12 planuri ieftine de găzduire web cu domenii nelimitate (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 12 planuri ieftine de găzduire web cu domenii nelimitate (aprilie 2023)
12 planuri ieftine de găzduire web cu domenii nelimitate (aprilie 2023)

12 planuri ieftine de găzduire web cu domenii nelimitate (aprilie 2023)

Găzduirea web ieftină cu domenii nelimitate poate părea ca capetele opuse ale spectrului de caracteristici, dar asocierea serviciilor la prețuri accesibile cu site-uri web infinite este mai frecventă decât vă așteptați probabil.

Fie că rulați câteva site-uri web separate sau că doriți să vă protejați marca online găzduind mai multe domenii care indică același site, suntem aici pentru a evidenția cele mai bune servicii de găzduire care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele fără a vă pierde banca.

Citiți în continuare pentru a descoperi unde puteți economisi bani în siguranță pe găzduire – apoi distrați-vă decidend câte domenii ar trebui să cumpărați pentru viitoarea dvs. rafală de cumpărături.

1. Bluehost – Cea mai bună găzduire generală pentru domenii nelimitate

Unul dintre cei mai de încredere furnizori de găzduire web din industrie, Bluehost oferă o mulțime de caracteristici și servicii de găzduire web greu de găsit în altă parte.

Clienții pot găsi domenii nelimitate și stocare SSD pe majoritatea planurilor de găzduire partajată și WordPress ale companiei, împreună cu avantaje, inclusiv un constructor de site-uri web integrat, migrare gratuită pentru site-urile WordPress și timp de funcționare competitiv (chiar dacă nu se oferă nicio garanție).

Bluehost oferă, de asemenea, înregistrare gratuită a domeniului, certificat SSL și rețea de livrare de conținut.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Varietatea largă de pachete de găzduire, combinată cu multitudinea de caracteristici și etichete de preț surprinzător de scăzut, le-a permis clienților Bluehost să creeze milioane de site-uri web de-a lungul anilor.

Utilizatorii interesați să găzduiască mai multe domenii vor aprecia interfața cPanel ușor de utilizat și capabilitățile de gestionare a resurselor. Trecerea la planuri de top va debloca chiar și confidențialitatea gratuită a domeniului, care vă protejează informațiile personale de spammeri și atacatori.

În plus, garantând angajamentul Bluehost față de excelență, conducerea WordPress include furnizorul de găzduire pe lista sa de doar trei servicii aprobate.

Pe lângă contribuția la comunitatea WordPress, Bluehost oferă utilizatorilor WordPress instalări și actualizări simple, performanțe optimizate și suita completă de instrumente de domeniu.

2. Hostinger – Cel mai ieftin plan de găzduire partajată

OK, mărturisim: Hostinger oferă suport tehnic pentru „doar” 100 de domenii – dar 100 este destul de aproape de 100 de milioane, nu?

Ai încredere în noi, totuși, ai fi supărat dacă nu ți-am spune despre prețurile mici ale Hostinger, lista aparent nesfârșită de funcții și transparența revigorantă.

Vedeți, găzduirea nelimitată este un mit – infrastructura are pur și simplu resurse de calcul limitate. O gazdă web se așteaptă ca 99% dintre clienții săi să folosească mai puțin spațiu de stocare și lățime de bandă alocate, permițându-le să încapă mai mulți clienți pe un server.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Când hardware-ul sau rețeaua începe să fie copleșită, compania de găzduire web va suspenda (temporar, în majoritatea cazurilor) conturile care consumă cele mai multe resurse. Așadar, găzduirea nelimitată înseamnă adesea „nu acordăm atenție decât dacă există o problemă”.

Cu toate acestea, Hostinger le spune clienților exact ce se pot aștepta de la pachetul lor de găzduire: spațiu amplu de stocare, o cantitate estimată de trafic și până la 100 de domenii.

Pe lângă serviciul său excelent de găzduire web, Hostinger oferă și vânzări și promoții frecvente care scad prețul la mai puțin de 1 USD pe lună.

