14 cele mai bune platforme de găzduire de podcast și site-uri web (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 14 cele mai bune platforme de găzduire de podcast și site-uri web (aprilie 2023)
14 cele mai bune platforme de găzduire de podcast și site-uri web (aprilie 2023)

14 cele mai bune platforme de găzduire de podcast și site-uri web (aprilie 2023)

Numărul podcasturilor s-a dublat în ultimul deceniu. Această statistică poate să nu fie o surpriză pentru mulți care folosesc podcasturi pentru a asculta subiecte preferate, pentru a urmări afaceri și pentru a se scufunda în misterele crimei. Podcasturile sunt ușor de integrat în activitățile zilnice și au o varietate de nișe din care să alegeți, ajutându-ne să consumăm subiecte într-un mod distractiv și captivant.

Podcast-urile s-au dovedit a fi o mare oportunitate de afaceri sau chiar o distracție distractivă. Oriunde aterizați în domeniul podcastului, va trebui să știți cum să găzduiți unul. Mulți creatori de podcasturi aleg să-și distribuie emisiunile pe site-uri web personalizate, adaptate mărcii lor. Afișarea podcast-ului pe un site web le permite să arate cine sunt ascultătorilor lor într-un mediu personalizat.

Dacă doriți să faceți același lucru, ați venit în locul potrivit. Mai jos, vă vom împărtăși cum să găsiți cea mai bună platformă de găzduire de podcast, de la planuri de găzduire ieftine la cele premium. De asemenea, discutăm despre un tip alternativ de platformă de podcast care oferă opțiuni excelente de distribuție și avantaje.

Cea mai bună găzduire de podcast

Podcasturile sunt o modalitate excelentă de a consuma conținut, fie în scopuri de divertisment, fie în scopuri educaționale. Creșterea sa în popularitate a captat atenția multor oameni atât pentru ascultare, cât și pentru crearea de conținut. Pentru cei care doresc să-și înceapă călătoria podcastului, site-urile web pot fi o piesă crucială pentru succesul lor pe termen lung. Site-urile web permit creatorilor de podcasturi să se comercializeze, să distribuie mai multe emisiuni prin intermediul unui flux RSS și să afișeze funcții suplimentare, inclusiv mărfuri și suport pentru donații.

Alegerea celei mai bune gazde podcast se va reduce la nevoile tale și la obiectivele generale viitoare. Dacă intenționați să vă dezvoltați podcast-ul, veți avea nevoie de un furnizor de găzduire web stabil, care vă poate oferi scalabilitate. Începătorii care nu doresc prea mult angajament pot opta pentru un plan mai scăzut pentru a începe. Și există multe mai multe opțiuni disponibile între aceste două puncte finale. Să vă gândiți la bugetul și obiectivele finale va fi cel mai bun pariu atunci când vă decideți cu privire la serviciul perfect de găzduire de podcast.

Găzduire de site-uri web podcast ieftine

Dacă abia începi cu podcasting-ul, un serviciu de găzduire podcast ieftin este o opțiune fantastică. Planurile partajate sunt de obicei mai mici în ceea ce privește costurile, dar oferă și caracteristici și performanțe valoroase pentru a menține un site de găzduire de podcast. Aceste servicii de găzduire podcast sunt ideale pentru utilizatorii care doresc mai puțin angajament sau au bugete mai mici. Podcasting-ul poate fi o întreprindere uriașă care necesită mult timp, astfel încât să aveți un serviciu de găzduire la prețuri accesibile vă poate oferi o anumită marjă de manevră dacă decideți să nu faceți acest lucru.

Găzduirea partajată include mai multe funcții, inclusiv lățime de bandă nelimitată și instrumente de creare web cu integrări de podcast pentru nume mari, cum ar fi un podcast Apple sau un podcast Google. Cu combinația perfectă de funcții, utilizatorii pot construi un site de găzduire podcast fiabil, prezentabil și de succes. Găzduirea partajată este, de asemenea, mai ușor de utilizat decât alte forme de găzduire, ceea ce o face perfectă pentru începători. Podcasterii ar trebui să caute planuri cu un panou de control intuitiv, înregistrare a domeniului, stocare SSD pentru viteze mari, certificate SSL pentru securitate web și asistență tehnică 24/7 pentru răspunsuri rapide la întrebările site-ului dvs.

