Cele mai bune 5: găzduire gratuită cu subdomenii (aprilie 2023)

Cele mai bune 5: găzduire gratuită cu subdomenii (aprilie 2023)

Cele mai bune 5: găzduire gratuită cu subdomenii (aprilie 2023)

Găzduirea gratuită cu subdomenii poate oferi proprietarilor de site-uri web opțiunea de a tranzacționa personalizarea pentru economii de costuri. Furnizorii de găzduire web vin în toate formele și dimensiunile. Cu opțiunile extinse de server ale industriei de găzduire, găsirea unui serviciu de găzduire care să corespundă nevoilor dvs. nu este dificilă. Dacă aveți un buget redus, găzduirea ieftină este o resursă excelentă pentru călătoria dvs.

Găzduirea gratuită este, de asemenea, o opțiune dacă nu vă simțiți sigur și nu doriți să cheltuiți încă bani. Multe gazde web oferă mai puține resurse pentru a permite prețuri mai accesibile. O modalitate prin care utilizatorii economisesc este să opteze pentru un subdomeniu gratuit în loc să cumpere un domeniu. Acest lucru vă permite să aveți în continuare un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web, dar acesta va fi o extensie a unui alt domeniu atașat acestuia.

Subdomeniile vin și sub alte forme. Utilizatorii pot crea extensii ale domeniilor lor în scopuri specifice. De exemplu, proprietarul unei mici afaceri poate avea un blog și un magazin online sub aceeași marcă. Proprietarul poate crea un site web dedicat pentru fiecare, creând nume de subdomenii separate pentru blogul și magazinul său.

Mai jos, ne uităm la companiile care oferă cea mai bună găzduire gratuită cu subdomenii, analizând cele mai bune caracteristici și valoarea lor pe termen lung.

Găzduire întotdeauna gratuită cu subdomenii

Un plan de găzduire web gratuit are beneficiile sale. Puteți economisi bani, puteți încerca un proiect și, în esență, puteți rula un site web gratuit. Dar găzduirea gratuită poate deveni mai puțin valoroasă pe termen lung, mai ales dacă obiectivele site-ului tău evoluează. Dacă doriți să creșteți, veți avea nevoie de mai multe resurse – un upgrade pe care un serviciu de găzduire gratuit nu o poate oferi.

Pentru utilizatorii începători care au nevoie de găzduire gratuită de site-uri web, Wix este un constructor de site-uri și un serviciu de găzduire web demn și capabil. Planul său de găzduire gratuit oferă o configurare ușoară și funcții de top pentru a vă ajuta să creați un site web uimitor. Nu numai că Wix oferă un constructor de site-uri web de clasă mondială, dar oferă și utilizatorilor 500 MB de spațiu de stocare în cloud, 500 MB lățime de bandă și criptare SSL gratuit.

Utilizatorii pot crea și conecta cu ușurință un subdomeniu gratuit la conturile lor. De asemenea, utilizatorii pot profita de performanțe mai bune și mai multe resurse, inclusiv lățime de bandă nelimitată, atunci când fac upgrade de la un plan de găzduire gratuit la un pachet de găzduire premium.

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cea mai bună valoare: găzduire ieftină cu subdomenii

Un plan de găzduire web gratuit nu este pentru toată lumea. Planurile sale de iluminare sunt ideale pentru site-uri web de testare și proiecte de hobby. Abordarea fără obligații vă permite să vă simțiți confortabil cu construirea site-ului web, să intrați într-un hobby sau să descoperiți dacă o prezență online este potrivită pentru dvs. Dar dacă doriți să vă ridicați site-ul gratuit într-o vitrină online pentru afacerea dvs. mică, de exemplu, nu va fi ușor.

Dacă ajungeți să vă bucurați de proprietatea unui site web și nu doriți să dați banii, o companie de găzduire web ieftină poate servi ca o alternativă excelentă pentru a vă extinde terenul. Plătind doar 1,99 USD pe lună, puteți descoperi un nivel complet nou de performanță și de distribuție a resurselor.

Gazdele web ieftine oferă o mulțime de funcții gratuite, inclusiv un certificat SSL gratuit, un domeniu sau subdomeniu personalizat, un constructor de site-uri web și asistență prin chat live. Hostinger, iPage și GoDaddy sunt giganți în industria de găzduire și oferă toate caracteristicile de mai sus în planurile lor accesibile. Aceste gazde web sunt o alegere viabilă pentru o afacere mică sau o platformă online în creștere, deoarece puteți alege dintre găzduirea partajată, VPS și WordPress.

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

4. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Cel mai mare registrator de domenii din lume, cu peste 17 milioane de domenii gestionate
 • Domeniu GRATUIT inclus cu planurile anuale
 • Gestionați-vă domeniile prin cPanel sau Plesk
 • Găzduire GRATUITĂ de e-mail pe domeniul dvs
 • 99,9% timp de funcționare a site-ului web garantat
 • Începeți acum pe GoDaddy.

