Cele mai bune 15 site-uri de găzduire web gratuite (aprilie 2023)

Cele mai bune 15 site-uri de găzduire web gratuite (aprilie 2023)

Cele mai bune 15 site-uri de găzduire web gratuite (aprilie 2023)

Cu toții iubim lucrurile gratuite – fie că sunt tacos gratuite, bere gratuită sau chiar un tricou gratuit pe care știm că nu vom purta niciodată. Când oamenii aud cuvântul „liber”, pur și simplu nu ne putem abține.

De ce ar trebui să fie diferită găzduirea web gratuită? Deși există cu siguranță momente în care ar trebui să utilizați planuri de găzduire plătite, uneori doriți doar să vă lansați cel mai recent proiect rapid și să terminați cu el – fără niciun cost pentru dvs.

Dacă asta sună ca situația ta, ai noroc. Mai jos, analizăm în profunzime cum să economisiți bani cu cele mai bune gazde web gratuite (și aproape gratuite) de pe piață.

Cea mai bună valoare în găzduire web (Cel mai ieftin: 1,99 USD/lună)

Îndemnăm clienții care caută un serviciu gratuit să obțină 1,99 USD pe lună pentru a profita de serviciile Hostinger. Saltul de la zero dolari este minuscul în comparație cu upgrade-ul asistenței pentru clienți, timpului de funcționare sau fiabilității și opțiunilor de gestionare a site-ului web.

Și, deși pachetele de găzduire partajată nu sunt gratuite, ele vin cu funcții care poartă prețul de 0 USD, cum ar fi un certificat SSL gratuit și un cont de e-mail gratuit. Cu cât nivelul planului tău este mai mare, cu atât mai multe suplimente gratuite obții, desigur.

Una peste alta, Hostinger este recomandarea noastră preferată pentru găzduire cu buget redus, de mare valoare.

1. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Deși este ușor să pornești crezând că vrei găzduire web 100% gratuită, o parte a sarcinii noastre este să iluminăm literele mici. Obțineți ceea ce plătiți cu un serviciu gratuit, ceea ce înseamnă adesea taxe suplimentare, limitări de stocare și lățime de bandă și anunțuri neplăcute.

Și în timp ce gazdele gratuite pe care le recomandăm vă garantează că vă puteți păstra găzduirea gratuită atât timp cât doriți, veți dori să profitați de funcții suplimentare (plătite) pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Proprietarii serioși de site-uri ar trebui să ia în considerare cu tărie să opteze pentru un furnizor de găzduire web reputat, accesibil și cu funcții complete . Multe gazde vor include un domeniu gratuit, un cont de e-mail gratuit, o mulțime de spațiu de stocare și o mulțime de instrumente de comerț electronic pentru prețul ridicol de aproape gratuit de între 2 și 5 USD pe lună.

Gazdele noastre ieftine favorizate reprezintă compromisul ideal între accesibilitate și calitatea serviciilor.

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cele mai bune site-uri de găzduire web gratuite

Este natura umană să cauți drumul liber în orice afacere nouă sau aventură personală. Și zeci de companii de găzduire web gratuite au apărut pentru a valorifica acest instinct.

Unele merită timpul tău, în timp ce altele sunt false. Cercetându-vă pe site-uri precum al nostru, puteți afla despre cele mai recente oferte și reduceri disponibile cu furnizorii de găzduire de înaltă calitate. Gazdele pe care le recomandăm mai jos reprezintă cei mai buni furnizori de găzduire web gratuită – toate de fapt gratuite și chiar merită.

Pentru cei care au nevoie de mai multă putere de calcul, asigurați-vă că vizitați Kamatera. Proba gratuită de 30 de zile a companiei de găzduire web le permite proprietarilor de site-uri să folosească până la 1 TB de stocare SSD sau 32 GB de RAM pentru a merge alături de 5 TB de lățime de bandă. Pur și simplu personalizați-vă serverul web după cum este necesar (până la 100 USD) și bucurați-vă de un serviciu de găzduire web premium gratuit pentru prima lună.

Kamatera operează în 13 centre de date de pe tot globul, asigurându-vă că proiectul dvs. va fi disponibil vizitatorilor oriunde s-ar afla.

Nu putem spune suficiente lucruri pozitive despre această gazdă web de mare putere, mai ales când vine vorba de infrastructura modernă și de proprietatea de care vă bucurați pentru a o face proprie. În plus, spre deosebire de aproape orice altă gazdă web gratuită de pe această listă, Kamatera oferă asistență non-stop.

5. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IEFTIN
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

Noul nostru favorit de recomandat, Cloudways prezintă o ofertă bună pentru dezvoltatorii care doresc să dezvolte un proiect rapid la un cost minim. Utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a alege furnizorul: Amazon Web Services, Digital Ocean sau Google cloud hosting, pentru a numi câteva. Profitați gratuit de puterea celor mai importanți furnizori de cloud din industrie în primele trei zile de serviciu.

Introdu codul nostru promoțional — Gazduirweb — pentru o reducere de 25% în primele trei luni de serviciu, pe lângă proba gratuită cu Cloudways.

6. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

Un puternic generator de site-uri web bazat pe browser, Wix.com domnește suprem dacă doriți o interfață simplă, drag-and-drop, pentru a construi site-uri de bază (de exemplu, portofolii, site-uri mici etc.).

Deși nu este pentru cei care doresc să-și dezvolte abilitățile de codificare, să găzduiască diverse fișiere video sau să găzduiască o aplicație cu care au lucrat, Wix este lider în ceea ce privește configurarea ușoară și funcțiile robuste.

Rețineți că alocația de e-mail actualizată, un domeniu personalizat și funcții avansate de comerț electronic sunt disponibile de la Wix prin trecerea la un plan de găzduire plătit. Deși asistența pentru clienți nu este întotdeauna excelentă, Wix continuă să ofere servicii potrivite pentru începători.

7. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Cine mai bine să apeleze pentru găzduire WordPress gratuită decât compania din spatele echipei de management de conținut ultra-populare în sine? Versiunea open-source a platformei de publicare cere proprietarilor de site-uri să cumpere și să configureze un plan de găzduire web, dar WordPress.com înlătură toate aceste probleme prin asocierea popularului sistem cu o mulțime de spațiu de stocare și suport online.

Una dintre cele mai cunoscute mărci atunci când vine vorba de accesarea online, WordPress alimentează 30% din toate site-urile web. Cel mai mare impact pe WordPress este că nu este la fel de simplu ca unii dintre creatorii de site-uri drag-and-drop, cum ar fi Wix și Weebly.

Dar cu sute de teme și opțiuni de personalizare din care să aleagă, WordPress oferă utilizatorilor un plafon extraordinar de înalt cu care să creeze și să crească o prezență online.

8. WordPress.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • GRATUIT pentru totdeauna — nu este nevoie de card de credit
 • Gazduire optimizata de la echipa care a dezvoltat software-ul CMS #1
 • Teme GRATUITE pentru design rapid de site
 • SEO, analiză și instrumente de social-sharing
 • Sprijin din partea unei comunități foarte implicate
 • Începeți acum pe WordPress.com.

IEFTIN
EVALUAREA

4.9 ★★★★★

Pentru o experiență WordPress care este foarte accesibilă, deși nu este gratuită, luați în considerare o gazdă WordPress, cum ar fi: Bluehost și Inmotion Hosting se clasează în mod constant printre favoritele noastre atât pentru găzduirea WordPress tradițională, cât și gestionată. O gazdă web gratuită sau o platformă de blogging este un loc de plecare excelent, dar furnizorii de găzduire renumiți vă vor ajuta să maximizați rentabilitatea investiției în proiectul dvs. La urma urmei, dacă vrei ca blogul tău să aibă succes, probabil că ești de acord să faci o mică investiție în cea mai bună găzduire web pentru site-ul tău.

Urmărind îndeaproape Wix în ceea ce privește cota de piață a creatorilor de site-uri web și găzduirea gratuită a site-urilor web, Weebly este un serviciu de web design și găzduire remarcabil care poate ajuta clienții să se online rapid și ușor. Indiferent dacă vă construiți primul site web static sau explorați opțiuni pentru o afacere online cu funcționalitate complexă, Weebly va avea grijă de tine, de marca și de portofelul tău.

Șabloanele Weebly sunt printre cele mai rafinate și moderne pe care le puteți găsi și chiar și nivelul gratuit include funcții esențiale de comerț electronic: coșuri de cumpărături, gestionarea stocurilor pentru articole nelimitate și calcule automate ale taxelor.

