Cele mai bune 12: site-uri gratuite de fotografie și găzduire foto (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 12: site-uri gratuite de fotografie și găzduire foto (aprilie 2023)
Cele mai bune 12: site-uri gratuite de fotografie și găzduire foto (aprilie 2023)

Cele mai bune 12: site-uri gratuite de fotografie și găzduire foto (aprilie 2023)

Puțini fotografi ai secolului al XX-lea au fost mai adepți din punct de vedere creativ și tehnic decât Ansel Adams. Fotografia lui cu Yosemite și Sierras este chestiune de legendă. Imaginile alb-negru ale lui Adams au captat spectatorii și i-au dus în sălbăticia vestului american.

Astăzi, pentru ca Adams să obțină același succes comercial și aceeași acoperire, cu siguranță ar avea nevoie de un site web robust pentru a-și afișa munca. Mulți fotografi contemporani, deși sunt pricepuți din punct de vedere tehnic în meseria lor, ar putea vedea perspectiva de a căuta soluții de construire web asemănătoare cu scalarea El Capitan.

Din fericire, nu este nevoie să urci formațiuni masive de stâncă pentru a găsi gazda web potrivită. Consideră-mă ghidul tău în sălbăticia celor mai bune site-uri gratuite și a serviciilor de găzduire foto pentru fotografi.

Cei mai buni creatori de site-uri web pentru site-uri de fotografie

Când verificăm platformele de creare de site-uri web având în vedere fotografi, căutăm editori ușor de utilizat, drag-and-drop, care nu necesită cunoștințe HTML sau CSS. Ne așteptăm la instrumente de comerț electronic robuste, ușor de utilizat, care să permită proprietarilor de site-uri să vândă descărcări digitale și/sau printuri. Iar atractivitatea vizuală a șabloanelor de site-uri web și a temelor acceptate ar trebui să fie absolut uimitoare – precum și adaptabile la dispozitivele mobile și prietenoase cu SEO.

Demararea lucrurilor este Wix. Ca și în cazul tuturor celor mai buni constructori web, Wix oferă o gamă largă de șabloane, instrumente de marketing și opțiuni de blogging.

Wix își poziționează platforma ca generator de web pentru autocreatori. Multe funcții Wix.com sunt orientate în mod special către fotografi. Artiștii pot alege din peste 40 de tipuri de galerii pentru a-și afișa imaginile. Opțiunile de protecție a paginii Wix le permit fotografilor să creeze galerii private în care anumiți clienți se pot conecta pentru a-și răsfoi lucrările. Începeți să proiectați gratuit cu Wix.

1. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Fotografii nou în crearea de site-uri își găsesc un prieten în generatorul intuitiv de glisare și plasare de la Weebly. Temele elegante ale lui Weebly adaugă un atractiv estetic portofoliilor, asigurându-le să iasă în evidență față de potențialii clienți.

Peste 40 de milioane de antreprenori folosesc instrumentele de comerț electronic de la Weebly pentru a-și comercializa și vinde cu succes produsele – o dovadă a modului în care Weebly vă poate ajuta să distribuiți tipărituri publicului și să vă dezvoltați afacerea. Platforma a câștigat atât de populară încât mulți dintre cei mai importanți furnizori de găzduire de pe web au inclus generatorul de site-uri web Weebly ca supliment pentru serviciile lor de găzduire.

Încercați gratuit generatorul de site-uri Weebly.

2. Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

A nu fi mai prejos este popularul WordPress.com. Deși sunt cunoscute în principal pentru blogging, WordPress și constructorul de site-uri web cu drepturi depline le permit utilizatorilor să creeze site-uri foarte personalizate fără a fi nevoie de expertiză în design web. Opțiunile de șabloane WordPress abundă, fiecare accentuând un aspect, o senzație sau un tip de industrie diferit.

Temele cu accent pe elementele vizuale (de exemplu, portofolii și prezentări de diapozitive) facilitează crearea de pagini uimitoare pentru fotografii care le complementează munca. Suplimentele, cum ar fi galeriile avansate și instrumentele de creare a publicului, vă fac arta remarcată de masă.