DOMENIU
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Am fi neglijent să nu includem GoDaddy în această listă a furnizorilor de top de găzduire de nume de domeniu. Poate cel mai cunoscut nume din spațiul domeniului, GoDaddy este recunoscut pe scară largă ca fiind cea mai bună companie de servicii de înregistrare din lume, iar găzduirea low-cost este greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Găzduire gratuită pentru subdomenii timp de 30 de zile

O gazdă web bună este crucială pentru crearea unui site web de înaltă performanță. Companiile de găzduire oferă utilizatorilor instrumentele și funcțiile pentru a gestiona, construi și stoca fișierele site-ului lor. Și cu cea potrivită, îți poți crește platforma, păstrând bugetul.

De aceea vă recomandăm Kamatera. Această platformă de găzduire oferă un cont gratuit timp de 30 de zile, astfel încât să îl puteți scoate la o rotire înainte de a vă angaja. Găzduirea sa în cloud și VPS oferă performanțe de încredere, susținute de 13 centre de date robuste din întreaga lume. Cu Kamatera, puteți economisi bani în avans în timp ce investiți într-un serviciu de găzduire de calitate pe termen lung.

5. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Alte servicii gratuite de găzduire Forever

Poate fi dificil să găsești un furnizor de găzduire gratuit de încredere și profesionist. Multe planuri gratuite suferă de spam și arată reclame forțate pentru a compensa veniturile. Gazdele gratuite oferă caracteristici limitate și capacități de performanță, cum ar fi viteze lente de încărcare și personalizare limitată. Dar uneori, găzduirea gratuită este cea mai bună opțiune pentru cazurile de utilizare care necesită mai puțin angajament, inclusiv hobby-uri, bloguri și proiecte de testare.

Aici, enumerăm câțiva furnizori de găzduire gratuită care oferă servicii gratuite, inclusiv subdomenii. Spre deosebire de gazdele web de mai sus, acești furnizori de găzduire oferă planuri gratuite pentru totdeauna. InfinityFree, ByetHost, x10hosting și AwardSpace sunt câteva selecte care oferă subdomenii în cadrul planurilor lor fără costuri.

Numele companiei de gazduire Disponibilitatea subdomeniului Imprimare de calitate buna
InfinityFree Nelimitat Nu oferă înregistrarea domeniului
Limitat la 50.000 de accesări pe zi
Reclame în panoul de control
ByetHost Până la 5 subdomenii Creați subdomenii și gestionați înregistrarea DNS prin Panoul de control
x10hosting Până la 3 subdomenii Utilizatorii trebuie să configureze serverul de nume pentru a adăuga numele de domeniu
Nu fără reclame
Suport slab
AwardSpace Până la 3 subdomenii Subdomeniile devin accesibile după 1-2 ore

Subdomeniile au nevoie de propria lor găzduire?

Pe scurt, depinde de planul tău de găzduire. Unele gazde nu oferă mai multe subdomenii cu planurile lor. Dacă acesta este cazul, veți avea nevoie de un alt plan de găzduire pentru a adăuga un alt subdomeniu la contul dvs.

Dar, în cea mai mare parte, o companie tipică de găzduire va oferi o conexiune gratuită la subdomeniu cu o interfață ușor de urmărit. Utilizatorii își pot accesa panoul de control sau setările DNS pentru a-și crea subdomeniul. Odată ce un subdomeniu este creat, acesta este tratat ca un site web separat. Dar asta nu înseamnă că va trebui să cumpărați un alt plan.

Care sunt cele mai bune site-uri de găzduire gratuită?

Dacă decideți că găzduirea gratuită este calea de urmat, ar trebui să luați în considerare să apelați la furnizori bine testați și revizuiți pentru a evita orice sughiț pe drum. Găzduire gratuită demnă de site-uri web, cu funcții care vă pot ajuta pe parcursul călătoriei dvs. de găzduire, este disponibilă acolo.

Aruncă o privire la recenzia noastră mai extinsă a ceea ce credem că sunt cei mai buni furnizori de găzduire gratuită de pe piață în acest moment.

Cum aleg cea mai bună găzduire web gratuită?

Vă recomandăm să vă prioritizați agenda și nevoile atunci când alegeți cel mai bun serviciu de găzduire web gratuit. Ce vrei să obții cu site-ul tău? Răspunsul la această întrebare vă poate ajuta să alegeți între a opta pentru o gazdă web gratuită sau a schimba pentru un furnizor de găzduire la prețuri accesibile.

Pentru un preț scăzut, un plan premium de la un furnizor de găzduire accesibil îți va oferi de obicei un nume de domeniu gratuit, acces la un constructor de site-uri, un cont FTP pentru gestionarea site-ului și un certificat SSL gratuit. Unii chiar se laudă cu lățime de bandă nelimitată (deși este puțin probabil să aveți nevoie de ea).

Deși limitată, cea mai bună gazdă web gratuită va oferi suport, servicii de domeniu și resurse de performanță. Ar trebui să alegeți furnizorul de găzduire care poate oferi cea mai bună experiență de utilizator și o interfață ușor de utilizat, pentru a permite procesului site-ului dvs. să meargă fără probleme.

Indiferent de alegerea dvs., vă puteți adapta oricând planurile în viitor. Având la îndemână opțiunile de găzduire nesfârșite și migrarea site-ului web, va fi ușor să treci de la un plan gratuit la un serviciu de găzduire web plătit când va veni momentul.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,8/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company