Cele mai bune 13: găzduire web pentru SEO și clasamente Google (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 13: găzduire web pentru SEO și clasamente Google (aprilie 2023)
Cele mai bune 13: găzduire web pentru SEO și clasamente Google (aprilie 2023)

Cele mai bune 13: găzduire web pentru SEO și clasamente Google (aprilie 2023)

Credeți sau nu, cea mai bună găzduire web pentru SEO vă poate crește dramatic vizibilitatea în rezultatele căutării, dincolo de ceea ce poate obține o simplă cercetare a cuvintelor cheie. Caracteristicile legate de timpul de funcționare, viteza, locația serverului și securitatea pot afecta modul în care motoarele de căutare clasifică site-ul dvs. și nu toate gazdele excelează la furnizarea acestora.

Acestea fiind spuse, găsirea unei găzduiri prietenoase cu SEO nu trebuie să fie o durere de cap majoră. Aceleași componente sunt ceea ce face ca majoritatea site-urilor să aibă succes în general, indiferent dacă conduceți o afacere mică, un magazin de comerț electronic, un blog sau un portofoliu profesional. Ne-am făcut timp să evidențiem cei mai buni furnizori de găzduire pe internet, care vin cu instrumente SEO de mare putere și garanții puternice de servicii.

În timp ce mulți antreprenori web începători s-ar putea să nu aibă un nivel impresionant de expertiză SEO, furnizorul de găzduire pe care îl aleg poate face o mare diferență în ceea ce privește cât de sus apar site-urile lor în rezultatele căutării. Aici, vom arunca o privire atentă la gazdele care pot ajuta la optimizarea clasamentului site-ului dvs.

Cele mai bune pachete generale de găzduire web pentru SEO

SERP — nu, nu este sunetul pe care îl face paiele tale când ajungi la fundul băuturii. Acesta reprezintă pagina cu rezultate ale motorului de căutare, iar situația în partea de sus sau aproape de aceasta poate avea un impact imens asupra profitului afacerii tale. De fapt, 50% dintre consumatorii care au găsit produsele unui magazin pe paginile de căutare au vizitat acea afacere în decurs de o zi.

De aceea, pur și simplu, a avea un site web nu este suficient. Companiile trebuie să se claseze foarte bine în rezultatele căutării pentru a concura, iar unul dintre primii pași este să găsești o gazdă cu pachete optimizate pentru a te ajuta să faci exact asta. Furnizorul de mai jos se află în fruntea listei noastre de găzduire compatibilă cu SEO datorită garanțiilor sale ridicate de funcționare și a timpilor de încărcare rapid a paginii – ambii factori importanți pentru SEO eficient – împreună cu migrarea ușoară la niveluri de servicii îmbunătățite pe măsură ce site-urile se scalează.

Revizuirea noastră, legată în tabelul de mai jos, oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a motivului pentru care această gazdă ia cea mai bună facturare pentru SEO. Asigurați-vă că îl citiți pentru a vedea cum furnizorul vă poate ajuta afacerea să concureze în peisajul online competitiv de astăzi.

1. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Transfer GRATUIT al site-ului sau configurarea unui nou site
 • Backup-uri zilnice GRATUITE, CDN, e-mail și SSL
 • Asistență expertă 24/7, fără așteptare la telefon sau chat
 • Recomandat de WordPress ca o gazdă de top
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri
 • Începeți acum pe SiteGround.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Cu o gamă impresionantă de servicii de găzduire generale oferite, SiteGround este un inovator de top în spațiul de găzduire – de la soluții software personalizate până la asistență pentru clienți de prim rang. Compania oferă întreaga gamă de funcții de găzduire web, inclusiv un Cloudflare CDN gratuit, cPanel cu acces SSH și baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă – ca să nu mai vorbim de asistență pentru clienți demnă de premii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vezi alte gazde generale de top »

Cea mai bună găzduire web ieftină pentru SEO

Una dintre cele mai mari schimbări de la primele zile ale web-ului a fost accesul. În anii 1990, a avea un site pe internet a fost văzută în principal ca ceva realizabil doar de marile întreprinderi și de cei cunoscători de tehnologie, costurile și competența tehnică venind ca principalele bariere la intrarea pe piață.