Aruncă o privire la planurile noastre de găzduire partajată de top care oferă caracteristici care te pot ajuta să-ți construiești și să-ți sporești prezența pe web pe podcast.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

2. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Obțineți o reducere de 67% la prețul lunar
 • Un amestec perfect de preț și performanță
 • Panou de control intuitiv cu instalări CMS cu un singur clic
 • Tot nelimitat – de la domenii la baze de date
 • Asistență experți non-stop
 • Începeți acum pe HostGator.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • O gazdă lider în industrie, cu prețuri competitive
 • Atrageți vizitatori cu credite de marketing GRATUITE
 • O mulțime de extra precum securitatea SiteLock
 • Începeți să vindeți cu instrumente gratuite de comerț electronic
 • Obțineți mai mult de 75% reducere astăzi! (de obicei 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

5. GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Găzduire Premium Podcast Site Web

Acum că am vorbit despre furnizorii de găzduire partajată, putem merge în spectrul de găzduire până la planuri de găzduire în cloud și VPS. Aceste planuri există la mijloc, deoarece ambele sunt similare ca preț și capabilități de performanță. Planurile de găzduire VPS și cloud oferă utilizatorilor mai multe resurse și, de asemenea, flexibilitate și scalabilitate cu aceste resurse. Aceste două tipuri de servere pot constitui un serviciu de găzduire de podcast fantastic dacă intenționați să vă dezvoltați site-ul web în timp ce vă adaptați la schimburile de cerere.

Podcasterii pot alege între planuri cloud gestionate și negestionate și VPS. Planurile negestionate vor costa mai puțin, dar necesită mai multă expertiză tehnică. Planurile VPS și cloud pot ajuta utilizatorii să construiască cu ușurință o platformă de găzduire podcast stabilă, deoarece oferă mai multă securitate și garanții de funcționare mai bune decât găzduirea partajată. Podcasterii vor obține resurse dedicate pe care nimeni altcineva nu le poate folosi, asigurând performanța și fiabilitatea serverului.

Planurile VPS și cloud oferă, de asemenea, spațiu de stocare suplimentar și contoare nelimitate de lățime de bandă. Utilizatorii se pot aștepta la stocare SSD optimă, acces la nivel de rădăcină, RAM mai mare și găzduire de bază, inclusiv criptare SSL și panouri de control ușor de utilizat. Pentru utilizatorii cu mai multe podcasturi, puteți obține, de asemenea, un plan care acceptă mai multe site-uri web pentru a păstra toate site-urile dvs. de podcasturi sub un singur acoperiș.

Consultați gazdele web de mai jos pentru a vedea unde se potrivește cel mai bine nevoile dvs. Cu aceste planuri, veți găsi cu siguranță puterea de care aveți nevoie pentru a obține unul sau chiar mai multe podcasturi de la sol și să ruleze pe termen lung.

6. A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

7. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

8. Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Alegeți sistemul de operare sau configurația aplicației
 • Facturare orară sau lunară pentru confort
 • Actualizări opționale pentru cPanel, copii de rezervă și multe altele
 • Servicii gestionate, SSD-uri și HDD-uri disponibile
 • Stocare pentru blocuri și obiecte, plus firewall pentru întreprinderi
 • Începeți acum pe Hostwinds.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Hostwinds oferă opțiuni extrem de scalabile și personalizabile pentru dezvoltatorii pricepuți sau pentru proprietarul site-ului. Clienții își pot personaliza mediul cloud sau pot alege configurații prefabricate optimizate pentru a rula aplicații precum WordPress, Drupal și altele. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

9. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 7,50 USD

 • Găzduire cloud gestionată cu monitorizare 24/7/365
 • Alegeți dintre cei 5 furnizori de cloud populari
 • Servere cloud cu vindecare automată cu copii de siguranță GRATUITE
 • Clonarea serverului cu 1 clic și administrare ușoară
 • Găzduiește aplicații nelimitate fără blocare prin contract
 • Începeți acum pe Cloudways.

NOR
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea experților noștri

Dacă nu puteți depăși mașinii furnizorilor de cloud, oferă infrastructura lor ca serviciu. Cloudways oferă clienților posibilitatea de a alege platforma cloud: AWS, Google, Linode, Digital Ocean sau Vultr. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 96 de nuclee 1 GB – 384 GB

10. InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 19,99 USD

 • Cititorii Gazduirweb beneficiază de o reducere de 67% la primul termen
 • Migrații gratuite ale site-ului și 2 ore de asistență la lansare
 • 2 – 3 opțiuni dedicate adresei IP
 • Incluse licențe cPanel/WHM GRATUITE
 • Servere foarte disponibile cu redundanță în timp real
 • Începeți acum cu InMotion.

