6 Cea mai bună găzduire web fără nume de domeniu (aprilie 2023)

6 Cea mai bună găzduire web fără nume de domeniu (aprilie 2023)

6 Cea mai bună găzduire web fără nume de domeniu (aprilie 2023)

Înregistrarea pentru găzduire web fără un nume de domeniu este un pic ca a construi o casă nouă și nu ați pune niciodată cutia poștală la capătul aleii. Sigur, casa ta va arăta la fel de uimitor, dar cum te vor găsi oamenii?

Chiar dacă un domeniu de site personalizat nu costă mult, unii proprietari de site optează pentru alternative gratuite sub formă de subdomenii furnizate de compania de găzduire. Diferența dintre domenii și subdomenii este mică, dar poate face toată diferența pentru cineva care a început online.

Fie că creezi un site web temporar, experimentezi câteva idei noi, cauți pur și simplu să-ți limitezi cheltuielile sau eviți eventualele complicații care provoacă dureri de cap, iată cele mai bune locuri pentru a-ți porni site-ul fără un domeniu – împreună cu câteva recomandări despre unde pentru a găsi nume de domenii gratuite atunci când ești gata pentru ceva mai permanent.

Cea mai bună valoare: găzduire web ieftină cu un nume de domeniu gratuit

Este cu siguranță greu să discutăm cu găzduirea și subdomeniul gratuit, dar iată-ne: înregistrarea unui domeniu personalizat costă mai puțin de 5 USD pe lună și oferă instantaneu site-ului tău mult mai mult credibilitate. Clienții, colegii, furnizorii și angajatorii vă vor lua mai în serios CV-ul, portofoliul sau mesajele, iar potențialii clienți vă vor considera mult mai demn de încredere.

În plus, investind doar câțiva dolari pe lună, veți găsi o infrastructură de găzduire mult mai fiabilă și mai rapidă, sute de instalări de software cu un singur clic și asistență pentru clienți 24/7 disponibilă prin telefon, chat și e-mail. Prin generarea de venituri modeste, acești furnizori de găzduire pot oferi o înregistrare personalizată a unui domeniu gratuit. Așteptați-vă la o taxă de reînnoire de aproximativ 10 USD până la 15 USD pe an după primul an de serviciu, dar gazdele oferă de obicei nume de domenii pentru mult mai ieftin decât gazdele gratuite și constructorii de site-uri web.

Fiabilitatea și legitimitatea contribuie foarte mult în stabilitatea site-ului dvs. Din cauza marjelor subțiri și a veniturilor epuizate, serviciile de găzduire web gratuite se închid în mod regulat cu foarte puțină notificare – dispărând în eter și luând cu ele site-urile utilizatorilor. Când GeoCities și-a încheiat serviciul de găzduire în 2009, aproximativ 38 de milioane de site-uri web au fost pierdute definitiv. Nu ai vrea să ți se întâmple asta, nu? Citiți aceste recenzii ale gazdelor noastre preferate care combină accesibilitatea maximă cu un nume de domeniu gratuit.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Configurare ușoară și fiabilitate superbă din 1998
 • Domeniu GRATUIT și marketing Google incluse
 • Lățime de bandă, stocare și e-mailuri nelimitate
 • Creator de site-uri și coș de cumpărături GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de domenii de top »

Cel mai bun generator de site-uri web pentru site-uri fără nume de domeniu

Resursa de acces pentru proprietarii de site-uri pentru prima dată (și chiar dezvoltatorii experimentați, datorită Wix Code), generatorul de site-uri extrem de demn de încredere Wix le permite utilizatorilor să creeze un site web gratuit pe domeniul wixsite.com.

Wix oferă găzduire de clasă business cu o garanție de funcționare de 99,9% și monitorizare avansată a securității, pentru a merge împreună cu sute de teme uimitoare și concepute profesional. Interfața de design cu drag-and-drop a Wix este standardul industriei pentru o experiență de creare de site-uri ușor de utilizat.

Planul și subdomeniul gratuit vă limitează la 500 MB de spațiu de stocare și lățime de bandă, iar utilizatorii vor vedea reclame Wix pe fiecare pagină a site-ului dvs. Trecerea la un plan premium deblochează pluginuri de rețele sociale, constructorul de magazine de comerț electronic, instrumente de marketing, formulare de contact și alte integrări. Începeți făcând clic pe recenzia noastră:

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Care este diferența dintre un site web și un domeniu?