Nu se oprește doar cu prețuri de lansare mici; Ratele de reînnoire ale Hostinger sunt suficient de mici pentru a concura cu tarifele introductive ale altor furnizori de găzduire web!

În timp ce unele servicii vă vor face să plătiți de la 10 la 15 USD în fiecare lună după primul an, un plan pe termen lung de la Hostinger se reînnoiește la doar 6 USD pe lună.

Pachetul de bază cu un singur domeniu este excelent pentru cei care încep, dar o simplă actualizare la planul de găzduire partajată Premium sau Business va debloca site-uri web practic nelimitate, însoțite de acces SSH, backup automat și lățime de bandă nelimitată.

Hostinger nu face unghiuri pentru a-și face prețul mai profitabil. Compania include o înregistrare gratuită a domeniului, certificat SSL, conturi de e-mail și CDN. În plus, totul este susținut de o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile și de asistență pentru clienți 24/7.

3. HostGator – Cea mai bună găzduire cu domeniu gratuit

HostGator este cunoscut pentru pachete atrăgătoare la prețuri care nu vă vor rupe bugetul. Nu lăsați low costul să vă păcălească; HostGator are o valoare ridicată.

Pe lângă domeniile nelimitate, HostGator oferă un certificat SSL gratuit, lățime de bandă nemăsurată, o înregistrare gratuită a domeniului și migrare gratuită a cPanelului pentru majoritatea planurilor. Utilizatorii WordPress vor beneficia în continuare, deoarece echipa de asistență vă va transfera datele pentru dvs.

Utilizatorii care doresc să găzduiască site-uri web nelimitate au cu siguranță obiective mari, așa că interfața de gestionare în cloud a HostGator, ușor de utilizat, cu scalabilitate cu un singur clic și backup-uri automate, se va evidenția ca fiind deosebit de benefică.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cel mai mare plan de găzduire partajată al companiei va găzdui până la 500.000 de vizitatori lunar medii. De asemenea, HostGator își optimizează planurile de găzduire web pentru viteză și fiabilitate, oferind timpi de încărcare care sunt de peste două ori mai rapid decât cei ai concurenților.

HostGator oferă clienților monitorizare și asistență continuă, împreună cu protecție DDoS și un firewall bazat pe IP pentru liniște sufletească.

În plus, baza de cunoștințe online a companiei de găzduire vine cu peste 500 de tutoriale video și 700 de articole pentru a vă ajuta să aflați cum să rulați și să vă optimizați site-ul.

HostGator oferă echilibrul perfect între serviciile premium și accesibilitate și cu siguranță merită să fii verificat în călătoria ta pentru a găsi serviciul de găzduire web perfect pentru numeroasele tale site-uri web.

4. iPage – Cel mai bun furnizor de găzduire nelimitată

Această listă demonstrează că un număr considerabil de furnizori care oferă site-uri web nelimitate sunt mai mult decât ponei cu un singur truc – ei aduc de fapt o valoare cuprinzătoare cu serviciile lor.

iPage, în special, include site-uri web nelimitate, spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată și baze de date MySQL nelimitate, precum și un magazin online la prețuri uimitoare.

Compania de găzduire face viața extrem de ușoară pentru începători, oferind totul într-un singur plan simplu de găzduire partajată. Nu există nicio enigmă Goldilocks de a vă face griji dacă locul dvs. de aterizare este prea mare sau prea mic; iPage vă oferă resurse nelimitate de la început.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

iPage există din 1998 și este o companie soră a Bluehost, așa că echipa știe cu siguranță câteva lucruri despre cum să ofere utilizatorilor săi o experiență grozavă de găzduire.

Bogăția de cunoștințe și resurse ale gazdei, combinată cu asistența pentru clienți non-stop prin telefon, chat și e-mail, vă asigură că vă veți simți bine îngrijiți în fazele de configurare, lansare și întreținere ale dezvoltării dvs. web. călătorie.

5. GoDaddy – Cel mai bun registrator de domeniu general

Fiind cel mai mare furnizor de găzduire și registrator de domenii din lume, GoDaddy a făcut lansarea unui site web accesibilă și accesibilă de mai bine de 25 de ani.