Pe măsură ce site-ul dvs. crește, binecunoscutul constructor de site-uri web gratuit oferă, de asemenea, o varietate de planuri de găzduire premium care se integrează cu platforma strălucitoare de tip drag-and-drop a companiei. Planurile sale premium oferă caracteristici precum un nume de domeniu personalizat, un certificat SSL gratuit, spațiu de stocare nelimitat și asistență pentru clienți prioritară.

Alternativ, puteți găsi Weebly inclus și cu alte mărci de găzduire premium ca supliment gratuit – combinați puterea de calcul suplimentară cu generatorul de site-uri ușor de utilizat, fără costuri suplimentare.

Planul gratuit al Weebly nu are reclame , dar Weebly include brandingul său în subsolul site-ului dvs. web.

9. Weebly.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire all-in-one și generator drag-and-drop
 • Începeți să proiectați GRATUIT, faceți upgrade oricând
 • Creați cu ușurință un blog, un site personal sau un magazin online
 • 100 de șabloane GRATUITE pentru site-uri web
 • Credit de 100 USD pentru publicitate Google
 • Începeți acum cu Weebly.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly este un nume binecunoscut în spațiul de găzduire partajată ieftină – nu neapărat datorită prețurilor competitive, ci pentru că mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire low-cost ai web au optat pentru a include software-ul Weebly gratuit, adăugând valoare ofertelor lor existente. Merită remarcat că Weebly oferă un plan gratuit, dar site-urile web se găsesc pe un subdomeniu Weebly și afișează publicitate Weebly. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

Alte recenzii gratuite de găzduire de site-uri web

Găzduirea web gratuită este de obicei cea mai potrivită pentru site-urile web personale și proiectele pentru animale de companie în care fiabilitatea și performanța nu sunt teribil de importante. În general, un serviciu de găzduire web gratuit vă va cere să utilizați unul dintre subdomeniile lor – ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va locui la ceva de genul sitename.hostingcompany.com. Cu un furnizor de găzduire gratuit, nu veți avea lățime de bandă nemăsurată, un nume de domeniu personalizat sau oricare dintre celelalte componente utile ale unui plan de găzduire premium pentru site-uri web.

Dezvoltatorii sau site-urile web de afaceri ar trebui să utilizeze doar temporar un furnizor gratuit de găzduire a site-urilor web, de exemplu în timp ce testează rapid o nouă tehnologie sau se familiarizează cu instrumentele de management ale gazdei.

Aruncați o privire la cele mai bune promoții online din 2023 pentru serviciile de găzduire pe care le-am acoperit deja sau citiți mai departe pentru a vedea ce au de spus experții despre fiecare gazdă web gratuită de mai jos.

10. x10Hosting.com

Veteranii de la x10Hosting se mândresc că oferă clienților de găzduire gratuită un mediu stabil și de înaltă performanță cu cele mai recente versiuni de PHP, baza de date MySQL și cPanel. Dispunând de infrastructură cloud, x10hosting promite să fie rapid, fiabil și sigur.

 • Stocare: 1 GB
 • Domeniu: 2 domenii suplimentare, 1 domeniu parcat și 2 subdomenii
 • eCommerce: instalări cu 1 clic pentru platforme de comerț electronic, cum ar fi Magento
 • Lățime de bandă: nelimitat
 • E-mail: 3 conturi gratuite
 • Website Builder/Design: Creator de site-uri web cu peste 150 de șabloane; alte programe disponibile prin intermediul instalărilor cPanel

Lățimea de bandă și stocarea nelimitate reprezintă un plus major pentru x10Hosting, împreună cu o comunitate de asistență de peste 750.000 de membri. Gazda gratuită stochează și procesează în prezent peste 122 de milioane de fișiere pentru clienții săi.

De mai bine de 10 ani, x10hosting a oferit găzduire web gratuită surprinzător de ridicate. Unde altundeva veți putea găsi unități SSD de mare putere cu un generator de site-uri web gratuit care vine cu peste 150 de șabloane?

Cu toate acestea, un posibil cuvânt de avertizare: Având în vedere popularitatea serviciilor gratuite ale x10hosting, compania trebuie să apese frecvent butonul de pauză pentru a accepta noi clienți. Continuați să verificați site-ul lor pentru a vedea când devine disponibilă găzduirea web gratuită.

11. Bravenet.com

Deservind peste 15 milioane de membri, Bravenet oferă un pachet de găzduire cu servicii complete pentru cei care caută pachetul complet. Pe lângă un generator de site-uri drag-and-drop și spațiu de stocare nelimitat, compania canadiană este unul dintre singurii web hosting gratuit cu o platformă de marketing prin e-mail. Clienții se pot bucura, de asemenea, de funcții de construire a comunității, cum ar fi panouri de mesaje, liste de corespondență, bloguri, formulare de contact, sondaje și alte instrumente.