Acum, se pare că toată lumea este online – de la oameni care conduc bloguri despre cheeseburgeri până la corporații la nivel de întreprindere. Având în vedere creatorii de site-uri discutați mai sus și prevalența găzduirii prietenoase cu portofel pe piața actuală, costurile și cunoștințele tehnice nu mai ocolesc potențialii antreprenori și bloggeri de la intrarea în peisajul afacerilor online.

Dar doar pentru că un furnizor oferă servicii la preț redus nu înseamnă că planurile sale sunt capabile să vă susțină prezența online și misiunea de afaceri. Când ne uităm la cele mai accesibile gazde din industrie când vine vorba de SEO, evident ne-am gândit la preț. Cu toate acestea, am stabilit și corelații între cost, caracteristicile disponibile și nivelurile de serviciu. Având în vedere acești factori, cei trei furnizori de mai jos au ieșit pe primul loc.

Aceste gazde nu sunt doar ușoare în ceea ce privește bugetul, dar pachetele lor de găzduire bogate în funcții vă vor ajuta cu siguranță site-ul să urce în clasamentul căutării și să vă ofere cel mai bun ROI. Consultați recenziile din tabelele de mai jos pentru a vedea tot ce obțineți pentru doar câțiva dolari în fiecare lună.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

4. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii ale gazdelor ieftine »

Cea mai bună găzduire WordPress pentru SEO

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de management al conținutului care este ușor de configurat, construit pentru SEO și recomandat de bloggeri de top și profesioniști SEO, nu căutați mai departe decât WordPress. Software-ul gratuit, open-source, alimentează aproape 30% din web și aproape 60% dintre site-urile care folosesc un CMS.

Ca urmare a acestei utilizări pe scară largă, orice furnizor de găzduire care merită să ofere un fel de pachet de găzduire WordPress. Cu toate acestea, aceste planuri nu sunt toate create în mod egal. Pentru a asigura cea mai bună performanță a site-ului dvs. WordPress, este imperativ să căutați gazdele care oferă instalări preinstalate sau cu un singur clic ale software-ului, disponibilitatea de a găzdui site-uri WordPress nelimitate și compatibilitate largă cu pluginuri, printre alte caracteristici.

După o cercetare atentă a celor mai bune gazde WordPress de pe piață, am descoperit că cele trei opțiuni de mai jos sunt cele mai eficiente din industrie. Acești furnizori simplifică obținerea ideilor dvs. online cu ajutorul vrăjitorilor de configurare rapidă și instalărilor WordPress. Derulați în jos și citiți fiecare recenzie din tabelele care urmează. Nu numai că aceste gazde funcționează bine cu WordPress, dar planurile lor sunt, de asemenea, pline de funcții create special pentru a vă ajuta să vă transmiteți cuvintele în masă.

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

6. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

7. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii pentru gazdă WordPress »

Cea mai bună găzduire pentru constructor de site-uri web pentru SEO

Coacerea cu succes a unui tort de ciocolata delicios incepe cu ingredientele potrivite. Știi că ai nevoie de zahăr, făină, ouă, lapte și, desigur, ciocolată. Dar aceste componente trebuie măsurate, combinate și coapte în modul corect pentru a obține rezultatele delicioase pe care le dorești. Majoritatea amatorilor pot pune pe masă prăjituri delicioase, deoarece au urmat rețete atent construite dezvoltate de maeștri patiseri – iar pregătirea unui lot bun de SEO pentru site-ul tău nu este diferit.

Cele mai bune rețete pentru SEO încep prin a procura ingredientele potrivite: design convingător al site-ului, care implică utilizatorii și o arhitectură a site-ului care este ușor de accesat cu crawlere și de clasificat corespunzător pentru roboții motoarelor de căutare. Deși acest lucru sună complicat, gazdele noastre de top pentru construirea și designul site-urilor web fac formula simplu de urmat.

Cele trei gazde de mai jos se află în vârful listei noastre de creatori de site-uri, deoarece oferă medii intuitive, drag-and-drop, din care utilizatorii pot dezvolta site-uri frumoase, prietenoase cu SEO, fără a fi nevoie să codifice. Cu numeroase șabloane concepute profesional din care să aleagă, fiecare dintre aceste gazde oferă utilizatorilor o bază pe care să-și construiască afacerea online și să se conecteze cu publicul țintă. Citiți recenziile noastre complete în tabelele care urmează și vedeți cum creatorii de site-uri web ale acestor gazde vă pot ajuta să dezvoltați cu ușurință un site uimitor și să vă perfecționați rețeta SEO.

8. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

9. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

10. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu generatorul de site Gator™
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și rețele sociale
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii ale creatorilor de site-uri web »

Cea mai bună găzduire web pentru afaceri și comerț electronic pentru SEO

Când consumatorii caută informații online, șansele sunt destul de bune ca să apeleze la Google pentru a le găsi. Gigantul motoarelor de căutare realizează peste 62.000 de căutări pe secundă, ceea ce înseamnă aproximativ 2 trilioane de căutări pe an.

În timp ce unele dintre aceste căutări pot veni de la navigatori care caută cele mai recente și mai drăguțe videoclipuri cu pisici, multe dintre ele reprezintă oameni care doresc să cumpere produse și servicii. Așadar, este incredibil de important pentru companiile moderne – fie că sunt magazine concrete sau vitrine online – să aibă o prezență web de anvergură și să se claseze în fruntea rezultatelor Google.

Un plan bun de găzduire SEO este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor de a ajuta clienții să te găsească, ceea ce poate avea o rentabilitate uriașă a investiției. Iar prioritatea #1 în strategia ta trebuie să fie parteneriatul cu gazda potrivită pentru a-ți spori eforturile de marketing. Furnizorul de mai jos oferă pachete care vă vor ajuta să rulați un site de comerț electronic sau de afaceri de înaltă performanță, cu încărcări rapide ale paginilor și timp de funcționare ridicat. Consultați recenzia noastră completă, legată în tabelul de mai jos, pentru a afla cum această gazdă poate crește înregistrările companiei dvs. pe Google și poate aduce clienți în mulțime pe piața dvs.

11. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire pentru afaceri »

Cea mai bună găzduire de blog pentru SEO

Zicala „Conținutul este rege”, făcut celebru de Bill Gates cu zeci de ani în urmă, este încă valabilă în blogosfera de astăzi. Blogging-ul nu este doar o modalitate de a vă transmite mesajul. Apariția conținutului proaspăt și bine scris pe site-ul dvs. poate avea un efect extrem de pozitiv asupra clasamentului dvs. în rezultatele căutării.

De aceea, peste 60% dintre agenții de marketing B2B și jumătate dintre agenții de marketing B2C s-au uitat la optimizarea blogurilor lor pentru a ajunge la un public mai larg prin SEO. Există o serie de gazde care pretind că sunt cele mai bune atunci când vine vorba de alimentarea site-urilor de blog, dar nu mulți o fac mai bine decât furnizorul de mai jos.

Cu pachete de găzduire ieftine, timp de configurare rapid și compatibilitate cu cele mai populare platforme de blogging, acest furnizor se află în fruntea listei noastre pentru capacitatea sa de a ajuta companiile să își comercializeze conținutul și mărcile online. Revizuirea noastră cuprinzătoare din tabelul de mai jos oferă o privire de ansamblu asupra instrumentelor pe care această gazdă le oferă proprietarilor de site-uri pentru a-i ajuta să creeze pagini de conținut, să dezvolte o prezență pe web și să atragă cititori și clienți către proprietățile lor online.

12. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress din 2005
 • Instalare automată și actualizări WordPress
 • Teme și pluginuri GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Upgrade pentru WordPress gestionat sau ajutor pentru proiectare
 • Domeniu GRATUIT și rețea de livrare de conținut
 • Începeți acum Bluehost.

BLOG
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe recenzii ale gazdei blogului »

Cea mai bună găzduire web pentru SEO și performanță optimă a site-ului

Poate că cele mai mari efecte pe care o gazdă le poate avea asupra SEO a unui site vin cu viteza și disponibilitatea. Site-urile care se încarcă lent sau se confruntă cu perioade neregulate de nefuncționare primesc adesea o penalizare de la Google care dăunează clasamentului în căutarea organică.

Pe lângă impactul negativ asupra SEO, timpii lenți de încărcare pot crește ratele de abandon a paginii, deoarece consumatorii rareori așteaptă mai mult de câteva secunde ca paginile să se încarce înainte de a merge în altă parte. Acest lucru, împreună cu invizibilitatea pe SERP-uri, poate fi cuiul în sicriu pentru o afacere care încearcă să concureze pe piața de astăzi centrată pe web.