Compania rămâne surprinzător de agilă și concentrată pe satisfacerea nevoilor clienților existenți, atrăgând în același timp noi utilizatori cu soluții de găzduire web adaptate nevoilor acestora.

Pe lângă gama completă de servicii de găzduire, productivitate și design GoDaddy, furnizorul de găzduire oferă, de asemenea, avantaje care nu se găsesc de obicei în altă parte – în special când vine vorba de domenii.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Toate găzduirea partajată vine cu o înregistrare gratuită a domeniului de un an și toate, cu excepția planului de nivel inferior, includ site-uri web nelimitate.

Cu peste 82 de milioane de nume de domenii gestionate, GoDaddy este perfect pentru clienții cu un singur site, precum și pentru investitorii de domeniu cu putere mare care caută ajutor în gestionarea portofoliilor.

Pe lângă faptul că acționează ca un broker de domeniu, GoDaddy coordonează, de asemenea, comenzile, licitațiile și transferurile de nume de domeniu. Aveți deja câteva domenii neutilizate? Consultați programul CashParking de la GoDaddy, care ajută acele site-uri vacante să genereze venituri.

GoDaddy are chiar și un instrument care să vă ajute să faceți brainstorming nume de domenii pentru site-ul dvs. (puteți folosi chiar și ghidul nostru ca loc de plecare).

Indiferent dacă doriți să achiziționați un domeniu pentru unul dintre numeroasele dvs. site-uri web sau să deveniți un investitor în domeniu, GoDaddy vă acoperă.

6. A2 Hosting – Cea mai rapidă găzduire web cu domenii nelimitate

De parcă titlul de mai sus nu ar fi dat deja lucruri, viteza este numele jocului cu A2 Hosting.

Cu atât de multe informații disponibile online într-o clipă, viteza de încărcare a paginii poate face sau distruge un site web. Vizitatorii au cu 32% mai multe șanse să sară de pe un site web dacă timpul de încărcare crește de la doar una la trei secunde. În mod ideal, site-ul dvs. ar trebui să se încarce în două secunde.

Cu stocare de ultimă oră în stare solidă și configurații software optimizate, A2 Hosting are personal pasionat de viteză care caută să ofere clienților clasamente mai bune, conversii mai mari și rate de respingere mai mici.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Configurația Turbo Server supraalimentată a furnizorului de găzduire promite încărcări ale paginilor de 20 de ori mai rapide datorită unui amestec proprietar de straturi de cache, serverului web LiteSpeed și stocării NVMe.

Desigur, serverele puternice și viteza de neegalat nu sunt tot ce are de oferit A2 Hosting. Planurile companiei vin toate cu un mediu de pregătire, instalări WordPress optimizate și un certificat SSL gratuit.

Toate planurile de găzduire, cu excepția celui mai scăzut nivel, vin cu spațiu de stocare nelimitat, site-uri web, subdomenii și domenii parcate.

Toate aceste avantaje ne ajută să fim mai îngăduitori cu A2 Hosting pentru că nu includem o înregistrare gratuită a domeniului de un an cu planuri. Poate că va trebui să cheltuiți puțin mai mult la început, dar veți avea acces la toate funcțiile obișnuite ale domeniului, cum ar fi protecția la confidențialitate și la furt, reînnoiri automate și redirecționare e-mail.

7. SiteGround – Cel mai bun suport pentru găzduire și domenii

Dispunând de un serviciu de găzduire premium cu tarife rezonabile, SiteGround îmbracă frecvent listele noastre de gazde de top pentru orice, de la găzduire WordPress până la magazinele de comerț electronic.

SiteGround oferă utilizatorilor săi tehnologie de vârf și asistență pentru clienți, bazându-se adesea pe platforme create intern pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

De exemplu, SiteGround a dezvoltat un sistem care recomandă automat cel mai rapid și mai relevant canal pentru rezolvarea problemei sau solicitării dvs. specifice, fie prin telefon, bilet sau asistență prin chat.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Serviciu GRATUIT de transfer de site-uri web pentru a începe
 • Garanție de funcționare de 99,9% și trafic nelimitat
 • Instalare WordPress ușor de utilizat
 • Asistență 24/7 cu sisteme personalizate
 • 4 opțiuni de stocare în cache plus staging și Git
 • Începeți acum pe SiteGround.

