9 Cea mai bună găzduire gratuită PostgreSQL (aprilie 2023)

9 Cea mai bună găzduire gratuită PostgreSQL (aprilie 2023)

9 Cea mai bună găzduire gratuită PostgreSQL (aprilie 2023)

PostgreSQL poate părea o colecție ciudată de scrisori pentru cei neinițiați, dar găzduirea gratuită PostgreSQL poate fi un instrument important pentru dezvoltatori și companii pentru a utiliza datele în mod eficient.

Baza de date relațională este similară în multe privințe cu bazele de date populare MySQL, dar nu se bucură de același suport în industria de găzduire a bazelor de date. În loc de bloguri și alte site-uri web simple, PostgreSQL (pronunțat post-gres-QL de majoritatea) este de obicei folosit pentru seturi de date mai mari și mai complexe.

Cu cerințele suplimentare de securitate, performanță și scalabilitate pentru a rula cu succes PostgreSQL, serviciile specializate pot deveni complicate și costisitoare. Am căutat pe internet cele mai de încredere și mai accesibile soluții care vă pot oferi o experiență în optimizarea fluxurilor de date.

Cea mai bună gazdă PostgreSQL gratuită — 1&1 IONOS

Găzduirea web gratuită poate fi un peisaj perfid, plin de escrocherii și servicii necorespunzătoare. Dar când un unicorn iese din ceață pentru a oferi dezvoltatorilor o platformă rapidă, sigură și de încredere pe care să construiască, administratorii bazelor de date ar trebui să profite rapid.

Acesta este cazul 1&1 IONOS, care oferă clienților noi un credit de pornire gratuit de 500 USD pentru a-l folosi special pentru găzduirea PostgreSQL. Mediile cloud scalabile ale companiei vă permit să vă personalizați procesorul, memoria RAM și capacitatea de stocare pentru a satisface nevoile specifice ale proiectului.

1. IONOS.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Găzduire PostgreSQL în centre de date ISO 27001
 • CPU, RAM și stocare complet personalizabile
 • Backup-uri PITR, scalare verticală, clonare cluster
 • Integrare API, SDK și DCD
 • 500 USD în credite gratuite de utilizat în perioada de probă
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS »

POSTGRESQL
EVALUAREA

4.9 ★★★★★

Fiind cea mai mare companie de găzduire din Europa și una dintre cele mai de încredere mărci de găzduire web din lume, 1&1 IONOS reprezintă un far strălucitor în spațiul de găzduire gratuită, oferind servicii specializate de nivel enterprise pentru costuri sau obligații zero.

Pe lângă faptul că vă oferă libertatea de a construi infrastructura PostgreSQL pe care o doriți, 1&1 IONOS îndulcește și mai mult potul, având grijă de toate nevoile de securitate, întreținere și monitorizare pentru a vă ușura munca.

4 Cele mai bune servicii de găzduire PostgreSQL aproape gratuite

Miticul serviciu de găzduire gratuită reprezintă Sfântul Graal pentru mulți dezvoltatori web sau de aplicații. Indiferent dacă experimentați cu un nou sistem de baze de date sau nu aveți o finanțare mare pentru a se potrivi cu ideea dvs. mare, înțelegem interesul pentru găzduirea fără costuri. Cine nu ar alege o opțiune gratuită de găzduire PostgreSQL în loc de un pachet costisitor de găzduire?

Problema este, totuși, că găzduirea gratuită aproape niciodată nu își respectă niciuna dintre celelalte promisiuni. Sigur, vă puteți păstra contul bancar intact, dar datele dvs. personale sunt mult mai puțin sigure. Probabil că trebuie să afișați reclame sau link-uri către furnizorul dvs. de găzduire. Resursele mediului dvs. de găzduire vor fi extrem de limitate, neacceptate și nesigure.

Pentru noi, a investi mai puțin de 5 USD pe lună este o investiție extraordinar de valoroasă. Taxa modestă deblochează o bogăție incredibilă de funcții și upgrade-uri de la companiile consacrate, de ultimă oră, care sunt foarte respectate în SUA și în întreaga lume. Aruncă o privire la furnizorii de găzduire partajată de top, foarte populari, care merg dincolo de simpla susținere a PostgreSQL prin optimizarea sistemelor lor pentru stabilitatea, securitatea și performanța bazei de date:

2. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

A2 Hosting: Opinia expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD de 100 GB – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

5. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte opțiuni de găzduire partajată de top »

4 Cea mai bună găzduire gratuită a bazelor de date PostgreSQL

Pentru acei dezvoltatori gata să încerce o opțiune gratuită, am căutat pe internet cele mai promițătoare opțiuni. Găzduirea gratuită a bazelor de date PostgreSQL ar trebui să fie folosită doar pentru site-uri și aplicații temporare – în esență ca un sandbox sau zonă de dezvoltare și testare.

