Cele mai bune 11: găzduire web pentru studenți și profesori (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 11: găzduire web pentru studenți și profesori (aprilie 2023)
Cele mai bune 11: găzduire web pentru studenți și profesori (aprilie 2023)

Cele mai bune 11: găzduire web pentru studenți și profesori (aprilie 2023)

Indiferent dacă învățați cum să codificați, doriți să comunicați cu studenții online sau aveți nevoie să vă construiți prezența profesională online, găzduirea web pentru studenți și profesori oferă o cale accesibilă și flexibilă online. Și mai bine, multe gazde web oferă celor din educație servicii la preț redus sau gratuite.

Pe vremurile mele (voce de bătrâni care se mișcă), cumpărăturile de la întoarcerea la școală însemnau liere Trapper Keeper și foldere Lisa Frank. Pe măsură ce numărul de cursuri de informatică și oportunitățile de educație online sunt în creștere, totuși, un serviciu de găzduire web este acum adesea pe lista de consumabile.

Nuanțele diferitelor planuri de găzduire web pot fi dificil de înțeles pentru persoanele netehnice, dar am compilat o listă cu cele mai bune opțiuni care echilibrează stocarea, viteza, securitatea și suportul cu bugetele reduse ale studenților și profesorilor. Citiți mai departe pentru recomandările noastre sau faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a trece mai departe:

Cea mai bună găzduire web pentru studenți și profesori (câștigător general)

Așa cum nu ați scrie o lucrare sau nu ați preda o clasă fără un plan de lecție, pornirea unui cont de găzduire web necesită puțină cercetare. Deși puteți găsi planuri de găzduire care facturează lunar, majoritatea vă blochează pentru un an întreg – și fac factura în avans. Cu toate acestea, pentru a ajuta la atenuarea costurilor și a sprijini educația, multe gazde oferă reduceri speciale educatorilor și elevilor.

SiteGround , de exemplu, se adresează atât studenților, cât și profesorilor cu servicii foarte reduse – și uneori gratuite –, inclusiv asistență 24/7, backup zilnic și performanță îmbunătățită printr-o rețea de livrare de conținut.

SiteGround Web Hosting pentru studenți și profesori

Majoritatea furnizorilor de găzduire solicită doar unui client nou să se înregistreze cu adresa lor de e-mail .edu pentru a accesa tarifele reduse, dar poate fi necesar să vă verificați starea printr-un apel telefonic sau prin e-mail. Pentru mai multe informații despre SiteGround, împreună cu celelalte gazde cu cea mai bună valoare pe care le recomandăm, consultați recenziile noastre de mai jos:

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

O altă gazdă care se mută rapid în topul clasei sale, Bluehost este în afaceri din 1996. Gazda web este cunoscută pentru că îi întâmpină pe primii proprietari de site-uri web cu prețuri accesibile și funcții utile de integrare, cum ar fi un constructor de site-uri ușor de utilizat. (Weebly) și înregistrarea gratuită a numelor de domeniu. Recomandăm în mod obișnuit Bluehost ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire ieftini pentru începători.

Răsfoiți recenzia experților noștri pentru mai multe informații despre Bluehost ca opțiune de găzduire pentru studenți sau profesori:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vezi alte planuri de gazduire ieftine »

Creatori de site-uri gratuite pentru studenți și profesori

Site-urile web personale și profesionale sunt mai ușor de obținut ca niciodată. Deși multe planuri de găzduire vin cu creatori de site-uri super-simpli, pentru a ajuta clienții să se online rapid, două dintre platformele de top se vor ocupa gratuit de găzduire și de design drag-and-drop.

