Revista GoDaddy VPS (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire

 • Home
 • Uncategorized
 • Revista GoDaddy VPS (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire
Revista GoDaddy VPS (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire

Revista GoDaddy VPS (aprilie 2023): evaluări de către experții în găzduire

Să ne aprofundăm într-o recenzie GoDaddy VPS. Mulți consumatori începători de găzduire web apelează la GoDaddy pentru primul lor nume de domeniu și cont de găzduire partajată. Cum se menține compania la niveluri superioare de găzduire?

Din 1997, gigantul de găzduire web și nume de domenii a strâns 17 milioane de clienți din întreaga lume și supraveghează peste 71 de milioane de domenii. Atractia pieței de masă i-a oferit lui GoDaddy o reputație neclară, dar în ultimii câțiva ani s-au înregistrat schimbări de conducere, infrastructură modernizată și servicii puternice și cuprinzătoare, care acoperă întregul spectru de găzduire web.

Găzduind cea mai mare platformă cloud din lume dedicată întreprinderilor mici și independente, GoDaddy oferă planuri VPS rapide, sigure și scalabile pentru clienții timpurii care doresc să facă următorul pas în găzduire. Am rulat serverele private virtuale prin mănușă pentru a evalua serviciile, performanța și asistența GoDaddy în comparație cu alți veterani ai găzduirii VPS.

Evaluare GoDaddy VPS Hosting: 4,2 Evaluare generală

Să știi când afacerea sau site-urile tale web sunt gata să facă saltul într-un plan de găzduire VPS poate fi dificil. Simptomele depășirii găzduirii partajate includ nevoia de mai mult spațiu de stocare, securitate specializată sau resurse de calcul dedicate, printre alte semne. Deși numele GoDaddy s-ar putea să nu fie primul furnizor de găzduire care îmi vine în minte, planurile VPS ale companiei oferă aceeași securitate, viteză, suport și valoare pe care o încorporează brandul în găzduirea partajată.

Un far al flexibilității, GoDaddy oferă patru opțiuni VPS atât pentru planurile Windows, cât și pentru Linux, în plus față de trei niveluri de servicii gestionate. Cea mai mare plângere a noastră este că proprietarii site-urilor sunt responsabili pentru migrarea informațiilor și fișierelor lor către VPS, dar apreciem că GoDaddy va furniza serverul virtual în câteva minute și se va ocupa de corecție, securitate, monitorizare, backup și multe altele.

Utilizatorii au acces root sau își pot gestiona serverul din instalarea gratuită a cPanel. Pe lângă puterea mare de procesare și lățimea de bandă necontorizată, GoDaddy include un an de certificat SSL gratuit și upgrade-uri fără furnizare pe măsură ce scalați prin planurile VPS:

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Proiectat pentru a gestiona traficul cu Linux sau Windows
 • Acces de administrator prin acces root, cPanel și Plesk
 • SSD-uri de mare viteză și garanție de funcționare de 99,9%.
 • Lățime de bandă nelimitată și multă putere de procesare
 • Servere complet sau semi-administrate cu panou de control opțional
 • Începeți acum pe GoDaddy.

VPS
EVALUAREA 4.2 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă extindeți site-ul web, GoDaddy vă acoperă. Dezvoltatorii și entuziaștii web vor fi încântați să audă că GoDaddy oferă acces root, facilitând instalarea modulelor PHP, aplicațiilor, stivelor și diferitelor personalizări pentru a-ți regla serverul virtual pentru performanță maximă prin linia de comandă sau desktopul de la distanță. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 20 GB – 400 GB SSD NVMe 1 – 8 miezuri 1 – 16 GB

Cum se compară serverele virtuale GoDaddy?

În ciuda faptului că este mai cunoscut pentru găzduirea partajată și înregistrările de domenii la prețuri accesibile, GoDaddy oferă clienților servicii și opțiuni VPS puternice. După ce am testat toate planurile de găzduire pe care le putem pune mâna, nu avem nicio problemă să recomandăm compania consumatorilor VPS entry-level.