 • Stocare: 500 MB
 • Domeniu: subdomeniu Bravenet gratuit
 • eCommerce: coș de cumpărături Ecwid, căutare de produse și listări de produse
 • Lățime de bandă: 1 GB
 • E-mail: deblocat cu upgrade-uri plătite
 • Creator de site-uri/Design: Creator de site-uri web gratuit cu drag-and-drop

Instrumentul de email marketing Bravenet vă ajută să construiți o listă de contacte și să vă proiectați mesajele prin șabloane sau soluții personalizate. În plus, tabloul de bord de analiză aprofundată al companiei vă va ajuta să vă evaluați succesul.

În prezent, Bravenet își renovează generatorul de site și se pregătește să lanseze 400 de domenii de nivel superior pentru clienții care doresc să facă upgrade la propria înregistrare, potrivit fondatorului și CEO-ului Dave Shworan.

Cu planurile care încep de la 99 de cenți pe lună, compania oferă o intrare fără durere în serviciile de găzduire web plătite.

12. AwardSpace

Un pionier în industria de găzduire gratuită a site-urilor web cu peste 10 ani de experiență, AwardSpace.com se bazează pe găzduire gratuită pentru a-și crește baza de clienți. Planul gratuit al furnizorului de servicii de găzduire web, care vine fără reclame , le permite noilor veniți să testeze platforma de găzduire și să vadă dacă doresc să investească în mai multe funcții pe termen lung

 • Stocare: 1 GB
 • Domeniu: este inclusă găzduirea pentru 1 domeniu și 3 subdomenii
 • eCommerce: Nu
 • Lățime de bandă: 5 GB
 • E-mail: 1 cont de e-mail și filtru de spam
 • Creator/Design site web: Nu, dar instalatorii Joomla și WordPress sunt incluse

Clienții își pot începe experiența de găzduire web gratuită cu PHP, MySQL, un program de instalare a aplicației cu un singur clic și puterea de trimitere a e-mailurilor. Resursele de stocare și de calcul sunt solide, dacă nu spectaculoase, dar apreciem celelalte instrumente încorporate.

Acolo unde Awardspace strălucește cu adevărat este să facă tranziția de la găzduirea gratuită la serviciile premium cât mai lină posibil. Planul de bază al gazdei web are un preț competitiv la doar mai puțin de 5 USD pe lună, dar proprietarii de site-uri îl pot obține frecvent la reduceri uluitoare.

De fapt, ultima dată pe care am verificat-o, proprietarii de site-uri web ar putea obține găzduire premium pentru mai puțin de 1 USD pentru întregul an .

Upgrade-ul rentabil de la găzduirea web gratuită deblochează o comoară de funcții îmbunătățite, inclusiv spațiu pe disc și trafic nelimitat, plus certificat SSL gratuit și asistență 24/7 care promite un răspuns într-o oră.

13. 5GBFree.com

Una dintre cele mai noi companii de găzduire gratuită de pe lista noastră, 5GBFree.com se concentrează pe tehnologia și securitatea de ultimă oră, mutându-se recent într-un centru de date de top din SUA și utilizând sistemul de operare CloudLinux.

 • Stocare: 5 GB
 • Domeniu: 1 supliment și 1 domeniu parcat
 • eCommerce: instalări cu 1 clic pentru Joomla, PHPShop și ZenCart
 • Lățime de bandă: 20 GB
 • E-mail: Nu
 • Creator/Design site web: instalări WordPress cu 1 clic; alte aplicații disponibile prin cPanel

Cu toate acestea, intrarea mai recentă a gazdei web în industria de găzduire web gratuită înseamnă că 5GBFree oferă clienților tehnologii mai moderne. Numai spațiul de stocare este de câteva ori mai mare decât oferă majoritatea concurenților.

Ne dorim ca compania să includă și căsuțe de e-mail, dar cu siguranță există o mulțime de servicii gratuite de găzduire a e-mailului din care să alegeți pentru a le asocia cu contul dvs. de găzduire.

5GBFree a încetat publicitatea pentru conturile gratuite începând cu sfârșitul anului 2014. Asistența este limitată la forumurile lor, dar nu vi se va cere niciodată să semnați un contract pentru planul de găzduire gratuită.

