Cele mai bune 12 servicii gratuite de găzduire cPanel (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 12 servicii gratuite de găzduire cPanel (aprilie 2023)
Cele mai bune 12 servicii gratuite de găzduire cPanel (aprilie 2023)

Cele mai bune 12 servicii gratuite de găzduire cPanel (aprilie 2023)

Găzduirea gratuită cPanel combină două dintre cuvintele noastre preferate din industria de găzduire web – gratuită și simplă – pentru a oferi combinația perfectă de gestionare a serverului „point-and-click” la prețuri avantajoase.

Știm cu toții că prima incursiune în găzduirea web este destul de descurajantă și plictisitoare, la fel ca mutarea la o nouă gazdă. Cu toate acestea, utilizarea unui panou de control popular ameliorează instantaneu aceste dureri de cap. Portaluri precum cPanel oferă o modalitate grafică de a efectua operațiuni complexe fără linia de comandă.

Utilizarea instrumentelor cPanel cu un singur clic pentru copii de rezervă, certificate SSL și conturi de e-mail este foarte recomandată – și nu trebuie să coste o avere. Deși preferăm funcțiile și securitatea îmbunătățite care vin cu găzduirea web la preț redus, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune gazde cPanel gratuite pentru a vedea care este cea mai potrivită.

Cele mai bune 5 găzduire web „aproape gratuită” cu cPanel

Resursele limitate drastic, împreună cu suport inexistent, servere supraaglomerate, performanță lentă și nume de domenii neremarcabile sunt toate comune la mulți furnizori de găzduire web gratuită – și printre primele elemente care trebuie remediate atunci când sunteți dispus să cheltuiți doar câțiva dolari pe lună .

Câțiva gazde de mai jos vă vor promova site-ul și vă vor oferi experiența pozitivă, creșterea site-ului și succesul în afaceri pe care le căutați, totul pentru mai puțin de 5 USD pe lună.

1. Hostinger — Cea mai bună găzduire web cPanel ieftină

Pentru cei nou în lumea găzduirii web și, eventual, nu sunt familiarizați cu cPanel și cu toate beneficiile sale, Hostinger este alegerea noastră cea mai bună. Compania se mândrește cu ușurința de utilizare și cu asistența clienților de top.

Dispunând de un nume de domeniu și de e-mail gratuit, spațiu de stocare nelimitat și o serie de alte funcții prietenoase pentru începători, Hostinger este favoritul fanilor. Această gazdă oferă cPanel clasic printre suita sa de servicii de găzduire partajată:

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,59 USD

 • Găzduire intuitivă cPanel pentru site-uri personale
 • Protectie GRATUITA SSL si Cloudflare DDoS
 • Instalare cu 1 clic pentru aplicații populare precum WordPress
 • Backup-uri automate, zilnice și stocare în cache integrată
 • Lansați un site în câteva minute, susținut de asistență 24/7
 • Începeți acum pe Hostinger.

CPANEL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Hostinger ne-a impresionat întotdeauna prin intuitivitatea panoului de control și prin experiența ușoară a utilizatorului. Dacă sunteți pe piața pentru găzduirea clasică cPanel, Hostinger o oferă la un preț greu de învins. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Adăugând la software-ul său de găzduire web, Hostinger a dezvoltat un panou web personalizat CentOS pus la dispoziția clienților săi exclusiv. Am descoperit că interfața de utilizare este extrem de intuitivă – la egalitate cu, dacă nu mai ușor de utilizat, decât cPanel – contribuind la experiența generală pozitivă a utilizatorului Hostinger.

2. Găzduire A2 — Cel mai bun găzduire WordPress și cPanel

A2 Hosting este antidotul perfect pentru un site WordPress blocat, care are nevoie de o zguduire pentru a-și reveni din dependența de teme și pluginuri greoaie.

