11 planuri gratuite de găzduire WordPress pentru studenți (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 11 planuri gratuite de găzduire WordPress pentru studenți (aprilie 2023)
11 planuri gratuite de găzduire WordPress pentru studenți (aprilie 2023)

11 planuri gratuite de găzduire WordPress pentru studenți (aprilie 2023)

Știm cu toții că facultatea este scumpă, așa că am căutat cea mai bună găzduire WordPress gratuită pentru studenți. Între școlarizare, cărți și taxele de laborator, este posibil să nu aveți bani în plus de cheltuit pentru un serviciu de găzduire web pentru școală sau proiecte personale. Dar nu lăsa asta să te streseze; un plan gratuit vă va ajuta să economisiți bani pe serviciul dvs. de găzduire, astfel încât să îi puteți cheltui în altă parte (adică, vacanța de primăvară în Daytona).

Cea mai bună găzduire web gratuită va facilita configurarea și implementarea site-ului dvs. WordPress. Vă puteți aștepta ca gazda dvs. web să includă o mulțime de funcții bonus, inclusiv un certificat SSL gratuit, un nume de domeniu gratuit și lățime de bandă nelimitată pentru a vă ajuta blogul sau site-ul portofoliu să prospere. Nu este nevoie să pierzi timpul căutând internetul pentru un serviciu de găzduire web gratuit. V-am acoperit cu recomandările noastre de mai jos pentru găzduire ieftină și gratuită.

Cea mai bună valoare: studenții primesc 50% reducere la găzduirea WordPress cu InMotion

InMotion Hosting ocupă în mod constant locul înalt pentru pachetele sale de găzduire WordPress, oferind stocare SSD ultra-rapidă, alegerea locației centrului de date și asistență pentru clienți premiată. Clienții InMotion se pot bucura de o gamă largă de pluginuri premium și teme WordPress pentru a-i ajuta să-și personalizeze site-urile.

Cu generatorul de site-uri web drag-and-drop de la InMotion, proprietarii de site-uri pot crea un site WordPress complet funcțional, fără nevoie de abilități de codare. În mod alternativ, dacă aveți un site web WordPress existent, sistemul intuitiv de control cPanel facilitează migrarea site-ului dvs. la InMotion fără timpi de nefuncționare. Pentru studenții cu buget redus, InMotion Hosting este un furnizor excelent de luat în considerare.

1. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

WordPress.com clasic oferă găzduire WordPress gratuită (limitată)

WordPress.com (a nu fi confundat cu WordPress.org) este un serviciu gratuit de găzduire WordPress care ajută utilizatorii să construiască un site WordPress personalizat și să-l găzduiască gratuit. WordPress.com oferă o mulțime de funcții de găzduire pentru a vă rula site-ul web gratuit, inclusiv teme WordPress, șabloane de site și o mulțime de suplimente pentru funcționalitate. Utilizatorii pot crea cu ușurință formulare, pot afișa postări pe blog și pot crea pagini.

Această gazdă WordPress gratuită este o alegere excelentă pentru studenții care au nevoie de găzduire pentru un blog mic sau un proiect școlar. Rețineți că versiunea gratuită a WordPress.com include reclame și nu permite un nume de domeniu complet personalizat. Dar trebuie să știți și că, dacă vă bucurați de versiunea gratuită și doriți funcții suplimentare, puteți face upgrade rapid la un plan plătit accesibil, care include găzduire fără anunțuri, pluginuri și teme premium și performanțe chiar mai bune.

2. WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00

 • Zeci de teme personalizabile
 • 1 GB de stocare
 • Asistență 24/7 prin e-mail și forumuri comunitare
 • Certificat SSL preinstalat
 • Nu este necesar un card de credit
 • Începeți acum pe WordPress.com

WORDPRESS
EVALUAREA

4.6 ★★★★★

Cel mai bun pentru dezvoltatorii aspiranți: teste gratuite de găzduire WordPress

O încercare gratuită este o modalitate fantastică de a testa un serviciu de găzduire WordPress fără să vă scufundați în buzunare prea curând. Va trebui să plătiți odată ce perioada de încercare gratuită se încheie, dar perioada introductivă vă va oferi o idee despre calitatea și valoarea gazdei WordPress alese. Deși cu toții putem aprecia gazde web complet gratuite, performanța și suportul pe termen lung pe care aceste planuri le oferă nu le reduc întotdeauna pentru dezvoltatorii aspiranți și site-urile mai mari.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui furnizor pentru următorul dvs. proiect sau pentru site-ul dvs. web personal, puteți găsi un plan de găzduire cu o probă gratuită care se potrivește nevoilor dvs. Acești furnizori oferă caracteristici premium în planurile lor de găzduire partajată și cloud. Aruncă o privire mai atentă la detaliile fiecărei gazde pentru a vedea dacă una dintre ele vă atrage.

3. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Migrați site-uri WP nelimitate folosind pluginul Cloudways
 • Zone de pregătire CDN și WordPress GRATUIT
 • Pluginul de cache, Breeze, vine preinstalat
 • Stocare SSD pentru găzduire WordPress de trei ori mai rapidă
 • 25% REDUCERE cu codul Gazduirweb
 • Începeți acum pe Cloudways.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Cloudways simplifică lansarea unui site sau a unei aplicații WordPress găzduite într-un mediu cloud. În timpul configurării inițiale, ni s-a oferit posibilitatea de a alege o instalare pe un singur site sau pe mai multe site-uri a celei mai recente versiuni WordPress – completă cu optimizări Cloudways – sau o instalare WP fără bifoane. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

4. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Resurse cloud scalabile pentru a vă dezvolta site-ul WP
 • Servere optimizate cu cele mai recente WP și NGINX
 • Stocare SSD cu 99,95% garanție de funcționare
 • Consolă de management ușor de utilizat
 • Bucurați-vă de o perioadă de încercare GRATUITĂ de 30 de zile la înregistrare
 • Începeți acum cu Kamatera.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Găzduind într-un loc fericit între găzduirea partajată și un server gestionat, soluția de găzduire WordPress de la Kamatera aduce tot ce este mai bun din ambele lumi la popularul sistem de gestionare a conținutului open-source. În timp ce serverele cloud ale companiei de găzduire nu sunt la fel de optimizate sau gestionate la fel de strâns ca alți specialiști de top în găzduire WordPress, proprietarii de site-uri mai experimentați vor aprecia în mod serios infrastructura SSD a gazdei web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 6 minute

5. Flywheel.com

Preț lunar de pornire 13,00 USD

 • Găzduire WordPress gestionată de înaltă atingere
 • Creștere GRATUITĂ a vitezei prin CDN încorporat și tehnologia FlyCache personalizată
 • Mediu sandbox cu un singur clic pentru punere în scenă
 • Expertiză și asistență WP interne disponibile 24/7
 • Scanări de securitate GRATUITE și eliminarea programelor malware
 • Începeți acum cu Flywheel.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Volan: evaluarea experților noștri

Pare destul de evident (și repetitiv) să spunem că o gazdă web care găzduiește exclusiv site-uri WordPress excelează la găzduirea WordPress – dar este adevărat. Pe lângă infrastructura modernizată optimizată pentru sistemul de management al conținutului de renume mondial, Flywheel oferă mai multe servicii proprietare, unice, care extind găzduirea WordPress dincolo de normele tradiționale. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
60 de zile 5 GB – 50 GB N / A 4 minute

Obțineți găzduire WordPress ieftină cu 1,00 USD/lună

Dacă sunteți în căutarea unui plan de găzduire care să ofere o mare valoare pentru suma pe care o plătiți, acești furnizori vă vor impresiona cu siguranță. Și doar pentru că aceste planuri sunt ieftine nu înseamnă că sunt ușoare în ceea ce privește funcțiile. Datorită concurenței din industrie pentru a oferi cea mai bună găzduire web, furnizorii trebuie să includă suplimente atractive și valoroase pentru a atrage și păstra clienții. Unele dintre aspectele noastre preferate ale acestor planuri de găzduire partajată includ asistență prin chat live 24/7, actualizări automate și funcții de securitate pentru a asigura siguranța site-ului dvs.

6. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Doar 1 USD/lună timp de 12 luni, fără costuri ascunse
 • Înregistrare gratuită a domeniului și până la 500 de conturi de e-mail
 • Expertul de configurare ajută la instalare, sugerează teme și instalează pluginuri
 • Actualizări automate WP GRATUITE și protecție DDoS
 • Unități SSD, NGINX și RAM garantată pentru viteza de încărcare a paginii
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Nu ești singur dacă cauți optimizări bine reglate și îmbunătățiri de securitate adaptate în mod special în jurul WordPress. Sute de gazde strigă să ofere cele mai bune servicii pentru cel mai popular sistem de management al conținutului din lume, iar 1&1 IONOS se numără printre grupul select care conduce drumul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB SSD – 75 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

7. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără markup de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

8. DreamHost.com

Preț lunar de pornire 2,59 USD

 • Găzduire WordPress pentru site-uri nelimitate
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului WordPress
 • Găzduire complet gestionată cu plan DreamPress
 • NOUL instrument de creare de site-uri WordPress
 • 1 din 3 furnizori aprobați de WordPress.org
 • Începeți acum pe DreamHost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

DreamHost: evaluarea expertului nostru

Unul dintre cei trei furnizori de găzduire recomandati de echipa WordPress Core, DreamHost a contribuit activ la comunitatea WordPress de mai bine de un deceniu. Platforma companiei este optimizată pentru sistemul de management al conținutului incredibil de popular, iar planurile includ configurare ușoară, actualizări automate și backup, lățime de bandă nelimitată și asistență specializată 24/7. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
97 de zile nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

9. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress de până la 12 ori mai rapidă
 • Certificat SSL GRATUIT și stocare SSD
 • Plugin automat, teme și actualizări de bază pentru WordPress
 • Dispune de un editor de pagini WP cu drag-and-drop GRATUIT
 • Teme premium și abonamente la pluginuri
 • Începeți acum cu InMotion.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting, cunoscută de multă vreme pentru opțiunile de găzduire partajată accesibile și de înaltă performanță, a intrat în spațiul WordPress cu o opțiune solidă construită pe reputația companiei pentru suport și fiabilitate deosebite. Construită pe o infrastructură complet SSD, vitezele inerente rapide ale InMotion fac ca infrastructura să fie perfectă pentru a furniza încărcări rapide ale paginilor WordPress. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB – SSD NVMe nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

10. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Instalări GRATUITE Cloudflare CDN și WP cu 1 clic
 • Turbo Server, viteza SSD și stocarea în cache optimizată
 • Pluginuri optimizate pentru A2 pentru performanță și securitate
 • Certificate SSL GRATUITE și asistență 24/7
 • HackScan și KernelCare GRATUITE
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În calitate de experți în optimizarea performanței, A2 Hosting este o alegere de top pentru alimentarea site-urilor WordPress cu resurse grele. Compania oferă planuri partajate sau gestionate pentru sistemul de management al conținutului ultra-popular, beneficiile extinzându-se la Joomla, Drupal și alte platforme. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD NVMe de 50 GB – SSD NVMe nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

11. AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 3,49 USD

 • Pluginuri de caching și SEO preinstalate
 • Site-uri și instalații nelimitate
 • Migrare WordPress GRATUITĂ și copii de rezervă zilnice
 • Stocare complet SSD pentru performanțe mai mari
 • Zero restricții pentru pluginurile WP
 • Începeți cu AccuWebHosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Cu ceea ce compania numește „instalare cu zero clic”, AccuWebHosting preinstalează sistemul de gestionare a conținutului WordPress pe noile conturi de găzduire, în plus față de pluginuri pentru SEO și cache, cu excepția celui mai scăzut nivel de servicii. Gazdele WordPress gestionate care limitează capacitatea clienților de a instala anumite plugin-uri este una dintre cele mai mari neplăceri ale noastre. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 50 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Ce este WordPress?

