Cele mai bune 7: găzduire web care acceptă Bitcoin (aprilie 2023)

Cele mai bune 7: găzduire web care acceptă Bitcoin (aprilie 2023)

Cele mai bune 7: găzduire web care acceptă Bitcoin (aprilie 2023)

Dacă doriți să rămâneți anonim online, găzduirea web care acceptă plăți Bitcoin vă va ajuta să realizați acest lucru. În ultimul deceniu, Bitcoin a urcat în rândurile pentru a deveni o monedă viabilă pentru mulți oameni și companii. Oamenii folosesc moneda digitală pentru a cumpăra mașini și pentru a face investiții. Cu siguranță se pare că Bitcoin va intra în masă. Deci, de ce să nu-l folosiți și pentru a cumpăra găzduire web?

În ciuda apariției în creștere a Bitcoin, gazdele web care oferă plăți Bitcoin sunt adesea greu de găsit. Multe companii sunt reticente să sară în trenul criptomonedei, deoarece este nevoie de multă muncă pentru a o integra în operațiunile lor. Dar există încă câteva gazde ambițioase care au făcut primii pași pentru a face plățile Bitcoin mai accesibile în industria de găzduire.

Din păcate, nu toate gazdele web care oferă Bitcoin ca opțiune de plată sunt de încredere sau de încredere. Ar ajuta să căutați o gazdă web care să aibă toate elementele esențiale pentru un serviciu de găzduire web și să nu compromită performanța. Din fericire, destul de mulți furnizori de găzduire oferă resurse și capabilități de top de server.

Mai jos, discutăm despre cea mai bună găzduire web care acceptă bitcoin și beneficiile caracteristicilor acestora. Citiți mai departe pentru mai multe informații despre gazde și alte modalități de a încorpora Bitcoin în călătoria dvs. de găzduire.

Cea mai bună găzduire web Bitcoin în general

Aici, trecem în revistă cea mai bună găzduire bitcoin generală pentru utilizatori. Aceste gazde oferă planuri pline de resurse de server, suplimente și funcții esențiale. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor servicii de găzduire WordPress sau VPS, orice furnizor de găzduire de pe această listă vă va oferi performanța de calitate și serviciile excelente pentru clienți de care aveți nevoie pentru a începe cu prezența dvs. pe web.

1. Hostinger

Hostinger începe de pe lista noastră. Compania de găzduire web oferă hardware și resurse de top cu planuri de găzduire ieftine, de la găzduire partajată la servere cloud. Hostinger folosește infrastructura de auto-vindecare și serverele SSD complete pentru a alimenta site-urile web pentru rezultate maxime. Cu planuri care încep de la 1,99 USD, prețurile Hostinger sunt greu de depășit, deoarece utilizatorii nu pot găsi cu ușurință acel nivel de performanță pentru acel preț.

Planurile partajate ale Hostinger includ înregistrarea gratuită a numelor de domeniu, lățime de bandă nemăsurată și certificate SSL gratuite nelimitate. De asemenea, utilizatorii pot achiziționa protecția confidențialității WHOIS cu înregistrarea domeniului lor. În ceea ce privește securitatea, Hostinger oferă scanare malware și un firewall DNS Cloudflare. După ce au selectat unul dintre numeroasele sale planuri accesibile, utilizatorii pot alege Bitcoin ca metodă de plată la finalizarea comenzii și pot trece la crearea site-ului web.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

2. Vânturi gazdă

Hostwinds oferă o valoare incontestabilă cu găzduire rapidă și accesibilă. Fiecare plan de găzduire partajată Hostwinds vine cu lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc nelimitat și cel puțin un nume de domeniu gratuit. La fel ca Hostinger, Hostwinds oferă performanțe optime, depășind chiar și cealaltă gazdă cu capacitatea sa nelimitată de stocare și capabilitățile de optimizare a site-ului.

Hostwinds este una dintre puținele gazde web care oferă atât găzduire de server Windows VPS, cât și o metodă de plată bitcoin. Deci, utilizatorii Windows și Linux VPS cu criptomonede vor aprecia această atingere. În ceea ce privește alte măsuri de confidențialitate, Hostwinds oferă, de asemenea, un certificat SSL gratuit și un serviciu VPN. Cu un generator gratuit de site-uri Weebly și Softaculous Auto Install, Hostwinds oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a dezvolta un site web și oferă o adresă IP dedicată gratuită pentru a le lega pe toate.