Cu o gamă de prețuri scăzute disponibile de la gazde binecunoscute, cum ar fi InMotion, Bluehost, Hostinger și SiteGround, WordPress este un loc minunat pentru a vă difuza media. Pentru un plus de ușurință în utilizare, BoldGrid este un constructor de tip drag-and-drop care se întinde pe WordPress pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de editare pentru non-dezvoltatori. Recomandăm utilizatorilor să încerce găzduirea WordPress de la InMotion, care include BoldGrid gratuit, preinstalat.

3. WordPress.org

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creatorul intuitiv de site-uri BoldGrid se află pe WordPress
 • Dezvoltat și susținut de echipa InMotion Hosting
 • Teme receptive, astfel încât site-ul dvs. WP să arate bine pe orice dispozitiv
 • GRATUIT pentru a descărca software WordPress
 • Rezultat final prietenos cu SEO
 • Începeți acum cu BoldGrid pentru WordPress.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

WordPress: recenzia expertului nostru

În timp ce WordPress este, din punct de vedere tehnic, un software de blogging, acesta a fost numit un constructor de site-uri web, un sistem de gestionare a conținutului și chiar o platformă de comerț electronic – practic, un instrument multiplu pentru construirea de site-uri web. Deoarece este cu sursă deschisă, codul de bază poate fi adaptat pentru a satisface aproape orice nevoie de site-uri web, iar multitudinea de pluginuri și aplicații prietenoase cu WP create de dezvoltatori terți fac din această platformă o soluție pentru proprietarii de site-uri din întreaga lume. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Cele mai bune servicii de găzduire a imaginilor

Credeți sau nu, fotografii pot găsi imagini de top și găzduire web fără un constructor specializat de site-uri de fotografie. Aceste servicii oferă spațiu amplu pentru fotografii de înaltă rezoluție, videoclipuri și alte conținuturi media, împreună cu capacitatea de a proteja prin parolă anumite foldere, de a partaja anumite galerii cu clienții și multe altele.

După ce am selectat cele mai populare servicii de găzduire a imaginilor, l-am restrâns la câteva nume selectate de încredere din afacere. Amintiți-vă, cei mai buni furnizori de găzduire de imagini vor oferi spațiu de stocare ambiabil, securitate standard în industrie și timp de funcționare garantat de cel puțin 99,99%.

4. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

A2 Hosting este una dintre opțiunile noastre preferate și mai accesibile atunci când vine vorba de crearea de site-uri web, galerii și portofolii atractive din punct de vedere vizual, iar infrastructura de mare putere a companiei este pregătită pentru a gestiona fișiere de imagine mari.

Pe lângă unitățile SSD pentru stocare care funcționează de până la 20 de ori mai rapid decât hard disk-urile tradiționale, A2 Hosting oferă fotografilor 15 programe diferite, ușor de utilizat, pentru crearea și proiectarea de galerii, site-uri de portofoliu și alte eforturi vizuale.

Aflați mai multe despre găzduirea imaginilor de la A2 »

5. Photobucket

Photobucket, o subsidiară a News Corp, este unul dintre cele mai populare servicii de găzduire a imaginilor de pe internet. Aplicația Photobucket facilitează încărcarea și partajarea fotografiilor pe site-ul sau blogul dvs.

De asemenea, aplicația permite utilizatorilor să stocheze, să vizualizeze, să organizeze și să partajeze fotografii direct din conturile de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram. Photobucket este gratuit pentru până la 2 GB de stocare, dar utilizatorii pot face upgrade la un cont cu plată pentru mai mult spațiu de stocare.

Pentru a îndulci o ofertă deja atractivă, Photobucket oferă o perioadă de încercare gratuită de 21 de zile pentru a vă permite să vă determinați nevoile de stocare a fotografiilor. După ce treceți la unul dintre planurile plătite ale site-ului, deblocați adevăratul potențial al fotografiilor dvs. cu instrumentele de editare ale Photobucket.