Aproximativ 40% dintre site-urile internetului sunt alimentate de WordPress. Acest sistem gratuit de gestionare a conținutului (CMS) open-source facilitează lansarea și întreținerea unui site complet personalizabil pentru bloggeri și întreprinderi mici. Datorită comunității de asistență în continuă creștere a WordPress, utilizatorii pot alege dintre mii de teme, șabloane și pluginuri WordPress pentru a-și face site-urile unice și funcționale.

WordPress are sute de teme pe care le puteți folosi pentru a vă personaliza site-ul.

Tabloul de bord WordPress oferă o experiență ușor de utilizat pentru începătorii care au nevoie de exersare pentru construirea și întreținerea site-urilor web. CMS-ul este prietenos pentru începători, deoarece dacă optați pentru un serviciu gratuit de găzduire WordPress, nu veți cheltui nici un ban pentru a vă pune în funcțiune primul site.

Desigur, puteți alege o gazdă care oferă găzduire WordPress gestionată premium, cum ar fi cei de la WP Engine sau A2 Hosting. Dacă selectați un plan WordPress gestionat, furnizorul dvs. se va ocupa de detaliile esențiale ale serverului, dar cel mai probabil va trebui să plătiți un preț lunar mic. Costul poate merita investiția, mai ales dacă intenționați să rămâneți cu furnizorul dvs. de găzduire pentru o perioadă.

Ce găzduire este cea mai bună pentru WordPress?

Nu există un tip specific de server care să fie cel mai bun pentru găzduirea WordPress. În schimb, este o combinație de caracteristici și performanțe oferite de furnizorul dvs. de găzduire care face pentru cea mai bună găzduire. Dacă construiți un site de dimensiuni medii până la un site mare, un plan de găzduire pentru server dedicat, cloud sau VPS ar trebui să vă convină bine. Aceste servere vor spori performanța site-ului dvs. cu funcții bonus atrăgătoare, inclusiv un nume de domeniu gratuit, lățime de bandă scalabilă și un cont de e-mail personalizat pentru a comunica cu clienții. În plus, dacă nu sunteți cunoștinți de tehnologie, un plan de găzduire gestionat va elimina ghiciturile în configurarea și întreținerea serverelor dvs.

Dar dacă nu aveți nevoie de resursele unui server mai performant, un plan de găzduire partajată ar trebui să vă ofere suficiente resurse pentru a vă susține site-ul. Un plan de găzduire partajată oferă mai puțin spațiu de stocare și lățime de bandă decât alte tipuri de servere, dar furnizorul dvs. va oferi multe avantaje gratuite cu serviciul dvs. de găzduire WordPress pentru a compensa. Ne gândim la un plan partajat ca la o cale de mijloc fericită între un serviciu de găzduire gratuit și un plan premium.

În cele din urmă, găzduirea gratuită a site-urilor web este o modalitate inteligentă prin care elevii pot lansa un site web WordPress pentru școală. De ce să nu economisiți câțiva dolari acolo unde puteți între școlarizare, cărți și rechizite? Vei face alegerea potrivită pentru următorul tău proiect școlar, atâta timp cât cunoști potențialele limitări ale unui serviciu de găzduire gratuit.

Vedeți recenzia noastră completă despre InMotion

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, InMotion este o alegere solidă, indiferent de amploare. Revizorul nostru PJ Fancher a luat recent InMotion pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus PJ despre InMotion:

InMotion Hosting este în mod constant unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire pe care îi veți găsi. Plătiți puțin pentru un suport excelent, hardware puternic și fiabilitate supremă, dar valoarea produsului este lider pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de VPS-uri cu SSD sau sunteți gata să vă construiți primul site cu generatorul său web BoldGrid, InMotion ar trebui să fie un candidat de top pentru gazda dvs.

Înainte de a vă înscrie la InMotion, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui PJ pentru a afla despre toate funcțiile oferite de InMotion. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a InMotion
 • InMotion: 4.9/5.0 vs. altele
 • InMotion: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că InMotion este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului InMotion. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan InMotion.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company