VPS
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

Dispunând de hardware VPS lider de piață, software de management inteligent și unități SSD și copii de rezervă gratuite, InMotion Hosting concurează pentru a câștiga atunci când vine vorba de pachete de găzduire VPS gestionate. Gazda își inițiază relația cu clientul VPS cu migrări gratuite de site-uri web și până la două ore de asistență la lansare de la un administrator de sistem cu experiență. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 90 GB SSD – 360 GB NVMe SSD 2 – 8 miezuri 4 GB – 16 GB

11. LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Găzduire site-uri podcast cu teste gratuite

Dacă nu doriți să vă înțelegeți cu o gazdă web prea devreme, puteți utiliza o perioadă de încercare gratuită. Frumusețea unei încercări gratuite este că vă puteți testa furnizorul de găzduire și, dacă un site web de podcast se potrivește cu planurile dvs., nu este necesar. Folosirea unui plan gratuit vă poate ajuta să determinați ce căutați în podcasting și ce resurse se vor potrivi cel mai bine nevoilor dvs. Gazdele web sunt o opțiune fantastică pentru podcasterii începători și proprietarii de site-uri web care au nevoie de mai multă experiență în găzduire înainte de a intra în totalitate.

Mai jos, enumerăm câteva dintre cele mai bune gazde web din spațiile de găzduire partajată și cloud care oferă probe gratuite. Fie că este vorba de 30 de zile sau de 14 zile, cu siguranță veți obține experiența gratuită de găzduire a podcasturilor de care aveți nevoie pentru a face o alegere.

12. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Personalizați-vă mediul cloud GRATUIT
 • Lucrați cu un manager de cont dedicat
 • Zeci de opțiuni de operare Windows și Linux
 • Asistență gratuită prin chat live deschis 24/7
 • Lansați în mai puțin de 60 de secunde
 • Începeți acum cu Kamatera.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Așa este, Kamatera oferă noilor clienți acces GRATUIT la găzduire VPS de înaltă calitate timp de 30 de zile. Faceți upgrade gratuit de găzduirea partajată la subsol la un server cloud configurat conform specificațiilor dvs. exacte. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile de încercare gratuită SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 3 minute

13. Cloudways.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Încercați găzduirea cloud gestionată GRATUIT pentru 3 zile
 • Optimizați costurile cu configurații personalizate de server
 • Scalați resursele serverului în sus și în jos, după cum este necesar
 • Certificate SSL GRATUITE, migrări de site și CDN
 • Folosește codul Gazduirweb pentru 25% REDUCERE
 • Începeți acum pe Cloudways.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Cloudways: evaluarea expertului nostru

Cloudways nu oferă un plan de găzduire partajată în dolari pe lună. Dar compania încă aduce o afacere semnificativă la masă, datorită unei (scurte) probă gratuită. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile SSD de 20 GB – SSD de 4 TB Nou sau Transfer 8 minute

14. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Platforme de găzduire podcast pentru distribuție

A fi o gazdă de podcast de succes necesită o platformă bună de găzduire a podcasturilor. Din fericire, există o mulțime de platforme pentru distribuția de podcasturi, de la podcasturi Apple până la platforme de nișă mai mici. O platformă de găzduire de podcast este locul în care podcasterii își încarcă fișierul audio pentru distribuire. Fiecare platformă de găzduire are propriile sale beneficii. Gazdele de podcast de nișă pot fi un punct de plecare excelent pentru începători pentru a-și lansa emisiunile de podcast.

Mai jos, puteți găsi câteva dintre nume de top din categoria de nișă pentru producția și distribuția de podcast:

 • Libsyn
 • BuzzSprout
 • Goodpods
 • Ancoră
 • PodBean

Aceste gazde de podcast vă pot oferi o platformă cuprinzătoare cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe călătoria dvs. de podcasting. Cu ei, podcasterii își pot publica episoadele în aproape orice director de podcasturi, pot produce podcasturi nelimitate și pot primi analize pentru episoadele lor, cum ar fi telespectatorii pe lună. Unele lucruri de luat în considerare, totuși, sunt că nu toate aceste gazde oferă suport pentru site-urile web de podcast și pot avea personalizarea de care aveți nevoie. O soluție de găzduire podcast mai robustă se poate integra mai bine în planurile dvs. dacă doriți să creșteți cu un site web.

Ce este Podcast Hosting?

Pentru a înțelege găzduirea podcastului, să începem mai întâi cu definiția unui podcast. Un podcast este o serie de fișiere audio care pot fi distribuite pe internet folosind fluxuri RSS. Un flux RSS ajută la menținerea abonamentelor pe internet, fie o listă de e-mail sau un catalog de podcast.