Îmbunătățirile infrastructurii și echipele de asistență remarcabile arată că GoDaddy este în creștere, dar site-urile orientate spre afaceri ar putea dori să investească într-un furnizor de găzduire mai specializat pentru a obține un timp de funcționare mai mare, performanțe mai rapide și servicii gestionate mai luxoase. Când cumpărați un furnizor de VPS, asigurați-vă că luați în considerare gazda noastră VPS de top:

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. Variind de la medii neadministrate, bare-metal până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 dolari lunar, fără contracte, fără modificări
 • Cele mai recente din PHP, MySQL, Perl, Python și Ruby
 • 7 opțiuni de sistem de operare pentru Linux sau Windows
 • Acces complet root și alegere de centru de date
 • Începeți acum pe InterServer.

VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. InterServer raționează resursele VPS și cloud prin felii. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Vezi alte gazde VPS de top »

Caracteristici GoDaddy: Evaluare 4.0

Pe lângă furnizarea rapidă, GoDaddy vă permite să vă începeți imediat configurarea mediului, oferind șase opțiuni de sistem de operare. Administrarea prin cPanel va atrage clienții VPS pentru prima dată care trec de la găzduirea partajată, dar apreciem că GoDaddy oferă și acces administrativ la rădăcină pentru instalarea componentelor, cum ar fi PHP, servere proxy și alte module, cu ușurință.

Proprietarii de site-uri își pot gestiona singuri VPS-urile dacă îndrăznesc, dar GoDaddy include unele servicii gestionate ca implicite. Echipa companiei se va ocupa de corecție, monitorizarea securității și backup-urile ca parte a serviciului semi-administrat, cu migrări și asistență de prim rang disponibilă pentru clienții gestionați complet.

Un alt avantaj al înscrierii pentru unul dintre planurile gestionate este că GoDaddy, în parteneriat cu SiteLock, se va ocupa de viteză și securitate. O rețea de livrare de conținut va veni preinstalată, precum și instrumente de eliminare a programelor malware și un firewall pentru aplicații web.

Prețul GoDaddy: Evaluare 4,9

O investiție care merită la orice nivel de găzduire, GoDaddy este cunoscut de mult timp pentru că oferă o mulțime de servicii performante și sigure. Planurile încep de la un preț accesibil de 4,99 USD pe lună, ceea ce face ca GoDaddy să fie puțin mai ieftin decât celelalte gazde VPS de top. Compania are distincția suplimentară de a oferi patru planuri VPS bazate pe Windows; în timp ce pachetele de găzduire tind să fie mai scumpe decât omologii lor bazați pe Linux, GoDaddy rămâne cu câțiva dolari mai ieftin în fiecare lună decât concurenții.

GoDaddy este un furnizor de găzduire VPS la prețuri accesibile, care nu se lasă cu servicii sau performanță.

Pe măsură ce site-ul dvs. depășește pachetele de bază VPS, clienții vă pot actualiza rapid planul fără a fi necesar să vă reprovizionați VPS-ul. În lumea găzduirii web, cu milisecunde, ne place că proprietarii de site-uri de succes își pot scala rapid resursele de calcul pentru a satisface cerințele de trafic, fără a fi nevoie să așteptăm ca un server să intre online.

Performanță GoDaddy VPS: Evaluare 4.2

GoDaddy oferă lățime de bandă necontorizată, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va rezista relativ bine unui aflux neașteptat de vizitatori. În perioadele de flux mediu de trafic, VPS-ul dvs. vă va servi datele la egalitate sau chiar mai rapid decât mulți alți furnizori de găzduire. Tehnicienii GoDaddy vă vor anunța dacă ratele mari de lățime de bandă prezintă un risc pentru stabilitatea, performanța sau timpul de funcționare a serverului dvs. Vi se va cere fie să vă actualizați planul de găzduire, fie să vedeți că resursele sunt reduse, dar apreciem că GoDaddy nu percepe taxe pentru depășiri.

În ceea ce privește încărcarea paginii, serverele GoDaddy sunt echipate cu procesoare Intel moderne și acces la o rețea de livrare de conținut. CDN-urile sunt o rețea distribuită de servere implementate în mai multe centre de date din întreaga lume, care furnizează informații bazate pe locația geografică a vizitatorului dvs. – cu cât conținutul dvs. este mai aproape de client, cu atât mai repede pot vedea informațiile.