IEFTIN
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Oferind găzduire cu echilibrul perfect între inovație tehnologică și asistență superioară pentru clienți, SiteGround oferă o gamă de servicii de găzduire la prețuri accesibile pentru a vă satisface nevoile. În plus față de avantajele așteptate de găzduire web ieftină – un constructor de site-uri web gratuit și lățime de bandă nelimitată – compania este specializată în instrumente personalizate pentru a oferi experiențe puternice și pozitive pentru utilizatori. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Utilizatorii se pot aștepta la un răspuns la bilete în decurs de 15 minute, iar 90% din toate problemele sunt rezolvate la primul contact.

SiteGround și-a mutat recent serviciile de găzduire pe Google Cloud Platform, ceea ce a dus la o viteză, fiabilitate și scalabilitate îmbunătățite pentru clienții săi.

Toate, cu excepția celui mai ieftin plan de găzduire partajată al companiei, includ site-uri web nelimitate, împreună cu trafic necontorizat, copii de rezervă zilnice și un certificat SSL gratuit.

Deși SiteGround nu include un domeniu gratuit cu serviciile sale, suntem foarte mulțumiți de serviciile de transfer de domenii ale furnizorului și de portalul de management ușor de utilizat.

8. FatCow

În ciuda numelui plin de culoare, FatCow este o gazdă web robustă, profesională, cu o reputație de lungă durată pentru servicii de calitate, care provoacă furnizorii de top.

FatCow simplifică procesul de cumpărături oferind un singur plan de găzduire partajată. În cadrul acestui plan de găzduire, obțineți o serie de funcții nelimitate, inclusiv lățime de bandă, e-mail, spațiu pe disc și domenii.

Registratorul de domenii oferă clienților acces anticipat la extensiile de domeniu dorite, permițându-le să preînregistreze un domeniu înainte ca acesta să devină disponibil în general.

FatCow.com

Preț lunar de pornire 3,15 USD

 • Nume de domeniu inclus
 • Suport CGI, PHP, Python, Perl, Ruby și MySQL
 • Instalări de script cu 1 clic
 • Acces la creatorii de site-uri web cu coșul de comerț electronic
 • 60% reducere pentru înscrierea azi
 • Începeți acum pe FatCow.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

FatCow: recenzia expertului nostru

FatCow este una dintre cele mai bune gazde cu buget de acolo. Ele oferă caracteristici excelente de găzduire și performanță de server la un preț scăzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Pe lângă înregistrarea gratuită a domeniului inclusă în găzduirea web, clienții pot achiziționa mai multe domenii .COM pentru 10 USD fiecare. Reînnoirile pot deveni puțin costisitoare, deci asigurați-vă că verificați alte opțiuni dacă aveți un buget strict.

Dacă vă aflați vreodată cu întrebări despre FatCow sau în timp ce utilizați serviciul său, tot ce trebuie să faceți este să contactați echipa de asistență Moo Crew. Sunt bucuroși să vă răspundă întrebărilor 24/7 prin telefon, e-mail sau chat online.

9. Vânturi gazdă

Fiind unul dintre furnizorii noștri de găzduire favoriți pentru găzduire în cloud la prețuri accesibile, Hostwinds se mândrește cu oferirea de soluții la nivel de întreprindere la prețuri pentru întreprinderile mici – toate în același timp oferind un serviciu excelent pentru clienți.

Hostwinds oferă o mare varietate de soluții de găzduire, ceea ce o face o opțiune atrăgătoare pentru antreprenori și startup-uri.