Pentru a reveni la analogia noastră de la începutul acestui articol, un site web este ca acea casă nouă pe care ați construit-o: toate paginile, grafica, camerele și decorul. Domeniul tău este ceea ce leagă în mod oficial toate acestea: adresa străzii casei tale. Un nume de domeniu ajută vizitatorii să vă găsească site-ul.

De acolo, proprietarii de domenii pot crea subdomenii. Furnizorii de găzduire gratuită pot funcționa ca site-uri web complet separate; pentru proprietarii de site-uri care în cele din urmă optează pentru propriul nume de domeniu, veți vedea frecvent subdomenii folosite pentru a găzdui un blog sau o vitrină.

Numele de domenii sunt adresa publică a site-ului dvs., permițând cititorilor să vă găsească marca.

Dintr-o perspectivă mai largă, un site web reprezintă spațiul de stocare, resursele de procesare și fișierele aflate pe serverele furnizorului dvs. de găzduire. Nume de domenii ușor de citit, cum ar fi Gazduirweb, se bazează pe Sistemul de nume de domeniu sau DNS, pentru a converti acele nume bazate pe text într-o adresă IP numerică, cum ar fi 104.16.170.12, pe care computerele o pot folosi pentru a găsi și identifica mașina unde locuiește site-ul dvs.

Pot găzdui un site web fără nume de domeniu?

Am răspuns afirmativ la întrebare pe parcursul acestui articol: Puteți lansa un site web modest creând un subdomeniu pe domeniul furnizat de compania dvs. de găzduire web. Întrebarea mai relevantă, totuși, ar putea fi dacă găzduiești un site web fără nume de domeniu? Cu excepția cazului în care testați un nou generator de site-uri web sau doar vă partajați site-ul cu prietenii și familia, răspunsul probabil nu este.

Chiar dacă cumpărarea numelui dvs. de domeniu poate părea inutilă, poate avea un impact major asupra succesului site-ului dvs. Pe lângă beneficiile SEO ale utilizării unui domeniu care valorifică numele și cuvintele cheie relevante, iată doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să utilizați un nume de domeniu personalizat:

 • Branding : partajarea adresei URL cu o altă companie, așa cum faci atunci când creezi un site WordPress ca subdomeniu al WordPress.com, diluează propriul tău brand. Nu împărțiți atenția vizitatorilor.
 • Credibilitate: dacă creați un site web profesional sau de afaceri pe subdomeniul unei alte companii, probabil că vizitatorii dvs. vor crede că nu puteți sau nu doriți să investiți în voi. Asta e impresia pe care vrei să o aibă?
 • E-mail: creați un cont de e-mail profesional care să folosească domeniul site-ului dvs. în loc de soluțiile unice, cum ar fi Gmail, Outlook, Yahoo sau chiar (înfior) Hotmail.
 • Proprietate: deținând propriul domeniu, controlezi ce se întâmplă cu site-ul tău. Puteți să vă creați propriile subdomenii sau să decideți să vă mutați la o altă gazdă web.

Având în vedere câte planuri de găzduire web la prețuri accesibile includ o înregistrare gratuită a unui domeniu și reduceri masive pentru primul tău an, obținerea unui nume de domeniu personalizat pare o achiziție foarte rezonabilă – mai ales având în vedere toate avantajele. Sigur, puteți economisi câțiva bănuți pe termen scurt mergând cu un nume de domeniu, dar ce rămâne cu moștenirea dvs. pe termen lung?

Cât costă găzduirea?

Costul construirii unui site web este surprinzător de mic, având în vedere câtă tehnologie de ultimă oră necesită. Dacă căutați suficient de mult pe Google, veți găsi o gazdă web gratuită, dar cumpărătorii aveți grijă: calea către un cont de găzduire gratuită este plină de litere mici, comenzi rapide de securitate, limitări de stocare pentru fișierele site-ului web și alte restricții. Avem încredere în gazde cu încercări gratuite peste servicii de găzduire gratuită pentru totdeauna, despre care știm că nu vor exista pentru totdeauna.

Ca și în cazul oricărei alte forme de cumpărături, ceea ce cheltuiți pentru un serviciu de găzduire web depinde de ce anume cumpărați. Găzduirea partajată costă de obicei 5 USD sau mai puțin pe lună , ceea ce îl face cel mai comun și mai accesibil serviciu.

