Cele mai bune 10: găzduire web pentru biserici și slujire (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cele mai bune 10: găzduire web pentru biserici și slujire (aprilie 2023)
Cele mai bune 10: găzduire web pentru biserici și slujire (aprilie 2023)

Cele mai bune 10: găzduire web pentru biserici și slujire (aprilie 2023)

Gazduirea nu este o solutie universala, mai ales cand vine vorba de identificarea celei mai bune gazduiri web pentru biserici. Pe măsură ce am eșantionat diferite confesiuni, am luat parte la slujbe de închinare de toate dimensiunile și m-am aventurat în excursii de misiune, am învățat că fiecare instituție religioasă este la fel de unică ca și indivizii care trec prin ușile ei.

Indiferent dacă căutați în mod special servicii de găzduire creștină sau serviți un alt tip de congregație, o biserică are nevoie de o prezență online. Site-ul web al bisericii tale este locul unde potențialii membri noi vor citi despre învățăturile pastorului tău înainte de a încerca o slujbă de duminică sau unde părinții vor găsi informații despre școala biblică de vacanță sau întâlnirile grupurilor de tineri.

Și totul începe cu gazda dvs. web. Aici, vom acoperi cele mai accesibile și de încredere planuri de găzduire, precum și opțiunile de proiectare și cum să obținem economii suplimentare. Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a trece mai departe sau derulați mai departe!

Cele mai bune servicii de găzduire „aproape gratuite” pentru biserica dvs

Așa cum este cazul multor organizații non-profit, majoritatea bisericilor funcționează cu bugete modeste. Orice fonduri excedentare sunt alocate misiunilor și nevoilor operaționale de zi cu zi. Din fericire, găzduirea web nu este o povară financiară extraordinară; nu este nici măcar un inconvenient. Majoritatea planurilor de găzduire pentru servere partajate, bogate în funcții, pot fi avute pentru doar 3 USD pe lună. Deși este tentant să vă înscrieți pentru prima ofertă gratuită pe care o găsiți în rezultatele căutării, avem câteva cuvinte de înțelepciune de împărtășit cu privire la diferența dintre opțiunile de găzduire gratuite și „aproape gratuite”.

Înțelegem că prețul este probabil un factor major în alegerea gazdei care stimulează prezența online a bisericii tale. Am luat în considerare acest lucru atunci când recomandăm cele mai bune servicii de găzduire în general. Pe lângă punctele de preț reduse, gazdele noastre preferate oferă asistență dedicată, hardware de încredere, elemente esențiale pentru domenii și e-mail, precum și instrumente de design și marketing în pachete de găzduire partajată la prețuri accesibile. Citiți mai jos recenziile noastre despre cei mai accesibili, dar de încredere, furnizori de găzduire pentru a determina care companie se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire ieftină »

Găzduire gratuită și redusă pentru biserici

Din motive pe care le-am discutat ad nauseum în alte postări, ar trebui să procedați cu prudență atunci când luați în considerare un pachet de găzduire 100% gratuit. Aceste companii forțează aproape întotdeauna site-ul dvs. să-și afișeze reclamele, numele de domenii presupuse gratuite sunt de fapt subdomenii ale gazdei (de exemplu, YourChurchName.YourWebHost.com în loc de YourChurchName.com), iar furtuna perfectă de hardware ieftin și resurse limitate ale serverului pot supune site-ul dvs. la timp nedorit.

Dar, pentru acest public, sunt vești bune! Câțiva furnizori de găzduire selectați, inclusiv DreamHost, oferă găzduire web gratuită pentru bisericile și organizațiile nonprofit din SUA. Odată ce ați făcut câteva săpături, ar trebui să puteți găsi alți furnizori de încredere care oferă găzduire la prețuri reduse pentru biserici.

Pentru tot ce este mai bun din ambele lumi, încercați să cuplați una dintre gazdele „aproape gratuite” de mai sus cu un cupon la îndemână! Am stabilit aranjamente speciale cu multe dintre cele mai de încredere gazde, permițându-ne să oferim tarife reduse la planurile populare. Faceți clic pentru a activa promoțiile de mai jos sau pentru a vedea alte oferte active pe pagina noastră de cupoane de găzduire.

Gazduire de baza

75% reducere la găzduirea de bază

A fost 7,99 USD. Prețul nostru: 1,99 USD/lună

Prețuri speciale pentru vizitatorii noștri. Nu este nevoie de cod promoțional.

Activați oferta

(1,99 USD/lună)

Gazduire de baza

75% reducere la găzduirea de bază

A fost 8,99 USD. Prețul nostru: 2,29 USD/lună

Prețuri speciale pentru vizitatorii noștri. Nu este nevoie de cod promoțional.