În mod similar, instrumentele de gestionare ușor de utilizat și interfața cPanel ale furnizorului de găzduire fac ca experiența de proprietate a site-ului A2 Hosting să fie la fel de rapidă.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire ieftină, sigură și puternică cu cPanel
 • Instalări cu 1 clic pentru zeci de aplicații populare
 • Găzduiește până la un site web nelimitat pe un singur cont
 • Caracteristici avansate de securitate și HackScan GRATUIT
 • Certificate SSL GRATUITE și asistență expertă 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

CPANEL
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Panourile de control sunt deosebit de utile pentru utilizatorii WordPress aspiranți, deoarece software-ul simplifică un proces de instalare WordPress oarecum complex, care include configurarea unei baze de date MySQL împreună cu editarea și încărcarea fișierelor PHP.

Nu numai că A2 Hosting oferă utilizatorilor o experiență cPanel gratuită și optimizată pentru performanță, dar compania merge mai departe și vă permite să săriți peste instalarea WordPress împreună cu opțiunea de găzduire WordPress gestionată. Alegând un plan de găzduire WordPress gestionat, CMS-ul va fi preinstalat la finalizarea plății, economisind timp în timp ce vă puneți în funcțiune site-ul WordPress.

3. Găzduire InMotion — Cel mai bun pentru găzduire gratuită de domenii cu cPanel

Pe lângă accesul gratuit la cPanel, InMotion Hosting încarcă clienții cu tot felul de funcții gratuite, de la un constructor de site-uri web drag-and-drop și șabloane la un certificat SSL gratuit și migrarea site-ului. De asemenea, InMotion le permite clienților noi să înregistreze un nume de domeniu gratuit timp de un an.

Aflați mai multe despre InMotion în recenzia noastră completă de mai jos:

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gestionați-vă site-ul prin cPanel
 • Domeniu GRATUIT și program de instalare cu un singur clic cu peste 300 de aplicații
 • Hardware de clasă business și filtrarea spam-ului prin e-mail
 • Obțineți expunere cu până la 250 USD de credite publicitare GRATUITE
 • Copii de rezervă GRATUITE pentru date și asistență 24/7 din SUA
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

CPANEL
EVALUAREA 4.3 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dacă aveți nevoie de o gazdă cPanel pentru afaceri, încercați InMotion. Dispun de filtrare în timp real a e-mail-urilor spam și SSD-uri gratuite pentru viteze ultra-rapide. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Gazda din Los Angeles îmbină înregistrările simple de nume de domenii cu suita cPanel de instrumente de gestionare a domeniilor, care acoperă domenii nelimitate de suplimente, crearea de subdomenii, configurarea serverului de nume și supravegherea înregistrărilor DNS.

Dincolo de instrumentele WordPress ușor de utilizat pe care Bluehost le-a creat se află implementarea personalizată a gazdei web cPanel – o bază extrem de ușor de utilizat, pe care vă puteți construi și scala site-ul cu ușurință, rapid și eficient.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Autentificare securizată pentru cPanel și WebMail
 • Instalarea WordPress și credite publicitare cu 1 clic
 • Domeniu GRATUIT și instrumente GRATUITE de creare de site-uri
 • Suport expert disponibil 24/7
 • Acces ușor la instrumentele de e-mail și statisticile site-ului
 • Începeți acum Bluehost.

CPANEL
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Având peste două milioane de site-uri web, Bluehost are experți de încredere și funcții ușor de utilizat pentru a ajuta site-ul dvs. să funcționeze și să prospere. De la un nume de domeniu gratuit la instalarea WordPress cu 1 clic, compania oferă tot ce doriți de la o gazdă cPanel… Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Furnizorul de găzduire web alimentează peste 2 milioane de site-uri web din întreaga lume, în spatele unei echipe de asistență stelară și a reputației pentru servicii de top și planuri cu caracteristici complete, care sunt prietenoase atât pentru începători, cât și pentru proprietarii de site-uri experimentați.

În special, fii atent la biblioteca integrată Mojo Marketplace de instalări software cu un singur clic.

Una dintre cele trei gazde recomandate de WordPress, Bluehost este un pilon de bază bine respectat în lumea găzduirii web la prețuri accesibile.