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 5,24 USD

 • Stocare SSD, baze de date și e-mail nelimitat
 • Migrare GRATUITĂ a site-ului cu cPanel și Softaculous
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare GRATUITĂ non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

IEFTIN
EVALUAREA 4.4 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

O temă recurentă în gama de produse Hostwinds, compania oferă mai multe configurații pentru a se asigura că nevoile fiecărui client sunt perfect satisfăcute. Între SSD-uri și serverele web LiteSpeed, Hostwinds obține o performanță cu 500% mai rapidă în comparație cu planurile tipice de găzduire partajată. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
3 zile SSD nelimitat Nou sau Transfer 6 minute

3. AccuWebHosting

Pentru utilizatorii care doresc să cumpere găzduire WordPress cu Bitcoin, AccuWebHosting este gazda dvs. AccuWebHosting combină resursele esențiale de găzduire cu funcții specifice WordPress pentru a oferi planuri de găzduire bine rotunjite. Și oferă simplitate chiar de la început. AccuWebHosting promite instalarea fără clicuri, deoarece WordPress vine preinstalat la fel ca caching-ul și alte plugin-uri SEO. Deoarece planurile sale WordPress sunt pe deplin gestionate, echipa sa se ocupă de sarcinile de întreținere fără a restricționa instalările de pluginuri ale utilizatorilor.

Parteneriatul cu AccuWebHosting permite utilizatorilor accesul la un set divers de caracteristici care simplifică, de asemenea, călătoria pe site. AccuWebHosting se asigură că utilizatorii începători și experimentați primesc instrumentele de care au nevoie pentru a reuși online, de la migrarea site-ului gratuit și backup-uri zilnice până la accelerarea WordPress și suport gestionat complet.

Serviciul de găzduire folosește, de asemenea, tehnologia LiteSpeed și stocarea în cache pentru a crește performanța site-urilor web ale utilizatorilor. Și nu aveți planuri WordPress ca singura opțiune. AccuWebHosting oferă găzduire dedicată pentru servere, cloud, VPS și reseller pentru a plasa cireasa pe deasupra.

AccuWebHosting.com

Preț lunar de pornire 3,49 USD

 • Pluginuri de caching și SEO preinstalate
 • Site-uri și instalații nelimitate
 • Migrare WordPress GRATUITĂ și copii de rezervă zilnice
 • Stocare complet SSD pentru performanțe mai mari
 • Zero restricții pentru pluginurile WP
 • Începeți cu AccuWebHosting.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

AccuWebHosting: evaluarea expertului nostru

Cu ceea ce compania numește „instalare cu zero clic”, AccuWebHosting preinstalează sistemul de gestionare a conținutului WordPress pe noile conturi de găzduire, în plus față de pluginuri pentru SEO și cache, cu excepția celui mai scăzut nivel de servicii. Gazdele WordPress gestionate care limitează capacitatea clienților de a instala anumite plugin-uri este una dintre cele mai mari neplăceri ale noastre. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 50 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

4. Namecheap

Namecheap oferă trei lucruri de top: accesibilitate, domenii și confidențialitate. Compania de găzduire a început să vândă nume de domenii la prețuri mici. Deși Namecheap este în primul rând un registrator de domenii, Namecheap oferă și pachete de găzduire de toate formele și dimensiunile. Clienții pot folosi Bitcoin pentru a achiziționa nume de domenii și planuri de găzduire, inclusiv VPS, găzduire dedicată și găzduire web partajată de la Namecheap.

Namecheap oferă domenii ieftine și găzduire la prețuri accesibile, care permit utilizatorilor să își alimenteze site-urile web, rămânând în limita bugetelor lor. CDN-ul supersonic, backup-urile, SSD necontorizat și alte capacități de performanță ajută, de asemenea, la îmbunătățirea mediilor de găzduire pentru utilizatori.