Platformele ușor de utilizat oferă utilizatorilor șabloane personalizabile și instrumente de proiectare pe care profesorii le pot ajusta pentru a comunica cel mai bine cu elevii și părinții. Studenții pot crea rapid portofolii profesionale pentru a arăta și potențialii angajatori. Dacă sunteți de acord să vă plasați site-ul într-un subdomeniu (de exemplu, numele dvs.wix.com sau numele dvs..weebly.com), atunci explorați aceste opțiuni gratuite și cu costuri reduse:

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

Găzduire web gratuită pentru studenți și profesori

Am înțeles – în condițiile în care costul manualelor de facultate a crescut de peste patru ori rata inflației în ultimii 10 ani, nu mai este mult de cheltuit pentru rechizite suplimentare. Tindem să încurajăm proprietarii de site-uri noi sau aspiranți să caute găzduire „aproape gratuită” de la furnizori mai reputați care oferă mai mult în ceea ce privește valoarea și securitatea, în loc de găzduire gratuită uneori suspectă. Din fericire, unele dintre gazdele noastre preferate oferă reduceri de educație care le permit studenților să aibă tot ce este mai bun din ambele lumi.

Gratuit pentru studenți

Economisiți banii pentru pizza sau bere (eh, ne referim la tutori și ustensile de scris). Găsirea unei case de găzduire pentru site-ul tău web nu înseamnă că trebuie să iei mai mulți colegi de cameră pentru a ajuta la împărțirea chiriei. Aceste două gazde oferă studenților reduceri masive, dar nu sacrifica numărul sau calitatea funcțiilor.

AccuWebHosting oferă găzduire gratuită pentru studenți, dar compania are nevoie de câteva prea multe cercuri pentru a trece (urmează rețelele sociale și un videoclip de două minute). În schimb, vă recomandăm să profitați de prețurile deja mici ale AccuWebHosting și de serviciile complete.

Aflați mai multe despre avantajele oferite de acești doi furnizori de găzduire deosebit de prietenoși pentru studenți, citind recenzia noastră completă a serviciilor de găzduire partajată obișnuite ale furnizorului de găzduire:

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 3,52 USD

 • RVsitebuilder GRATUIT și 400 de șabloane
 • Domenii și baze de date nelimitate
 • Opțiune de server cloud partajat scalabil
 • Sistem de operare CloudLinux și server LiteSpeed
 • Protecții multiple DDoS
 • Începeți cu AccuWebHosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.0 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Cuțitul armatei elvețiene a furnizorilor de găzduire partajată, AccuWebHosting prezintă diversitatea și flexibilitatea la nivelul de bază al găzduirii. Furnizorul oferă trei variante de servicii de găzduire Windows și Linux, plus configurații suplimentare pentru aplicații precum WordPress, Node. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 50 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Gratuit pentru profesori

Indiferent dacă intenționați să predați un curs online sau că sunteți în căutarea unei case online pentru resurse suplimentare, mulți furnizori de găzduire ar dori să vă ajute. În plus, aceste două companii vă vor permite să transferați reduceri studenților dvs., astfel încât nimeni să nu-și facă griji cu privire la cheltuielile suplimentare.

SiteGround oferă profesorilor un cont gratuit de găzduire partajată (minus numele domeniului) și va crea o pagină de înscriere personalizată pentru ca studenții să profite de aceeași ofertă. Maeștrii asistenței pentru clienți se vor ocupa de detaliile tehnice și vă vor lăsa să vă concentrați asupra clasei dvs.

Gazduire SiteGround pentru profesori

InMotion Hosting sprijină educatorii cu găzduire partajată gratuită, împreună cu reduceri atât la serverele virtuale, cât și la cele dedicate. Pe lângă zeci de scripturi de instalare cu un singur clic, InMotion Hosting vine cu acces ușor la generatorul de site-uri BoldGrid pentru WordPress.

Gazduire InMotion pentru profesori

Cu doi dintre cei mai buni furnizori de găzduire din industrie care cer să vă ajute să predați următoarea generație, vă puteți simți în siguranță explorând aceste opțiuni online. Aflați în detaliile esențiale ale celor două companii citind recenziile noastre despre SiteGround și InMotion .