5. iPage — Cea mai bună găzduire VPS ieftină cu cPanel

În mod interesant, iPage alege să ofere panoul de control vDeck specializat ca parte a planurilor sale de găzduire web partajată super-accesibile, dar oferă clienților experiența cPanel cu servere virtuale și dedicate, fără a se îndepărta de reputația companiei de găzduire prietenoasă cu bugetul.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Gestionați-vă site-ul cu ușurință cu interfața vDeck
 • cPanel inclus cu VPS și servere dedicate
 • Instrumente GRATUITE de creare de site-uri, nume de domenii și e-mail
 • Sunt disponibile instrumente de blogging, CMS și comerț electronic
 • Magazin online GRATUIT și coș de cumpărături la alegere
 • Începeți acum pe iPage.

CPANEL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Oferind un domeniu gratuit, instrumente de vânzare online și instalări ușoare pentru aplicații populare și platforme de gestionare a conținutului, iPage simplifică lansarea unui site web. Compania include o suită de securitate SiteLock gratuită, precum și ghiduri de marketing și credite publicitare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Unii dintre furnizorii noștri favoriți de găzduire cu costuri reduse, cum ar fi iPage și Hostinger, optează pentru a oferi clienților o alternativă gratuită, personalizată de cPanel, care este de obicei construită pentru a semăna foarte mult cu funcționalitatea panoului de control.

Aceste panouri de control proprietare sunt adesea la fel de ușor de utilizat ca și cele ale cPanel, dar permit furnizorilor să economisească bani și să aibă mai mult control asupra diferitelor funcții și economii pe care le pot transmite clienților.

Pentru cei care se așteaptă să își extindă site-ul la niveluri mai înalte de găzduire, asigurați-vă că luați în considerare combinația iPage și cPanel.

6. HostGator — Cel mai bun pentru găzduire cPanel nelimitată

HostGator, gazda noastră preferată cu care să crească, nu impune limitele privind cantitatea de fișiere ale site-ului web sau limitele de transfer de date, cerând doar proprietarilor site-ului să folosească resursele de sistem în cadrul operațiunilor normale ale unui site web personal sau de afaceri mici.

Aflați mai multe despre planul de găzduire comună al gazdei web aici:

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Include panoul de control cPanel și instalări cu 1 clic
 • 4.500 de șabloane GRATUITE pentru a construi un site fără cod
 • 100 USD pentru marketing Google, plus reclame plătite GRATUITE
 • E-mailuri nelimitate cu prevenirea spamului și asistență
 • Găzduire premiată cu asistență pentru clienți 24/7/365
 • Începeți acum pe HostGator.

CPANEL
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Cu suport premium, instalări automate și cea mai recentă versiune a panoului de control cPanel, HostGator este cu ușurință unul dintre cei mai ușori de utilizat și mai ieftini furnizori de găzduire cPanel. Acestea includ un domeniu gratuit, precum și e-mailuri adaptate pentru dispozitive mobile cu protecție împotriva spamului. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cu planuri de găzduire web nelimitate, proprietarii de site-uri nu trebuie să-și facă griji cu privire la restricționarea numărului de site-uri web pe care le lansează, a spațiului de stocare pe care îl folosesc sau a traficului pe care îl deservesc.

Da, spațiul pe disc, lățimea de bandă și chiar adresele de e-mail nu pot fi niciodată cu adevărat nelimitate, dar mai multe gazde le vor oferi clienților mai mult spațiu pe baza premisei că majoritatea nu vor folosi toate resursele care le sunt alocate.

5 Cele mai bune servicii de găzduire cPanel „gratuite”.

Deși îi atenționăm în mod regulat pe cititori cu privire la pericolele găzduirii gratuite – securitatea laxă, serviciul nefiabil și suportul inexistent, pentru a numi câteva – există câteva cazuri în care ceva care pare prea frumos pentru a fi adevărat este de fapt.

De exemplu, cel mai bun plan de găzduire web gratuit tinde să fie o opțiune decentă, de obicei temporară, pentru dezvoltatorii care doresc să publice și să testeze rapid un concept fără a investi într-un plan de găzduire web complet nou.