Planurile cloud sau VPS reprezintă următorul pas logic pentru afacerile în creștere, iar costurile încep de la aproximativ 5 până la 20 USD lunar. Găzduirea dedicată este de obicei rezervată companiilor și aplicațiilor consacrate, la scară largă, care necesită caracteristici premium, cum ar fi o adresă IP a serverului dedicat sau puterea de procesare de trei ori mai mare a unui plan de găzduire web partajat; Planurile de găzduire dedicate sunt cele mai scumpe – costă adesea mai mult de 75 USD pe lună.

Luați ca exemplu prețurile lunare de pornire ale furnizorilor populari de mai jos:

Hostinger Gazduire InMotion Bluehost Hai tăticu
Gazduire partajata 1,99 USD pe lună 2,29 USD pe lună 2,95 USD pe lună 2,99 USD pe lună
Găzduire cloud/VPS 3,99 USD pe lună 19,99 USD pe lună pe luna 4,99 USD pe lună
Server dedicat N / A 69,99 USD pe lună 79,99 USD pe lună 139,99 USD pe lună
Înregistrarea numelui de domeniu GRATUIT (1 an) GRATUIT (1 an) GRATUIT (1 an) GRATUIT (1 an)

Oferta de nume de domeniu se bazează pe cele mai ieftine planuri de găzduire partajată.

Dincolo de spațiul de stocare, lățimea de bandă și memoria incluse în planul dvs. de găzduire, rețineți că pot exista și alte cheltuieli. Numele de domenii sunt de obicei gratuite pentru primul an, dar pot costa între 10 și 15 USD anual în viitor. De asemenea, puteți alege să vă actualizați contul de găzduire și instrumentele de colaborare la versiuni premium de Google Workspace sau Office 365, similar cu achiziționarea de suplimente pentru securitate suplimentară, confidențialitate a domeniului sau instrumente de marketing.

Îmi pot găzdui propriul site web?

Similar cu găzduirea unui site web fără nume de domeniu, răspunsul pentru găzduirea propriului site web este da – dar probabil că nu doriți. Este realizabil din punct de vedere tehnic, dar va dura mult timp, va provoca multe bătăi de cap și, cel mai probabil, va fi mai lent, mai puțin sigur și, în general, inferior serviciilor de găzduire pe care le puteți achiziționa ieftin de la alt furnizor.

Găzduirea propriului site de acasă implică o investiție semnificativă de timp, răbdare și echipament de realizat.

Sigur, configurarea propriului server web este o experiență extrem de educațională, care poate fi considerată o realizare majoră pentru acești aventurieri cu minte tehnologică. Dacă doriți să economisiți și mai mulți bani, țineți cont de cheltuielile asociate cu găzduirea propriului site: echipamente, electricitate și timpul dvs.

În cele din urmă, totuși, doar pentru că poți face ceva nu înseamnă că ar trebui . De ce să treci prin acest proces lung și dureros când există o mulțime de gazde cu configurare și activare instantanee?

Recomandarea noastră: Înregistrați un nume de domeniu personalizat gratuit

Cu riscul de a părea redundant, din punct de vedere tehnic puteți găzdui un site web fără să dețineți un domeniu – dar probabil veți plăti mai mult pe termen lung. Sigur, veți economisi câțiva dolari pe an, dar cum rămâne cu calitatea, viteza și fiabilitatea serviciului de găzduire care vă alimentează mândria și bucuria?

Gazdele gratuite care oferă subdomenii gratuite oferă rareori asistență pentru clienți. Dacă rămâneți blocat undeva pe parcursul procesului de publicare, singura voastră speranță sunt forumurile comunității și Google. Probabil că cineva s-a mai confruntat cu problema dvs., dar a fost rezolvată? Au sens instrucțiunile? Alternativ, vă puteți înscrie la un furnizor de găzduire web ieftin, care oferă asistență de top din partea experților cu înaltă calificare, disponibil la orice oră din zi sau din noapte, printr-o varietate de canale de comunicare.

Găsiți gazde cu domenii gratuite »

Aveți încredere în noi, suntem cu toții despre o afacere bună, să economisim bani și să simplificăm lucrurile cât mai mult posibil. Dar un domeniu personalizat este calea de urmat pentru un site web pe care vrei să-l reziste și să te reprezinte admirabil pe tine sau pe marca ta.

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company