Gazduirea podcastului are mai mult de-a face cu producerea și distribuția unui podcast. Dacă doriți să faceți podcastul dvs. vizibil pentru un ascultător, trebuie să găsiți o platformă de podcast care să îl găzduiască. Platformele de podcast, inclusiv Libsyn, vă ajută să vă distribuiți podcast-ul într-un director de podcast, cum ar fi Apple Podcasts sau Podcast Addict. Un director este locul în care utilizatorii pot căuta și asculta un episod de podcast.

A avea un site web de podcast vă poate ajuta să vă promovați și să distribuiți podcast-ul cu ascultătorii.

Podcasterii au, de asemenea, posibilitatea de a-și găzdui propriul site web de podcast. Acest tip de găzduire este atunci când un utilizator achiziționează un plan de găzduire web pentru a crea un site web cu intenția de a-și comercializa podcast-ul. Un site web de podcast oferă utilizatorilor mai mult control și personalizare asupra mărcii lor și le permite să ofere suport financiar, pluginuri pentru rețelele sociale și opțiuni de marfă. A avea un site web poate genera mai mult trafic către podcastul tău și poate construi o prezență web mai mare dincolo de limitele unui canal de distribuție a podcastului.

Îmi pot găzdui propriul podcast pe site-ul meu?

Lansarea unui podcast este o oportunitate de afaceri excelentă în zilele noastre. Este o modalitate accesibilă și ușor de utilizat de a ajunge la un public și de a vă promova. Dar modul în care distribuiți episoadele de podcast vă poate afecta succesul. Deși site-urile web de podcast vă pot spori traiectoria podcastului, nu este cea mai bună idee să le folosiți pentru a găzdui fișierele audio.

Emisiunile podcasturi pot prezenta un număr nelimitat de episoade. Dacă găzduiți acele podcasturi nelimitate pe site-ul dvs. web, acestea pot începe să vă slăbească performanța. Aceste fișiere audio masive vor ocupa prea mult spațiu de stocare și vor afecta viteza site-ului dvs. de podcast.

Un flux RSS este un flux web care permite utilizatorilor să acceseze conținut actualizat pe platforma dvs.

Dacă doriți să afișați podcast-ul pe un site web, puteți alege o gazdă web cu integrări de podcast pentru directoare de podcast populare. De asemenea, puteți profita de serviciile unei gazde podcast cu suport pentru site-uri web. Gazda podcastului va folosi un flux RSS pentru a vă menține abonamentele la podcast și tot ce trebuie să faceți este să vă conectați gazda podcastului la site-ul dvs. web. Podcasterii pot încărca un nou episod pe platforma lor de găzduire și pot urmări fluxul RSS care se ocupă de restul. De fiecare dată când apare un nou episod, acea modificare se va reflecta pe site-ul web al podcasterului.

Care furnizor de găzduire podcast este cel mai bun?

Alegerea celei mai bune platforme de găzduire de podcast poate fi dificilă, dar știind ce vrei te poate ajuta să-ți restrângi decizia. Platformele de podcast vin în toate formele și dimensiunile, variind ca preț, caracteristici și funcționalitate. Atunci când alegeți, ar trebui să luați în considerare capabilitățile de stocare, integrările site-urilor web, analiza podcastului și suportul pentru generarea de bani.

Prioritizarea obiectivelor tale și a perspectivei tale pe termen lung este cel mai bun pariu. Dacă aveți planuri de creștere expansivă, este posibil să doriți o gazdă de podcasturi care să poată susține prezența unui site web în devenire și să aibă o capacitate mare de stocare pentru podcasturi nelimitate. Începătorii pot încerca distribuitori mai mici cu planuri mai accesibile și interfețe mai simple. Analiza podcastului este, de asemenea, o caracteristică excelentă pentru toți podcasterii, deoarece vă puteți urmări acoperirea și monitoriza succesul pentru obiective pe termen lung. Dar fiți atenți la serviciile gratuite de găzduire podcast. Plata puțin în plus vă poate ajuta să obțineți o platformă stabilă, evitând în același timp problemele de performanță sau depășirea publicității unui plan gratuit.

Odată ce vă prioritizați nevoile, alegerea celui mai bun serviciu de găzduire podcast va fi mult mai ușoară. Acest sfat poate fi folosit și pentru a selecta un furnizor de găzduire web pentru site-ul dvs. de podcast. Încercați să urmăriți o gazdă web care se potrivește bugetului dvs. și oferă performanțe de top pentru toate nevoile dvs. de podcast și marketing.

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 5,0 în categoria Găzduire partajată dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 5.0/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company