GoDaddy operează nouă centre de date și a făcut un impuls major pentru a-și moderniza și extinde infrastructura, crescând de la aproximativ 37.000 de servere în 2014 la 55.000 de servere în 2016 – aproape 1.000 de servere noi adăugate în fiecare lună.

Fiabilitate GoDaddy VPS: Evaluare 4,6

Când aveți aproximativ 1.000 de ingineri care se ocupă de infrastructura dvs., fiabilitatea pare a fi aproape o concluzie inevitabil. Cu timpul de funcționare a site-ului și disponibilitatea printre cele mai importante aspecte ale gestionării unui magazin de comerț electronic de succes, blog sau portofoliu profesional, GoDaddy are performanțe admirabile.

Compania promite o garanție relativă medie de funcționare a serviciului de 99,9%, dar investițiile și actualizările recente ale stivei GoDaddy ne dau încredere că marca va fi îndeplinită. Pentru majoritatea utilizatorilor, timpul de funcționare de 99,9% este suficient, mai ales având în vedere accesibilitatea GoDaddy.

Pentru o gazdă atât de mare, GoDaddy oferă un serviciu excelent pentru clienți prin telefon, chat, e-mail și Twitter.

Aproximativ două treimi din personalul GoDaddy, format din 6.000 de angajați cu normă întreagă, lucrează în centre de servicii pentru clienți, care sunt gata să ajute utilizatorii non-stop. Clienții pot contacta GoDaddy prin telefon, chat, Twitter, e-mail și un sistem de bilete, iar furnizorul de găzduire menține un centru extins de ajutor online și forumuri pentru utilizatori.

În timp ce clienții VPS gestionați și gestionați complet se bucură de instrumente de securitate preinstalate, opțiunile de backup ale GoDaddy lasă mult de dorit. Compania realizează instantanee la fiecare 10 zile și vă va ajuta doar să restaurați o copie de rezervă contra cost. Clienții VPS gestionați și gestionați complet pot face și restaura instantanee după cum doresc.

Evaluările experților noștri GoDaddy VPS sugerează luarea în considerare a opțiunilor dvs

Pe măsură ce câștigați experiență și confort cu rularea site-urilor web, căutați să vă extindeți aripile dincolo de cuibul prietenos pentru începători al lui GoDaddy. Munca companiei de a-și revizui reputația și infrastructura a funcționat într-un grad impresionant, dar caracteristicile și punctele de preț nu se potrivesc întotdeauna cu concurenții GoDaddy.

Acestea fiind spuse, GoDaddy este o opțiune grozavă pentru cei care caută simplitate și consecvență în timp ce trec de la găzduirea partajată. Având în vedere instrumentele de înregistrare și marketing ale gazdei web, GoDaddy este un ghișeu unic pentru proprietarii de site-uri și întreprinderile mici.

GoDaddy nu mai este un serviciu de găzduire web și un registrator de domenii pentru începători; dezvoltatorii, antreprenorii, amatorii și organizațiile de întreprindere pot găsi cu toții fericirea în găzduire cu servere partajate, VPS sau dedicate. Vedeți cum se compară GoDaddy cu alte gazde de top, verificând luptele noastre gazdă-gazdă.

Vedeți recenzia noastră completă despre GoDaddy

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, GoDaddy este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent GoDaddy pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,2 în categoria Găzduire VPS dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre GoDaddy:

GoDaddy a fost de multă vreme o gazdă de încredere – renumit în lume ca registratorul de domenii numărul 1. Cu unele dintre cele mai bune longevitate din industrie, compania de găzduire este un furnizor de încredere pe care îl recomandăm cu încredere începătorilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor. Citiți recenziile noastre GoDaddy de mai jos pentru a vedea care pachet de găzduire se potrivește cel mai bine.

Înainte de a vă înscrie la GoDaddy, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de GoDaddy. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui GoDaddy
 • GoDaddy: 4.2/5.0 vs. Alții
 • GoDaddy: 4,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că GoDaddy este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe serverul GoDaddy. Și la 4,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan GoDaddy.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company