Indiferent dacă experimentați pentru prima dată cu PostgreSQL sau un expert al bazei de date care încearcă un nou concept sau un proiect secundar, iată opțiunile gratuite de găzduire care vă pot ajuta să începeți.

În timp ce gazdele de mai sus au diferite grade de experiență în serverul PostgreSQL, veți vedea câteva servicii mai specializate la furnizorii de găzduire enumerați mai jos. Serviciile plătite ale companiilor sunt de obicei mai complexe și mai costisitoare, dar mai multe gazde care tocmai au ratat reducerea oferă probe gratuite de 30 de zile, fără a fi nevoie de card de credit . Dacă sună atrăgător, consultați ScaleGrid, Aiven sau Clever Cloud.

6. Heroku

Îmbinând cuvintele eroic și haiku, Heroku este o platformă de găzduire în cloud care se prezintă ca fiind cea mai rapidă cale de a trece de la idee la URL. Ne place Heroku pentru că îi permite dezvoltatorilor să se concentreze pe codificare, mai degrabă decât pe bătăile de cap și bătăile de cap legate de configurarea serverelor și a altor infrastructuri. Platforma se bazează pe containere Linux ușoare, numite dynos.

În loc să știe cum să vă optimizați baza de date, Heroku oferă dezvoltatorilor acces imediat la instrumentele potrivite care le susțin aplicația și setul de date. Și mai bine, platforma încorporată a companiei Database-as-a-Service oferă o mulțime de instrumente prietenoase cu dezvoltatorii, inclusiv urmăritori de baze de date, bifurcări, clipuri de date și verificări automate de sănătate.

Utilizatorii Heroku beneficiază de un număr de ore de test gratuit atunci când se înscriu. Orele Dyno sunt consumate pe măsură ce aplicația dvs. rulează; atunci când merge la ralanti după 30 de minute de inactivitate sau scade, încetează să mai consume ore dyno. Conturile gratuite neverificate primesc 550 de ore gratuite sau puteți adăuga un număr de card de credit pentru a primi încă 450 de ore gratuite.

7. ElephantSQL

Automatizând fiecare parte a instalării și rulării clusterelor, ElephantSQL oferă baze de date PostgreSQL perfect configurate și gestionate în mai puțin de două minute. Echipa mică, dar puternică, se mândrește cu o mulțime de experiență Postgres și în prezent rulează peste 20.000 de baze de date în întreaga lume, inclusiv asistență pentru clienți non-stop.

Apreciem în mod special backup-urile automate zilnice ale ElephantSQL, care includ recuperarea la un moment dat și stocarea în cloud fără server mereu disponibilă. Compania este printre primele care acceptă replicarea în flux pe cloud, iar serviciile sale partajează de la servere partajate pentru proiecte secundare și dovezi de concept, până la setări multi-server pentru corporații mari.

Tiny Turtle, planul gratuit numit adorabil, disponibil prin ElephantSQL, oferă un spațiu de stocare destul de limitat de 20 MB într-un mediu partajat. Platforma de administrare a bazelor de date ușor de utilizat vine cu un instrument de browser pentru interogări SQL, permițând dezvoltatorilor să creeze, să citească, să actualizeze și să șteargă date din interfața liniei de comandă.

8. HelioHost

Un veteran al industriei de găzduire web gratuită, HelioHost a oferit spațiu pe server gratuit de mai bine de 12 ani. În loc să perceapă clienților o taxă lunară sau anuală, organizația nonprofit 501(c)(3) se bazează pe donații și pe sprijinul voluntarilor. Utilizatorii HelioHost contribuie la suportul tehnic surprinzător de bun al platformei, găsit în forumuri, chat Discord și chiar prin telefon.