Cel mai bun din rest

Deși nu am putea justifica denumirea fiecărei gazde care doresc să fotografieze sub soare, am fi neglijenți să nu mai menționăm câteva nume din industrie. Următoarele platforme și furnizori de servicii oferă o mulțime de funcții atractive pentru fotografii care speră fie să-și păstreze portofoliul, fie să-l promoveze clienților potențiali; totuși, ceva ne-a lăsat cu un „aproape, dar nu chiar”.

5. Pixpa

Cauți o ofertă de pachet? Pixpa oferă tot ce au nevoie fotografi profesioniști pentru a-și prezenta munca, a naviga prin procesul de verificare a clientului, a deschide un magazin online și multe altele. Cu machete personalizabile, un editor de stil vizual și albume interactive de verificare, platforma pune utilizatorul în control.

Cu Pixpa, fotografii pot crea un portofoliu uimitor, pot gestiona verificarea clientului și pot vinde imagini.

De asemenea, Pixpa îi ajută pe fotografii să-și îmbunătățească profitul prin liste de prețuri la îndemână, care permit clienților să achiziționeze imagini sub formă de descărcare, printuri și alte produse. Pentru a se asigura că vizitatorii pot găsi imaginile pe care le doresc, platforma importă automat datele IPTC ca subtitrări de imagine. Prin eficientizarea experienței clienților, fotografii au o șansă mai bună de a capta vânzări. Înscrieți-vă pentru o încercare gratuită aici.

6. Squarespace

La Squarespace, se pare că totul este despre munca în echipă. Fotografii experți care au nevoie de un pic de ajutor pentru conceptualizarea și executarea creării site-ului se pun la curent cu echipa de design de șabloane premiată a site-ului. Consilierii de asistență clienți ai Squarespace sunt disponibili non-stop pentru a răspunde întrebărilor tehnice, de proiectare sau de implementare, acționând practic ca propriul departament IT.

Designerii Squarespace creează șabloane pentru a vă pune în funcțiune, iar personalul lor de asistență vă ajută să rămâneți așa.

Pe lângă accesul la o echipă dedicată, generatorul web Squarespace oferă un loc ușor de a vă publica conținutul online. Fotografii își pot spune poveștile prin funcționalități cuprinzătoare de blogging care includ mai multe funcții, cum ar fi galerii, videoclipuri și un flux RSS încorporat.

De asemenea, este disponibilă o aplicație gratuită pentru portofoliu, care oferă artiștilor posibilitatea de a le arăta clienților potențiali munca din mers, chiar și fără o conexiune la internet. Instrumentul de calendar al Squarespace este ideal pentru artiștii care organizează vernisaje sau găzduiesc spectacole, deoarece oferă o listă de evenimente la care spectatorii pot răspunde direct pe site-ul dvs.

7. 500px

Dacă sunteți în căutarea unei comunități cu care să vă împărtășiți fotografiile și pasiunile, 500px găzduiește o rețea de peste 9 milioane de fotografi care se conectează cu colegii și clienții. Platforma îi pune în funcțiune pe fotografi cu un flux personalizat de acasă unde pot expune lucrările în galerii și bloguri. Utilizatorii pot urmări alți profesioniști și prieteni pentru a vedea fotografii actualizate. Este o modalitate excelentă de a vă crește numărul de utilizatori și baza de clienți.

Piața de 500 px permite fotografilor să-și vândă imaginile ca fotografii de stoc și să-și extindă afacerile.

Probabil cea mai populară caracteristică oferită de 500px este Piața lor. Aici, fotografi își pot trimite lucrarea și o pot licenția pentru utilizare ca fotografie de stoc. Acest lucru, împreună cu o suită completă de afaceri, extinde acoperirea, primește sarcini fotografilor și crește profitul.

8. Zenfolio

Cu șabloane perfecte pentru orice gen de fotografie, Zenfolio este versatil și poate fi folosit pentru a afișa imagini, de la artă conceptuală și peisaj până la modă și mâncare. Spațiul de stocare nelimitat pentru toate planurile înseamnă că fotografi nu trebuie să-și facă griji cu privire la întreținerea unui depozit online de imagini de înaltă rezoluție.

