banilor — HostPapa oferă în prezent clienților noi o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile. Acest lucru le oferă proprietarilor de site-uri puțin timp pentru a se răzgândi, dar alți furnizori din industrie oferă utilizatorilor până la 90 de zile pentru a decide dacă le place serviciul.

Fără copii de rezervă în planurile Starter/Business — Abonații la planul Business Pro de la HostPapa se bucură de backup-uri automate fără costuri suplimentare. Cu toate acestea, clienții Starter și Business plan nu au același beneficiu. Sigur, utilizatorii Pro plătesc câțiva dolari în plus, dar pentru că este atât de important să faceți copii de siguranță ale datelor, acesta este un domeniu în care HostPapa și-ar putea îmbunătăți oferta.

Dacă înclinați spre găzduirea WordPress HostPapa, mergeți la ea!

WordPress alimentează majoritatea site-urilor web dintr-un motiv: este ușor de utilizat și extrem de personalizabil. Dacă sunteți unul dintre milioanele de proprietari de site-uri care gestionează proprietăți web cu WordPress, va trebui să vă asociați cu o gazdă care oferă planuri bogate în funcții și o instalare ușoară a CMS – și HostPapa oferă.

Peste 100.000 de clienți au apelat la HostPapa pentru a-și lansa site-urile și mărcile WordPress online.

După cum am discutat, HostPapa oferă un număr surprinzător de caracteristici actualizate, cum ar fi stocarea SSD și asistență pentru clienți de top. Prețurile companiei sunt puțin mai mari decât unele concurenți, dar garanția de rambursare a banilor de 30 de zile oferită de HostPapa oferă clienților timp suficient pentru a evalua parteneriatul.

Dacă vă gândiți să oferiți o șansă planurilor de găzduire WordPress de la HostPapa, nu există niciun motiv să ezitați. Înregistrarea este ușoară și nu este mare lucru de pierdut cu perioada de probă de 30 de zile a gazdei. Pentru a afla mai multe despre ce are de oferit HostPapa, asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă care prezintă toate caracteristicile gazdei.

Vedeți recenzia noastră completă despre HostPapa

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, HostPapa este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent HostPapa pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Laura de spus despre HostPapa:

Focalizat pe clienții săi, HostPapa dorește să ajute întreprinderile mici să treacă în rândurile găzduirii partajate și VPS. Utilizatorii pot începe cu un generator de site-uri web intuitiv și pot ajunge la servere virtuale premium, cu densitate redusă. Cu ajutorul asistenței non-stop și cu accent pe viitorul tău, HostPapa face o alegere excelentă pentru prima ta gazdă.

Înainte de a vă înscrie la HostPapa, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de HostPapa. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui HostPapa
 • HostPapa: 4.8/5.0 vs. altele
 • HostPapa: 3,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că HostPapa este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului HostPapa. Și la 3,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan HostPapa.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company