Domeniu gratuit cu găzduire web

Pentru studentul sau profesorul care nu are numerar, înregistrările de nume de domeniu sunt de fapt unele dintre cele mai ușor de deblocat economii. Majoritatea planurilor de găzduire vin cu un an de domeniu gratuit, care costă de obicei aproximativ 10 sau 15 USD. Cu toate acestea, atenție la cumpărător – aceste taxe de înregistrare se reînnoiesc în fiecare an.

Cu toate acestea, dacă săpați puțin, ar trebui să descoperiți câteva pietre prețioase ascunse. Pentru economii suplimentare, fiți atenți la gazdele care includ protecție gratuită a confidențialității domeniului.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-urilor
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de top pentru domenii »

Găzduire Moodle pentru studenți și profesori

Găzduirea pentru sala de clasă online nu înseamnă neapărat mare lucru fără un sistem de management al învățării (LMS). Platformele LMS, cum ar fi Moodle, ajută profesorii să organizeze și să gestioneze studenții într-un mediu online colaborativ. Cu aproape 30% dintre studenți care urmează un curs online, instalările ușoare de software sunt o necesitate pentru majoritatea educatorilor și a celor pe care îi predau.

În special cu Moodle, performanța este cheia. Gazdele analizate mai târziu în această secțiune oferă un echilibru premium între încărcarea rapidă a paginilor și accesibilitate. Și mai bine, câțiva dintre acești furnizori de găzduire oferă programe speciale pentru studenți și profesori:

A2 Hosting oferă peste 15 opțiuni de software eLearning pe hard disk-uri alimentate cu SSD, care pot fi supraalimentate prin actualizarea la serverele Turbo ale companiei, care se laudă cu o viteză de până la 20 de ori mai mare.

A2 Hosting pentru profesori

InMotion Hosting oferă profesorilor un cont gratuit de găzduire SSD partajată și le permite să ofere reduceri de 50% studenților lor. Un adevărat veteran al industriei, InMotion este cunoscut pentru asistența extrem de utilă pentru clienți.

Gazduire InMotion pentru profesori

Pentru a afla mai multe despre caracteristicile de găzduire ale A2 și InMotion – sau pentru a explora o alternativă extrem de rentabilă în iPage – citiți recenziile noastre aprofundate de mai jos:

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde Moodle de top »

Obțineți găzduirea potrivită pentru proiectele dvs. de școală sau colegiu

Uf – asta a fost multă înghesuială. Crezi că ești pregătit pentru test?

Indiferent de ce parte a biroului sau a pupitrului vă aflați, ofertele de găzduire web abundă pentru cei din lumea educației. Indiferent dacă site-ul dvs. web va găzdui materiale de învățare sau proiecte interactive, suntem încrezători că noul site web care va fi în curând vă va ușura viața de învățare. Pe măsură ce alegeți planul cu care să începeți, priviți îndeaproape caracteristici precum șabloane de design, forumuri de discuții și instalări ușoare de software.

Fiți pregătiți să petreceți câteva zile sau săptămâni pentru a vă configura și pregăti site-ul, dar cei care dau dovadă de răbdare și o abordare studiosă vor fi gata să treacă la proiecte web din ce în ce mai complexe în cel mai scurt timp. Găzduire fericită!

Consultați recenzia noastră completă despre SiteGround

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, SiteGround este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent SiteGround pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,5 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre SiteGround:

Cu o reputație de asistență pentru clienți de încredere și inovații tehnologice de vârf, SiteGround trebuie să fie în fruntea listei dvs. de potențiali furnizori de găzduire. Gazda premium le permite proprietarilor de site-uri și utilizatorilor WordPress să opereze cu performanță și fiabilitate în medii cloud-powered scalabile fluid.

Înainte de a vă înscrie la SiteGround, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de SiteGround. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a SiteGround
 • SiteGround: 4.5/5.0 vs. altele
 • SiteGround: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că SiteGround este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului SiteGround. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan SiteGround.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company