HelioHost deține propriul hardware, cu șapte servere amplasate în Silicon Valley (organizația finanțează prin crowdfunding achiziționarea unui al optulea server). Accesul complet de la administratori cunoscători îi permite lui HelioHost să ofere planuri de găzduire gratuite surprinzător de bine completate. Pe lângă Postgres, compania acceptă ASP.NET, Java și Java Server Pages, Ruby on Rails, Django, Python și Perl.

HelioHost se potrivește cel mai mult cu furnizorii de găzduire web aproape gratuiti enumerați în partea de sus a articolului, cu includerea sa de cPanel gratuit, lățime de bandă nelimitată, adrese de e-mail personalizate și instalarea automată Softaculous pentru 1 GB de spațiu de stocare (puteți obține mai mult prin contribuind la strângeri de fonduri).

9. Amazon RDS

Un serviciu de cloud computing de încredere de către Netflix, Twitter, Facebook și Major League Baseball, Amazon Web Services este una dintre cele mai mari companii de găzduire din lume. Platforma se mândrește cu o mulțime de produse inovatoare pentru învățarea automată, analiză, jocuri, aplicații pentru întreprinderi și multe altele – inclusiv servicii de găzduire gestionate cu Postgres.

Amazon RDS pentru PostgreSQL pune accentul pe scalabilitatea rentabilă și eficientă, gestionând în același timp sarcini administrative complexe și care necesită timp. Consola de administrare AWS inclusă face extrem de ușoară implementarea bazelor de date Postrgres configurate automat, orientate pentru performanțe optime.

Având în vedere statura și influența de care se bucură AWS în industrie, dezvoltatorii ar putea fi surprinși să afle că compania are un nivel gratuit destinat să-i ajute pe dezvoltatori să testeze și să găsească idei noi sau să le ofere noilor clienți șansa de a se familiariza cu platforma. Nivelul gratuit durează un an și include 750 de ore de serviciu cu 20 GB de stocare SSD și 20 GB de stocare SSD suplimentară pentru copii de rezervă.

Ce este PostgreSQL?

Prezentat drept cea mai avansată bază de date relațională open-source din lume, PostgreSQL este un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale care se mândrește cu peste 30 de ani de dezvoltare activă. Platforma, construită pentru stocarea unor cantități mari de date complexe, extinde limbajul de programare SQL cu accent pe scalabilitate și securitate pentru sarcinile de lucru de procesare a datelor esențiale.

PostgreSQL continuă să lanseze actualizări datorită contribuțiilor vânzătorilor, companiilor de asistență și dezvoltatorilor.

Ca și în cazul altor baze de date relaționale, PostgreSQL este utilizat pentru a stoca, filtra, edita și furniza informații bazate pe tabel către site-uri web, aplicații și alte sisteme online. Sistemul flexibil rulează pe toate sistemele de operare majore și are o reputație puternică pentru fiabilitate, performanță, integritatea datelor și extensibilitate.

PostgreSQL își are rădăcinile într-un proiect din 1986 de la Universitatea din California din Berkeley, care a căutat să susțină eficient și complet tipurile și relațiile de date. Suportul SQL a fost adăugat în 1994, sporindu-și popularitatea și ratele de adoptare. Până în prezent, peste 400 de colaboratori au făcut peste 45.000 de comite.

Care este diferența dintre PostgreSQL și MySQL?

PostgreSQL este un sistem de gestionare a bazelor de date obiect-relaționale (ORDBMS), în timp ce MySQL este un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS). PostgreSQL este compatibil cu ACID, în timp ce MySQL nu este.

PostgreSQL utilizează tipuri de date care sunt mai avansate, iar MySQL utilizează tipuri de date primitive. PostgreSQL este mai bun pentru seturi de date mari și complexe, în timp ce MySQL este mai bun pentru seturi de date mici și mijlocii.

Cât costă PostgreSQL?

Este gratuit să creați o bază de date Postgres. Nu există taxe de licență, totuși, poate fi necesar să plătiți pentru asistență și întreținere dacă utilizați o bază de date comercială Postgres.

Costul găzduirii serverului Postgres va depinde de furnizorul dvs. de găzduire, de caracteristicile și instrumentele de care aveți nevoie și de dimensiunea și complexitatea bazei de date. Cel mai bun furnizor de găzduire PostgreSQL pentru dvs. va depinde de nevoile și cerințele dumneavoastră specifice. Unii factori pe care poate doriți să luați în considerare includ prețul, disponibilitatea ridicată, scalabilitatea, securitatea și suportul.