Temele versatile ale Zenfolio se pretează oricărui gen de fotografie, făcându-le o alegere populară printre profesioniști.

Pentru profesioniștii care lucrează la nunți și bar mitzvahs, portalul de verificare a clienților Zenfolio le permite clienților să acceseze munca în privat și să aleagă imaginile care le plac cel mai mult. Adăugați un coș de cumpărături integrat și parteneriate cu laboratoarele de imprimare de top, iar Zenfolio este o platformă excelentă pentru fotografii pentru a conduce afaceri de succes.

9. Format

Dacă sunteți în domeniul fotografiei, probabil vă pasă de integritatea mărcii. Este esențial să creezi o prezență online care să-ți afișeze creațiile într-un mod care să mențină stilul de bază al artei tale. Format știe acest lucru și oferă creatorilor un loc excepțional pentru a proiecta și a construi site-uri web convingătoare.

Formatul permite reclamelor să creeze site-uri care păstrează intactă integritatea mărcii, cu galerii care spun povești și se potrivesc cu stilurile foto.

Format se mândrește că oferă artiștilor posibilitatea de a folosi teme pe site-urile lor, care sunt adaptate la corpul lor de lucru. Unul dintre motivele pentru care fotografii sunt atrași de Format este că oferă vitrine complet integrate. Soluția de comerț electronic este disponibilă cu fiecare plan, iar Format nu ia o reducere a câștigurilor, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a extinde afacerile creative. Pentru mai multe informații, consultați povestea noastră despre modul în care Format le permite reclamelor să-și prezinte munca online.

10. SmugMug

Un punct de plecare ideal pentru fotografi începători sau experți pentru a-și prezenta munca, SmugMug permite utilizatorilor să personalizeze site-uri web cu galerii pe ecran complet cu numeroase opțiuni de aspect. Nu este nevoie de codificare pentru a crea un sentiment personalizat. Artiștii pot alege dintre mai mult de 20 de modele de site-uri prefabricate sau pot folosi interfața de utilizator intuitivă și organizatorul de tip drag-and-drop pentru a oferi site-urilor lor o senzație unică.

Organizatorul de tip drag-and-drop de la Smugmug facilitează crearea galeriei pentru fotografi începători și consacrați.

Echipa de asistență de la SmugMug este disponibilă pentru a vă ajuta cu orice tip de întrebare 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână și 364 de zile pe an. (Echipa trebuie să-și ia cel puțin o zi liberă anuală!) Toate planurile au un preț rezonabil și vin cu încărcări nelimitate de fotografii.

11. PhotoDeck

PhotoDeck își propune să ajute fotografi și videografi să treacă prin dezordine cu o abordare minimalistă a designului web, care permite portofoliilor să strălucească. PhotoDeck simplifică transmiterea fotografiilor dvs. publicului la care încercați să ajungeți – și faceți-o rapid. Potrivit site-ului PhotoDeck, testele de viteză Pingdom au arătat că site-urile create prin PhotoDeck sunt mai rapide decât 92% din alte adrese URL testate.

PhotoDeck știe că prima impresie este totul, iar abordarea lor minimalistă a designului vă lasă munca să vorbească de la sine.

Pentru profesioniștii care oferă un mix de fotografie și videografie, platforma permite afișarea de clipuri video cu imagini statice împreună în galerii. Atât videoclipurile, cât și fotografiile pot fi descărcate și vândute prin PhotoDeck.

12. Fotoadăpost

Fotografii care caută instrumente eficiente pentru a expune, organiza, partaja și vinde piese creative pot găsi peste 100 dintre ele la Photoshelter. De la livrarea de imagini și comerțul electronic până la stocare în cloud de mare capacitate și funcții SEO, Photoshelter are tot ce are nevoie o afacere de fotografie pentru a avea succes online.