Proprietarii de site-uri web începători se pot uda cu tehnologii de suport, cum ar fi cPanel, care simplifică gestionarea pentru a se asigura că prezența lor online poate avea succes pe termen lung.

Când căutați găzduire web gratuită cPanel, asigurați-vă că citiți scrisul mic pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun plan de găzduire web pentru dvs. Mulți furnizori de găzduire web gratuită care apar în partea de sus a rezultatelor căutării caută să valorifice încrederea mărcii cPanel fără a oferi de fapt platforma specifică.

Cu toate acestea spuse, aruncați o privire la cele mai de încredere și binecunoscute companii de găzduire gratuită care oferă de fapt cPanel:

7. Kamatera

Cu stocare SSD și procesoare de ultimă generație Intel Xeon Platinum, Kamatera oferă proprietarilor de site-uri un mediu puternic cloud VPS pentru a construi și a scala. Utilizatorii pot adăuga personalizări în valoare de până la 100 USD pentru a construi exact mediul cerut de proiectul lor, adăugând cPanel la panoul de gestionare a contului al companiei pentru a configura cu ușurință găzduirea de e-mail, serviciile de domeniu și alte aplicații de găzduire.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Serverele cloud de nivel enterprise de la Kamatera s-ar putea să nu fie gratuite pentru totdeauna, dar perioada de încercare de 30 de zile ar trebui să fie suficient timp pentru a vedea dacă compania este potrivită pentru tine pe termen lung.

 • Stocare și lățime de bandă: 20 GB – 1 TB SSD și 5 TB de transfer de date
 • Domenii și e-mail: transfer gratuit de nume de domeniu pe serverele Kamatera
 • Alte avantaje: scalabilitate și flexibilitate maxime, cu aproximativ 60 de sisteme de operare din care să alegeți și administrare completă cPanel sau Plesk, plus asistență pentru clienți prin chat live

8. x10Hosting

Susținut de experții în automatizare de la SingleHop și hardware-ul avansat de găzduire în cloud, x10Hosting oferă găzduire gratuită de top de mai bine de un deceniu.

Pe lângă spațiul nelimitat pe disc și transferul de date, gazda gratuită oferă întregul stack LAMP – Linux, Apache, MySQL și PHP – combinat cu unități SSD rapide și alegerea între cel mai recent cPanel sau un panou de control personalizat care are ca scop face cPanel și mai bun.

 • Stocare și lățime de bandă: nelimitat
 • Domenii și e-mail: până la două domenii suplimentare și un subdomeniu, precum și trei conturi de e-mail
 • Alte avantaje: servere cloud alimentate cu SSD, generator de site-uri web gratuit, peste 300 de scripturi de instalare cu un singur clic, PHP și MySQL

9. FreeHosting.com

Având probabil cel mai evident nume de domeniu, FreeHosting.com ajută 15.000 de clienți să servească 9 milioane de vizitatori în fiecare zi. Pe lângă planurile de găzduire gratuite și plătite, compania este și unul dintre puținii furnizori de găzduire gratuită care înregistrează domenii pentru clienți.

FreeHosting.com operează centre de date în Franța și Germania și oferă upgrade-uri plătite o singură dată celor care nu sunt deloc pregătiți pentru un cont de găzduire plătit. Aceste suplimente includ cutii poștale suplimentare, subdomenii, baze de date MySQL nelimitate, asistență și certificate SSL, printre alte caracteristici.

 • Stocare și lățime de bandă: 10 GB spațiu pe disc și lățime de bandă nemăsurată
 • Domenii și e-mail: un subdomeniu și cont de e-mail
 • Alte avantaje: Creator de site-uri cu peste 170 de șabloane disponibile, peste 400 de scripturi de instalare cu un singur clic, cont FTP nelimitat, PHP 7 și MySQL

10. GigaRocket

Menit să ajute studenții de design web și întreprinderile mici să înceapă online, GigaRocket oferă găzduire gratuită celor care contribuie cu postări de calitate la forumurile comunității companiei.