Activați oferta

(2,29 USD/lună)

Gazduire de baza

70% reducere la găzduirea de bază

A fost 9,99 USD. Prețul nostru: 2,95 USD/lună

Prețuri speciale pentru vizitatorii noștri. Nu este nevoie de cod promoțional.

Activați oferta

(2,95 USD/lună)

Gazduire de baza

Reducere de 80% la găzduirea de bază

A fost 14,99 USD. Prețul nostru: 2,99 USD/lună

Prețuri speciale pentru vizitatorii noștri. Nu este nevoie de cod promoțional.

Activați oferta

(2,99 USD/lună)

Vedeți mai multe oferte de găzduire »

Top Servicii de găzduire „Builder site-uri web” pentru biserici

Odată ce ați acoperit găzduirea, există problema de a proiecta și construi site-ul web pentru organizația dvs. de biserică, de caritate, nonprofit sau de slujire. Tutorialele online abundă pentru construirea unui site folosind un generator de site-uri drag-and-drop, cum ar fi Weebly, un sistem de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi WordPress, sau codare HTML și CSS simple. Cu toate acestea, am simplificat lucrurile, îndreptându-vă către cel mai ușor de utilizat generator de site-uri și planuri WordPress. Vedeți mai jos recomandările noastre pentru fiecare.

WordPress: Cel mai bun pentru biserici, organizații și organizații caritabile

Software-ul care a început ca un simplu instrument de blogging, WordPress a crescut pentru a domina internetul. În prezent, deține o participație de 69% pe piața CMS, alimentând mai multe site-uri web decât orice altă platformă. Software-ul este complet open-source, ceea ce înseamnă că oricine își poate modifica baza de cod pentru a satisface nevoile individuale, iar o comunitate de dezvoltatori voluntari contribuie la creșterea și evoluția sa.

Pe măsură ce comunitatea WordPress a crescut, la fel a crescut și depozitul de instrumente compatibile. Temele sau șabloanele de design de site-uri web vă oferă un loc de plecare în fața designului. Și pluginurile, sau software-ul opțional care pot fi instalate, vă permit să adăugați tot felul de funcționalități site-ului dvs. WordPress. Datorită ușurinței sale de utilizare, extensibilității și gamei de opțiuni suplimentare disponibile, WordPress este ruta pe care o recomandăm majorității clienților de găzduire, inclusiv bisericilor și organizațiilor nonprofit de toate dimensiunile. Vedeți mai jos planurile noastre preferate de găzduire WordPress.

5. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

6. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

7. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire WordPress »

Constructori: Cel mai bun pentru consilierii creștini, antrenori de viață și organizații nonprofit mici

WordPress este destul de ușor de învățat – ultimul fiind cuvântul cheie. Trebuie să fiți dispus să citiți, să cercetați și să faceți încercări și erori. Și, am înțeles, nu toată lumea are timp să se împrietenească cu software captivant (sau îi pasă suficient când există opțiuni mai ușoare).

Pentru o experiență mai transparentă de creare a site-ului – unde ceea ce vedeți în fereastra de editare de pe computer este ceea ce obțineți atunci când vizitatorii vin pe site-ul dvs. publicat – încercați un constructor de site-uri web. Aceste medii intuitive vă permit să proiectați vizual pagini web folosind șabloane și puteți glisa și plasa fotografii, casete de text și alt conținut la locul lor. Este mai aproape de proiectarea unui diapozitiv PowerPoint și de a face clic pe un buton pentru a-l publica pe web.

Dacă sunteți un singur sau o operațiune mică (de exemplu, un antrenor de viață, un consilier sau un grup de misiune), este posibil să vă aflați în această barcă. Bisericile mici și mijlocii ar putea găsi fericire și cu această opțiune.

Multe dintre cele mai bune gazde (vezi fețe cunoscute?) includ gratuit un instrument de creare de site-uri ca parte a pachetelor lor de găzduire. Ne-am luat libertatea de a prezenta cele mai bune planuri de găzduire pentru constructor de site-uri disponibile:

8. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

9. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

10. HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe recenzii de găzduire a creatorilor de site-uri web »

Construiește-ți o prezență online frumoasă care să-ți dezvolte misiunea

Indiferent dacă reprezentați o congregație mică sau o organizație religioasă cunoscută la nivel internațional, vrem să găsiți o fundație solidă de găzduire web. Caracteristicile cheie de căutat includ garanții de funcționare, opțiuni de proiectare a site-ului (de exemplu, instalări WordPress cu un singur clic, creatori gratuiti de site-uri etc.) și asistență 24/7. Pentru mai multe despre ce să căutați la un furnizor de găzduire, mergeți aici. Și dacă ai probleme, dă-ne un strigăt în comentarii. Dumnezeul (cură de cuvinte)!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company