Platforma de comerț electronic a Photoshelter permite fotografiilor să stabilească prețuri, să încaseze plăți și să onoreze comenzile fără probleme.

Ca și în cazul altor platforme populare de construire web, site-urile Photoshelter sunt complet personalizabile și pot fi personalizate conform specificațiilor dumneavoastră. Rețelele de socializare sunt integrate, astfel încât să puteți notifica toți urmăritorii dvs. de pe Twitter și Facebook atunci când sunt adăugate imagini sau galerii noi.

Întrebări frecvente despre găzduirea fotografiilor

Realizarea online a afacerii și/sau a portofoliului dvs. de fotografie este o mare piatră de hotar. Probabil că capul tău înotă cu întrebări, așa că haideți să abordăm câteva dintre cele mari de mai jos.

Pot găzdui un site de fotografie gratuit?

Da, puteți găzdui un site de fotografie gratuit. Majoritatea creatorilor de site-uri de mai sus oferă teste gratuite sau planuri gratuite pentru totdeauna.

Pentru cei care doresc să-și obțină munca online, dar nu doresc un site web cu drepturi depline, vă puteți înscrie pentru un cont cu un site gratuit de stocare a fotografiilor. Câteva dintre cele mai populare site-uri de găzduire foto sunt Flickr, Imgur, Google Photos și Photobucket.

În timp ce aceste site-uri permit utilizatorilor să găzduiască fotografii online, ele nu sunt mult mai mult decât spații de stocare glorificate. Le lipsesc opțiuni de personalizare, nume de domenii unice și soluții de comerț electronic. Avertizăm în mod regulat utilizatorii care caută gratuit orice în spațiul de găzduire. Veți fi limitat în ceea ce privește caracteristicile, spațiul de stocare și lățimea de bandă. Dacă sunteți serios să vă vindeți fotografiile online, vă recomandăm să investiți într-un plan de găzduire plătit.

Pentru a-ți aduce arta pe piață – pentru a-ți observa cu adevărat fotografiile (și cumpărate) – ai nevoie de un site web de calitate profesională. În timp ce un site gratuit de găzduire a fotografiilor poate suna bine în teorie, nu înlocuiește un constructor de site-uri web de calitate.

Care este cel mai bun mod de a-mi vinde fotografiile online?

Cea mai bună modalitate de a-ți vinde fotografiile online este să folosești o platformă care a fost concepută special pentru fotografi sau creativi. Wix, de exemplu, facilitează vânzarea fotografiilor dvs. ca printuri, descărcări sau ambele.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de comerț electronic cu scop mai general, ați putea lua în considerare investiția într-o platformă specifică comerțului, cum ar fi Shopify sau BigCommerce. Aceste platforme sunt ceva mai scumpe, dar oferă mult mai multă flexibilitate în ceea ce privește tipurile de produse pe care le poți vinde.

Am nevoie de o licență de afaceri pentru a-mi vinde fotografiile online?

Acest lucru depinde de locația dvs., dar în cele mai multe cazuri, răspunsul este da. Dacă vă aflați în Statele Unite, vă recomandăm să verificați cu biroul local al grefierului dvs. de județ pentru a vedea dacă aveți nevoie de o licență de afaceri.

Care este diferența dintre un site de găzduire foto și un site de partajare a fotografiilor?

Un site de găzduire foto este o platformă care vă permite să încărcați și să stocați fotografiile dvs. Un site de partajare a fotografiilor este o platformă care vă permite să vă partajați fotografiile cu alții.

Aceasta este o completare a celor mai bune servicii de găzduire web pentru fotografii

La fel ca tine, dacă Ansel Adams ar fi prin preajmă astăzi, ar căuta cea mai bună găzduire web pentru site-ul său de fotografie. Opțiunile enumerate mai sus oferă locuri unice și eficiente pentru începători și profesioniști deopotrivă pentru a-și transmite arta în lume.


Căutați în schimb cea mai bună găzduire web pentru:

Bloggeri și scriitori | Muzicieni | Agenții imobiliari | Startup-uri | Mici afaceri


Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company