7 cele mai fiabile și ieftine servicii de găzduire WordPress (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 7 cele mai fiabile și ieftine servicii de găzduire WordPress (aprilie 2023)
7 cele mai fiabile și ieftine servicii de găzduire WordPress (aprilie 2023)

7 cele mai fiabile și ieftine servicii de găzduire WordPress (aprilie 2023)

Într-o piață aglomerată, cum găsești cea mai bună – dar încă ieftină – găzduire WordPress? Cu atât de mulți oameni care caută popularul sistem de gestionare a conținutului și atât de mulți furnizori de găzduire care cer afacerea lor, industria poate fi dificil de navigat.

Atâția utilizatori WordPress și-au construit cu succes cariere cu CMS-ul gratuit, open-source. Pagina de mărturii WordPress.org este plină de laude din partea dezvoltatorilor web care folosesc software-ul pentru a crea cu ușurință site-uri frumoase pentru clienții lor și bloggerii care își transmit mesajele pe platformă.

Fie că ești un designer experimentat sau un începător în jocul de dezvoltare web, WordPress oferă o modalitate simplă și gratuită de a construi un site. Mai multe vești bune: există o mulțime de furnizori de găzduire care vor alimenta site-urile WordPress pentru aproape nimic. Aici, vom arunca o privire la cele șapte gazde de top care oferă găzduire WordPress ieftină.

Cea mai bună găzduire WordPress „ieftină”.

Fără îndoială, WordPress este cel mai popular software de creare de web de pe planetă, deoarece deține o cotă de piață de 60% în spațiul CMS. De fapt, cel mai apropiat concurent al său, Joomla, revendică doar 6% din piață. WordPress este atât de utilizat pe scară largă de proprietarii și dezvoltatorii de site-uri din mai multe motive – este open-source/gratuit, ușor de utilizat și găsirea de găzduire ieftină pentru platformă este o simplă simplă.

În timp ce un număr de furnizori oferă planuri de găzduire ieftine pentru WordPress, este important să cântărim unele dintre caracteristicile incluse într-un pachet. Mai jos, veți găsi primele trei gazde care oferă găzduire WordPress ieftină și includ, de asemenea, valori adăugate, cum ar fi backup-uri gratuite, alegerea locației centrului de date, timpi de încărcare optimizați și servicii gestionate.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea experților noștri

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Cele mai bune oferte de găzduire WordPress din 2023 »

Cea mai bună găzduire WordPress ieftină „partajată”.

Conceptul de găzduire partajată este destul de simplu de înțeles – implică rularea mai multor site-uri web pe același server. Deoarece resursele sunt distribuite pe mai multe site-uri, gazdele pot oferi această opțiune la prețuri foarte mici, motiv pentru care este atât de populară printre bloggeri și antreprenori.

Dar este important să nu luați în considerare doar prețul atunci când căutați o gazdă ieftină pentru site-ul dvs. WordPress. Numele de domenii unice sunt esențiale pentru succesul site-ului dvs., deoarece oferă credibilitate și reprezintă brandul dvs. Multe gazde oferă înregistrarea gratuită a domeniului ca parte a pachetelor lor de bază, cu costuri reduse, împreună cu alte opțiuni, inclusiv stocare nelimitată și lățime de bandă, e-mail și funcționalități de comerț electronic. Mai jos este alegerea noastră de top pentru o gazdă care oferă un plan de găzduire partajat bogat în funcții pentru doar câțiva dolari pe lună.

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde partajate ieftine pentru WordPress »

Cea mai bună găzduire WordPress ieftină „VPS”.

Este sigur să spunem că obiectivul majorității antreprenorilor de comerț electronic este să-și extindă afacerile online și să atragă cea mai largă audiență posibilă. Pentru site-urile WordPress care au depășit mediul de găzduire partajată, găzduirea VPS (server privat virtual) oferă puterea de calcul puternică necesară pentru a face față nevoilor extinse de stocare și lățime de bandă.

Performanța site-ului este crucială pentru afacerile online. De fapt, este atât de important încât doar o întârziere de o secundă în timpul de încărcare sau răspunsul paginii poate duce la o reducere cu 7% a conversiilor. Pentru site-urile mari de comerț electronic, acest lucru se poate ridica la milioane de dolari în venituri pierdute pe an.

Indiferent dacă pasiunea ta este moda, mâncare sau afaceri, gazdele noastre de top vă pot ajuta să vă gestionați site-ul WordPress la un cost redus.

Deși costurile asociate cu găzduirea VPS sunt mai mari decât cele pentru găzduirea partajată, timpii de încărcare rapidi și disponibilitatea ridicată pe care un VPS le oferă asigură experiențe de utilizator ideale pentru vizitatorii dvs. Am găsit cea mai bună gazdă VPS care oferă viteze fulgerătoare, suport de top și o infrastructură virtuală robustă la un preț foarte scăzut. Asigurați-vă că citiți recenzia noastră completă de mai jos pentru a afla mai multe despre toate caracteristicile oferite de gazdă cu pachetul său VPS.

5. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vedeți mai multe gazde VPS ieftine pentru WordPress »

Cea mai bună găzduire WordPress „dedicată” ieftină

Apropo de performanță, rularea site-ului dvs. WordPress pe un server dedicat este ca și cum l-ați accelera cu un motor Ferrari. Vă va oferi cea mai mare eficiență și viteză posibile, dar veți plăti pentru asta. Deși poate exista un șoc de stickere implicat în creșterea prețului, a fi dedicat poate fi cea mai inteligentă opțiune dacă dețineți un site mare cu nevoi mari de stocare și dacă traficul atinge pragul de 100.000 în fiecare lună.

Deși costurile pot părea semnificativ mai mari decât VPS, pachetele de găzduire dedicate celor mai buni furnizori sunt complete cu monitorizare și asistență 24/7, SSD-uri, echilibrare de încărcare și alte servicii gestionate. Mai jos este alegerea noastră pentru furnizorul de găzduire dedicat care oferă caracteristici de prim rang la unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

Vedeți mai multe servere dedicate ieftine pentru WordPress »

Cea mai bună găzduire WordPress ieftină „Builder site-uri web”.

83% dintre consumatori vizitează site-ul unei companii înainte de a lua decizia de a face o achiziție, iar un număr tot mai mare dintre acești potențiali clienți își bazează alegerile parțial pe aspectul site-ului. Un design bun creează încredere și credibilitate, în timp ce unul neglijent, nefuncțional poate alunga clienții într-o clipă. Lecția aici este că, indiferent dacă vindeți widget-uri sau blogați despre hobby-ul dvs. cu WordPress, este imperativ ca designul dvs. să fie convingător și să ofere cea mai optimă experiență de utilizator posibilă.

Nu toți proprietarii de site-uri au abilități profesionale de design web, iar gazdele de top știu acest lucru. De aceea, cei mai bine cotați furnizori de găzduire oferă instrumente care funcționează în tandem cu platforme, cum ar fi WordPress, pentru a face procesul de proiectare-build mai intuitiv. Caracteristici precum temele receptive, editorii drag-and-drop și punerea în scenă încorporată permit chiar și celor care nu au experiență de dezvoltare web să creeze site-uri frumoase și de calitate profesională. Mai jos veți găsi alegerea noastră de top pentru pachetul de găzduire care oferă un constructor de site-uri web cu un set extins de instrumente. Citind recenzia completă, veți vedea de ce acest pachet se află în fruntea listei noastre de creatori de site-uri WordPress.

7. BoldGrid.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creator de site-uri WordPress cu drag-and-drop GRATUIT
 • WordPress preinstalat de InMotion Hosting
 • Conținut pre-construit și personalizabil cu GridBlocks
 • Teme WordPress GRATUITE cu editare pe mobil/tabletă
 • Integrare PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe BoldGrid.

CREATOR SITE WORDPRESS
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

BoldGrid: recenzia expertului nostru

InMotion Hosting conduce în găzduirea partajată, VPS, dedicată și WordPress, așa că se potrivește ca echipa să creeze una dintre primele interfețe de creare de site-uri drag-and-drop de pe web care să stea pe WordPress. BoldGrid este o platformă revoluționară care îi întâmpină pe începători și îi impresionează pe dezvoltatorii profesioniști. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe gazde pentru crearea de site-uri web pentru WordPress »

Nu presupuneți că și găzduirea WordPress ieftină nu poate fi de încredere!

Hashtag-ul #ilovewp a devenit strigătul de luptă al multora din motive întemeiate. Software-ul gratuit, open-source al platformei, este disponibil pentru oricine pentru a-și transmite mesajele online într-un mod profesionist. Comunitatea online se întinde pe tot globul, cu întâlniri în persoană și WordCamps care au loc peste tot. Aceste întâlniri sunt un loc grozav pentru a afla despre găzduirea WordPress, optimizare și noile pluginuri.

Pachetele de găzduire prezentate în acest articol, indiferent dacă sunt partajate, VPS, dedicate sau prietenoase cu constructorul de site-uri web, reprezintă unele dintre cele mai ieftine tarife din industrie pentru alimentarea site-urilor WordPress. Dar nu lăsați etichetele de preț scăzut să vă păcălească. Clasamentul nostru nu se bazează doar pe cost.

Gazdele noastre recomandate nu sunt doar ieftine, ci sunt foarte fiabile și vor optimiza performanța site-ului dvs. WordPress.

În cele din urmă, toate aceste gazde oferă seturi solide de caracteristici, viteze rapide și asistență. Nu sunt doar eficiente din punct de vedere al costurilor, ci sunt de încredere. Asigurați-vă că consultați lista noastră cuprinzătoare de gazde WordPress.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Revizorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company