Este PostgreSQL mai bun decât MySQL?

Indiferent dacă captați analize privind performanța aplicației sau scrieți un blog, o bază de date sigură, fiabilă și de înaltă disponibilitate este esențială pentru toată lumea, de la proprietarii individuali de site-uri web și dezvoltatorii de aplicații până la întreprinderile globale.

Majoritatea proprietarilor de site-uri web sunt probabil mai familiarizați cu sistemele de baze de date MySQL și MS SQL standard din industrie, care au o utilizare mult mai largă în planuri de găzduire web la prețuri accesibile. MySQL, o componentă de bază a stivei omniprezente LAMP, conduce bazele de date pentru sisteme populare de gestionare a conținutului precum WordPress, Drupal și Joomla.

Pentru cei cu seturi de date mai mari și mai complexe, totuși, o soluție alternativă precum PostgreSQL ar putea fi mai potrivită – chiar dacă nu este acceptată la fel de larg printre furnizorii de găzduire. Uber, Netflix, Instagram și Spotify sunt toate companii care folosesc PostgreSQL, ceea ce este important și pentru organizațiile care trebuie să urmărească dosarele medicale, să supravegheze operațiunile de servicii pentru clienți și să colecteze date senzorilor de pe dispozitivele IoT.

În general, site-urile mici cu un plan de găzduire partajată sunt probabil cele mai potrivite pentru a utiliza MySQL, care va consuma mai puține resurse și va rula mai repede. PostgreSQL este de obicei cel mai bun pentru aplicații sau scenarii orientate spre afaceri care necesită o muncă extinsă de dezvoltare sau standarde stricte de integritate a datelor.

Cum instalez PostgreSQL?

Puteți descărca PostgreSQL de pe site-ul oficial. Procesul de instalare este diferit pentru fiecare sistem de operare. Pentru Windows, puteți utiliza programul de instalare grafic. Pentru Linux, puteți utiliza managerul de pachete apt. Pentru macOS, puteți utiliza managerul de pachete Homebrew.

Următorii pași: Găsirea celui mai bun server de găzduire PostgreSQL

Deoarece PostgreSQL este de obicei rezervat sistemelor de date complexe și organizațiilor de nivel enterprise, nu se găsește în mod obișnuit în planurile de găzduire partajată la prețuri accesibile. Odată ce vă familiarizați cu Postgres prin intermediul uneia dintre gazdele enumerate mai sus, probabil că veți dori să faceți upgrade la un VPS sau un server dedicat relativ rapid pentru a oferi bazei de date o casă mai permanentă. Puterea de calcul suplimentară va face aplicațiile dvs. de baze de date mult mai scalabile, performante și fiabile – toate semnele distinctive ale mărcii profesionale și inovatoare pe care doriți să-l stabiliți.

Din fericire, controlul adăugat și personalizările asociate cu hardware-ul actualizat deschid opțiunile de găzduire pentru ca administratorii de baze de date să instaleze PostgreSQL. Acordați totuși atenție nivelului de suport sau expertiză la care vă puteți aștepta de la aceste gazde; unii doar tolerează PostgreSQL, în timp ce alții vă pot sprijini în mod activ dacă ceva nu merge bine. Iată câteva dintre gazdele pe care le recomandăm pentru PostgreSQL bazat pe VPS:

 • HostGator
 • Vânturi gazdă
 • InterServer
 • Liquid Web

Dacă intenționați să dezvoltați aplicații sau trebuie să gestionați o cantitate mare de date, știți că PostgreSQL este gratuit și disponibil pentru descărcare publică. Gazda dvs. ar trebui să furnizeze tutorialele sau articolele din baza de cunoștințe pentru a vă ajuta să începeți sau asigurați-vă că mergeți la zona de discuții a comunității PostgreSQL pentru mai mult ajutor.

Vezi recenzia noastră completă despre

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenziatorul nostru Laura Bernheim s-a învârtit recent și a evaluat gazda populară cu 0,0 în categoria Cea mai bună găzduire generală dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Laura despre:

Înainte de a vă înscrie la , este o idee bună să citiți recenzia completă a Laurei pentru a afla despre toate funcțiile oferite. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • : 0,0/5,0 față de altele
 • : /Lună. împotriva altora

Dacă decideți că este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul pe server. Și pe lună, este o afacere, având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company