De asemenea, este util și confortul de a ști că atunci când este timpul să faceți upgrade, puteți face acest lucru pentru mai puțin de 3 USD pe lună. 5 GBFree este partener cu NetHosting pentru a oferi 100 GB de spațiu de stocare cu lățime de bandă nelimitată, baze de date, plus găzduire gratuită de e-mail, cPanel și asistență 24/7.

14. Freehostia.com

Cu nume de plan interesante, aromă de ciocolată de la Freehostia oferă găzduire cloud gratuită. Platforma de cluster de servere cu încărcare echilibrată este de până la 15 ori mai rapidă decât configurațiile tradiționale de găzduire partajată.

 • Stocare: 250 MB
 • Domeniu: 5 domenii găzduite
 • Comerț electronic: instalări de coș cu 1 clic pentru mai multe platforme de top
 • Lățime de bandă: 6 GB lunar
 • E-mail: 3 conturi de e-mail
 • Creator/Design site: șabloane gratuite pentru site-uri web, plus instalări cu 1 clic

În timp ce spațiul de stocare de 250 MB este puțin mic, este greu de argumentat cu suportul Freehostia 24/7 și mediul fără anunțuri .

Clusterele de servere ale gazdei gratuite funcționează ca găzduire în cloud, promovând fiabilitatea și performanța peste medie. Freehostia își monitorizează serverele la orice oră și realizează automat îmbunătățirile și corecțiile necesare pentru utilizatori.

Și mai bine, Freehostia oferă clienților o mulțime de căi de creștere. Programul de instalare a aplicației cu un singur clic al planului de găzduire web gratuit poate duce cu ușurință la un site WordPress de succes care devine să aibă nevoie de unul dintre planurile premium ale Freehostia.

Furnizorul de găzduire web gratuit este una dintre puținele opțiuni care conectează clienții cu un VPS sau un server dedicat la preț redus, așa că oferă cu siguranță Freehostia un aspect pentru găzduire web gratuită!

15. FreeWebHostingArea.com

Fără multe dintre clopotele și fluierele planurilor de găzduire gratuite mai prietenoase pentru începători, Free Web Hosting Area oferă celor mai cunoscători de tehnologie spațiu pentru a explora și experimenta versiuni moderne de PHP, MariaDB și Apache. De asemenea, utilizatorii se pot aștepta la acces complet la contul FTP cu un manager de fișiere WYSIWYG.

 • Stocare: 1,5 GB
 • Domeniu: subdomeniu gratuit sau transferați propriul domeniu înregistrat
 • eCommerce: Nu
 • Lățime de bandă: nelimitat
 • E-mail: Nu
 • Creator/Design site: Nu

Contul tău gratuit nu va expira niciodată atâta timp cât site-ul tău are cel puțin o vizită în fiecare lună. Zona de găzduire web gratuită garantează că „site-urile mici” nu vor avea niciodată un anunț sau puteți garanta că nu există anunțuri pentru 1 USD pe lună.

Oferind găzduire gratuită de peste 13 ani, Free Web Hosting Area este o opțiune veterană care îmbunătățește experiența utilizatorilor cu servere cu mai multe CPU, RAM amplă și discuri cu stare solidă care măresc viteza și fiabilitatea.

Pentru utilizatorii mai puțin experimentați gata să absolve constructorii de site-uri, Free Web Hosting Area oferă asistență peste medie și are multe mai multe funcții în lucru: un forum comunitar, un constructor de site-uri, suport pentru certificate SSL și un autoinstalator pentru software popular. .

Gata, setează, începe găzduirea!

Fie că testați unele dintre cele mai bune servicii de găzduire web sau căutați o intrare ușoară și fără angajare pentru a avea propriul site web, găzduirea gratuită este o oportunitate grozavă.

Ce modalitate mai bună de a vă uda picioarele decât cu un serviciu de găzduire gratuit? Odată ce vă familiarizați cu serviciile și programele unei gazde, atunci probabil că veți dori să luați în considerare actualizarea pentru a debloca și mai multe funcții și valoare.

Vă dorim succes când ieșiți și vă construiți prezența online – indiferent dacă este gratuit sau, practic, aproape, puțin mai mult decât gratuit.

Dacă doriți să vedeți mai multe opțiuni de găzduire gratuită, asigurați-vă că consultați recomandările noastre de top pentru găzduire web ieftină.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company