Toate nivelurile planurilor de găzduire partajată Hostwinds vin cu lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc, conturi de e-mail, subdomenii, baze de date MySQL și conturi FTP.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Stocare SSD nelimitată, baze de date și e-mail
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului cu cPanel și Softaculous
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

O temă recurentă în gama de produse Hostwinds, compania oferă mai multe configurații pentru a se asigura că nevoile fiecărui client sunt perfect satisfăcute. Între SSD-uri și serverele web LiteSpeed, Hostwinds are o performanță cu 500% mai rapidă în comparație cu planurile tipice de găzduire partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

Clienții se vor bucura, de asemenea, de avantaje precum o adresă IP dedicată, un certificat SSL, copii de siguranță pe noapte, migrare gratuită, panoul de control cPanel și generatorul de site-uri Weebly.

Cu toate acestea, pentru a debloca domenii nelimitate, va trebui să utilizați planul partajat de nivel superior. Hostwinds are în continuare o valoare puternică pentru punctul de preț, dar va trebui să plătiți pentru toate înregistrările de domenii.

Proprietarii de site-uri pot înregistra domenii de pe portalul de cont Hostwinds, unde vor vedea opțiuni pentru protecția identității și servere de nume personalizate, de asemenea.

Ne place foarte mult zona de cont de client Hostwinds, care oferă o privire simplă asupra domeniilor sub controlul dumneavoastră.

Utilizatorii pot vedea cu ușurință când expiră o înregistrare, pot configura reînnoiri automate și pot utiliza instrumentul de gestionare DNS în cloud al companiei.

Dacă sunteți dispus să plătiți pentru servicii de calitate, asigurați-vă că aruncați o privire pe Hostwinds!

10. Web Hosting Hub

Dacă preferați să obțineți servicii de la companii care vă fac să vă simțiți parte din familie, probabil că veți aprecia un plan de găzduire ieftin de la Web Hosting Hub.

Când vă înregistrați, veți primi un apel telefonic personalizat de la un specialist în serviciul clienți pentru a vă ghida prin procesul de configurare și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți.

Web Hosting Hub se concentrează exclusiv pe serviciile de găzduire partajată și își propune să facă procesul de configurare cât mai simplu și cât mai ușor de utilizat.

WebHostingHub.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu instrumente de comerț electronic
 • Transferuri GRATUITE de site și onboarding personalizat
 • 150 USD în credite publicitare Facebook, Google și Bing
 • Peste 400 de aplicații de instalare Softaculous cu un singur clic
 • Începeți pe Web Hosting Hub.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Web Hosting Hub: recenzia expertului nostru

Pentru cei cu un buget care caută o gazdă pentru prima dată și pentru cei care ar dori câteva suplimente pentru a merge împreună cu acesta, Web Hosting Hub are un plan pentru tine. Cu o mulțime de funcții, compania este o valoare excelentă – atâta timp cât sunteți dispus să vă înscrieți pentru un plan mai lung. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

Toate cele trei planuri ale companiei oferă o înregistrare gratuită a domeniului, iar două dintre ele permit clienților să găzduiască domenii nelimitate.

În calitate de filială a InMotion Hosting, veți beneficia de soluțiile inovatoare și avantajele hardware pentru care este cel mai bine cunoscut InMotion Hosting – și anume, hard disk-urile cu stare solidă care pot furniza timpi de încărcare de până la 20 de ori mai rapid decât cei ale concurenților de hard disk. .

În acest scop, furnizorul de găzduire oferă peste 400 de aplicații software cu un singur clic, inclusiv opțiunea de a instala automat WordPress în timp ce verificați.

Multe dintre ofertele sale sunt orientate în mod special către întreprinderile mici. Dacă doriți să externalizați o parte din munca dvs., Web Hosting Hub va construi un site WordPress pentru dvs. pentru doar 99 USD.

Dacă aveți deja un site web găzduit pe alt site, Web Hosting Hub oferă migrare gratuită și ușoară a site-ului, fără timpi de nefuncționare.

Nu sunteți sigur dacă Web Hosting Hub este pentru dvs.? Încercați contul dvs. de găzduire și odihniți-vă cu garanția extinsă de rambursare a banilor pe 90 de zile.