Răspunsul pentru viteza optimă a site-ului poate fi în SSD-uri (unități cu stare solidă). Gazdele noastre SSD de top pot oferi niveluri de performanță de peste 20 de ori mai mari decât hard disk-urile (HDD). Și, dacă combinați acest lucru cu găzduirea pe un server privat virtual (VPS), site-ul dvs. va fi cu siguranță fulgerător cu puterea de calcul, stocarea și lățimea de bandă suplimentare disponibile.

Mai jos este cel mai bine cotat furnizorul nostru de găzduire SSD VPS. Faceți clic pe recenzia din următorul tabel și aflați cum această gazdă poate ajuta la creșterea performanței site-ului, a ratelor de implicare a vizitatorilor și a veniturilor.

13. InterServer.net

Preț lunar de pornire 6,00 USD

 • 0,01 USD pentru prima lună folosind codul HOSTINGADV
 • Apoi 6 USD/lună. fără contracte sau modificări de preț
 • Cele mai recente PHP, MySQL, Perl, Python, Ruby și multe altele
 • 14 sisteme de operare pentru Windows și Linux
 • Hardware-ul cu auto-vindecare crește timpul de funcționare al site-ului dvs
 • Începeți acum pe InterServer.

SSD VPS
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

InterServer: evaluarea expertului nostru

Centrul de date la fața locului InterServer și implicarea practică în configurarea și furnizarea de servere private virtuale oferă clienților un nivel de flexibilitate nemaivăzut la mulți alți furnizori de găzduire. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 30 GB – SSD de 480 GB 1 – 16 procesoare 2 – 32 GB

Vedeți mai multe recenzii de găzduire de înaltă performanță »

Alegeți un furnizor de top pentru a vă crește clasamentul și profiturile în căutare

Nu este un secret că SEO este important atunci când vine vorba de construirea unei prezențe web. Dar optimizarea site-ului dvs. pentru a se poziționa în fruntea rezultatelor căutării nu trebuie să fie un proces mistic care pare la îndemâna majorității antreprenorilor web. Cu ajutorul celor mai bune gazde din clasă prezentate aici, afacerea dvs. online se va alătura cu siguranță celor mai bune rezultate în SERP-uri și se va clasa pentru ceea ce publicul și clienții dvs. caută.

Gazdele prezentate aici pot ajuta antreprenorii să-și construiască o prezență online și să-și optimizeze clasarea rezultatelor căutării.

Pentru proprietarii de site-uri începători, instalarea și funcționarea pe web poate fi destul de simplă, iar multe dintre gazdele noastre SEO de top le facilitează începătorilor. Dacă acest lucru vă sună, ghidul nostru pentru începători vă poate ghida prin cele mai bune modalități de a începe. Țineți cont de aceste sfaturi atunci când vă construiți site-ul. Veți fi într-o formă excelentă urmând cele mai bune practici din industrie încă de la început.

Pentru profesioniștii experimentați, oferim și un ghid pentru cele mai bune gazde prietenoase pentru dezvoltatori de pe piață. Gândiți-vă la el ca pe un manual personal pentru a consulta clienții cu privire la cele mai bune practici de afaceri și pentru a le stabili împreună cu gazdele pentru a-i ajuta să se claseze în mod constant în fruntea căutărilor. Veți fi mai capabil să setați clienții pe calea succesului sau să îi ajutați să-i redirecționați pe cei cu site-uri stabilite și să îi ajutați să-și concentreze eforturile în direcția corectă.

Consultați recenzia noastră completă despre SiteGround

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, SiteGround este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Alexandra Anderson a luat recent SiteGround pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 5,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală, dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre SiteGround:

Cu o reputație de asistență pentru clienți de încredere și inovații tehnologice de vârf, SiteGround trebuie să fie în fruntea listei dvs. de potențiali furnizori de găzduire. Gazda premium le permite proprietarilor de site-uri și utilizatorilor WordPress să opereze cu performanță și fiabilitate în medii cloud-powered scalabile fluid.

Înainte de a vă înscrie la SiteGround, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de SiteGround. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a SiteGround
 • SiteGround: 5.0/5.0 vs. altele
 • SiteGround: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că SiteGround este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului SiteGround. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan SiteGround.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company