Un alt punct culminant este dedicarea Namecheap de a sprijini confidențialitatea utilizatorilor și protecția datelor. Compania de găzduire web nu numai că oferă gratuit confidențialitatea domeniului, ci și partenerii cu organizații de drepturi digitale pentru a lupta pentru drepturile de confidențialitate ale utilizatorilor. Prioritizarea confidențialității și securității online a utilizatorilor este crucială pentru misiunea Namecheap.

Alți furnizori de găzduire Bitcoin

Mai jos, discutăm despre alte companii de găzduire web care acceptă și plăți bitcoin. Este posibil ca aceste gazde să nu aibă toate capabilitățile serverului sau selecțiile variate de funcții precum cele menționate mai sus, dar oferă utilizatorilor confidențialitatea pe care o doresc online, cu un serviciu excelent pentru clienți. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ofertele unice ale fiecărei gazde.

Găzduire web Bitcoin: așa cum se aplică și numele, Găzduire web Bitcoin oferă o platformă de găzduire personalizată numai pentru utilizatorii de criptomonede și utilizatorii de criptomonede. Utilizatorii primesc capabilități de server de ultimă generație și își pot achiziționa planurile de găzduire cu Bitcoin, Litecoin, Ethereum și alte plăți cripto. Bitcoin Web Hosting oferă, de asemenea, înregistrarea domeniului, asistență pentru clienți 24/7 și migrare gratuită a site-ului. Compania ia securitatea la fel de în serios ca și confidențialitatea, oferind diverse măsuri de protecție, inclusiv criptarea SSL, scanarea programelor malware și detectarea intruziunilor.

Hawk Host: Creat în 2004, Hawk Host oferă pachete de găzduire partajată, cloud și VPS cu locații de centre de date din Dallas, Los Angeles, New York City, Amsterdam, Singapore, Hong Kong și Toronto. Gazda web se mândrește cu accesibilitatea sa, oferind opțiuni de plată Bitcoin și Ethereum și oferind resurse cloud flexibile în cadrul tuturor planurilor sale. Hawk Host oferă, de asemenea, pachete de găzduire pentru distribuitori cu etichetă albă.

Shinjiru: Această gazdă web este specializată în găzduire web offshore. Din 2000, Shinjiru și-a asumat misiunea de a proteja confidențialitatea utilizatorilor și, cu planurile sale de găzduire, face exact asta. Shinjuir are opt locații globale de server și oferă găzduire partajată, VPS și dedicată. Serverele sale dedicate offshore sunt una dintre cele mai populare oferte, permițând utilizatorilor să își alimenteze aplicațiile și site-urile web în afara jurisdicției țării lor pentru mai multă confidențialitate.

Ce este Bitcoin?

Bitcoin (BTC) este o criptomonedă creată și lansată ca software open-source în 2009 de o identitate anonimă sub numele de Satoshi Nakamoto. Deoarece este o criptomonedă, funcționează în afara controlului oricărei persoane, grup sau entitate, făcând-o descentralizată și poate fi utilizată în tranzacții financiare fără a fi nevoie de implicarea unei terțe părți. De la înființarea Bitcoin, moneda digitală a devenit un sistem de plată global popular, inspirând nașterea multor alte criptomonede.

Bitcoin este cel mai popular tip de criptomonedă, cu o valoare de peste 23.000 USD per monedă.

Bitcoin este alimentat de tehnologia blockchain. Un blockchain servește drept registru distribuit pentru tranzacțiile financiare și ține evidența datelor. Minerii blockchain sunt oamenii care fac treaba pentru a menține Bitcoin tranzacțional.

Oamenii pot folosi Bitcoin pentru a cumpăra diverse mărfuri, de la Tesla până la electronice. De asemenea, a crescut în evaluare de-a lungul anilor, dar volatilitatea sa mare o poate face o investiție cu risc ridicat. Începând de astăzi, 1 BTC valorează aproximativ 23.800 USD.

Pot să cumpăr un domeniu cu Bitcoin?

Răspunsul scurt este da. Similar planurilor de găzduire, utilizatorii pot cumpăra nume de domenii cu Bitcoin și alte criptomonede de la un furnizor de găzduire web care acceptă. Cele mai multe dintre aceste gazde includ, de asemenea, înregistrarea numelui de domeniu cu planurile lor de găzduire web sau ca supliment, astfel încât utilizatorii să le poată achiziționa simultan la finalizarea plății.

