Cele mai bune 15: Instrumente de generare de nume de domeniu (aleatoriu / scurt / gratuit)

  • Home
  • Uncategorized
  • Cele mai bune 15: Instrumente de generare de nume de domeniu (aleatoriu / scurt / gratuit)
Cele mai bune 15: Instrumente de generare de nume de domeniu (aleatoriu / scurt / gratuit)

Cele mai bune 15: Instrumente de generare de nume de domeniu (aleatoriu / scurt / gratuit)

Se pare că fiecare profesionist web are de spus o poveste despre găsirea unui nume de domeniu. Povestea ar putea fi o prostie, cum ar fi cum ai rupt domeniul cu numele prietenului sau al colegului tău. Sau poate sperați să vă îmbogățiți, având domeniul care cere concedierea unui antrenor de fotbal universitar.

Pentru mine, a fost asigurarea unui nume de domeniu pentru afacerea mea independentă – aveam în minte un brand unic; cat de greu poate fi? Din păcate, domeniul meu de vis a fost deja luat. M-am întors la planșa de desen cu un generator de domenii pentru a vedea ce opțiuni există pentru marca mea care nu mai este unică.

Instrumentele gratuite mi-au arătat că, chiar dacă prima ta alegere nu este deschisă, nu înseamnă că nu poți găsi un nume de domeniu scurt, semnificativ și profitabil. Continuați să citiți pentru o listă cu generatorii noștri de nume de domenii preferați, sfaturi pentru a-l găsi pe cel mai bun și gazdele la care le puteți înregistra.

5 Cei mai buni generatori de idei de nume de domeniu

Aproape 335 de milioane de nume de domenii au fost înregistrate în întreaga lume, potrivit celui mai recent document Verisign privind industria numelor de domeniu, care arată, de asemenea, că ratele de înregistrare sunt în continuare în creștere. Nu e de mirare că poate fi greu să obții un anumit nume de domeniu. Generatorii vă preiau cuvintele cheie și ideile și încearcă să găsească diferite cuvinte, ortografii și extensii de domeniu care sunt încă disponibile. Iată câteva dintre cele mai populare instrumente:

  1. Căutare Lean Domain : Achiziționat de compania-mamă WordPress Automattic, Lean Domain Search găsește sute sau mii de domenii .com disponibile după o căutare prin cuvinte cheie. De asemenea, vor verifica dacă numele este disponibil pe Twitter și vă vor permite să înregistrați numele prin WordPress, Bluehost, GoDaddy și alte gazde.
  2. NameMesh : Acest generator împarte rezultatele în opt categorii: comun, similar, nou, SEO, scurt, distractiv, extra și mix. Apoi le puteți filtra mai mult în funcție de extensia domeniului, disponibilitate și lungimea maximă. NameMesh se mândrește și cu un generator de nume de companie startup.
  3. Bust a Name : după căutarea cuvintelor cheie, Bust a Name vă permite să verificați diferite extensii de domeniu, prefixe, sufixe, punctuație și ortografie. De asemenea, puteți căuta domenii care încep sau se termină cu un anumit cuvânt și vor avea 11 moduri de a cumpăra numele pe care îl alegeți.
  4. domainhole : cu șapte instrumente de brainstorming, domainhole vă poate ajuta să găsiți un domeniu cu sau fără un cuvânt cheie. Căutați nume de domenii recent expirate sau cereți-le să creeze domenii pronunțabile aleatoriu. Puteți verifica orice extensie de domeniu pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.
  5. Panabee : În mod interesant, acest generator a vrut să se numească Pandabee — dar numele de domeniu a fost deja luat. Panabee va sugera cuvinte cheie înrudite și va căuta dacă sugestiile dvs. sunt disponibile nume de utilizator pentru rețelele sociale.

Cu atât de multe opțiuni pentru generatori și toate opțiunile de domeniu pe care le vor oferi cu siguranță, nu ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi doar numele de domeniu potrivit pentru marca dvs.

5 sfaturi pentru domenii cool și captivante

Numele de domenii nu sunt ușoare. Aveți nevoie de o adresă web care să fie memorabilă și semnificativă atât pentru vizitatori, cât și pentru marca dvs. Numai asta poate fi o provocare, dar joci și contra cronometru: cu cât trece timpul mai mult, cu atât mai probabil ca cineva să vină și să-și planteze steagul pe ideea ta grozavă. Utilizați aceste instrumente pentru a găsi cel mai puternic domeniu disponibil.

1. Utilizați un .COM

Sunt invidios în secret pe cei care pot realiza una dintre noile extensii de domeniu, cum ar fi .ninja sau .pizza. În afară de chicotul rapid, totuși, utilizatorii nu înțeleg în mod natural că de fapt este un nume de domeniu. Extensia .com este de departe cea mai populară și recunoscută. Organizația dvs. non-profit poate scăpa în continuare cu .org, dar atât de departe l-am împinge noi.

2. Faceți cercetarea cuvintelor cheie

Cum vă așteptați ca vizitatorii sau clienții să vă găsească marca? Ajutați-i folosind cuvinte care descriu afacerea dvs. sau obiectivele pentru site. Domeniul dvs. se va descurca mai bine în rezultatele căutării. Aflați cum să faceți bine cercetarea cuvintelor cheie – fără a exagera – aici.

3. Păstrați-l pe scurt

Credeți sau nu, numele de domenii pot avea până la 63 de caractere – iată recordul mondial. Pe lângă divertisment, ar trebui să evitați orice mai mare de 15 caractere. Domeniile mai scurte sunt mai ușor de reținut, mai ușor de partajat și mai ușor de tastat fără a da greșeli.

4. Evitați conflictele juridice

Acesta este unul mare: aveți grijă de încălcarea mărcilor comerciale! Asigurați-vă că numele pe care l-ați ales nu este marca comercială, nu este protejat prin drepturi de autor sau este deja folosit de o altă companie. Chiar dacă dețineți domeniul, un proces vă poate costa o mulțime de bani și numele domeniului în sine.

5. Nu tăiați cu silabe

S-ar putea să fii disperat să folosești două cuvinte specifice ca nume de domeniu. Dacă acel domeniu este luat, ați putea fi tentat să separați cuvintele cu o cratimă – nu faceți! Punctuația este ușor de uitat, greu de tastat, dificil de partajat și poate emite o atmosferă de spam.

Începeți să construiți la domeniul dvs. unic

În sfârșit aveți numele de domeniu și pachetul de găzduire? Abia ați început – acum începe călătoria pentru a obține un site web proiectat, construit și publicat. Ar trebui să fii la fel de mândru de site-ul tău ca și de numele tău de domeniu. Dacă aveți nevoie de ajutor cu acest pas, vă oferim acoperire. O mulțime de gazde includ creatori intuitivi de site-uri web drag-and-drop care elimină toată codificarea din designul web. Aruncă o privire la gazdele noastre recomandate pentru crearea de site-uri web pentru a începe.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company