În schimb, clienții primesc medii de găzduire moderne, orientate spre performanță, cu procesoare Intel Xeon, servere web NGINX și Apache și o rețea de livrare de conținut.

Comunitatea activă asigură suportul cu mult peste medie, dar fiți conștienți de conturile de e-mail POP3 (în loc de IMAP).

 • Stocare și lățime de bandă: 5 GB spațiu pe disc și 50 GB lățime de bandă
 • Domenii și e-mail: un subdomeniu și 25 de adrese de e-mail POP3
 • Alte avantaje: instalator de script Softaculous, protecție DDoS, certificat SSL Let’s Encrypt, rețea de livrare de conținut Cloudflare, CloudLinux, NGINX, PHP 7 și MySQL

11. InfinityFree

Peste 300.000 de oameni aleg InfinityFree pentru un serviciu de găzduire web nelimitat și fără costuri. La fel ca mulți furnizori, gazda web gratuită solicită utilizatorilor să înregistreze un subdomeniu, dar le permite să direcționeze traficul către domenii personale înregistrate în altă parte.

InfinityFree oferă 99,9% timp de funcționare; în timp ce această rată este standard între conturile de găzduire plătită, este mult peste medie în domeniul găzduirii gratuite.

Serviciul de găzduire este sponsorizat de iFastNet, care oferă upgrade-uri premium, dar InfinityFree va oferi găzduire gratuită pe viață fără reclame.

 • Stocare și lățime de bandă: nelimitat
 • Domenii și e-mail: un subdomeniu și 10 adrese de e-mail
 • Alte avantaje: certificat FreeSSL, rețea de livrare de conținut Cloudflare, serviciu DNS, PHP și MySQL

12. GoogieHost

Fondată în 2012 pentru a face găzduirea web și înregistrările de domenii mai accesibile celor cu buget redus, GoogieHost deservește acum peste 100.000 de clienți. Compania a taxat inițial 1 USD pe lună, dar s-a schimbat pentru a deveni o organizație nonprofit care își oferă serviciile gratuit.

GoogieHost operează servere în SUA, Marea Britanie și Noua Zeelandă și oferă un panou de control personalizat pentru cei care doresc să privească dincolo de cPanel. Apreciem garanția de funcționare de 99,95% peste medie, împreună cu asistența furnizată prin bilete de e-mail și chat-uri.

 • Stocare și lățime de bandă: 1 GB spațiu pe disc și lățime de bandă nelimitată
 • Domenii și e-mail: un site web pe conturi de e-mail nelimitate cu subdomenii gratuite
 • Alte avantaje: servere cloud alimentate cu SSD, generator de site-uri web gratuit, peste 300 de scripturi de instalare cu un singur clic, acces SSH, linkuri rapide și protecție împotriva spamului, PHP și MySQL

Ce este cPanel Hosting?

Similar cu expresia „gazduire WordPress” sau „gazduire pentru comerț electronic”, găzduirea web cPanel se referă la software-ul care ajută administratorii să publice, să securizeze și să opereze în alt mod site-urile lor.

Spre deosebire de sistemele frontend, cum ar fi WordPress și Magento, care produc experiențe de site-uri orientate către clienți, totuși, cPanel se preocupă numai de administrarea serverului de backend.

De la baze de date și domenii până la securitate și software, cPanel oferă o modalitate grafică de a gestiona un site web și un server.

În loc să folosească linia de comandă, cPanel oferă o interfață vizuală punct-and-click pentru a coordona o copie de rezervă zilnică, a instala software, a instala certificate SSL și a configura conturi de e-mail, printre zeci de alte sarcini.

Dezvoltat inițial ca panou de control pentru o companie de găzduire web bazată pe Linux, cPanel a ajutat la lansarea a peste 70 de milioane de domenii de la înființarea companiei în 1997.

Utilizatorilor le place cPanel pentru eficiența și automatizarea pe care platforma o introduce în găzduirea partajată, VPS sau dedicată.

În plus, experiența constantă a utilizatorului în miile de gazde care oferă cPanel le permite proprietarilor de site-uri să își transfere mai ușor prezența online către un nou furnizor de găzduire gratuit.