Pe lângă securitatea SiteLock, veți găsi un generator de site-uri web drag-and-drop, credit de marketing Google AdWords și o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

Asigurați-vă că rețineți, totuși, că politicile de rambursare ale gazdelor nu se extind la înregistrările de domenii. Chiar dacă nu doriți să păstrați un site web, domeniul va rămâne în proprietatea dumneavoastră timp de un an. Taxa de înregistrare la prețul integral va fi dedusă din orice rambursare a serviciilor anulate.

În total, JustHost face o treabă impresionantă, împachetând sute de funcții într-un plan care costă mai puțin de 5 USD pe lună.

11. HostPapa

Fiind o gazdă de înaltă calitate cu hardware modern, HostPapa îmbină ofertele sale de domenii nelimitate cu resurse nelimitate de stocare și lățime de bandă, oferind proprietarilor de site-uri mult spațiu pentru a-și construi portofoliul de domenii.

Compania include transferuri gratuite de domenii și suport pentru redirecționarea domeniilor, permițându-vă să consolidați cu ușurință proprietățile online într-un singur cont.

Ne place combinația dintre stocarea SSD de mare viteză și sistemul de operare CloudLinux, împreună cu peste 400 de instalări de software cu un singur clic.

HostPapa.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Creator de site-uri web HostPapa cu drag-and-drop GRATUIT
 • Găzduiește site-uri WordPress nelimitate într-un singur cont
 • Asistență 24/7 prin telefon, e-mail și chat live
 • Înregistrare GRATUITĂ a domeniului și conturi de e-mail
 • Garanție de funcționare de 99,9% și lățime de bandă nelimitată
 • Începeți acum pe HostPapa.

IEFTIN
EVALUAREA 4.1 ★★★★★ Review-ul nostru

HostPapa: evaluarea expertului nostru

Unde HostPapa strălucește este cu găzduirea partajată, care oferă planuri accesibile și bogate în funcții, orientate spre a ajuta atât proprietarii de site-uri web, cât și micii afaceri să-și dezvolte prezența online. HostPapa vrea să fie mai mult decât o simplă gazdă web, potrivit CEO-ului Jamie Opalchuck, care ne-a spus că compania își propune să fie un ghișeu pentru întreprinderile mici care caută o experiență simplă și simplă pentru a le ajuta să se dezvolte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Deși planurile HostPapa nu sunt cele mai ieftine, trecerea la planul său de top deblochează o creștere a performanței cu 300% datorită densității mai mici de server și accesului la o rețea de livrare de conținut.

Serviciul pentru clienți nu este o glumă pentru HostPapa. Compania oferă asistență în patru limbi (engleză, franceză, spaniolă și germană) și localizează serviciile în 18 țări.

Am fost fascinați – și cu siguranță puțin amuzați – că canalele de asistență HostPapa includ chiar și faxuri și poștă. Pentru cei cu gusturi mai moderne, puteți folosi telefonul, e-mailul sau chatul live.

Pentru mai mulți dezvoltatori independenți, imensa bibliotecă de videoclipuri de autoajutorare a HostPapa ar putea fi tot ce aveți nevoie. Dar dacă vă aflați într-un adevărat blocaj, programați o sesiune individuală de 30 de minute cu unul dintre experții companiei în găzduire.

12. GreenGeeks

De ce nu ți-ai dori un serviciu de găzduire grozav care salvează și planeta?

GreenGeeks își alimentează operațiunile centrelor de date cu 300% energie regenerabilă, ceea ce înseamnă că returnează de trei ori energia consumată înapoi în rețeaua electrică sub formă de credite pentru energie eoliană.

Fondatorul Trey Gardner aplică experiența dobândită din munca la mai multe gazde misiunii GreenGeeks de a oferi o soluție de găzduire care îmbunătățește cele mai bune părți ale industriei de găzduire și minimizează cele mai rele părți.

GreenGeeks.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Resurse de calcul nelimitate și scalabile cu stocare RAID-10
 • Monitorizare proactivă a serverului și securitate în timp real
 • Instalări cu un singur clic a peste 150 de aplicații
 • Domenii și conturi de e-mail nelimitate
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și e-mail
 • Începeți acum pe GreenGeeks.