Dacă puteți utiliza Bitcoin pentru a cumpăra un domeniu, depinde de furnizorul dvs. de găzduire.

Utilizatorii se pot înregistra mai întâi pentru un nume de domeniu. Apoi, treceți la portalul de plată și faceți clic pe Bitcoin ca metodă de plată. Clienții pot, de asemenea, să folosească BitPay pentru a cumpăra domenii, atâta timp cât furnizorul lor de găzduire web acceptă Mastercard.

Cum integrez Bitcoin în site-ul meu?

Dacă sunteți un utilizator Bitcoin, este posibil să doriți să faceți criptomoneda accesibilă pentru propriul site web. Din fericire, este posibilă integrarea Bitcoin într-un site web. Integrările facilitează utilizatorilor, cu scopul de a crea site-uri web de comerț electronic pentru a oferi o metodă de plată Bitcoin ca opțiune la finalizare. Totuși, dacă găsiți aceste plugin-uri integrate, depinde de platforma dvs. de găzduire.

Puteți instala pluginuri pe site-ul dvs. pentru a accepta criptomonede, cum ar fi Bitcoin.

Multe platforme de găzduire populare, inclusiv Shopify, WooCommerce și Magento, oferă plugin-uri de plată care includ metode de plată Bitcoin. De exemplu, un plugin PayPal vă va permite să acceptați criptomonede pentru vânzări pe site-ul dvs. Și aceste plugin-uri necesită doar o instalare și o configurare rapidă, simplificând procesul. Alte instrumente de plată Bitcoin, cum ar fi BitPay și Coinbase Commerce, oferă utilizatorilor alternative, inclusiv butoane de plată, integrare personalizată și facturi.

Fiți flexibil cu plățile dvs. de gazdă web cu Bitcoin

Acceptând plăți Bitcoin, companiile de găzduire web oferă un nou nivel de flexibilitate și confidențialitate a utilizatorilor, pe care nu multe alte gazde o fac. Nu este surprinzător faptul că mulți utilizatori caută anonimatul pe web cu starea confidențialității utilizatorilor în peisajul nostru tehnologic actual. Companiile care acceptă opțiuni de plată Bitcoin permit utilizatorilor să rămână anonimi online și să își protejeze datele de terți.

Indiferent dacă construiți un blog anonim sau doriți să vă protejați identitatea, Bitcoin și alte măsuri de confidențialitate, cum ar fi protecția confidențialității WHOIS, vă oferă posibilitatea de a face exact asta. Dar plățile cripto nu sunt singura modalitate de a rămâne necunoscut pe web. Găzduirea web offshore este, de asemenea, o opțiune. Vă permite să operați în afara jurisdicției țării dvs. și sub cea în care se află serverul dvs., care poate fi o țară cu legi mai stricte privind confidențialitatea utilizatorilor.

În general, serviciile de găzduire web enumerate mai sus oferă utilizatorilor performanțe de încredere, seturi variate de caracteristici și asistență pentru clienți de încredere. De la servicii de găzduire VPS până la găzduire în cloud, utilizatorii pot folosi o tranzacție Bitcoin pentru a cumpăra orice formă de găzduire. Cu această gamă de gazde, nu va trebui să vă mulțumiți cu un plan de găzduire sub medie și fiți siguri că veți găsi resursa potrivită pentru nevoile dvs. de găzduire.

Vedeți recenzia noastră completă despre Hostinger

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Hostinger este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim a luat recent Hostinger pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre Hostinger:

Un campion al găzduirii la prețuri accesibile, Hostinger este o alegere populară pentru proprietarii de site-uri care caută servere partajate pentru începători. Peste 29 de milioane de clienți sună pe Hostinger acasă în timp ce scalează site-uri web prin intermediul planurilor de găzduire de site-uri, VPS și WordPress. Când căutați un nou plan, Hostinger este printre cei mai buni în echilibrarea calității înalte cu prețuri mici.

Înainte de a vă înscrie la Hostinger, este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de Hostinger. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Hostinger
 • Hostinger: 4.8/5.0 vs. altele
 • Hostinger: 1,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Hostinger este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Hostinger. Și la 1,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Hostinger.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company