Este cPanel gratuit?

Chiar dacă acest articol este despre găzduirea cPanel gratuită sau aproape gratuită, platforma în sine nu este de fapt gratuită.

Poate mai precis, cPanel este adesea gratuit pentru clienții de găzduire web – dar nu și gazdele în sine.

În esență, administratorii de servere și furnizorii de găzduire care doresc să utilizeze cPanel trebuie să achiziționeze o licență de software care variază de la aproximativ 15 USD la 45 USD pe lună.

Chiar dacă clienții de găzduire partajată primesc de obicei cPanel gratuit, administratorii serverului trebuie să achiziționeze o licență.

Prin intermediul software-ului WHM al cPanel, gazdele pot crea apoi conturi cPanel suplimentare pentru clienți și le pot oferi ca un avantaj suplimentar. Dacă utilizați un mediu de găzduire VPS sau cloud pe Google Cloud, de exemplu, va trebui să vă achiziționați propria licență.

WHM, prescurtare pentru Web Host Manager, adaugă un alt nivel de automatizare și control asupra conturilor cPanel, a performanței serverului, precum și a securității datelor.

Gândiți-vă la cPanel ca portal de management pentru site-uri web individuale, în timp ce WHM supraveghează întregul server. Clienții de găzduire web partajată primesc adesea un cont cPanel gratuit, în timp ce administratorilor VPS și serverelor dedicate li se poate cere să plătească singuri factura pentru licență.

Există alternative la cPanel?

Chiar dacă cPanel este portalul de management dominant în industria de găzduire web, nu este în niciun caz singura ta opțiune.

Am scris ghidul suprem pentru panourile web, acoperind aproape 20 de opțiuni diferite în ceea ce privește caracteristicile incluse, compatibilitatea cu sistemul de operare și suportul pentru mai multe servere.

Plesk, cel mai apropiat concurent al cPanel, oferă multe dintre aceleași caracteristici, adăugând în același timp suport pentru mediile de găzduire bazate pe Windows.

Am intrat în mai multe detalii comparând diferențele dintre Plesk și cPanel, dar poți fi sigur că poți găsi un panou de control perfect potrivit nevoilor tale exacte. Alți concurenți principali includ:

 • DirectAdmin
 • InterWorx
 • ISPConfig
 • Senora
 • VirtualMin
 • Webmin
 • Core-Admin
 • Froxlor

Credeți sau nu, mai mult de jumătate dintre cele mai bune alegeri ale panoului de control de mai sus sunt programe open-source disponibile gratuit.

În timp ce suportul poate fi relegat pe forumurile comunității, panourile de control open-source includ adesea funcționalități suplimentare, iar dezvoltatorii din întreaga lume creează pluginuri și personalizări suplimentare.

Gazduirea web gratuită este un câmp minat — cPanel oferă o anumită legitimitate

După cum sperăm că ați învățat în acest articol, serviciile de găzduire gratuite pot fi un pic o pungă: vă puteți găsi rapid înfundat în iadul plin de malware sau puteți da peste un teren de testare rentabil pentru următoarea idee mare.

Cu mai mult de două decenii de existență, cPanel și WHM sunt mărci de găzduire web de încredere.

Pentru ca produsul să fie în cele din urmă profitabil (atrăgându-vă către servicii plătite, actualizate), un serviciu de găzduire web gratuit reduce adesea orice costuri pe care le consideră inutile.

Din păcate, cPanel se încadrează adesea în această categorie. Gazdele care continuă să ofere popularul panou de control, totuși, își afișează atenția față de tehnologie și experiențe pozitive ale utilizatorilor, mai degrabă decât să strângă datele dvs.

Nu vă fie teamă să vă bazați pe programe populare precum cPanel pentru a vă gestiona experiența de găzduire; platforma servește ca un hub pentru toate serviciile dvs. web conexe și deschide multe uși către noi software, servicii și chiar furnizori de găzduire. Ieși cu încredere!

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,7 în categoria cPanel Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.7/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 2,59 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 2,59 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company