IEFTIN
EVALUAREA 4.0 ★★★★★ Review-ul nostru

GreenGeeks: evaluarea experților noștri

Perfect pentru proprietarii de afaceri mici, bloggeri sau dezvoltatori web, GreenGeeks oferă un amestec impresionant de funcții care atrag toate tipurile de proprietari de site-uri. Clienții mai experimentați vor aprecia numele de domenii nelimitate, stocarea SSD RAID-10 și transferurile de date necontorizate, împreună cu backup-urile nocturne și programele de cache încorporate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 50 GB – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

GreenGeeks oferă clienților o înregistrare gratuită a numelui de domeniu cu fiecare plan de găzduire partajată, dar suportul pentru domenii nelimitate este rezervat pentru primele două opțiuni ale sale.

Indiferent de pachetul pe care îl alegeți, prețurile rămân remarcabil de mici. Apreciem CDN-ul gratuit, stocarea în cache încorporată și backup-urile nocturne ca beneficii speciale pentru a justifica și mai mult cheltuiala.

Și mai bine, angajamentul GreenGeeks ca partener Green Power cu Agenția pentru Protecția Mediului se împerechează minunat cu promisiunea sa de satisfacție 100% a clienților.

Pentru alegerea supremă într-un plan de găzduire web ieftin și conștient de mediu, care vă permite să găzduiți domenii nelimitate, nu căutați mai departe decât GreenGeeks.

Ce este Unlimited Domain Hosting?

Într-un fel, găzduirea nelimitată de domenii oferă proprietarilor de site-uri aspiranți libertate deplină de a explora fiecare gând creativ și antreprenorial care le curge prin cap.

Cu un cont de la una dintre gazdele pe care le-am evidențiat mai sus, puteți opera un blog personal, un magazin online și un portofoliu profesional – împreună cu site-uri web pentru prieteni, familie și clienți.

Planurile care oferă domenii nelimitate (sau site-uri web nelimitate) nu limitează numărul de site-uri pe care un client le construiește sau le menține într-un singur cont

Gazdele care acceptă domenii nelimitate completează adesea caracteristica prin eliminarea restricțiilor privind spațiul pe disc, lățimea de bandă, bazele de date, conturile de e-mail și alte componente similare.

După cum vă puteți imagina, mai multe site-uri web pot folosi aceste resurse rapid – uneori conducând chiar la o performanță mai lentă și mai puțin fiabilă.

Fiți atenți la obiceiurile de consum ale site-urilor dvs., deoarece serverele au, evident, capacități limitate. Chiar și planurile care oferă spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitate cer clienților să acționeze în limite rezonabile pe un server partajat.

Va trebui să achiziționați sau să transferați fiecare domeniu pentru contul dvs. și să alegeți un plan care include un an de înregistrare gratuită pentru clienții noi.

Cum aleg cea mai bună găzduire web ieftină?

Asta e ușor, avem un ghid de găzduire ieftin chiar aici pentru tine!

Lăsând toate glumele deoparte, veți dori să aveți în vedere câteva elemente majore atunci când alegeți cea mai bună găzduire ieftină:

 • Valoare: Sigur, puteți prioritiza cel mai mic cost, dar asigurați-vă că calitatea serviciului este la înălțimea sarcinii.
 • Performanță: viteza de încărcare a paginii și ratele de funcționare oferă o modalitate excelentă de a diferenția între nenumăratele planuri pe care le veți găsi.
 • Stocare: nu are rost să ai zeci de site-uri web dacă ai suficient spațiu pe disc pentru a stoca conținutul pentru două persoane. Domeniile nelimitate sunt de obicei asociate cu spațiu de stocare nelimitat.
 • Securitate: scanările de viruși și programe malware, backup-urile regulate și protecția DDoS vă pot ajuta să vă protejați datele sensibile.
 • Serviciu clienți: dacă ceva nu merge bine, gazda dvs. va fi acolo pentru a vă ajuta? Nu acceptați mai puțin de asistență 24/7 prin telefon, chat și e-mail

Odată ce ați restrâns lista de potențiali candidați pe baza caracteristicilor de mai sus, puteți începe să vă uitați mai atent la extras.

Aveți nevoie de pluginuri ușor de instalat? Consultați furnizori precum Web Hosting Hub. Doriți optimizare WordPress sau un plan WordPress gestionat? BlueHost este excelent!

Am nevoie de domenii nelimitate?

Să fim sinceri: a avea domenii nelimitate este probabil puțin excesiv.

Cu excepția cazului în care aveți planuri de cumpărare și vânzare de domenii ca afacere (precum Mike Mann, care deține aproximativ 350.000 de domenii), probabil că va trebui să găzduiți cel mult câteva zeci de domenii; de aceea am fost încrezători în adăugarea Hostinger la această listă, chiar dacă limitează utilizatorii la 100 de domenii.

Deținerea mai multor domenii este un joc puternic atât pentru companii, cât și pentru cei cu site-uri web personale. Unilever, de exemplu, deține cele mai multe domenii din orice companie, la 1.181. Corporația globală deține sute de mărci, inclusiv Ben & Jerry’s, Dove, Hellmann’s și Lipton.

Iată de ce vă recomandăm să dețineți mai multe domenii pentru o singură marcă sau site:

 • Captați traficul din greșeli de scriere și ortografii
 • Acoperă mai multe extensii de domeniu sau TLD-uri
 • Protejați-vă împotriva site-urilor copiate

Același raționament se aplică dacă operați mai multe site-uri în contul dvs. Veți descoperi că mulți furnizori cunoscuți, cum ar fi BlueHost, oferă domenii nelimitate.

Chiar dacă nu ești sigur dacă ai nevoie de domenii nelimitate, poți dormi ușor știind că vei avea întotdeauna opțiunea.

Site-urile web nelimitate înseamnă domenii nelimitate?

Deși domeniile nelimitate echivalează de obicei cu site-uri web nelimitate, este posibil să întâlniți un registrator de domenii rar care oferă site-uri web nelimitate – dar numai pentru subdomenii. Planurile care acceptă numai subdomenii nelimitate probabil nu vă vor acoperi nevoile.

Pe măsură ce cumpărați cele mai bune servicii de găzduire și înregistrare a domeniilor, asigurați-vă că înțelegeți diferențele dintre diferitele tipuri de domenii:

 • Domeniul principal: pur și simplu domeniul pe care l-ați identificat când ați creat un cont de găzduire. Dosarul dvs. public_html este alocat acestui domeniu și va găzdui toate fișierele pentru alte site-uri web din cont.
 • Domeniu suplimentar: un nume de domeniu complet funcțional care afișează un site web diferit de domeniul principal.
 • Domeniu parcat: un substituent care redirecționează toți vizitatorii către site-ul web al domeniului principal.
 • Subdomeniu: un prefix la domeniile dvs. primare sau suplimentare, în formatul subdomain.example.com

Unii furnizori pot folosi termenii domeniu nelimitat și site web nelimitat în mod interschimbabil pentru a folosi expresii mai familiare pe care începătorii le pot înțelege cu ușurință. Asigurați-vă că vă examinați cu atenție planul pentru a înțelege exact ce este oferit.

Recapitulare: Domeniile nelimitate nu trebuie să vă încalce bugetul

Cu planurile care încep de la câțiva dolari pe lună, puteți găsi cu ușurință un furnizor de găzduire ieftin pentru a vă sprijini domeniile.

Și mai bine, nu trebuie să sacrifici securitatea, serviciul pentru clienți sau capacitatea de utilizare pentru a începe la acest preț scăzut. Fiecare furnizor de pe această listă oferă clienților servicii de top la prețuri extrem de rezonabile.

Pe măsură ce faceți cumpărături, nu uitați să includeți costul pentru înregistrarea unui domeniu ca parte a comparației dvs. Așteptați-vă să cheltuiți între 10 USD și 15 USD pe an pentru majoritatea site-urilor web, dar unele gazde pot percepe mai mult de 20 USD.

Când aveți îndoieli, asigurați-vă că consultați recenziile noastre despre furnizorii cu cele mai bune servicii de domeniu!

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company